Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne novelle er fiktiv, men afspejler en af mine inderste fantasier.

Da jeg kom på en større skole efter at have afsluttet 6. klassetrin, blev jeg hurtigt gode venner med en som hed Kasper. Vi kunne snakke sammen om alt muligt og besøgte ofte hinanden i ferierne. Første gang jeg var hjemme hos ham, fandt jeg ud af, at han ikke var enebarn. Han havde to yngre søstre, som var henholdsvis 13 og 14 år gamle. Jeg var selv 15 år på det tidspunkt.

SEX I DAG?

Trine, som var den ældste søster, var en flot pige på omkring 1.70 cm i højden, almindelig af bygning og med et par faste bryster på størrelse med kokosnødder. Desuden havde hun et rigtigt dejligt smil og et meget feminint ansigt. Den yngste søster, som hed Nathalie, var lidt mere spinkel og havde langt lyst hår som sin søster. Hun var vel omkring 1.58 cm høj. Nathalie havde kun lige fået bryster og gik derfor aldrig med bh. Noget jeg lagde mærke til når hun bukkede sig ned efter en af deres mange katte. Udover det lignede hun næsten sin to år ældre søster på en prik.

Forståeligt nok, var jeg meget betaget af hans ældste søster. Som alle andre fyre på min alder, havde jeg ikke andet i hovedet end piger. Og da der nu var sådan en lækker steg som Trine til stede, havde jeg svært ved ikke at dreje hovedet når hun kom forbi. Som man måske skulle tro, handler denne historie om Trine. Forkert! Den handler faktisk om Nathalie, som var min kammerats yngste søster på kun 13 år.

Trine havde taget så meget af min opmærksomhed, at jeg helt havde overset Nathalie, både som ven og som den kønne pige hun nu engang var. Det viste sig nemlig at hun havde et god øje til mig, hvilket jeg fandt ud af, da jeg en aften satte mig til at snakke med hende. Kasper, Trine og deres forældre skulle til koncert på Trines skole, og hans forældre havde så spurgt mig om ikke jeg kunne passe Nathalie. Det ville jeg selvfølgelig meget gerne. Jeg så det som en mulighed for at lære hende bedre at kende, hvilket jeg i høj grad skulle komme til!

De andre kørte til koncert og ville nok være væk et par timer. Nathalie og jeg satte os ind og så fjernsyn. Der var, som altid, aldrig noget interessant, så vi gik op på hendes værelse i stedet for. Det var et typisk pigeværelse, overplastret med plakater af alle hendes idoler. Der var plyssede puder og en masse tøj rundt omkring på gulvet, samt alle de små nips-ting småpiger samler på. Hun spurgte om jeg ikke havde lyst til at høre noget musik, og det ville jeg jo godt. Hun gik hen for at sætte musik på og bukkede sig efter cd'en.

Hun havde kun en kjole (sådan én piger lige kan trække over hovedet) og undertøj på, så jeg kunne tydeligt se hendes små hvide trusser komme til syne. Jeg syntes også jeg kunne ane en lille våd plet i dem, lige mellem hendes ben, men slog tanken ud af hovedet igen. Hun var jo kun 13. Hun kom hen og satte sig ved siden af mig, og tog min hånd. Sådan sad vi et stykke tid, da hun pludselig sagde at hun godt havde lagt mærke til hvordan jeg altid kiggede efter hendes storesøster. "Du ved godt at hun har en kæreste, ikke?" spurgte Nathalie. Det vidste jeg faktisk godt, men jeg håbede selvfølgelig på at jeg kunne overtage den plads på et tidspunkt. "Hun har slet ikke øje for dig", fortsatte hun. Jeg kiggede på hende og smilede. "Det syntes jeg ikke at der er nogen der har", sagde jeg. "Der er slet ingen piger som er interesserede...". Hun rykkede tættere på og jeg kunne mærke hendes spæde bryster mod min arm. Det var en stropløs kjole hun havde på og den var ved at glide af. Jeg vendte mod hende for at hive den på plads, og i samme øjeblik krammede hun mig og hviskede "jeg har øje for dig", sagde hun. "Og jeg er meget interesseret. Jeg kigger tit på dig og jeg tror...at jeg..er ved at blive forelsket i dig" kom det forsigtigt fra hende. "Jamen Nathalie, du er....vi... aldersforskellen er alt for stor", sagde jeg til hende.

Hun krammede mig og trykkede sig ind til mig og hviskede "Må jeg ikke godt give dig et kys? jeg har aldrig kysset en dreng før." Jeg nåede ikke at sige noget før hendes varme læber trykkede sig mod mine. Jeg holdt i forvejen om hende og trykkede hende ind til mig. Hendes lille tunge fandt vej ind i min mund, og sådan sad vi og snavede i lang tid. Hendes tunge legede med min og jeg lod mine hænder glide ned over hendes ryg og holdt hende på røven. Pludselig spurgte hun om jeg havde prøvet at være i seng med en pige endnu, hvilket jeg ikke havde. "Øhm...har du så..lyst til at...tage min...mødom?" spurgte hun tøvende. "Jeg har altid forestillet mig at du skulle være den første jeg gik i seng med". "Ja, det...hvis du har lyst." svarede jeg. "Men er det ikke lidt tidligt for dig?". Hun vendte sig og satte sig overskrævs på mig og løftede op i sin kjole. "Se, selv...jeg har da bryster, har jeg ikke?" sagde hun og pressede mit ansigt ned mod dem. "Mor siger at når en pige får bryster, så er hun en kvinde", sagde Nathalie bestemt.

"Det er også rigtigt", svarede jeg og lod min tunge kærtegne hendes små bryster og hun stønnede svagt. Hun kyssede mit hoved og trak min trøje af. Derefter t-shirten og til sidst tog hun sin kjole af. Nu havde jeg frit udsyn til hendes hvide bomuldstrusser, som ikke længere var hvide. De havde skiftet farve til lysegrå i området omkring hendes fisse. Hun gned sig frem og tilbage på mit skød og opad den kæmpe bule jeg efterhånden havde fået i bukserne. Hun stønnede og hendes bevægelser blev voldsommere og voldsommere. Jeg stoppede hende. Hun skulle ikke komme endnu.

Jeg lagde mig på sengen, nu nøgen, med Nathalie ovenpå. Jeg trak forsigtigt hendes trusser af, og satte mig op samtidig så jeg endte med at ligge over hende. Jeg trak mig lidt tilbage og beundrede hende helt hårløse lille jomfrufisse som var sjaskvåd...der var en stor våd plet på sengen lige under hendes lille frække røv. "Å...mmm....håårh...ååå ja...fuck.." kom det stille fra hende, mens min tunge gjorde den lille pige endnu vildere...jeg slikkede hendes lille liderlige kusse og mærkede hvordan det strammede hver gang jeg stak tungen ind i hende.

Lysten til at kneppe hende, var stor og nu skulle det være. "Nathalie, har dine forældre ikke et kondom?" spurgte jeg. "Et...hvad.?". Hun så undrende på mig og jeg forklare hvad det var. "Nåå...jo..det tror jeg. Øjeblik så skal jeg finde et." Hun forsvandt ud af rummet et øjeblik, men var straks efter tilbage med et kondom. Jeg tog det på min meget opstemte pik og og bad Nathalie om at komme tættere på. "Undskyld, jeg er bare så nervøs for at blive gravid", sagde hun. "Bare rolig, der sker ikke noget", sagde jeg og kyssede hende intenst... Hun lagde sig oven på mig, og jeg kunne mærke at min mave blev våd af hendes safter. "Sæt dig op, Nathalie...ja, lige der". Hun sad overskrævs på mig lige over min pik. "Hvad skal jeg gøre?" "Bare lad dig glide ned over den" sagde jeg. "Kommer det ikke til at gøre ondt?" spurgte hun. "Jeg kan da ikke have din store pik oppe i min lille fisse. Jeg er alt for stram". Alene de ord havde været nok til at få mig til komme, men jeg tænkte at nu skulle Nicklas's søster altså have pik! 13 år eller ej.

Hun lod sig langsomt glide ned over den og hold da KÆFT hvor var hun dog stram! Jeg troede hun skulle flække! Hun pev lidt og jeg kunne se en lille tåre i hendes øje, for det gjorde tydeligvis ondt. "Så-så" sagde jeg til hende. "Det varer kun et lille øjeblik". Kort efter sad hun og hoppede op og ned på min pik imens hun stønnede "åh...åårh...ja...det..er godt...mmm". Hun var så sød og hun elskede mig så højt at jeg ikke kunne lade være med at blive forelsket i hende som hun sad der...hun lagde hænderne på min brystkasse og stemte i med neglene...det varede tydeligvis ikke længe før hun kom. Hvis jeg da ikke kom først! Hun lænede sig ned mod mig, og mens jeg masserede hende ungpigebryster hviskede hun "mm...årh..hårh..knep mig...åh knep mig...hårdt!" Derpå bad jeg hende vende sig om, stadig med min pik godt oppe i sig, sådan at hun stadig red mig men med ryggen til. Hun lænede sig forover og jeg kunne nu høre hende stønne endnu højere mens jeg tog fat om hende røv og kørte hende op og ned over min pik... "Jaaa....bliv ved...bliv ved! Åååårh ja...mmmm...". Hendes lille numsehul poppede lidt ud hver gang jeg gled op i hendes skede igen.

Jeg væltede hende om på siden og videre om på ryggen. Jeg bollede hende så hårdt jeg kunne og hun stønnede højlydt mit navn...hendes lille fisse var ved at løbe over af safter, da hun kom i den sødeste klynken jeg har hørt. "Årh! Jeg tror...ååh ja..jeg....jeg tisser!" råbte hun. Jeg trak mig ud af det stramme hul og spermede på hendes mave. Nathalie stak derpå en finger ud og smagte på det. "Det smager salt.." sagde hun. Selvom jeg lige var kommet, tændte hun mig så meget at jeg straks var klar igen. "Vend dig om på maven, pus" sagde jeg til hende. "Hvorfor det..?" "jeg skal lige prøve noget. Bare rolig, der sker ingenting". "Hmm...okay" sagde hun så. Jeg stak min tunge ind mellem hendes baller og slikkede det lille lyserøde numsehul...hun stønnede svagt. "

Jeg fugtede hendes lille røv, med hendes egne kussesafter og gjorde mig derpå klar til at trænge ind i det forkerte hul. "Hvad laver d....nej, ikke der. Ikke i numsen" sagde hun bedende. "Jo, jeg skal nok være forsigtig", sagde jeg. "Men...men jeg har hørt det skulle gøre meget ondt..og er det ikke også lidt ulækkert?" "Nææh...jeg har jo kondom på, ikke?" "jo, men....jeg skider jo ud af det hul. Så får du lort på pikken" sagde hun med et frækt smil. Jeg styrede min pik mod hende kanonstramme røv og puttede den forsigtigt ind. "AV!" sagde hun, men det fortog sig hurtigt efter jeg havde fået hele pikken ind og var begyndt at kneppe hende i røven. "Årh...mmmm! ja, det er godt...årh bol mig i numsen", stønnede hun og spredte ballerne så jeg bedre kunne komme til. Hun var utroligt stram! Godt nok havde jeg forventet en del af røven på en jomfru...som oven i købet kun var 13 år gammel, men det her slog alt!

"Åh Nathalie...mmm....ååårh håårh....jaa...her lugter faktisk af lort..har du skidt?" spurgte jeg midt under akten. "Ne...nej..." stønnede hun. "Skal..skal jeg da det?". Jeg fik en fræk tanke. "Ja..prøv..prøv at klemme på samme måde som når du skal skide". sagde jeg. Der gik ikke lang tid før jeg mærkede hendes røv trække sig gevaldigt sammen. Hun klemte nu alt hun kunne, og fik mig til at komme i en orgasme der klemte al spermen ud af min pik og fyrede det 20 cm op i enden på hende. "Åååh...fuck...ja! jaaa!! sperm mig op i røven!" råbte hun. Efter at jeg havde afleveret hvad jeg skulle, trak jeg mig ud og bad hende om at slikke min pik ren. Hun suttede løs på den og kiggede op på mig med nogle superliderlige øjne som bare hungrede efter pik. Kunne hun virkelig klare en tur til?

Det fik jeg svar på, da hun stoppede og rejste sig op. Hun svansede hen til en kommode og bukkede sig ned for at lægge overkroppen på den. Hun hviskede "Knep min stramme kusse" og jeg var der med det samme. Jeg kyssede hendes balder og slikkede hendes numsehul for derefter at pirre hendes klit med mit pikhovede. Jeg havde ikke længere kondom på, men jeg var ret ligeglad nu. Desuden havde hun jo næppe fået sin første mensturation endnu. "Mmmm....åh! hååårhhh.....vil du ikke nok give mig pik?...jeg må bare have den" stønnede hun liderligt. Jeg tog godt fat om min stive pik og pressede på hendes små unge skamlæber...de gav efter for trykket og jeg røg op i hende for anden gang..."ÅRH!" nærmest skreg hun. "Mm....fuck! ja...åååååårh....fuck man...knep mig...pul mig..." stønnede Nathalie. Tænk at jeg stod her med Nathalie! Jeg kneppede min kammerats 13-årige søster hårdt op ad kommoden mens hun stønnede og klynkede....

Hun spredte sine små tynde lår så jeg bedre kunne komme til. Min pik glinsede af hendes unpigesafter og jeg kunne mærke at jeg snart ville fylde hendes våde hul med sperm. "Nat...Nathalie..." "mm...årh..jaa?" "årh ja...der går nok ikke så lang tid....mmm...før jeg kommer..". "Okay...men du skal komme op i mig....jeg vil fyldes med sæd" sagde hun. Lige idét hun sagde det kom jeg med et råb op i hendes stramme lille underliv! "åååårh....jeg..jeg kommer nu! ååååååååååårhhh....jaaa...mmmmm!" "ja! giv mig...giv mig det hele!" sagde hun og spredte bennene endnu mere. Jeg kunne se hvordan hendes fisse begyndte at bule ud, for der var simpelthen ikke plads til alt spermen derinde.

"Fuck det var godt" sagde jeg og trak mig ud af Nathalie med et svup. "Ja, det.....det var fantastisk" sagde hun og smilede til mig. Hun kunne dårligt nok gå, da hun forsøgte at finde sine trusser og tage dem på. Jeg begyndte også at tage tøj på og smed kondomet ud, for derefter at gå ned i stuen med hende lige i rette tid. Hende forældre, Kasper og Trine kom ind gennem døren, ligesom Nathalie og jeg kom ned ad trappen. "Nåå....har I hygget jer?" hørte jeg hendes mor sige. Jeg skulle lige til at sige noget, da Nathalie afbrød mig. "Ja, vi har virkelig hygget os mor! Han er bare den bedste babysitter i hele verden!! Skal I ikke snart af sted igen, så han kan passe mig?". Det skulle de ugen efter...

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 155 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.