BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Linda og jeg havde efterhånden haft et par frække oplevelser sammen og en dag vi sad og talte sagde Linda at hun godt kan lide at se på mig når hun flirter med andre, og især når hun ved jeg ikke bliver jaloux, jeg spørg så Linda hvad hun kunne tænke sig at prøve mig af med? Linda svare at hun vil flirte og eventuelt være sammen med en indvandre foran mig, jeg tænker over det og siger at jeg generalt ikke bryder mig om dem , men at jeg da godt kan mærke på min pik at det tænder at hun laver noget hvor jeg ikke ved hvordan jeg reagere. Men alligevel syntes jeg jo at det var møj frækt da der var en indvandre på stranden der kneppede hende.

Det blev fredag og vi tog på bytur hvor vi startede med at gå en tur på Fisketorvet i København, der var mange der kigged efter Linda da hun var i en meget kort kjole og lange støvler der gik til knæene. Især de yngre mænd  der stod og hang i centret kiggede og kom med sjofle anråb, og på et tidspunkt gik Linda over til en flab og spurtgte at hvis ikke han opfører sig på pænt så bliver det jo aldrig hans tur til at mærke en moden kvinde, knægte blev forfjamsket og gik med sine venner.

Vi gik helt op og satte os på en resturant hvor der ikke var ret mange gæster, tjeneren var en gut på ca 30 og han kiggede en helt del på Linda, som sørgede for at han kunne se hendes sorte blonde på de selvsiddende strømper. Vi bestilte mad af flere gange så tjeneren kunne komme forbi flere gange og lure på Linda. Da vi havde pjattet og talt flere gange spurgte han hvad vi lavede i byen og jeg valgte at sige at vi var ude på at finde lidt sjov til Linda, "okay" sagde gutten, hvilken sjov tænker i på? Tja jeg regner med at du selv må vælge hvordan du får drikkepenge, og jeg kan jo se at du kigger en helt del på Linda, så jeg syntes du skal komme med et forslag? gutten kiggede overrasket men sagde at de lukkede om 10 minutter og at der kun ville være ham og hans bror der var chef.I kan komme med ud i vores personale rum om lidt sagde han og fik de sidste gæster ud.

Da vi kom ud bag ved stod de begge to og kigge sulten på Linda, jeg sagde til dem at hun er med på det meste og at hun elsker at få spermen. Linda gik på knæ og lynede ned på tjeneren og tog grådig hans pik under kærlig behandling, imens stod hans bror og ragede på hendes røv, og sagde "what, hun har ikke trusser på" Linda grinte og sagde det går jeg aldrig med! " fuck du er nasty din luder" grinte chefen! Linda fik også hans pik ud og suttede nu dem begge, det var ok store mørke pikke, de grinte og nød Lindas sutte job.jeg gik hen og trak linda op og fik hendes kjole op over røven, og mærkede at hun var mega våd, gjorde teg til chefen der straks gik over bag hende og kørte pikken i bund, han pumpede i hende med den store pik og jeg kunne høre på Linda at hun nød det, efter 5 minutter kom han med et brøl, og tømte sig oppe i Linda som kom i en orgasme på samme tid, tjeneren holdt Lindas hovede og kigge hele tiden på hende imens at stønnede at hun var en nasty luder kone, jeg gik hen bag Linda og stak min pik op i Lindas fisse der var helt våd af chefens sperm og jog min pik i bund, det var frækt af kneppe hende i hans sperm, tjeneren var ved at komme og jeg trak mig ud og Linda gik på knæ igen og modtog hans store ladning sperm med velbehag, kort efter afleverede jeg også i hendes mund og spermen rendte ned af hendes hage og landede på kjolen. Chefen havde fået bukserne på igen og nød synet," vi har en mandeklub i sydhavn hvor vi er nogle stykker der ordner danske kvinder når lysten er der,måske din frække kæreste vil ud og besøge os en dag" sagde chefen, Linda kiggede på mig med spermen dryppende ned på hagen, og nikkede at det kunne hun godt tænke sig...... tjeneren kom over til Linda med et stykke papir og tørnede hende om munden og sagde " du er godt nok fræk, vi må helt sikkert mødes igen" han gav mig highfive og skrev en seddel med hans nummer. 

Da vi kom ud i bilen krammede Linda mig og sagde tak fordi du accepter min lyst til fremmede mænd, og jeg ved godt det er en nasty lyst men den giver mig så meget, sagde hun. Vi kørte hjem og glædede os til hun skulle i perkerklub...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.