BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dagen hvor vi havde aftalt at vi skulle ud til sydhavn i perker klubben som de selv kaldte den var tæt på, Linda ville være helt sikker på at hun måtte give den Max gas, og spurgte om der var noget hun ikke måtte, jeg kunne ikke komme på noget andet end at hun selv måtte sige stop hvis hendes grænser blev overtrådt, hvilket jeg ikke troede de ville blive.

Linda gik og gjorde sig klar lørdag eftermiddag og mindede mig om at hun var utrolig glad for at hun måtte udleve hendes nasty side, og at hun blev liderlig ved tanken om alle de mænd der ventede. Hun fik en nedringet skjorte på sammen med en kort brun nederdel med tilhørende støvler og sand farvede selvsidende strømper på, trusser var der ingen af.... da vi ankom bød ham tjeneren og hans bror os velkommen og spurgte om vi ville have en drink og lige hils på de fremmødte, vi takkede ja tak og kom ind i et dunkelt rum med masser af velour og sofaer op af vægene, der sad vel  5 - 6 stykker og snakkede og de rejse sig alle op og gav os hånden, de var velklædte og noble og fik kigget og luret på Linda, jeg kunne se hun nød deres blikke og kunne mærke jeg kunne lide tanken. Drinksene kom og vi snakkede og sagde at slag og spyt ville vi ikke have, hvilket alle accepterede, tjeneren rejste sig op og lagde en hånd på skulderen af Linda og spurgte om hun var klar, hun nikkede og alle satte sig ned i sofaerne og jeg bad dem knappe deres bukser op. Flere var halv stive og en var mega stiv, ham gik Linda igang med at sutte, han nød det og rullede med øjnene. Imens tog en anden og løftede hendes nederdel og og gav hende lidt finger, og udbrød "hun er allerede våd" Linda fik en ny pik i munden en pæn stor en  som savlen rendte ned af, hun var liderlig og sagde " knep mig en eller anden" en stor fyr med skæg hev en stor pik frem og stak den op i Linda som sukkede og nydelsen kunne anes i hendes øjne.  Jeg fik sagt til dem at de skulle komme i hendes fisse så jeg kunne kneppe hende i deres sperm, jeg fik en tommel op og ham med skægget skød af i Linda, spermen rende ud og en ny kom til efter 5 min. Kom han også i hende, samtidig kom en i hendes mund. En ny kom til som ville rides af Linda, jeg gik bag Linda og tog lidt sperm som jeg kørte rundt om hendes anus, imens gav jeg tegn til en af de andre om at kneppe hende i røven, han kom hen og kørte pikken lidt rundt inden han forsigtigt trængte ind, Linda gispede og hun var helt i ekstase, fyren kom efter 2 min. I Lindas røv og en ny kom til, jeg fik suttet pik af Linda og var klar til at kneppe om lidt nå den sidste havde spermet i hende, ham der gav Linda pik i røven kom og jeg trådte til, hendes røv var helt fedtet og hun skreg knep mig nu som den luder jeg er, jeg pumpede løs og skød selv en ladning op i hendes røv og trak mig ud. Ham der lå på ryggen fik Linda om på ryggen og trængte op i hende og efter lidt mere knep skød han en ladning op i hende. Der var tre tilbage i rummet som havde slappe pikke som det prøvede at få stive igen.

Linda var helt færdig og spermen rendte ud af hende, hun gik hen og lagde sig på knæ igen og suttede dem på skift, to af dem kom i hendes mund mens den tredje måtte opgive.Vi fik en drink og snakkede sammen bagefter og de spurgte alle ind til hvordan vi kunne dette med at der var fremmede mænd der kneppe min kæreste, det forstod de ikke, vi fortalte at så længe vi går hjem sammen var der ingen problemer i det, for os var det bare sex og  mega frækt. Vi lovede at komme tilbage en anden dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.