Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

NOVELLE: KAPITEL25.
Nikolaj en fræk fyr til Ida.

Næste morgen stod vi tidligt op. Vi havde aftalt med Nikolaj, at vi skulle mødes på Hundige strand allerede kl. 11. Vi tog ind til hovedbanen, og tog et S-tog til Hundige station. I toget lavede Ida og jeg en aftale. På et tidspunkt Skulle Ida solbade helt nøgen, så Nikolaj kunne se det hele. Der var allerede mange mennesker på stranden. Mange af pigerne og kvinderne lå topløse, men alle havde trusser på.

SEX I DAG?

Vi lagde os ved siden af den lille slikkiosk på stranden, som vi havde aftalt med Nikolaj, så han kunne finde os. Ida havde samlet sit hår i en hestehale. Hun så dejlig ud. Jeg var lidt underlig til mode over, at hun måske skulle være rigtigt sammen med en fyr på denne dag. Nikolaj var ikke kommet endnu.  Tror du han brænder os af?  Spurgte Ida oprigtigt bekymret. Jeg rystede på hovedet.  To dejlige sommervarme teenager-piger. Tsk, tsk. Så skulle han da ha  totalt jord i roen . Sagde jeg indigneret.

Der var stadig intet tegn fra Nikolaj. Der blev ved med at komme flere og flere på stranden. Det var efterhånden et sandt slaraffenland i bare pigebryster. Jeg sad og blev helt bekymret på Idas vegne. Her var så mange smukke piger. Hvem sagde, at Nikolaj ville synes at Ida var pæn? Ida prikkede mig på skulderen.  Der kommer han  Hviskede hun. Vi havde aftalt med Nikolaj, at vi skulle rejse os, og gå ind, hvor sandet holder op på stranden. Der hvor det høje strandgræs begynder. Nikolaj havde sagt, at han ville have en sort kasket på, hvor der stod Volks Wagen med store sølvbogstaver foran. Det var derfor Ida havde genkendt ham.

Vi rejste os, og gik over til det høje græs, hvor vi bredte vores håndklæder ud. Nikolaj var meget genert i starten. Han var slet ikke så snakkende, som han havde været aftenen før i telefonen. Det virkede som om samtalen var ved at gå i stå hele tiden. Nikolaj gik hen for at købe cigaretter, så jeg havde chancen for at sætte lidt gang i Ida, der lignede én, der havde givet op. Du er altså nødt til at gøre eet eller andet  Sagde jeg, da Nikolaj var forsvundet.  Jeg aner ikke, hvad jeg skal stille op. Han er så tavs  Sagde Ida ulykkeligt.  Når nu han kommer tilbage, så tager du altså trusserne af!  Sagde jeg strengt. Ida så tvivlende på mig.  Du gør det!  Sagde jeg endnu mere bestemt. Ved siden af os havde en ung pige lagt sig i sandet. Hun var slank og mega solbrun.

Ida så på hende med en bekymret mine.

 Hvorfor ska  hun lige ligge her? 

Sagde hun lettere irriteret.

Nikolaj kom tilbage fra kiosken. Han lagde også mærke til den nyankomne pige i sandet. Han sad, og stirrede på hende. På et tidspunkt blev det for meget for Ida. Hun trak sine trusser af, spredte benene lidt og tændte en cigaret. Nikolaj så måbende på hendes revne.  Hun er vist godt nok en frisk pige, hende Mia  Sagde han henvendt til mig.

Jeg nikkede bare.

Jeg følte mig pludselig lidt til overs. Rundt omkring på stranden var der så mange par. Unge mennesker der så forelsket på hinanden eller havde det rart sammen. Det var lige før jeg savnede Claes en lille bitte smule. Og dog. Jeg var jo ikke spor jaloux på Ida over at hun sad her og  bagte  på Nikolaj. Tværtimod. Jeg var måske snarere lidt misundelig på Nikolaj.

Nikolaj fortalte, at hans forældres hus lå lige i nærheden af stranden. De var på ferie, og huset stod tomt. Han ville gerne give en kold øl i deres have. Vi forlod alle tre stranden, og gik i retning af huset. Det var en ret lille have. Ida og jeg satte os ved et træbord med to bænke. Nikolaj gik ind i huset efter tre kolde øl. Ida og jeg sad, og snakkede, og Nikolaj var fantastisk længe om det. Vi besluttede os for at gå ind i huset og se, hvad der var blevet af ham.

Der var helt stille inde i huset. Der stod tre kolde øl på køkkenbordet. Ida og jeg gik gennem dagligstuen ud i gangen. Der var en trappe, der førte ned i kælderen. Ida og jeg tog vores  klip-klappere  af, og listede os ned ad trappen. For enden af gangen var der en gang på samme størrelse som gangen oppe i huset. Der hang et stort spejl for enden af gangen. Døren til toilettet stod åben. I spejlet kunne vi se, hvad Nikolaj foretog sig. Han havde taget T-shirt og shortsene af.

Han sad og  gokkede  på sin pik som en anden skoledreng, der skjuler sine lyster for sine forældre.

Nikolaj virkede slet ikke til at være de 19år, han havde sagt han var i telefonen aftenen før. Han var snarere en 16-17år. Når han gav slip på pikken, stod den lodret op af maven på ham.  Den er godt nok stiv  Hviskede jeg til Ida.

Hun stod som forstenet, og kiggede ind i spejlet. Hun nikkede.  Og stor  Hviskede hun tilbage. Nikolaj gav ikke sig selv udløsning.

Da han begyndte at tage sit tøj på, listede vi op ad trappen, og gik ud til havebordet, hvor vi havde siddet, da Nikolaj forlod os lidt tidligere.  Jeg kunne godt tænke mig at mærke ham  Hviskede Ida, da vi kunne høre, at han rumsterede ude i køkkenet. Han kom ud med de tre øl, og satte dem på bordet.

Huset lå i et skovbryn, og der var ingen naboer inden for de første 300 meter. Det var gloende hedt, og Ida smed sin T-shirt. Vi sad og snakkede et stykke tid. Så hentede Nikolaj en ghettoblaster og nogle flere øl inde i køkkenet. Ida og han begyndte at danse sammen inde på fliserne. Først dansede de hver for sig med passende mellemrum i mellem sig. De kom tættere på hinanden, og Ida lagde sine hænder på hans skuldre. Han lagde sine hænder på Idas hofter, og de dansede helt tæt. Ida begyndte at kysse ham på halsen, og hans hænder fandt hendes nøgne bryster. Hendes vorter blev straks stive, og jeg kunne se, at hun nød det.

Jeg sad igen, og kom til at føle mig lidt tilovers. Ida og jeg havde delt alt i den seneste tid, og nu var hun sammen med en fyr. Jeg følte igen jalousien og angsten for at miste min hjerteveninde. Egentlig havde jeg lyst til at forlade selskabet og gå ned på stationen og tage toget hjem.

På den anden side måtte jeg lige se, hvad der skete.

Nikolaj tog Idas hænder, og de gik over i den anden ende af haven. Der stod et havebord med to lange bænke. Det så ud som om det lige var købt. Musikken var høj, og de stod længe og kyssede hinanden. Nikolaj løftede Ida op på havebordet, og hun lagde sig ned på ryggen. Han begyndte at slikke og kysse hendes overkrop. Ida gispede lidt, og jeg kunne se, hvor meget hun nød det. Hun lagde hænderne ud til siden, og skød maven op ad, så Nikolaj rigtigt kunne slikke hendes krop. Han kyssede og slikkede både hendes bryster, maven og hendes hals. Jeg tænkte på, at jeg havde syntes, han så, så uerfaren ud, da han sad nede på toilettet og spillede pik. Enten havde han prøvet en masse, eller også var han et rent naturtalent. Han trak Idas trusser af, og slikkede hende i kussen. Ida stønnede svagt, og sagde, at det var dejligt. Nikolaj slikkede hende længe.

Han havde taget både sin T-shirt og shortsene af. Han stod nøgen, og gned pikken, mens han slikkede hende. Pludselig vendte Ida sig om, og lagde sig på alle fire midt på bordet. Hendes knæ var spredt fra hinanden, og hun skød røven op imod Nikolaj.  Kom  Sagde hun med lav stemme.  Jeg vil ha  ham op i mig. Rigtig mærke, hvor stor og stiv han er . Nikolaj stak forsigtigt pikken ind i min hjerteveninde.

Jeg kunne se på hendes ansigt, at det gjorde lidt ondt.

Nikolaj roste hende meget, og sagde, at hun var både smuk og dejlig. Jeg kunne høre, at Nikolaj var ved at komme. Da han kom, lød Ida også som om hun fik orgasme. Bagefter drak vi et par øl sammen, inden Ida og jeg gik ud af havelågen, og gik ned til toget.

 Det var rigtigt dejligt, men jeg fik nu ikke orgasme  Sagde Ida, da vi sad i S-toget på vej hjem.

 

KAPITEL 25. En  skod  eksamen og en  sexet  fest.

Jeg hørte ikke fra Ida de næste fem dage. Vi skulle op i det sidste fag inden sommerferien (matematik, gisp) Selvom vi havde aftalt ikke at ses før efter eksamen, havde jeg det alligevel underligt. Jeg var sikker på, at Ida var sammen med Nikolaj, og jeg forestillede mig alt muligt med, at det var ham, der forbød hende at ringe til mig. Min eksamen gik af røvens til. Både min lærer og censor stillede en masse spørgsmål, som jeg ikke kunne svare på. Jeg fik et  skide  6-tal. Om aftenen ringede Ida. Hun havde været oppe i matematik et par dage tidligere. Hun havde selvfølgelig fået et 10-tal. (Heldige asen). Hun var blevet inviteret til 17års-fest hos Michelle. En barndomsveninde, der boede på samme vej som hendes mormor.

Det var meningen, at man måtte tage sin kæreste med, men Ida sagde, at hun jo ikke havde nogen, så derfor ville hun gerne ha mig med. Det var en fest i et kæmpe hus i Vedbæk, og jeg sagde ja, tak til at tage med til festen. Når alt kom til alt, holdt det bedre borgerskabs børn vel fester på samme måde som os fra stenbroen.

 

Jeg glædede mig til festen. Det var længe siden jeg havde været til en rigtig fest. Om fredagen ringede Claes, og sagde, at han glædede sig til at se mig igen. Jeg var nødt til at være ærlig. Jeg sagde til ham, at jeg syntes, vi var gledet fra hinanden, og at jeg syntes, vi skulle stoppe. Først forstod han ingenting, så blev han vred og til sidst lød han ked af det. Jeg var hans drømmepige, og han havde troet, vi skulle blive sammen og alt det der. Vi snakkede længe, og vi lagde på uden den store ballade.

Ida og jeg skulle mødes fredag aften kl. 18.30 under uret. Allerede i elevatoren ned til perronen mødte vi tre piger, som Ida kendte. Den ene af dem var en rigtig  blondinetype  med affarvet hår og store bryster. Hun førte sig frem, og pralede med, at hun havde fået en Push-up Bh. af sin kæreste. Prøv en gang og mærk!  Sagde hun til én af de andre to piger, og førte pigens hånd op til det ene bryst.  Bli r de ikke bare faste og røre ved?  Den anden pige så genert på mig.  Nej nu må du sgu  hellere stoppe. Jeg bli r fanme liderlig, når der er nogen, der rager mig på patterne  Sagde hun.

Den anden pige slap øjeblikkeligt, og rødmede.

Pigerne skulle til samme fest som os.

Vi gik ind i rygekupeen sammen.

Ida sad, og kiggede ud af vinduet med store øjne.

Hun havde en  blød  hat på.

Jeg sad, og smugkiggede på hende.

Hun var egentlig smuk, min hjerteveninde. Tænkte jeg.

Toget holdt ikke ved ret mange stationer, og vi var hurtigt ude af  Brokvarterene .

Skove, marker og enge for  forbi udenfor vinduet.

Jeg betragtede alle dyrene, der boltrede sig på markerne.  Det måtte være let at være hest . Tænkte jeg. Den har ikke alle de bekymringer, vi mennesker har. Jeg kom til at smile.

 gad vidst om en hest kan være biseksuel? Det måtte da være svært for to hopper at slikke fisse på hinanden . (Fnis, fnis). Det var en smuk sommeraften. Den blå himmel var begyndt at danne røde orange og violette nuancer i horisonten. Egentlig havde jeg været lidt trist i den seneste tid. Det med min mor og far gik mig på. Jeg havde været nervøs for den sidste eksamen, og jeg havde også skullet have afslutningen med Claes overstået.

Det var sommerferie og jeg havde klaret det hele. Måske ikke  til topkarakter  alt sammen, men jeg havde da klaret det. Jeg tror ikke Ida anede, hvor meget vores venskab betød for mig.

Hun var bare den bedste veninde, jeg nogensinde havde haft.

Få sex i dag

De andre tre piger havde sat sig på sæderne overfor os. De sad, og røg hash. De tilbød os at ryge med. Ida var ikke til sådan noget, og jeg sagde også  nej tak . Vi stod af toget på Vedbæk station. Huset lå kun to veje fra stationen.

Det var ikke noget hus. Nærmere et palads.

Det var Michelle selv, der åbnede døren til  paladset . Hun var en flot pige med mørkt hår og store bryster. Hun havde en sort bluse og en rød lårkort på. Vi kom ind i en stor hall med hvidt marmorgulv. Der var hvidkalkede søjler og højt til loftet. Michelle viste os ud i køkkenet, hvor der i dagens anledning var sat en bar op. Alt var selvbetjening, og der var både øl, vand, vin og spiritus. Ida og jeg tog et glas vin hver, og gik ind i det lokale, hvor festen allerede var godt i gang. Der var diskotek og rigtige lamper, der blinkede til musikken. Ida og jeg dansede et par danse sammen. Så kom Michelle, og Ida og hun gik ud i haven bag huset. Jeg gik ud i køkkenet for at fylde mit vinglas op. Der stod to piger på min egen alder og en kraftig fyr, der var lidt ældre. Hva  sååååååå! Mikkel? Ska  du ikke snart finde dig en pige, så du ka  få noget fjams?  Sagde den ene af pigerne, og de brød begge sammen af grin. Det var tydeligt, at de to piger gjorde tykt nar af fyren. Jeg fik næsten ondt af ham, skønt jeg slet ikke kendte ham. Jeg fyldte vin i mit glas, og gik ud i den store hall. Jeg kunne mærke, at ham  Mikkel  fulgte efter mig. Han rømmede sig bag mig. Jeg stoppede op, og smilede til ham, mens jeg tændte en cigaret.  Nå . . . du ryger også  Sagde han frisk. Selvom han var kraftig, var han samtidigt muskuløs. Som om han havde et hårdt fysisk arbejde.  Er du én af pigerne fra 1.g nede på gymnasiet?  Spurgte han. Jeg fortalte, at det var jeg ikke.     Jamen hvor kender du så Michelle fra? 

Jeg sagde, at jeg var Idas veninde, og at jeg bare var med som  det tynde øl . Mikkel fortalte, at han var Michelles fætter.  Så må du jo kende det her palads godt Sagde jeg. Mikkel ville gerne vise mig rundt. Vi hentede en flaske vin i køkkenet, og gik op ad den brede trappe til førstesalen. Der var en lang gang med en masse døre. Næsten som på et hotel tænkte jeg. Vi kunne høre, at der var nogen Inde på eet af værelserne. Mikkel var ligeså nysgerrig, som jeg var. Døren stod åben. Inde på en seng sad en fyr uden tøj på. Foran ham på gulvet lå en lige så nøgen pige på knæ. Hun suttede pik på ham. Selvom hun sad med ryggen til, genkendte jeg pigen. Det var blondinen fra elevatoren.  Åh, Monika! Hvor sutter du frækt  Stønnede fyren.

 Monika  tog pikken ud, og fortsatte med at gnide den.  Jeg har altid fået skyld for at være god til at sutte pik af  Sagde hun med selvtilfredshed i stemmen.  Jeg vil gerne kneppe dig!  Stønnede fyren. Monika rejste sig. Hun lænede sig ind over sengen, og stillede sig med spredte ben.

 Kom så og ta  mig. Men du sprøjter altså ikke op i mig. Jeg er ikke beskyttet. Mikkel og jeg så bare på hinanden. I det samme hørte vi nogen komme op af trappen. Det var to fnisende piger. Mikkel og jeg skyndte os ind på det værelse, der lå overfor, hvor vi stod. Det var de to piger nede fra køkkenet. De var mildest talt stive. De fjantede og kildede hinanden. Pludselig kyssede de hinanden med tungerne. Mikkel så på mig.  De havde så travlt med mig!  Sagde han. Jeg tog hans hånd, og klemte den.  Vi piger er ikke altid så gennemskuelige . Sagde jeg. Jeg ville tage min hånd til mig, men Mikkel holdt den fast. Jeg lænede mig op af væggen bag mig.  Må jeg godt bede om min hånd?  Spurgte jeg. Mikkel svarede ikke, men holdt min hånd hen foran sig.  Hvad hedder du egentlig?  Spurgte han mens han studerede min hånd.  Joan  Sagde jeg.  Hej Joan. Jeg hedder Mikkel, og ved du godt, at du har nogle meget pæne hænder?  jeg kom til at le. Mikkel var egentlig en totalt kikset fyr i mine øjne, men samtidig var han også charmerende. Vi stod i forrummet til det værelse, vi var  flygtet  ind på, da de to piger kom på trappen. Vi gik ind på værelset. Mikkel havde taget en hel flaske vin med op på førstesalen. På flaskehalsen havde han sat to plastik bægre. Værelset, vi kom ind på var fuldstændigt magen til det, vi havde kigget ind i, da vi stod, og lurede på  Monika  og fyren. Der var de samme møbler og det samme tapet. Alt var bare spejlvendt. Vi satte os på gæstesengen, og Mikkel fyldte vin i vores bægre. Mikkel ville gerne vide, hvad jeg gik og lavede, når jeg ikke gik til fest. Jeg fortalte ham, at jeg lige var gået ud af skolen, og at jeg skulle begynde på frisørskolen efter sommerferien. Mikkel fortalte, at han var gået ud af niende klasse. Et par år senere var han begyndt at læse til elektronikmekaniker. Vi snakkede også om kærester. Jeg fortalte ham ikke, at jeg lige havde slået op med Claes samme dag. Jeg sagde bare, at jeg var på vej ud af et forhold. Mikkel sagde, at han aldrig rigtig havde haft nogen kæreste. Han havde en gang været lidt sammen  med en pige. Fortalte han. (Det slog mig, hvor ærlig Mikkel var.) Det havde været til en privatfest. De havde danset sammen, og havde fundet et værelse, hvor de havde kysset og kælet. Pigen havde sagt, at hun kun ville lave  petting  med ham. De havde siddet skiftevis og onaneret selv og gjort det på hinanden. Pigen havde sagt til ham, at det var dejligt. Mikkel mente, at pigen havde fået orgasme på et tidspunkt, hvor hun sad og  onanerede klitoris  som han kaldte det. Vi havde efterhånden fået tømt hele vinen. Mikkel gik ned i køkkenet efter en ny flaske. Jeg sad og tænkte på, at Mikkel var en meget anderledes fyr, end dem jeg normalt rendte ind i. Han var slet ikke en type, jeg kunne falde for sådan seksuelt set. Normalt falder jeg for fyre, der er høje og flot byggede. De må også gerne være godt udrustede. Mikkel var bare så almindelig. På den anden side havde jeg lidt lyst til ham. Jeg hørte ham i den lille gang. Han var kommet tilbage med mere vin. Jeg nåede lige at trække min korte bomuldsnederdel ned, og sætte T-shirten ordentligt. Inden han trådte ind på værelset.

Han havde været væk i over ti minutter, og jeg havde ærligt talt siddet og rørt lidt ved mig selv imens. Vi drak lidt videre, mens vi sad, og snakkede.

På et tidspunkt spurgte jeg ham rent ud. Jeg ved ikke, hvad der fik mig til det, men jeg gjorde det.  Har du lyst til at bolle med mig?  Vi rejste os, og begyndte at klæde hinanden af, mens vores tunger  legede sammen . Mens vi stod, kun i trusser, og kyssede, fik Mikkel ståpik på. Jeg havde bare stået passivt med hænderne ned langs siden, mens han kyssede mig, og kærtegnede mine bryster. Jeg tog forsigtigt om hans pik. Den var nu ikke særligt stor, men den var  mega stiv , og jeg kunne mærke, at Mikkel nød det lige fra starten. Årh! De hænder! Hvor er de skønne  Stønnede han. Det var som om den blev lidt større, mens jeg gned på den. Mikkel stønnede, men han sprøjtede ikke. Han begyndte at kærtegne mine brystvorter. Lidt efter trak han mine trusser lidt ned. Han fandt min revne, og begyndte at gnide den. Det var jo efterhånden ved at være længe siden, jeg havde været sammen med en fyr. Jeg må ærligt talt indrømme, at jeg nød hans hænder. Han var jo ikke nogen drømmefyr, men han var faktisk god til at gnide fisse af. Til sidst trak han mine trusser helt af, og løftede mig op så jeg lå på hans stærke underarme på nakken og knæhaserne. Han lagde mig forsigtigt ned på ryggen på gæstesengen. Da han blev stående i fodenden, som om han tøvede, satte jeg mig op og trak i hans lille men stive pik, så han røg ind over mig på sengen. Han gled op i min kusse, og bevægede sig i små korte ryk.

Egentlig havde jeg bare villet give ham en rigtig oplevelse med en pige uden selv at være særligt tændt. Jeg var ærligt talt blevet liderlig. Mikkels pik og hans små, korte men hektiske stød i min fisse, gjorde underværker. Jeg fik tre små lækre orgasmer, mens han kneppede mig. Han lå, og snakkede frækt imens. Han sagde, at min kusse var dejlig stram, og at jeg var en fantastisk dejlig pige. Det var nok også det, der gjorde mig ekstra liderlig, tror jeg. Da Mikkel om sider selv kom, trak han sig ud af mig, og sprøjtede op af maven på mig. Vi klædte os på i stilhed. Egentlig var jeg lidt skuffet over, at han havde trukket sig ud. Selvom det er smartest at dyrke sikker sex, må jeg indrømme, at jeg er vild med den følelse man som pige får i kroppen, når en fyr sprøjter op i én. Da vi kom ned til festen

igen, kom der to fyre, der skulle snakke med Mikkel.

Der var kommet mere gang i festen, end da vi kom. Der var mange på dansegulvet, og ovre i hjørnet stod to piger, og kyssede hinanden. Det var rigtige tungekys, og jeg var ikke i tvivl om, at de tændte på hinanden.

Jeg spekulerede på, om det måske var sådan en slags  biseksuelt  party. Jeg kunne ikke se Ida nogen steder, og jeg fik pludselig en underlig tanke. Sæt nu Michelle også var til piger! Ida var jo gået sammen med hende. Ude i den store hall mødte jeg Monika. Jeg spurgte hende, om hun vidste, hvor Michelle og Ida var. Hun mente at hun havde set, at de var gået op på Michelles værelse sammen.

Jeg gik igen op ad den brede trappe til førstesalen.

Jeg havde set Michelles værelse, da jeg gik på gangen sammen med Mikkel tidligere på aftenen. Døren havde stået åben. Nu var den lukket. Stik mod, hvordan jeg plejer At reagere, lukkede jeg bare døren til værelset op uden at banke på. Inde på værelset sad Ida og Michelle. De var begge splitter nøgne.

Michelle sad med en cigaret, og jeg kunne lugte, at det var hash. Ida så skæv ud.  Hej Joan!  råbte hun. Jeg vendte mig om, og løb ud af værelset. Jeg lagde slet ikke mærke til, at de ikke var alene derinde. jeg løb ned ad trappen, gennem hallen og videre gennem fest lokalet. Jeg følte at alle kiggede på mig. Følte, de tænkte  Nå der er nok en  lebbertøs , der er blevet svigtet . Der var et band, der var gået i gang med at spille. Det lød ellers godt, men jeg sansede ikke noget. Jeg løb gennem døren for enden af rummet, der førte ud i haven. Haven var kæmpe stor. Den mindede nærmest om en lysning i en skov. Jeg tændte en cigaret, og satte mig på græsset mellem nogle høje træer.

Selvfølgelig var Ida og jeg bare veninder. Der var bare det, at vi havde haft så meget sammen den sidste tid. Både venindehygge og sex. Jeg var klar over, at jeg for alvor var blevet forelsket i Ida. Jeg kunne se togstationen, derfra hvor jeg sad. Jeg forlod haven, og gik ned på stationen, og tog toget hjem. Det havde været en fræk fest, men jeg følte mig mere skuffet end nogensinde før.

KAPITEL26. Afsked Med Ida.

Ida ringede til mig allerede næste dag om formiddagen, for at høre, hvorfor jeg bare var >>skredet<< hjem. Tingene var slet ikke, som jeg havde troet. Der havde været en fyr inde på værelset, da jeg kom brasende. han havde lige  ordnet  Michelle. De havde skullet ha  sex, men Michelle havde insisteret på, at Ida skulle blive på værelset. Fyren var gået med på spøgen på den betingelse, at Ida også var nøgen, mens de bollede.  Han tog hende sgu  rigtigt bagfra. I røvhullet!  Sagde Ida næsten forarget.  Han havde simpelthen en kæmpepik. Den var mindst 18cm, Joan 

Ida skulle på ferie med sin mor. De skulle rejse i dag.

Som stewardesse havde hun en gang om året en rejse, som næsten ikke kostede hende noget. Vi aftalte, at jeg skulle tage ud til Ida. Hendes mor var i byen, og kom først hjem senere. Jeg tog knallerten, og da jeg ringede på døren en halv time senere, råbte Ida, at jeg bare skulle komme ind. Døren var åben. Jeg gik ind i entreen.  Jeg er herude. Jeg sidder lige og skider! Kom bare herud!  Råbte Ida fra badeværelset. Jeg fik derud.

Ida havde lige været i bad.

Hun sad nøgen med vådt hår og fugtig hud.

Hun sad med en cigaret, og øvede sig i at lave røgringe.

Jeg gik hen, og lagde armene om hende.

Vi kyssede hinanden længe, og hun smagte af cigaret.

Jeg stak en finger ned i hendes revne.

 Jeg er altså ikke færdig med at tisse  Sagde hun lidt genert.  Jeg er da ligeglad  Sagde jeg, og mærkede de varme dråber på mine fingre. Ida trak mig helt ind til sig. Hun trak mine bukser og trusser ned, og kyssede min glatte mis. Sådan stod vi længe, og ind i mellem mærkede jeg hendes lille tunge søge ind i min revne. Det var dejligt, og vi fik begge orgasme af det.

Da Idas mor kom hjem, var vi begge fuldt påklædt.

 


Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.