Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der var nu gået en 14 dages tid, og da det var ved at være længe siden jeg sidst havde været sammen med Lise, ringede jeg til hende og aftalte at jeg skulle komme ind til hende den følgende weekend.

Det blev fredag og jeg havde barberet mig omkring pikken og gjort mig i stand til en fræk weekend ved Lise. Klokken 19:00 ringede jeg på og Lise tog imod i en lækker lang silke morgenkåbe, og høje hjemmesko. Vi krammede og kyssede som om vi var kærester, og ikke havde set hinnanden i mange måneder. Bare det at kysse og røre Lise fik mig til at få rejsning, som Lise ikke kunne undgå at se "Uhm, den glæder jeg mig til sagde hun" men først skal vi spise og hygge, snakken gik og jeg sad og tænkte på hvad min mor ville sige hvis hun så os, Lise var et stort smil og glæden over at jeg var ved hende lyste ud af hende. Vi drak to flasker rødvin og efter maden stod vi i køkkenet og kyssede og jeg åbnede hendes morgenkåbe, hun havde noget lysebrunt undertøj på og hudfarvede selvsiddende strømper. jeg kyssede og suttede at det jeg havde lært. Jeg trak hendes trusser af og lod morgenkåben falde til gule Thunderbolt var ikke helt glat men der var en dejlig rødblond dusk jeg kørte fingeren igennem, jeg kunne mærke at hun var glat på siden af fissen, og Lise spurgte om jeg kunne lide den sådan, " ja, det kan du da se dit dejlige kvinde menneske" og hentydede til min rejsning. "Gå ind og læg dig på sengen sagde Lise " jeg kommer om et øjeblik" sagde hun. Lise gik på badeværelset og jeg kunne høre vandet rendte så jeg vidste at hun ville have pik nu, jeg tog tøjet af og lagde mig på sengen.

Lise kom ind stadig kun i bh og strømper, hun lagde sig imellem min ben, og tog min halv fede pik i munden og slikkede på den, " den er varm sagde hun" " jeg elsker en varm pik" hendes tunge var over alt og hun kiggede mig i øjene imens hendes tunge spillede på mit pikhovede. "Stop, jeg vil slikke dig" sagde jeg Lise stillede sig på alle fire, og jeg vidste at hun ville slikkes bagfra, jeg så nu en buttplug i crom i hendes røv, og gav den en lille tur frem og tilbage....jeg begyndte med at lade mine finger og hænder køre op af hendes strømpeben, og kunne høre hun stønnede, " jeg er pisse tændt på at du er vild med mine nylonben" stønnede Lise, jeg slikkede nu hendes baller imens jeg havde et par fingrer der kørte frem og tilbage på hendes fisse, jeg nærmede mig nu hendes røvhul og kunne dufte hun var lækker ren, og lod butpluggen køre lidt igen, jeg tog den ud, og Lise sagde" slik på den" jeg gjorde som hun sagde og nød at det tændte hende, jeg lod pluggen ligge og begyndte at spytte og slikke hendes røv igen, Lise stønnede og gned sig selv i fissen, hun kom og sagde at jeg skulle kneppe hende, jeg fik rejst mig op og lod en stor spytklat lande på min pik som smørelse, det var nu ikke nødvendig for hendes fisse løb safterne ud af. Jeg trængte forsigtigt ind i røven på hende og efter ganske få stød kom hun i en orgasme der blev skreget ud så jeg blev helt forskrækket, " gør det ondt" spurgte jeg, " nej knep mig for satan" stønnede hun, og jeg pumpede løs i røven på hende. Efter et stykke tid lagde hun sig på ryggen og lagde hendes ben op på hver side af mit hovede, jeg trængte endnu en gang op i røven på Lise og lyden af hendes nylonstrømper der kørte op af mine øre fik mig til at komme efter et par minutter, og da jeg skød min sperm op i Lise røv kom hun for tredie gang, fuck det var lækker sagde jeg, og Lise smilte og sagde at en pik i røver bare er nr. 1 når man er tændt som hun var lige nu. Vi gik sammen i bad og faldt i søvn i Lises seng.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.