BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dagen gik og Lise og min mor skulle ud at servere, og sidst på eftermiddagen skulle de gøre sig klar til at de skulle ud at servere, Lise gik i bad og jeg sad på mit værelse og tænkte på vores møde i går og hvordan hun havde tirret mig under morgenmaden, hun er altså pisse fræk tænkte jeg. Jeg kunne høre min mor var i bad oven på og jeg listede ud på mit badeværelse hvor Lise var blevet færdig med af bade, "kommer du der, kom ind sagde Lise og smilte, hun lod håndklædet falde og trak min hen til hende, vi kyssede og jeg førte en finger op i hendes fisse, jeg kunnne mærke den var blevet barberet og hun var mega våd. "Du må vente til vi kommer hjem i aften" sagde hun. Øv øv sagde jeg og spurgte om jeg måtte se når hun klædte sig på. Hun smilte og sagde " ja da, det er møj frækt at du vil se mig tage tøj og strømper på" vi gik ind i gæste værelset og Lise tog trusser og en bh på der fik hendes fregnede bryster til at sidde lige ud i luften jeg tog på dem og og kyssede dem. Lise tog nu et par helt nye hudfarvede strømpebukser ud af pakken og kørte dem drillende ind over mit ansigt, jeg snusede til dem og hun kunne se at jeg fik rejsning. " den pik vil jeg have i aften" sagde hun. Lise fik den hvide skjorte og sorte nederdel på og et par passende sko der fik hende til at se helt vildt lækker ud, jeg stillede mig bag hende og krammede hende og sagde vi ses i aften.

Hele aftenen lå jeg og tænkte på Lise og om hvornår de kom hjem. Jeg vågnede kl 02:00 ved at Lise kom ind på mit værelse og satte sig på sengen, hun kyssede mig og spurgte om jeg havde spillet pik eller om jeg havde gemt lidt til hende, jeg har ikke spillet pik sagde jeg og gengælte hendes kys. Lise trak min dyne væk og kælede for min pik der straks stod stiv og flot, hun spillede den imens hun kiggede mig i øjenene. " tag din skjorte og nederdel af" sagde jeg, Lise smed sko og tøjet og stod nu i strømper og trusser. Jeg lagde hende ned på rykken i sengen og trak forsigtigt hendes strømpebukser og trusser ned midt på lårene, og begyndte at slikke hendes varme fisse, den var glat og smagte dejlig salt af fissesaft, Lise stønnede og kom ret hurtigt, jeg fortsatte, og Lise sagde. "Du må gerne slikke mig i røven det er pisse lækkert" jeg trak strømper og trusser yderligt ned og løftede hendes ben så lårene lå på hendes mave, jeg nærmede mig forsigtig hendes røvhul og hun stønnede nu meget mere end tidligere, hun var ren og jeg spyttede hende lidt  i fisse og røven imens jeg slikkede alt det jeg havde lært. "Knep mig nu" sagde hun jeg rejste mig op og lod min pik forsvinde op i hendes dejlige fisse, jeg pumpede i hende imens hendes patter bevægede sig i takt med mine stød, jeg afleverede min sperm i hende og vi lå længe og kyssede og krammede," du skal kneppe mig i røven en dag" sagde lise, "men det bliver en dag du er inde ved mig for jeg får de vildeste orgasmer når jeg bliver kneppet i røven" sagde Lise. 

Vi faldt i søvn og vågnede først dagen efter ved at min mor skulle ned at vaske tøj, hun opdagede os ikke, men vi var klar over at vi nok var nødt til at være forsigtige i fremtiden da der var meget vi skulle prøve...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.