Vi mødtes kl. 19:00 som aftalt.. herrerne i jakkesæt, og damerne i korte selskabskjoler. Kirsten havde en vin rød velour kjole på med sorte strømper og sko til, hun følte at alle kiggede efter hende, og jeg sagde de bare var misundelig over at en ældre flot kvinde tør klæde sig så sexet som hun gjorde, hun kvitterede med at sige at hun var tryg ved at det var sammen med mig og at hun ikke var i Danmark så der måske var nogle hun kendte.

Ida kom i hvid kort kjole med hvide strømper og sko. Total sexet. Da vi havde sat os brød Ida ud “ jeg føler jeg har glemt noget” og fniste, Stig tog en hånd op under hendes kjole og sagde “ ja, du har ikke trusser på” vi grinte og stemningen var lummer og vi spiste, drak og hyggede os, efter maden sad vi i en lounge, og der var andre som også fik drinks og kaffe der inde, flere mænd havde vist opfattet at vi var lidt lumre, og de kiggede hele tiden over på os og prøvede at få et glimt af lidt bart hud. Kirsten havde fået øje på en ældre herre som sad alene og var meget glad for at kigge efter hende, hun blinkede og gjorde tegn til ham at han skulle komme over, han gav en omgang og fortalte at hans kone var sløj og var gået i seng. Vi fik hurtigt samtalen ind på sex og snakken gik, Hans som han hed var ikke sen til at ligge en hånd på Kirstens lår, og søgte min accept, jeg nikkede og han fik travlt med at komme lidt længere op, pludselig sagde Kirsten om ikke vi skulle tage en drink på vores værelse, vi gik alle sammen op og damerne smed skoen og lagde sig på senge, de fniste og kyssede, “ for satan de er frække “ sagde Hans,”må jeg” og ja for satan da sagde jeg. 

Hans fik tøjet af og vi kunne se han var i god form, høj og slank med en stor pik som Ida straks begyndte at sutte, Hans stønnede og nød det, imens var Kirsten gået igang med Stigs pik som hun lå og legede med forhuden på, Stig nød det og jeg gik over og stillede mig ved siden af Hans så Ida kunne sutte os samtidig, vi nød det og jeg kunne mærke at det var tid til at holde inde inden jeg kom, “læg dig på ryggen Ida” og jeg begyndte at slikke hende glatte fisse som var plask våd, Ida kom og sagde hun ville have pik. Hans spurgte om det var med kondom, og vi kiggede alle på hinanden og blev enige om uden, Hans fik hurtigt pikke i Ida og de kneppede som kaniner.

kirsten kom over til mig og spurgte om Stig og jeg ville give hende pik i fisse og røven samtidigt, ja gerne og Kirsten begyndte at ride Stig, og jeg fik fedtet pikken ind i fisse saft og begyndte stille og roligt at trænge ind i Kirsten røv, hun hyllede og skreg og sagde bliv ved, giv mig noget pik, det var for meget og jeg kom efter 4 minutter, Kirsten steg af Stig og stillede sig på alle fire så Stig kunne tage hende i røven. I mellem tiden var Hans kommet og Ida kyssede Kirsten og Hans lagde sig ned under Kirsten og slikkede hende i fissen, Kirsten kom og i det samme skød Stig sin sperm op i Kirstens røv, Han lappede vores sperm i sig og så tilfreds ud.

vi udvekslede telefon nummer med Hans og ville ringe næste gan vi kom derned.

Ida og Stig boede i Malmø og den fik vi besøgt et par gange i løbet af vinteren.

Den ældre nabo på weekend del.2
I alt: 3.4 ud af 5 - fra i alt 21 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.