Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hollænderne, Anke og Riet, 2. del

De næste dage gik med at sove længe, brunch med erotiske forstyrrelser, sightseeing noget af dagen, og fri seksuel leg om aftenen. Den første formiddag spurgte Anke nærmere til min intimbarbering, og vi fik en længere snak. De havde ikke set det på mænd i Holland før, men mange kvinder barberede sig i skridtet, og de overvejede nu selv at gøre det. De syntes, det var spændende at røre ved min pik og pung uden hår og forhud; det var ligesom lidt mere direkte og frækt. Men de ville gerne lige vente med selv at blive glatbarberede.

SEX I DAG?

Den aften fik Riet som lovet sit store ønske om at blive kvinde opfyldt. Anke og jeg havde tændt fyrfadslys rundt omkring og i mit store soveværelse, og så var underholdningen ellers dedikeret Riet. Hun blev vartet op og varmet op, til hun var sprængfærdig. I soveværelset gav Anke og jeg hende en body-to-body-olie massage, hvor vi hidsede hende op uden at give hende afslutning; så efter 2 timers psykisk tortur – hvor vi flere gange bragte Riet frem mod afslutning for så at stoppe lige inden – forbarmede vi os. Hun var næsten grædefærdig, efter at vi havde drillet og provokeret hende med fjer, pensler og andre strygninger, og også med vores egne kroppe.

Anke havde hentet et par dildoer fra sin bagage. Dem brugte vi let til at varme Riet op igen. Anke tog den store med rundt, blødt vibrationshoved. Hun masserede Riets bryster og mave med den. Imens lagde jeg mig ned mellem Riets lår og pustede mod hendes kusse. Hun reagerede øjeblikkelig og jamrede: "Kom nu, frels mig!" Jeg sænkede hovedet og legede let med tungen mod hendes skamlæber. Så pressede Anke vibratoren mod hendes blodfyldte knop, og jeg stak tungen så langt, jeg kunne, ind i skeden.

Riet kom øjeblikkelig. Hun var helt vild og råbte og grinede og græd, mens hendes krop rystede, og væskerne løb. Den gik flere gange på hende i hurtig rækkefølge. Til sidst faldt hun sammen. Da hun havde ligget lidt, lagde jeg mig ind over hende og kyssede hende på munden. Hun vågnede op og gengældte kysset, og vi fik tungerne i gang.

Så registrerede hun, at pikken lå stiv mod hendes mave. "Jeg vil have den NU; jeg har fortjent det", og hun bevægede kroppen for at få den i hul. Jeg gled lidt ned, så spidsen lå mod hendes skedeåbning. "Nu, nu, nu", kommanderede hun, og jeg lod den komme indenfor. "Åh, ja. Videre!". Hun var meget våd og glat, men lidt snæver. Jeg lod den glide forsigtigt ud og længere ind, mens skeden efterhånden åbnede sig og tillod passagen. Anke havde betroet mig, at Riets mødom var sprængt enten ved idræt eller ved hendes egen leg med substitutter, så der var fri adgang; hun havde dog ikke haft en pik i den før.

Riet jamrede og arbejdede med at give mig modtryk, og til sidst var jeg i bund. Vi lå lidt stille, mens hun rystede svagt under mig. Så følte jeg Anke stikke hånden ind mellem os for at nulre klitoris. Jeg begyndte at bevæge mig og mærkede, at hun var på vej. Mens Anke gnubbede knoppen og jeg pumpede, fik Riet sin første pik-fremkaldte orgasme. Hun rystede, så jeg var ved at ryge af. Så slog hun benene omkring mig og holdt mig fast. Bevægelsen gjorde, at jeg kom længere ind, og Riet skreg sin næste orgasme ud. Den var længere og tydeligvis dybere.

Anke nev mig i armen og andre steder, for at jeg kunne holde mig. Det lykkedes, og pikken stod tyk og stiv i Riets dyb. Vi lod hende få en pause, mens jeg blev liggende i hende. Da hun havde blundet lidt, vågnede hun til dåd. "Nu vil jeg ligge ovenpå", sagde hun, "jeg skal prøve det hele". Det lykkedes at få os vendt rundt, uden at pikken gled ud.

Riet gav sig nu til at ride mig. Mens jeg klemte mine bækkenmuskler, fik Riet en orgasme, som hun selv kunne styre. Hun trak den ud, rystede, hoppede, jublede, og til sidst ville jeg ikke holde mig tilbage længere. Jeg gav los og lod pikken sprøjte. Også jeg havde et par timers opsparet forventning, som nu fik frit løb. Riet mærkede det og hun tog turen igen. "Ja, sprøjt i mig, sprøjt mig fuld!" råbte hun og fortsatte med hyl og gik næsten i ekstase. (Anke fortalte senere, at hun havde stukket et par fingre i røven på Riet lige, da hun fik den sidste afsluttende tur; hun vidste, at det forhøjede Riets oplevelse. De havde eksperimenteret og øvet sig mange gange, men kun de 2).

Efter denne sidste voldsomme udladning faldt Riet sammen. Jeg fik lige et kys på munden, inden hun lagde sig ned over mig og faldt i søvn. Anke trykkede sig ind til os og omfavnede først og fremmest sin datter. Hun smilede og kyssede mig. "Tak!", hviskede hun med strålende øjne, "det trængte hun til, og det fortjener hun".

Vi lå et stykke tid og blundede. Så løsnede vi forsigtigt Riet fra mig; pikken var blevet noget mindre. Anke lagde et håndklæde under Riet til at opsamle kussens indhold, vi lagde dynen over hende og lod hende sove i min seng. Så listede vi ud og tog lidt mad og vin i køkkenet. Vi gik sammen i seng i gæsteværelset og fik os en almindelig gang sex en times tid, inden vi lagde os til at sove.

Anke og jeg havde i køkkenet snakket om den dejlige pige, der lå i min seng. Faderen havde forladt dem, da Riet var 11, - Riet var faktisk 16 nu –, og det havde Riet aldrig tilgivet ham. Anke havde ikke fundet nogen anden, da Riet på grund af sin vrede mod faderen var imod en ny reservefar. Først for et år siden havde Anke taget en lang snak med Riet, som godt kunne se sagen fra sin mors side og hendes behov. Så Riet havde ændret væsen og var blevet Ankes fortrolige. Men Anke havde ikke fundet en ny endnu. Til gengæld havde Riet forført Anke en nat, og det var blevet til en ofte gentagen foreteelse.

Anke så stolt Riet udvikle sig til kvinde, men stadig ret uerfaren og på nogle punkter også umoden. Anke opfattede Riets betagelse af mig som en sammenblanding af "gifte mig med far/forelskelse/incest" og en pludselig opstået mulighed for "sex-betagelse af en voksen erfaren mand, som kan lære mig noget". Og måske også ganske almindelig interesse for sex.

Anke ville gerne følge sin datters seksuelle udvikling og sørge for, at Riet fik erfaringer med forskellige former for sex – også med det andet køn –, inden hun blev voksen, så hun vidste hvad, hun kunne vælge mellem.

Vi fik nogle fine oplevelser de næste dage, inden de rejste hjem. Jeg nød samværet med dem. Vi fik sammen lært Riet nye sider af samlivet og dyrket en masse sex – også skønne oplevelser alene med Anke. Det blev en fantastisk one-WEEK-stand.

Da vi skiltes, var vi enige om at se, om det kunne gentages næste år.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.