BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hollænderne, Anke og Riet

Jeg var nu begyndt at dyrke yoga. Jeg havde haft problemer med min nakke og ryg. En kiropraktor havde ikke klaret problemer, men taget sig betalt. Så fortalte en kollega om yoga, og det ville jeg da gerne prøve. Og det hjalp. Så i mange år gik jeg fast, senere i perioder – til yogatræning. Da der samtidig var teori og samtaler forbundet med undervisningen, ændrede jeg på nogle punkter min levevis.

SEX I DAG?

Samtidig lærte jeg gennem øvelserne bl.a. nogle teknikker til underlivet, som gjorde mig i stand til at udskyde sædafgangen, således at rejsningen kunne holdes i længere tid. Uden at det gik ud over den seksuelle fornøjelse, tværtimod.

På yogaskolen kunne jeg også få kropsmassage; den form hvor hovedvægten er lagt på berøring og overførsel af energi gennem en lettere gennemgående massage af hele kroppen. Efter et år fik jeg tilbud om at få et kursus i at give massage. Jeg tilsluttede mig og har siden både fået og givet massage.

Der fulgte nu nogle år, hvor jeg i perioder valgte at lade skægget stå – både foroven og forneden – og barbere begge dele glat. En af gangene, jeg mødte glatbarberet op på skolen, sagde nogle af de ældre elever: "Nå, så skal du måske ud og score?". Og jeg tænkte, at det var jo formålet også med barberingen forneden. Det førte sommetider til gode oplevelser; jeg har valgt nogle enkelte ud til at berette om her.

Denne oplevelse forgik i en senere sommerferie. Jeg var igen taget til stranden – glatbarberet, men denne gang kun forneden – for at nyde det gode vejr, det dejlige vand og udsigten til se andre og vise mig selv frem og måske få en kontakt.

Jeg lå der – på maven -, da der kom et ældre ægtepar og slog sig ned i nærheden; det var sidst på formiddagen, og der var ingen andre mennesker endnu. På et tidspunkt, hvor jeg rejste mig for at gå i vandet, råbte manden over til mig, at jeg skulle tage badetøj på. Jeg spurgte hvorfor? "Man må ikke bade uden tøj", svarede han. "Undskyld", sagde jeg tilbage, "det er blevet tilladt for flere år siden. Men ring til politiet; de kan fortælle, at det er tilladt. Og husk lige at sige, at jeg lå her, da I kom, at jeg bare har ligget stille, mens I har været her, og at der er masser af plads ellers på stranden". Da jeg noget efter kom ind igen, var de forsvundet.

I den næste time skete der ikke noget. Jeg var en tur i vandet igen, for det var ganske varmt. Men så kom der gående et par langs vandkanten. Jeg lagde hovedet ned og ventede. Da jeg noget senere vendte mig om på ryggen, så jeg, at de havde slået sig ned en del meter fra mig. De havde lagt sig, så jeg nu nærmest lå med siden til dem. Også de lå med siden til mig. Den ene var en dame, og hun solbadede nøgen, kunne jeg se; hun lå på ryggen. Jeg løftede mig lidt mere; den anden var også en dame – lidt mindre, også nøgen. Jeg blev liggende lidt, inden jeg rejste mig og gik i vandet.

Når jeg skævede tilbage, kunne jeg se, at de af og til løftede hovedet og kiggede. Jeg blev i vandet nogen tid, inden jeg gik ind igen. Jeg så, at de havde drejet sig, så fødderne pegede over mod mig, og at jeg kunne se ind til deres - begges – sorte trekanter; i skyggen mellem benene var det svært at se mere. Den lilles var ikke så kraftig. De løftede hovederne, da jeg gik hen til mit håndklæde, og må have set, at jeg havde barberet mine nedre dele; det var lidt svært at skjule, men det ønskede jeg jo faktisk heller ikke.

Jeg lå lidt på maven og lod solen tørre bagsiden, mens jeg stirrede på deres kroppe. Pludselig satte den største sig op og bemærkede, at jeg kiggede derover. "Hello", sagde hun. Jeg svarede. Så rejste hun sig og gik i vandet. Hendes bryster var kraftige, ikke alt for store, og lidt tunge. Hun var nok omkring 30-40. Velskabt krop, en anelse dejligt buttet.

Så rejste den anden sig også op og nikkede til mig – og fulgte med i vandet. Hun var slank, med halvstore bryster; en meget appetitlig krop. Hun var næppe over 16. Det var sikkert mor og datter. Ellers havde den store vist snuppet sig en dejlig ung veninde.

Da de kom ind igen noget senere, styrede de direkte hen til mig. "Hello", sagde den store, "we are tourists, maybe you can help us?". Jeg løftede mig op på albuerne. "Of course, what's the problem?" spurgte jeg. De havde stillet sig, så de havde solen bag sig, og jeg ikke kunne se op på dem, kun deres ben og skridt. Men det var en skøn udsigt, og jeg kunne mærke min reaktion. De kunne til gengæld kigge ugenert på mig – og det var jeg jo ikke ked af.

"We came yesterday, and we stay at a hostel nearby; but it's so expensive. Maybe you have an idea of something cheaper". Jeg kunne høre på hendes accent, at de ikke var engelske, så jeg spurgte: "Yes, let me think. Where are you from?". "We are from Scheveningen in the Netherlands, and it's our first time in Denmark". "Geen probleem," svarede jeg,"mijn dochter woont in Amsterdam". De slog begge et grin op, og så fortsatte vi nogen tid på hollandsk. "Må vi ligge her?" spurgte den store. "Ja, selvfølgelig", svarede jeg, og de gik hen og hentede deres ting og bredte håndklæderne ud ved siden af mit. Nu kunne jeg rigtigt se, at de var både smukke og velskabte.

Jeg præsenterede mig, og de sagde deres navne, Anke og Riet, mor og datter. Jeg fortalte om, hvordan det var gået til, at min datter boede i Holland, og dermed også, at jeg var fraskilt for længe siden. Anke indskød, at det var hun også, men kun for fem år siden. De var kommet – som sagt – i går med flyveren, og de skulle bo her 5 dage; men deres hostel i nærheden var bare meget dyrt. Jeg indrømmede, at det var hele niveauet i Danmark. Men jeg havde en løsning – og en bagtanke, jeg ikke udtrykte: Min lejlighed var stor, og hvis det var ok med dem, kunne de sove i gæsteværelset. Men så måtte de hjælpe mig med at lave mad. De var begejstrede.

"Har du lyst til nogen kiks?" spurgte Anke. "Ja, tak", svarede jeg og blev nødt til at sætte mig op. Min pik var vokset ved tanken på de næste dage, og jeg prøvede at lade som ingenting; jeg så først den anden vej, men bemærkede, at de kiggede på hinanden. Da jeg vendte mig om og tog imod kiksene, så jeg, at Riets kinder var blevet røde, og at Anke havde et smil i øjenkrogen; men så begyndte hun at snakke om praktiske ting, bl.a. afhentning af tingene på deres hostel. Vi snakkede videre om neutrale ting; dog kunne jeg fornemme, at pikken ikke ville slappe af.

Få sex i dag

Jeg mærkede, at de meget ofte skævede til pikken, og Anke fortalte senere, at mine glatbarberede, fritliggende kønsdele havde overrasket dem. Det var første gang, de havde set en intimbarberet mand; så langt var man ikke nået i Holland. Måske ville de selv prøve det en gang. De havde også været tiltrukket af, at pikken var helt fri uden forhud.

Vi var i vandet igen, og pikken faldt noget ned ved mødet med det køligere vand; men da vi kom ind og stod nær hinanden og tørrede os, svulmede den igen. Ingen kommenterede det dog, og så blev vi enige om at få klaret de praktiske gøremål. Vi tog tøj på, og jeg kørte dem først omkring deres hostel, derefter hjem til mig, hvor de blev installeret i gæsteværelset. I mellemtiden fandt jeg mad frem, så der var til alle, og jeg trak en flaske vin op.

Da de kom ind i køkkenet, var de nøgne. "Vi er faktisk naturister", sagde Anke, "også hjemme". "Det er jeg også", sagde jeg, "når jeg har mulighed". "Ja, det kunne jeg se", sagde Anke, "ingen hvide områder!". "I lige måde", svarede jeg. Så jeg tog tøjet af. Under madlavningen, hvor vi gik tæt på hinanden, var min pik meget opstemt. Det blev damerne også, især Riet havde blikket klæbet til pikken, hvilket ikke gjorde den mindre. Og jeg bemærkede, at hendes brystvorter så meget spidse og hårde ud. Anke virkede lidt mere afslappet, men også hendes vorter havde rejst sig, og der var god farve i hendes kinder. Hun sørgede også for af og til at gå så tæt forbi mig, så hun "kom til" at strejfe pikken, eller så hendes bryster rørte ved mine arme eller ryg. Luften var ladet med elektricitet.

Mens vi spiste, snakkede vi oplevelser, og jeg fik gloet meget på deres bryster. Pludselig mærkede jeg, at Anke, som sad overfor mig, var ved at stikke sin fod ind mellem mine lår. Jeg lod som ingenting, men spredte lårene og rykkede stolen nærmere bordet, så foden kunne nå op og massere pikken. Jeg ville bare nyde fornemmelsen.

Men det blev lige pludselig for meget. Jeg var ikke forberedt på at holde igen, og hun vidste, hvad hun skulle gøre, så et øjeblik efter sprøjtede hele min opsparede forventning ud i en udløsning, som sendte sæd op over min mave og bryst, mens jeg udstødte nogle dybe brum. Riet skreg af grin, mens Anke påtaget uskyldigt sagde "ups" og fortsatte gnideriet, til jeg var faldet til ro. Riet rejste sig og tog en serviet. Så kom hun hen til mig og tørrede sæden af mig. Da hun tog en ny serviet og stillede sig helt op ad mig, så hendes bryster lå mod min kind, og tørrede videre på pikken, voksede den lynhurtigt til fuld størrelse. "Ups", sagde hun grinende.

Jeg drejede hovedet, så jeg kunne tage den ene brystvorte i munden og sutte. Hun lagde den anden arm omkring min nakke og trykkede ansigtet mod sit bryst, mens hun fortsatte med at gnide på pikken. Anke rejste sig og kom over på den anden side af bordet. Hun satte sig ned på gulvet bag Riet, skubbede sit hoved ind mellem Riets ben og gav sig til at slikke hendes kusse. Jeg tog fat med den ene hånd og masserede Riets andet bryst, og kort efter stivnede Riet og råbte "jaaaa" ud i stuen. Hun havde nogle kraftige rystelser, inden hun langsomt faldt til ro igen. Så lo hun pludselig højt igen: "5 dage, skønt".

"Og nu er det din tur, mor". Riet skubbede Anke ned at ligge på ryggen. Så trak hun mig ned på gulvet ved siden af Anke. Riet bøjede sig ind over mig og tog pikken i munden og lod tungen lege langsomt på spidsen. Imens drejede jeg overkroppen mod Anke og kyssede hende. Det blev til et langt tungekys, mens jeg bearbejdede hendes bryster. Ud af øjenkrogen så jeg, at Riet havde sin ene hånd i gang i sin mors kusse, og nu begyndte Anke at stønne. Hun skubbede Riet væk fra pikken og dirigerede mig ind over sig, mens vi stadig havde tungerne i vild leg. Med en fast hånd omkring den stive pik hjalp Riet den ind mellem Ankes våde og glatte skamlæber, hvor hun slap den og lod den forsvinde i grotten.

Anke havde nogle utrolige skedekneb, der kildede og trykkede spidsen, så pikken voksede endnu mere. Det knitrede og knagede, og jeg prøvede at forstærke det ved at pumpe ud og ind. Så mærkede jeg Ankes ben omkring mig, mens hun forsøgte at presse mig længere ind. Jeg mærkede, at det var ved at ske for os begge, og jeg forstærkede indsatsen. Og så måtte jeg med et brøl give mig for anden gang og lade mine væsker slippe ud. Og nu gik den også for Anke. Hun pressede sig op mod mig, mens hun både hikkede og hujede. Hendes skedemuskler sugede mig til sig og pumpede det sidste ud af pikken.

Længe blev vi liggende sammenlåste, inden Anke langsomt slap taget og lod mig komme fri. Vi så på hinanden et øjeblik og var enige: vi drejede os og trak Riet ind til os. Så lagde jeg ansigtet ned til hendes kusse og begyndte langsomt at lege med den. Jeg havde en hånd på hendes ene bryst, som den masserede og legede med den hårde vorte. Imens havde Anke lagt sig op ad Riet, og de smeltede sammen i et tungekys.

Anke tog nu fat på at bearbejde Riets andet bryst. Efter en lang, rolig opvarmning, hvor Riet lå meget afslappet, kom der langsomt liv i hende. Kussen blev drivende våd, og jeg stak en finger ind. Hun spjættede, mens jeg lod fingeren undersøge kussevæggene. Og min tunge legede med hendes knop, som stivnede og voksede. Jeg førte nogle flere fingre ind i kussen og lod dem glide ud og ind. Riet nærmede sig tydeligt sit højdepunkt, hun udstødte nogle kraftige støn mellem kysseriet, og hendes underliv arbejdede. Så mærkede jeg, at nu skete det for hende.

Jeg sugede og bed i knoppen, mens jeg drejede hånden, så tommelfingeren kunne komme lidt ind i numsehullet. Det afgjorde sagen. Riet skreg og hulkede, hendes underliv hoppede, hun trykkede mit hoved mod kussen, og hendes muskler i kussen trak sig sammen omkring fingrene. Væsken tapløb ud af hende. Hun var længe oppe at ringe. Så skubbede hun pludselig mit hoved væk, men lod mine fingre blive i skeden, som stadig fik heftige kramper. Lidt efter faldt hun dog langsomt til ro. Rystelserne blev svagere og færre, og vejrtrækningen roligere.

Vi lå lønge alle 3 og nussede og kyssede uden at sige noget. Så grinede Riet pludselig igen: "5 dage, waw! Men så vil jeg også prøve den", forlangte hun og pegede på pikken. "Selvfølgelig skat", sagde hendes mor, "hvad med i morgen?". "Hvad med nu?", bad Riet. "Nej, nu skal vi rydde op, og så skal vi sove; vi trænger vist til det. Giv mig lige en stor serviet; jeg kan ikke rende rundt og dryppe på gulvet".

Anke gik med servietten trykket mod skødet ud i badeværelset. Imens havde Riet og jeg rejst os. Riet omfavnede mig og sagde "I morgen!". Hendes bryster trykkede mod min brystkasse; jeg kunne føle de hårde knopper, og hun pressede underlivet mod mit, så den igen stive pik trykkede mod hendes mave. Sådan stod vi, da Anke kom tilbage i trusser med bind. "Jeg sagde oprydning!", sagde hun med et smil. Det lykkedes at få ryddet op, selv om en del af tiden gik med at pille og røre og kysse; jeg fik også et meget langt tungekys med Riet inden, hun gik i seng. Pikken dunkede og glædede sig til næste dag

Anke gav mig også et langt tungekys og et hårdt knus. "Vi håbede på, at vi kunne finde en vært på stranden. Da vi så dig ligge nøgen, satsede vi. Og vi var heldige: for vi fik mere end bare det". Og så var det, hun fortalte om deres overraskelse ved min intimbarbering. "Det afgjorde vores ønske om at henvende os til dig".

Vi gik i seng – denne første nat hver for sig; vi havde behov for noget søvn!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.