Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det startede da jeg var i starten af 20'erne, chattede med en moden dame i 40'erne, vi blev enige om at mødes.

 

Det var en hverdagsaften vi have skrevet sammen på mobilen, vi var begge meget liderlige, så jeg bad hende om at komme og besøge mig.

Hun kom og hentede mig, vi startede først med at snakke, hvor hun fortalte at hun skulle skilles fra hendes mand, og nu manglede hun en til at trøste hende.

Jeg satte mig ind i hendes bil, hvorefter vi kørte ud i en skov, vi forsatte med at snakke.

Jeg tænkte hvorfor ikke tage chancen, så lænede mig over og kyssede hende på munden og halsen. nu var hun meget liderlig.

Vi tog hurtigt tøjet af hinanden, mens vi legede med hinanden, jeg kyssede hendes brystvorter som blev stive, jeg mærkede også efter i hendes fisse om den var våd, safterne drev ud af hende. hun lå og nød min behandling af hende, mens hun legede med min pik.

Efter et stykke tid, hvor hun nød min behandling fra min side, hun skubbede mig tilbage i sædet og nærmest slugte min stive pik, mens hun legede sabelsluger og forsøgte at sluge min pik, lå jeg og kiggede på hende og legede med hendes store bryster det var noget som hun kunne lide.

Hun var som en vild kat, hun nærmest hoppede op på min pik, og begyndte at kneppe mig, det var skønt, det passede med at hendes brystvorter var ud for min mund, dette var så fristende at jeg begyndte at sutte på dem, alt dette gkorde hende mere vild, så hun satte farten op, så bilen begyndte at vippe frem og tilbage til vores knepperi, ved ikke hvad de andre må have tænkt, men på dette tidspunkt var jeg også ligeglad.

Den frygtelig sandhed gik op for mig, hun brugte ikke nogen form for beskyttelse, og i farten havde jeg også glemt alt om kondomet, men hun sagde det betød ikke spor for hun skulle nok sutte min pik inden jeg kom.

Hun lagde sig ned på sædet og bad mig komme og kneppe hende, jeg lagde mig op på hende, fik pikken i stilling, begyndte at kneppe hende igen, mens jeg lå og bankede pikken i bund på hende lå hun og stønnede vil og kyssede mig på munden og halsen.

Vi lå begge og nød det, især mig, da jeg lå ved hendes kæmpe bryster, hun fortalte at det var noget af det bedste sex, som hun havde fået længe, dette gjorde mig stolt, så trykkede pikken helt i bund, hun gispede af fryd, hun fik flere orgasmer ved denne lejlighed.

Nu var jeg også ved at komme, så sagde det til hende, hun væltede mig ned på sædet, hvor hun igen begyndte at sutte på min stive pik, jeg lå og nød det, og spermede ud over hende.

 

Hun takkede for den dejlige kneppetur, vi begyndte igen at snakke sammen, vi blev enige om at dette ikke var det sidste vfi så til hinanden, så kørte hun mig tilbage igen, hvorefter hun forsatte hjem til sig selv og hendes datter.

Senere den aften modtog jeg en besked fra hende, hvor hun takkede for en dejlig aften med masser af sex.

Alt dette endte med lidt hed lir over mobiltelefonen

 

Forgik i det sønderjyske.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.