Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tiden efter vores første sex akt var lidt mat, Kirsten var lidt genert og vidste ikke rigtig om jeg ikke ville mere med hende, men det ville jeg.

Jeg havde fået et weekend ophold på et spa hotel i Tyskland i fødselsdagsgave tidligere på året og det ville jeg bruge med Kirsten. Jeg gik over til hende og da hun åbnede døren var jeg helt sikker på at det var den rigtige beslutning, hun smilte og bød mig inden for. Nå hva så sagde hun, jeg svarede at jeg havde noget jeg ville have hende med til, hun blev glad og spurgte ind til hvordan det forgår, jeg forklarede at man var helt nøgen og sad sammen med andre i saunaen og spaen. Vil du god følges med sådan en gammel kone som mig spurgte hun? Jeg gik over og gav hende et kys og klemte hen lidt på den ene balle, det gav et gip i hende og hun gengældte med at tage på min pik, "skal jeg så se på denne i en helt weekend " spurgte hun, ja da sagde jeg, og du må gøre hvad du vil, Kirstenn kiggede mig i øjenen og lynede mine bukser ned og tog min pik frem, hun kiggede på den og satte sig på knæ foran mig og suttede mig så fuglene sang, uha hvor er det dejligt at mærke og sutte din pik, efter et par minutter trak jeg hende op og spurgte om ikke hun lige skulle have lidt pik, hun vendte sig om og trak nederdelen op, hun var plask våd og pikken gled let op i hende, jeg pumpede i Kirsten og hun kunne ikke holde orgasmen tilbage og sitrede og kom med et højt jaaahhh, i det samme spermede jeg i hende og trak mig ud og gav hende et klask i røven, "det var lige hvad jeg kunne bruge" sagde hun. Kirsten lavede kaffe og vi satte os ned og talte om den kommende weekend tur, jeg sagde at hvis hun vil kan der ske meget i sådan et spa hotel, og hvis hun er med på den vil jeg gern prøve hende af...." hvad mener du" spurgte hun, " jeg vil lade dig tage imod de tilbud der må komme så længe hun selv vil være med"  hun kigged på mig og spurgte hvad det kunne være." Der er jo mange mænd og par på de hoteller og nogle af dem kommer for at hygge med andre par som også,er åbne, der er jo også restaurant og bar med underholdning på hotellet, og det kan ikke udlukkes at der sker noget" ihh det bliver spændende sagde Kirsten " jeg syntes der så meget jeg ikke har prøvet endnu" ( hun er 64 og ser yngre ud ) " jeg vil glæde mig til at hygge med dig sagde jeg.

Det blev fredag morgen og jeg bakkede bilen over til Kirsten og hun kom ud i en flot spadsere dragt med en høje støvler til, hun så godt ud med en perfekt makeup og en dejlig parfume, jeg satte i gang og efter et par kilometer spurgte jeg om hun havde trusser på," nej da, det regnede jeg med var no go" jeg smilte og lod en finger finde hendes fisse, og lod den køre lidt ud og ind i hendes fisse safter for at slikke dem af mine fingre, hun smagte dejligt, og Kirsten grinte, og sagde " det bliver godt det her....

Vi ankom og fik hurtigt en badekåbe på for at gå ned i pool området der var ikke så mange men en del par der var på tur, vi svømmede og jeg spurgte om hun var klar til at smide badedragten og gå i spaen, det var hun og der sad en yngre par som kiggede på os da vi trådte op i karret, måske på min pik, måske på Kirsten, men det tændte at vi var nøgne sammen. Parret var fra Sverige og hed Stig og Ida, det havde været her før og snakken gik lystigt, jeg tog mod til mig og kyssede på et tidspunkt Kirsten som sukkede og gengældt med et klap på min pik, du må altså vente sagde hun og kiggede på Stig og Ida, det grinte og jeg forklarede at vi var naboerne med fordele.... det forstod de godt, da de syntes vi var et pænt par, vi takkede og fik aftalt at vi skulle spise sammen senere, vi rejste os og jeg kunne ikke skjule min begyndende rejsning," jeg skal lige gøre noget ved den der sagde Kirsten, de grinte og vi gik ud i badet, Kirsten gik på hug og begyndte at sutte mig, jeg kiggede mig nervøst over skulderen da jeg ikke vidst om bademesteren ville have der forgik noget i badet. Jeg nød Kirsten sutteri og Stig og Ida kom ud til os" hold da op sagde Stig" kunne I ikke vente" måske Ida må være med, " øhh gerne for mig sagde jeg, og Ida overtog min pik, hun suttede som en drøm og efter et par minurter blev det for meget, jeg skød min sperm ud i Idas mund som slikkede det hele i sig. Ida rejste sig og blinkede til Stig som stod og holdt om Kirsten, jeg nikkede til Kirsten og hun begyndte at slikke på Stigs pik som var temmelig tyk men ikke så lang, Stig nød det og Ida gik bag Stig og ældtede hans røv, Stig kom i Kirstens mund og Kirsten havde besvær med at synke den store ladning Stig afleverede, Kirsten fniste og rejste sig og sagde tak..... vi gik sammen op på vores værelser og aftalte at mødes kl. 19:00.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.