Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

KAPITEL 27. Hjemmefra.

Jeg savnede Ida forfærdeligt meget de næste dage.

SEX I DAG?

Gordon havde ringet til mig på mobilen. Han havde skaffet mig ind på frisørskolen, og havde allerede skaffet mig et ’kollegieværelse’. Det var en toværelses lejlighed på første salen i et hus, der tilhørte én af lærerne på skolen. Gordon havde overtalt mig til at snakke frækt i telefonen og dyrke telefonsex med ham. Jeg fik ikke rigtigt noget ud af det, og jeg havde egentligt lovet mig selv, at jeg ikke ville gøre sådan noget, efter jeg var blevet lidt mere end veninde med Ida. Selvom jeg ikke fik orgasme havde det nu alligevel været rart, at snakke med Gordon igen, og jeg glædede mig til, at jeg skulle starte på skolen Jeg skulle dele lejligheden med Gordons niece, der hed Nadja. Der var et køkken og et badeværelse til deling og et værelse til os hver. Jeg skulle starte flytte to dage før skolen startede, og jeg brugte meget tid på at vælge de ting, jeg ville have med derover. Endelig kom dagen, hvor jeg skulle rejse.

Togturen tog en evighed, og for at det ikke skulle være løgn, blev toget forsinket en halv time på Fyn. Nadja var allerede flyttet ind dagen før. Hun var en slank velskabt pige med affarvet lyst hår. Hun fortalte, at hendes forældre var fra Grækenland, og at hun var kommet til Danmark som toårig.

”Gordons ’niece’ min bare røv!” Tænkte jeg. ”Hun havde garanteret også haft Gordon oppe i sig, og fået en uddannelse som belønning ligesom mig selv. Naja fortalte, at der var to fyre, der var vilde med hende på samme tid. Hun var vild med dem begge to. Og hun havde ordnet det sådan, at hun var sammen med begge fyrene, nogen gange på samme tid. ”Jeg er altså lidt af en ’skriger’, så det kan godt være, at du kommer til at kunne høre mig en gang imellem” Sagde hun, og lød næsten stolt af sig selv. Allerede den første aften havde Nadja besøg af sin ’to kærester’. Jeg skal ellers love for, at Nadja blev forkælet. Det var to bodybuildertyper (Hans og Neil). De var bredskuldrede, muskuløse og så ret godt ud. Det virkede som om de alligevel var en smule generede af, at jeg også var der. Det blev ikke til egentlig sex, men fyrene var hele tiden opmærksomme på Nadja, og lå, og kælede for hendes bryster. Neil var den mest ’modige’. Han stak sin hånd ned i hendes trusser, og onanerede hende med fingeren. Jeg blev ude i køkkenet, og prøvede på ikke at være i vejen for dem. Alligevel fandt jeg et par gange et påskud for, lige at gå forbi døren til Nadjas værelse. Om torsdagen, dagen før skolen startede, var der fest på skolen. der var 1000 mennesker, og de så alle sammen så tjekkede ud. Jeg følte mig ikke særligt lækker i forhold til alle de teenagepiger, der så ud til at komme fra meget rige hjem. Jeg dansede lidt til musikken, men følte mig lidt ved siden af. Nadja var ude og danse med flere forskellige fyre. Ingen af dem var nogen af dem, der havde ligget og pillet ved hende aftenen før. Alligevel spillede hun kraftigt op til dem alle. Jeg følte ikke jeg havde ret meget til fælles med min nye ’roommaid’, og jeg syntes, hun var ’billig’. På et tidspunkt gik jeg ud for at få noget luft og en smøg. Herude mødte jeg Camilla. (Hun skulle vise sig at blive min gode veninde i Ålborg).

Camilla havde lige slukket sin cigaret, da jeg kom ud til hende i ’skolegården’. ”Hej! Jeg hedder Camilla” Sagde hun glad i samme øjeblik, jeg var kommet hen til hende. ”Joan” Sagde jeg. Camilla var en helt naturlig pige med skulderlangt mørkblondt hår. Hun havde hvide bomuldsbukser og en stram strop-T-shirt på, og hun bar solbriller.

Hun virkede lidt genert. Som om hun brugte solbrillerne til at ’gemme sig’ bag. Hun havde lyst til at snakke. ”Skal du også starte på skolen i morgen?” Jeg nikkede. Hun fortalte, at hun var 16år. Samme alder som jeg selv.

”Jeg mødte en fyr for et stykke tid siden. Han havde forbindelser til skolen her, og han lovede mig at han ville skaffe mig ind. Og nu skal jeg altså være frisør. Han var sød ved mig, og jeg var også lidt sød ved ham, sådan du ved.”. Jeg anede, at jeg kendte den fyr hun snakkede om, men jeg sagde ikke noget. Ikke endnu. ”Hvordan sød?” Spurgte jeg nysgerrigt. Hun sukkede, som om jeg havde stillet et spørgsmål, hun helst ikke ville besvare, men jeg ved, hvordan vi piger tænker. Og jeg kunne mærke, at hun gerne ville fortælle. ”Jeg havde aldrig været rigtigt sammen med en fyr, da jeg mødte Gordon” Begyndte hun. ”Jeg sagde til ham fra starten, at jeg ikke ville gå i seng med ham.” Hun lo. ”Han var helt vild for at fotografere mig. Han har taget en hel FILM af mig hernede i skolegården. Skolen var jo ferielukket, og han sagde, at vi kunne være helt uforstyrret hernede. Han fik mig overtalt til at tage alt mit tøj af” Hun fnes. ”Det var altså lidt ’pornoagtigt’, men skolens område var helt lukket, og der var jo ingen, der kunne se mig”. Camilla lavede et ansigt, der skulle forestille, at hun selv havde syntes, det var lidt ulækkert. ”Det er da meget fedt, når en fyr virkelig tør vise én, at han synes man er lækker. Synes du ikke?” Spurgte jeg. Camilla så på mig med et blik, som om hun havde opdaget, at jeg var en rigtig god veninde ”Jo! Jeg synes faktisk, det var rigtigt rart. Han fortalte mig også hele tiden, at jeg var dejlig, og at jeg så godt ud”. Camilla var en sød pige. Fra min egen omgangskreds i skolen vidste jeg, at de fleste fyre ikke interesserer sig særligt for de stille, naturligt pigetyper som Camilla. Hun havde, formentlig for første gang, oplevet en fyrs interesse ved sit møde med Gordon. ”Jeg kommer fra Ringsted, og jeg har ikke rigtigt nogen venner herovre endnu” Sagde hun. Vi gik sammen tilbage til skolebygningen. Der var ikke ret mange fyre med til festen. De, der var med, var kærester til nogle af pigerne, så dem skulle jeg ikke have noget at gøre med. Camilla og jeg dansede sammen flere gange, og Camilla fortalte mig, hvilket værelsenummer hun boede på, på skolen. Vi aftalte, at vi skulle drikke te sammen dagen efter, når skolen var færdig.

KAPITEL 28. En ny veninde

Om fredagen skulle vi kun ha’ to timer på skolen. Vi skulle bare møde vores kommende lærere, og ha’ bøger. Jeg mødte Camilla i skolegården i frikvarteret. Hun skulle gå i parallelklassen.

”Ses vi bagefter?” Spurgte hun.

Camilla boede på værelse 37. jeg bankede på døren, og hun åbnede den. ”Jeg savner virkelig Gordon” Sagde hun, da vi sad, og drak te. ”Han var så . . . så stor . . . så eh . . .” Hun kunne ikke finde ordet. ”Veludrustet” Sagde jeg. ” Camilla nikkede heftigt. ”Præcis! Veludrustet hedder det” Hun så helt lettet ud. ”Jamen var I . . . jeg mener, bollede I?” Spurgte jeg. Hun blev alvorlig. ”Det er bare fandens, at jeg ikke ka’ tåle P-piller. Han var nødt til at bruge gummi”. Hun tænkte sig om. Så sagde hun. ”Har du nogensinde prøvet det uden?” jeg smilede. Claes havde jo aldrig brugt noget, og Gordon havde heller ikke ’pakket den ind’ den aften. Jeg havde nær fået teen i den gale hals. ”Du er så pæn, Joan” Sagde Camilla pludselig. ”Vil du godt svare mig på noget? Du skal være helt ærlig” Hun begyndte at klæde sig af. Hun stillede sig nøgen på gulvet foran mig. ”Er jeg overhovedet bare en lille smule sexet?” Spurgte hun. Camilla var en helt igennem almindelig pige. Hun havde kvindelige former og lidt topmave.

Hendes bryster passede i størrelsen til resten af kroppen, og hun var naturligt behåret mellem benene. ”Jeg kan godt forstå ’ham der’ Gordon”. Sagde jeg. ”Mange modne mænd synes godt om sådan nogle naturlige piger som os to”. Camilla smilede opmuntret.

”Han var god til det” Sagde hun genert. Jeg kom af det. Begge gange vi var sammen”. Camilla var den diametrale modsætning til Ida. Alligevel fik jeg lidt den samme følelse, her mens jeg sad, og kiggede på Camillas nøgne krop, som den jeg fik, når jeg kiggede på Ida. Camilla klædte sig på igen. Jeg blev hos hende resten af eftermiddagen. Da jeg skulle hjem, gav vi hinanden et kram. Vi så kort på hinanden. Jeg kunne læse hendes tanker gennem hendes blik. Hun havde lyst. Lyst til en anden pige. Hvis ikke jeg havde haft Ida, tror jeg, jeg ville ha’ overnattet hos Camilla den aften.

KAPITEL 29.

En ’våd’ eftermiddag og en fræk mor.

Skolen gik strygende. Jeg var ’hammerdygtig’ til de praktiske fag, og Camilla og jeg læste teorien sammen. Ida var kommet hjem fra ferie, og hun havde ringet til mig på mobilen. Hun havde haft en skøn ferie, men hun sagde flere gange, at hun savnede mig. Ida vidste godt, hvad jeg havde lavet med Gordon i sin tid. Jeg fortalte hende, at jeg havde lavet telefonsex med ham, før jeg startede på skolen. Ida var blevet stille ’i røret’, og jeg havde spurgt hende, om der var noget galt. ”Der er ikke noget galt. Jeg bliver bare ophidset af at høre om det”. Havde hun sagt. Det var endt med, at Ida og jeg havde siddet og onaneret, mens vi snakkede sammen. Vi aftalte, at jeg skulle besøge hende i København den næstkommende weekend. Jeg måtte se at finde ud af det der med Ida og mig. Jeg vidste ikke, om det bare var for sjov alt sammen fra Idas side. Jeg vidste bare, at jeg selv var dybt splittet mellem de følelser jeg havde, når jeg var sammen med en mand, og de følelser jeg havde for Ida. Ugen var lang som et ondt år. Endelig blev det fredag. Vi havde tidligt fri fra skolen. Jeg havde først aftalt med Ida, at jeg skulle komme kl. 17.

Jeg var i København flere timer tidligere. Jeg besluttede mig for at besøge min mor, sådan helt uanmeldt. Allerede ved hoveddøren fornemmede jeg, at der var noget ’galt’. På samme måde som dengang jeg havde opdaget min far sammen med ’luder Randi’. Jeg kunne høre kvindelatter inde fra lejligheden. Det var min mor, der lo. Der var også en fyr derinde. Jeg genkendte straks hans stemme. Det var Jimmi fra min gamle parallelklasse på Ny Carlsbergvejens skole. Jeg låste døren op, helt lydløst. Jeg tog mine elskede ’klip-klappere’ af, og listede på bare tæer ind i entreen De var begge to ude på badeværelset. Mor havde et håndklæde om livet. Jimmi stod oppe i badekaret. Han var nøgen, og mor stod, og vaskede ham på ryggen.

”Det var godt nok dejligt” Hørte jeg min mor sige.

”Sådan en ung viril fyr. Det er sørme noget, der kan sætte liv i sådan en gammel kone.

”Det var også godt for mig” Sagde Jimmi stille.

”Gjorde det noget, jeg kom til at sprøjte op i dig?”

Min mor lo. ”Ikke spor! Det var det, der gjorde det ekstra lækkert for mig” Sagde hun, og begyndte at vaske Jimmis slappe ’tissemand’. ”Tror du, du kan én gang til?” Jimmi trak på skuldrene. ”Måske”. Mor tørrede Jimmi med sit eget håndklæde. Jeg nåede lige at gemme mig bag døren ud til køkkenet, inden de kom ud fra badet. De gik ind i soveværelset. Mor bad Jimmi blive stående i fodenden af sengen. Hun hoppede selv op, og lagde sig på knæene i fodenden af sengen. Jimmi kærtegnede kejtet mors balder, og mor begyndte at kysse ham på overkroppen, mens hun kælede for hans pik. ”Hvor er du dejlig drenget” Sagde mor. Det var åbenbart ’kodeordet’. Jimmis pik rejste sig, og mor roste hans udrustning til skyerne. Mor trak Jimmi ned i sengen, så han kom til at ligge på ryggen. Hun havde hovedet mellem hans ben. Så tog hun hans pik i munden, og begyndte at sutte på den. Jeg kunne både se og høre, at Jimmi nød det. Det var sjovt med Jimmi. Han havde aldrig været særligt populær blandt pigerne i skolen. Han var vild med fodbold, og han var faktisk én af de drenge, jeg i sin tid havde spillet med, og bagefter gået ned i cykelkælderen sammen med. Det var derfor langt fra første gang, jeg så hams pik. Den var dog vokset sig større og flottere siden den periode, hvor vi havde blottet os for hinanden nede i den mørke, kolde kælder.

En varm sommerdag, nede i kælderen, havde Jimmi foreslået, at vi skulle tage alt tøjet af. Han havde set min kusse et par gange, men han havde aldrig set mine bryster. Han havde fået rejsning, og jeg havde godt vidst hvad sådan en ’stivert’ skulle bruges til. Det var nemlig lige efter den sommerhusferie, hvor jeg havde gokket den af på Danny. Jimmi havde trukket sin forhud tilbage, og vist mig, ’hvordan’ man gjorde. Jeg havde lige rørt ved den, og kørt lidt på den. Jeg havde tænkt, at den var større og mere stiv end Dannys havde været, men jeg var genert, og jeg gjorde ikke Jimmi færdig. Alle vi piger i skolen havde gjort nar af Jimmi og hans fodbold. måske var vi gået glip af en ’stor’ oplevelse.

Min mor lagde sig ned på sengen, og trak Jimmi ’ op på sig’. Hun slog anklerne omkring hans hofter, og ’tvang’ ham op i sig. Han bevægede sig i små korte ryk i hende. Min mor jamrede. ”Årh! Hvor er den bare stor og hård. Du gør min kusse så våd, Jimmi” Jimmi stønnede også. Der var ingen tvivl om, at ’mutters’ kusse gav ham en oplevelse ud over det sædvanlige. Han satte tempoet yderligere op. ”Hvis han kunne fastholde det tempo, ville han kunne tilfredsstille selv den mest krævende kvinde”. Tænkte jeg. Så kom han. De klædte sig på i tavshed. Mor tog sin gennemsigtige nylon kimono på. Jimmi havde kun fået underbukser på, før mor sad på hug foran ham. Hun trak bukseelastikken ud over den slappe pik. ”Hvor er det bare en lækker frækkert!” Sagde hun, og satte tungen til det bløde pikhoved. Denne gang blev ham ikke stiv, men det var tydeligt, at de begge nød det. Jeg havde fundet et perfekt gemmested i entreen. Det var et højt indbygget klædeskab. Jeg havde stillet mig derind, og når jeg holdt døren på klem, kunne jeg se lige ind i soveværelset. Jimmi klædte sig på, og forlod lejligheden. Nu havde jeg bare et problem. Mor vimsede rundt i lejligheden. Hun havde stadig kun sin kimono på. Hvis jeg trådte ud af skabet, ville hun opdage mig med det samme. Heldigvis gik hun ned ad køkkentrappen med en skralde pose. Jeg skyndte mig ud af hoveddøren, og stillede mig på trappen med klip-klapperne på fødderne.

Da jeg kunne høre min mor rumsterede i køkkenet igen, ringede jeg på døren.

Min mor blev utroligt glad for at se mig. Hun så godt ud, og var ikke nær så fuld, som hun plejede at være. Højest en lille smule beruset. Vi satte os ud på altanen, og mor serverede ’rødvin i pap’. Hun sagde, at jeg så fantastisk godt ud, og spurgte en masse til skolen. Hun ville også høre, om jeg havde fundet en ’ny filejs’ (fyr). Jeg fortalte hende, at jeg var glad for skolen, og at jeg havde fået en ny veninde, der hed Camilla. Min mor og jeg snakkede meget bedre sammen, end vi nogensinde havde gjort før. Hun var så naturlig, og talte til mi som om jeg var en voksen lille dame. Det var rigtigt dejligt. Vi delte to ’pap rødvine’, og da mor var blevet lidt snalret, fortalte hun, at hun havde mødt en fyr gennem en kontaktannonce. Han havde meget travlt, og han kom kun sjældent, så jeg ville nok ikke få ham at se lige med det samme. Jeg vidste udmærket godt, at mor ikke ønskede, at jeg skulle møde min gamle skolekammerat og finde ud af, at han gav mor ’tissemand’. Dengang mor og far var gået fra hinanden havde mor godt nok sagt, at hun godt kunne tænke sig noget ’ungt kød’, men at hun ligefrem skulle ende med at ligge sammen med én af mine gamle skolekammerater! Oven i købet én, jeg selv havde været nøgen sammen med. Det var næsten for meget af det gode.

På den anden side vidste jeg godt, at mor trængte til ømhed, og Jimmi syntes garanteret, det var lækkert med en kvindes udelte opmærksomhed. Mens mor og jeg sad, og snakkede rigtigt hyggeligt, ringede min mobil. Det var Ida. Hun foreslog, at vi skulle mødes i Fælledparken på vores ’gamle sted’. Jeg gav min mor et knus, og ønskede hende held og lykke med sin unge elsker. Hun så lykkeligt på mig. Hvis jeg ikke selv havde overværet deres samvær, ville jeg have kunnet se på hende, at han gjorde hende tilfreds.

KAPITEL 30.

Ida, min ’kær’steveninde’. Og min ’tæske-tjekkede tissekone.

Jeg tog knallerten ud til Fælledparken.

Jeg fik straks øje på hende.

Hun stod henne ved den gruppe træer, hvor vi havde siddet den dag, Ida havde fået mig til at klæde mig af, og den meget unge fyr havde fået suttet tissemanden af, af Ida. Vi faldt hinanden om halsen. ”Kors! Hvor har jeg savnet dig, Joan” Sagde Ida, og kyssede mig på kinden. ”I lige måde” Sagde jeg, og trykkede hende ind til mig.

Det var sent på eftermiddagen. Det havde været en varm dag, men solen var ikke så meget ’igennem’ mere, så vi beholdt tøjet på denne gang. Jeg havde været inde i en kiosk efter cigaretter. Jeg havde købt 4 øl med til Ida og mig. Ida åbnede én til os hver.

”Skål for kærligheden!” Sagde hun, og slog sin flaske mod min. ”Elsker du mig stadig væk?” Spurgte hun med et smil. Allerede første gang jeg så Ida på stranden, da hun havde sat sig i sandet ved siden af mig, havde jeg oplevet hendes selskab som noget helt unikt. Jeg havde instinktivt vidst, at denne pige og jeg ville fungere godt sammen. Mens vi havde snakket havde jeg følt mit instinkt blive bekræftet. Ida var en utroligt sød og naturlig pige lige fra starten. Jeg havde lige haft min ’debut’ med pigesex sammen med Claes’ kusine.

Da hun var gået nøgen ud i vandet, havde jeg slet ikke kunnet lade være med at kigge efter hende. Der var noget ’fanden i voldsk’ over Ida. Hun sked på, hvad andre tænkte om hende. ”Ja! Jeg elsker dig . . . men” Sagde jeg tøvende. ”Men hvad?” Sagde Ida. ”Jeg ved bare ikke . . . du er min bedste veninde. Jeg kan fortælle dig alt . . . men jeg elsker dig også. Sådan seksuelt altså” Ida smilede til mig. ”Sådan har jeg det også med Dig, Joan” Sagde hun. ”Jamen . . . hva’ er vi? Veninder eller kærester?” Spurgte jeg. Ida smilede igen. ”Ska’ vi sige, at vi er Kær’steveninder?” Spurgte hun.

”Kær’steveninder?”

Jeg smagte på ordet. Det lød ok med mig.

Vi tog min knallert hjem til Ida. Hun sad bag på, og hun kom flere gange til at nyse, fordi mit lange lyse hår kildede hende i ansigtet. Vi tog min knallert hjem til Ida. Hun sad bagpå, og kom flere gange til at nyse, fordi hun fik mit lange lyse hår i ansigtet.

Da vi kom hjem til Ida, var hendes mor ved at gå. Hun havde fundet en fyr, som hun var sammen med en gang imellem. Ida var sikker på, at hun ikke ville komme hjem før en gang omkring middag dagen efter. Ida foreslog, at vi skulle gå i bad sammen, da hendes mor var gået. Jeg havde været i bad om morgenen, før jeg skulle i skole, men det havde været varmt i toget, og jeg følte mig svedig både under armene og nede i min kusse. Ida begyndte at kærtegne min røv ude i badet. Jeg lagde hænderne på badeværelsevæggen, for ikke at blive svimmel. Jeg trængte fantastisk til kærtegn. Så mærkede jeg en forsigtig finger i min revne. ”Er det dejligt?” Spurgte Ida selvsikkert.

Efter badet gik vi ind i stuen.

Jeg satte mig i kurvestolen midt i stuen med spredte ben.

Vi havde kysset og kælet i badet. Ida havde rørt ved min ’kilder’, men hun havde ikke ’gjort mig færdig’. Vi havde lejligheden for os selv, og var begge nøgne. Ida stod i døråbningen til stuen. Hun kiggede mig mellem benene. I det sidste halve års tid var jeg begyndt at have en lille trimmet streg af hår lige over revnen. Det var vist hårene, Ida kiggede mest på. ”Ved du godt, at du har en ’tæske tjekket tissekone?” Spurgte hun. Vi kom til at le. Så satte hun sig mellem mine lår, og slikkede mig.

Det var en helt ny måde, Ida og jeg var sammen på i dag. Vi plejede godt nok altid at starte med at kysse hinanden, men det havde altid fortsat med at vi havde givet hinanden det man kalder for ’gensidig onani’. Denne gang havde det været mig, der var i centrum hele tiden. Vi gik ind i Idas seng. Herinde fortsatte hun præcis hvor hun var nået til. Hun slikkede min kusse. Både skamlæberne, kilderen og inde i revnen. Hun gjorde det med en indlevelse og intensitet, jeg aldrig havde oplevet. Samtidig med at jeg lå, og blev mere og mere liderlig, gik det op for mig, at Ida virkelig måtte holde meget af mig. Jeg fik indtil flere orgasmer, mens hun lå og stimulerede mig. På et tidspunkt blev det for meget for mig bare at ligge og ’modtage’. ”Jeg vil også gøre noget ved dig, Ida” Stønnede jeg. Ida lagde sig på ryggen, og spredte sine ben. Jeg kunne se, at hun var helt nybarberet. Jeg begyndte at slikke hende. Hun havde tisset efter vi havde været i bad sammen, og hundes kusse smagte en lille smule salt, men det gjorde mig ikke noget. Jeg kunne mærke på hende, at hun selv var blevet ophidset af det, hun havde gjort ved mig. Hun stønnede næsten med det samme. Flere gange sagde hun, at hun elskede mig. ”Det er 1000 gange bedre at gøre det med dig end med en fyr” Sagde hun også. Ida og jeg havde en skøn weekend sammen. Vi drak vin og røg smøger. Vi grinede og vi kyssede. Og vi elskede og onanerede i én stor pærevælling. Det var som om Ida havde lyst hele tiden. Hendes energi ophidsede mig. Normalt ville jeg ikke have haft lyst til så meget sex. Til sidst var jeg helt øm i klitoris. Jeg skulle hjem om lørdagen. Der var en opgave, jeg skulle have klar til mandag og Ida skulle skrive engelsk stil til gymnasiet.

KAPITEL 31. Tanker og overvejelser.

Jeg skulle allerede tidligt med toget om lørdagen.

Ida og jeg nåede lige at tage en ’varm afsked’ med hinanden. Jeg skulle have min knallert med til Ålborg, og jeg var sent på den. Jeg nåede lige at købe cigaretter i en kiosk på vejen til Hovedbanen. Toget var proppet, men jeg var alligevel nødt til at sidde inde i den vogn, hvor cykler og knallerter opbevares. Her var der til gengæld ikke et øje. Toget var forsinket i Slagelse. Vi holdt i over et kvarter. Jeg fandt en neglefil i min toilettaske, og satte mig til at ordne neglene på mine tæer. Samtidigt sad jeg, og tænkte min weekend med Ida igennem. Ida var den veninde, jeg altid havde drømt om. Hun var endda meget mere end det. Lige fra den dag, jeg mødte hende på stranden, havde jeg følt, at der var noget særligt imellem os. Jeg havde fået mine inderste drømme opfyldt med Ida. Dengang havde jeg lige haft en fræk oplevelse med Marikka, men det var heller ikke mere end det. Med Ida var det noget andet. Jeg ville ha’ mere af hende, og hun ville ha’ mere af mig. Vi var to veninder, der både elskede hinanden og elskede med hinanden.

I denne weekend var Ida og jeg blevet rigtige kærester. Det var jo også det, jeg gerne ville have med mit hjerte. Ida havde gentagne gange sagt, at hun elskede mig. Hun havde også sagt, at det var bedre at være sammen med mig end med en fyr. Måske var Ida mere til piger end jeg selv var, når det kom til stykket. Før min oplevelse med Marikka havde jeg altid betragtet mig selv som heteroseksuel. Jeg har altid været fascineret af fyre (specielt mænd). Deres robuste bygning, muskler og lugte. Længe før jeg overhovedet havde rørt ved en pik, har jeg haft fantasier, der drejede sig om mænd og pikke. Claes var en smadder sød fyr. En rigtig god ’begynderkæreste’. Det gik vel egentlig i stykker, fordi jeg skulle prøve noget nyt med Ida.

De fyre som jeg var sammen med ind i mellem, og som jeg havde ’betalingssex’ med, havde også givet mig noget. Det at opleve en mands ophidselse ved at se på mig, eller hvis jeg rørte ved pikken, var noget der betød noget for mig. Den person der til dato havde vist sin ophidselse overfor mig aller mest var Gordon. Han var maskulin og super- udrustet, og det jeg havde foretaget mig med ham, havde været udelukkende for oplevelsens skyld. Hans totale interesse for mig og hans ophidselse var noget jeg havde behov for at opleve.

Det var dejligt, at Ida var blevet min ’kær’steveninde’, men jeg vidste med mig selv, at jeg ikke kunne være 100 % tro og leve i et lesbisk forhold uden samvær med det ’stærke køn’. Jeg havde ikke været sammen med en fyr siden Idas venindes fest. Mikkel havde da ikke været den ’største’ oplevelse, men det havde da været ok på det tidspunkt. Jeg kunne mærke, at jeg snart trængte til at mærke en rigtig mand oppe i mig igen. Jeg havde ikke Gordons telefonnummer. Hvis jeg havde haft det på det tidspunkt, tror jeg, jeg havde ringet til ham fra toget.

KAPITEL 32. En ny pige i klassen.

Den næste uge i skolen forløb stille og roligt.

Maja var sprunget fra studiet, så jeg havde hele lejligheden for mig selv indtil videre Samme dag, som vi fik at vide, at Maja var holdt op, fik vi en ny pige i klassen. Hun hed Kilenda. Om var fra Somalia. Vi havde fællestimer med parallelklassen, og jeg lagde mærke til, at Camilla kiggede langt efter den nye pige. Kilenda var også en meget smuk pige. Camilla var der hele tiden, når hun havde brug for hjælp. Kilenda virkede meget taknemmelig, og de to piger kom hurtigt godt ud af det med hinanden.

På en måde følte jeg mig jaloux. Camilla og jeg var jo lige blevet veninder, og jeg var lidt bange for at miste hende. Jeg var kommet meget tættere på Ida sådan følelsesmæssigt. Men hun boede jo helt ovre i København, og det begrænsede vores samvær. Camilla kiggede forelsket på Kilenda. I løbet af få dage var de blevet meget gode veninder. De hang sammen både i skolen og i fritiden.

Jeg begyndte at pjække fra timerne.

KAPITEL 33. En pjækkedag, en våd mis og en stiv pik.

Selvom det egentlig gik godt i skolen, var jeg begyndt at pjække. I starten var det kun nogen af timerne, det gik ud over. Camilla og jeg var faktisk ikke sammen i skolen eller fritiden overhovedet. Jeg kunne sidde i en time ovre i skolen og blive liderlig helt uden nogen egentlig grund. Når der så var frikvarter, fandt jeg tit på, at gå ud til knallerten og køre hjem fra skolen to eller tre timer før vi havde fri. På det tidspunkt af dagen var den lærerinde, der ejede huset, jeg boede i på arbejde, og jeg havde både huset og haven helt for mig selv. Det var en dejlig ugenert have for enden af en vej. Den grænsede op til en skov, og man kunne sagtens ligge både halvt og helt nøgen og slikke sol. Når jeg var gået hjem fra skolen, gik jeg tit ned i haven, og lagde mig på et tæppe. Ofte knappede jeg bukserne op, og stak en hånd ned til min kusse. Det var skønt at ligge i solen og give sig selv orgasme med fingrene. Lærerinden jeg boede hos hed Rita. Hun var en rødhåret kvinde i fyrrerne.

Da Maja og jeg var flyttet ind, havde hun selv sagt, at hendes have lå meget ugenert, og at vi var velkomne til at solbade i den.

Hun brugte selv haven meget til det formål, og ofte var hun nøgen. Hun havde ligesom påpeget, at Maja og jeg gerne måtte solbade helt eller delvest nøgne. En af de første gange jeg havde pjækket fra timerne i skolen, havde været en dag, hvor Rita var sygemeldt.

Da jeg var kommet hjem, havde jeg kigget ned i haven fra mit vindue på første salen, hvor min lejlighed lå. Rita lå på en liggestol og solede sig. Som så ofte før var hun nøgen. Hun havde den ene hånd nede ved sin kusse. Hun lå, og kørte sin pegefinger rundt i cirkler på sin klitoris. Selv om jeg stod helt oppe på første sal, kunne jeg høre, at hun stønnede. Rita havde haft flere logerende boende på førstesalen i sit hus. Kun piger. Unge studerende piger som jeg selv. I dag ved jeg, at Rita ikke bare var lesbisk.

Hun var ’mega – pisse – fisse - hamrende pige-gal’.

Specielt efter Maja var holdt op og flyttet fra lejligheden, følte jeg, Rita var begyndt at kigge meget interesseret på mig. Hendes interesse var alt andet end gengældt. Godt nok er jeg lidt til piger, men ikke til ’gamle koner’.

På et tidspunkt begyndte hendes interesse at irritere mig.

Jeg var begyndt at pjække fra skolen en hel dag ad gangen. Rita havde tit tidligt fri fra arbejde, og når hun kom hjem forlod jeg lejligheden. Jeg tog min knallert ind til Ålborg by. Nærmere bestemt havnen. Jeg kunne godt lide at sidde på havnekajen med en smøg og en øl. Det skete oftere og oftere, at jeg tog derned. Det var hernede, jeg en dag mødte Theis. Theis var en ung sømandselev. Han havde lige fået landlov fra sit skib, og var på vej en tur i byen i Ålborg. Det var ham, der henvendte sig til mig.

”Hej dame!” Sagde han. Jeg vendte mig om fra min udsigt over havnen.

”Hej. Hva’ vil du?” Spurgte jeg. ”Må jeg købe en øl?” Spurgte han. Jeg havde en 6-stk Tuborg stående på kajen ved siden af mig. ”Du ka’ da bare ta’ én!” Sagde jeg, og prøvede at lyde uinteresseret.

Han satte sig på kajen ved siden af mig, og tog en øl ud af pakken. Jeg havde pjækket fra skolen fire dage i træk. Der var gået lidt for mange øl i den i de dage. Ida havde travlt på gymnasiet og Camilla var hele tiden sammen med Kilenda. Jeg følte mig ensom, og havde fundet ’trøst’ i et par øller. Theis var en sød fyr. Han var ca. på min egen alder, og vi snakkede egentlig hyggeligt sammen. Han var meget anderledes end andre fyre på hans alder. Måske var det fordi, han havde været så længe ude at sejle. Han roste mit udseende meget, og det virkede som noget helt naturligt for ham at give en pige han lige havde mødt komplimenter. Han sagde, at jeg havde nogle utroligt smukke hænder og fødder. Det var sent på eftermiddagen, og jeg havde fået mere end den 6-pak, der stod imellem os på kajen. Det var nok en blanding af øllerne og det, at jeg havde gået og følt mig ensom. Jeg labbede hans komplimenter i mig. Han hentede flere øl i kiosken overfor havnekajen, og vi havde det faktisk smadder rart sammen. Pludselig gik Theis og jeg med hinanden i hånden gennem Ålborg by. Vi var inde på flere cafeer for at drikke øl. Jeg blev mere og mere fuld, og jeg orkede slet ikke sige nej, da han foreslog, at vi skulle tage hjem på hans hotelværelse. Mens vi sad, og kyssede i sengen på hotelværelset, begyndte Theis at masere mine fødder. Pludselig trak han sine bukser ned, og afslørede en meget stiv pik. Han tog mine fødder, og placerede dem én på hver side af pikken. Jeg bøjede tæerne, så jeg kom til at holde om pikken mellem fødderne. Mens jeg bevægede hans forhud op og ned med fødderne, sad han bare, og så beundrende på mine rødlakerede tånegle. Vi klædte os helt af, og da Theis lagde sig på ryggen på sengen, satte jeg mig med spredte ben henover ham, og førte ham op i mig. Hans pik gled let op i mig, og jeg sad og bevægede mig op og ned over pikken. Jeg var fuld og ikke særligt ophidset. Det varede ikke ret længe, før Theis sprøjtede, og jeg fik ikke noget ud af det. Theis var helt sikkert trængende, og jeg tror, han nød det i den korte stund, det varede. Han stønnede i hvert tilfælde meget, da jeg mærkede hans varme sæd i min kusse. Jeg tog knallerten hjem til Ritas hus bagefter. Jeg var træt og fuld, og flere gange var jeg ved at vælte på knallerten på vejen hjem. Jeg gik tidligt i seng, og resten af ugen pjækkede jeg fra skolen.

KAPITEL 34. Min ex-kær’ste og gamle ’second hand’ bluse.

Siden jeg havde lært Ida at kende, var jeg begyndt at købe mere nyt og pænt tøj. Jeg havde lavet om på det ’genbrugs-flipper-look’ jeg havde dyrket, dengang jeg startede med Claes. Det meste af det tøj jeg gik i dengang var blevet smidt ud.

Det eneste jeg havde gemt var min rød-lilla bluse.

Jeg havde taget det meste af mit tøj med til Ålborg, og jeg var sikker på, at jeg havde haft blusen med derover. Jeg havde gennemrodet alt mit tøj, men kunne ikke finde den. Det var en bluse, jeg havde gået længe og kigget på nede i ’genbrugen’, og den betød på én eller anden måde noget for mig. Den var gammel, og havde fulgt mig gennem tykt og tyndt. Pludselig kom jeg i tanker om, hvor den var. Jeg havde haft den med ud til Claes, den uge jeg havde boet hos ham under min læseferie, og jeg havde ikke fået den med hjem. Det var på det tidspunkt, hvor jeg lige havde mødt Ida, og jeg havde slet ikke været mig selv i de dage. Jeg havde stadig Claes’ mobilnummer i min pung, og jeg valgte at ringe til ham. Claes blev meget glad for at høre min stemme. Vi snakkede længe, og Claes var meget afslappet og fornuftig. Han sagde kun en enkelt gang, at han savnede mig. Under samtalen kunne jeg dog høre en lyd. Jeg kendte den godt. Det var lyden af en hånd, der banker hårdt mod hud. Claes lå, og spillede pik, mens vi snakkede.

Jeg lod som om jeg ikke vidste det, og vi aftalte, at jeg skulle komme forbi efter blusen næste weekend, når jeg skulle til København alligevel.

Når man har kendt hinanden i lang tid, kan det seksuelle godt blive lidt trivielt, men nogen gange er det skønt at være sammen med én, der kender ens krop, og ved præcis, hvordan man gerne vil tages.

Jeg havde aftalt med Claes, at jeg skulle blive og spise med. Han ville tænde op i grillen til jeg kom. Jeg skulle ha’ kysttoget fra hovedbanen til Rungsted. Claes tog imod mig på stationen. Vi gav hinanden en knus og et almindeligt læbekys, og gik ud i hans bil. Vi snakkede ikke så meget i bilen hjem. Claes havde ikke alene tændt op i grillen. Der var stearinlys overalt, og han havde købt de lækreste grillbøffer, der lå på bordet, og ventede på at blive stegt. Han skænkede vin op til os, og sagde, at han havde glædet sig til at se mig. Maden smagte pragtfuldt, og vinen var absolut heller ikke dårlig. Efter maden åbnede Claes flere flasker vin. Jeg var ikke helt ’appelsinfri’, og pludselig sad vi og kyssede med tungerne, mens vores hænder ’gik på opdagelse’. Claes begyndte at klæde mig af. Jeg protesterede, men gav mig til sidst. Claes skubbede mig hen til bordet, og pressede min overkrop ind over det. Så stak han sin pik op i mig bagfra. Jeg havde givet mig for hans skyld, og var egentlig ikke særligt ophidset, men efterhånden som jeg kunne mærke hans ophidselse og pikkens utrolige stivhed, kunne jeg mærke, at jeg blev våd. Claes bevægede pikken i lange seje bevægelser, præcis som han vidste, jeg holder meget af. Jeg satte det ene ben op på én af havestolene, så min kusse åbnede sig lidt mere. Claes gled ud af mig, og løftede mig op, så jeg kom til at ligge på ryggen på havebordet. Han trængte ind i mig igen. Efter et stykke tid, hvor han bare havde bevæget sig i mig, skilte han mine skamlæber med pege- og tommelfingeren. Han fandt min klitoris, og mens han satte tempoet op, begyndte han at nulre den mellem fingrene.

Det gav øjeblikkelig virkning, og i løbet af få sekunder fik den vildeste orgasme. Som regel plejede mine orgasmer at ha’ den virkning på Claes, at han selv kom kort tid efter. Jeg var ude af mig selv. Det var bare så godt. ”Jeg vil ikke ha’ du sprøjter i mig” fik jeg fremstammet.

Nu hvor vi ikke var kærester mere, syntes jeg det var forkert, hvis Claes ’plantede’ sin sæd i min krop. Claes var slet ikke ude på at komme i kussen på mig. Må jeg ikke nok sprøjte ud over dit ansigt?” Spurgte han. Da han var ved at komme, trak han sig ud af min kusse. Jeg satte mig ned på flisegulvet mellem hans ben, og ventede på sprøjtet. Det var en afslutning vi havde lavet tusinde gange før. Claes var vild med det. Han sagde, at han syntes, jeg så, så sød og uskyldig ud, når jeg sad der med ansigtet smurt ind i hans saft. Han kom i stride strømme, og jeg mærkede, hvordan sæden løb ned ad både mine kinder, hals og bryster. Da han havde sprøjtet færdigt, slikkede jeg pikken ren, og sugede de sidste dråber ud af hans urinrør, som jeg vidste, han godt kunne li’, og som jeg havde gjort et hav af gange før. Denne gang var Claes bare ikke helt så ’færdig’, som jeg havde regnet med. Da jeg spændte mine kæbemuskler, og sugede til, kom Claes med et ekstra lille sprøjt. Det ramte min drøbel, og Claes holdt fast i mit hoved, og tvang mig til at sluge den sidste ’vildledte’ klat.

Da han var kommet klædte vi os på. Der var ingen af os, der sagde noget. Jeg tror godt vi begge to inderst inde vidste, hvad det handlede om. Der var ikke sket noget, som vi ikke havde gjort sammen tusinde gange før, men det var dejligt at være sammen med én, der vidste præcis hvordan den anden kunne li’ det. Ingen af os havde behøvet at famle i blinde.

Vi kendte hinanden til bunds.

Claes og jeg var gode til hinanden seksuelt set.

Vi havde forholdsvis let ved at tilfredsstille hinandens kropslige behov. Vi havde haft en dejlig tid sammen. Det var mig, der var blevet forvirret, da jeg opdagede min lesbiske side. Jeg havde stadig lyst til fyre, men mine stævnemøder med modne mænd, specielt min nat med Gordon, havde fået mig til at indse, at jeg allerede i en alder af 17 år ville ha’ en ’rigtig’ mand. En moden og galant fyr, der kunne give mig 100 % nærvær, opmærksomhed og fetere mig som pige.

KAPITEL 35. En nat alene i byen og et uventet møde.

Jeg tog toget til København.

Claes havde spurgt mig, om vi skulle ses igen. Det havde været svært, men jeg havde gjort mig hård, og sagt, at det skulle han nok ikke regne med. Jeg var taget hjem til min mor. Jeg havde tænkt mig, at jeg ville overnatte der, og tage toget hjem til Ålborg dagen efter. Ude på opgangen kunne jeg igen høre, at der var aktivitet i lejligheden. Jeg låste mig stille ind. Denne gang var jeg ligeglad. Jeg havde fortalt min mor, at jeg ville komme, og hendes lille ’forhold’ til Dennis ragede mig ærligt talt en papand. Jeg listede alligevel ind. Mor og Dennis sad på sengen. Dennis havde nøgen overkrop. Mor sad og slikkede hans brystkasse, mens hun gned på hans buksegylp. ”Uh! Hvor var den dog dejlig stor i dag. Og som den dog sprøjtede i min kusse”. Roste mor. Hun knappede hans bukser op, og tog ham i munden. Den blev stiv med det samme. Der var vist ingen tvivl om, at min gamle skolekammerat tændte på min mor. Da han var kommet forlod han lejligheden. Vi mødtes kort i entreen. Dennis tog det meget roligt, og hilste bare, som om han lige havde hentet et eller andet.

Mor og jeg snakkede hyggeligt sammen.

Hun fortalte, at far også havde fundet sig en ’dulle’. ”Du kender hende godt. Det er Maria fra din gamle parallelklasse.

Jeg kendte udmærket Maria. Hun var kommet ind i parallelklassen i slutningen af 8.klasse. Hun var en høj mager pige med små bryster og pjusket hår. Hun havde så vidt jeg ved aldrig haft en kæreste i den tid vi gik på samme skole. Hun var en meget stille pige. Egentlig var hun vist meget sød. Jeg havde et par gange set hende om aftenen nede på Halmtorvet, hvor hun havde sat sig ind i et par af de forbipasserende biler.

Selvom hun kun var 15 dengang, tjente hun penge på at gøre tissemænd glade. (Et arbejde jeg selv havde stiftet bekendtskab med). Min far var blevet forfremmet til værkfører, og havde fået en pæn lønforhøjelse. Det var sandsynligt nok, at en lidt forsømt pige fra et rodet familieforhold ville falde for en voksen ’faderfigur’, der ville forkæle hende med pengegaver og fysisk ømhed. Også selvom ømheden indbefattede nøgenhed og en stiv pik, der krævede diverse former for tilfredsstillelse.

Mor havde mødt dem begge to ovre i Føtex på Vesterbrogade.

”De gik, som om de ikke rigtigt kendte hinanden, men jeg så at far købte nogen temmelig uartige trusser i en rimelig lille størrelse, der så ud til at passe perfekt til Marias mås, og oppe ved kassen smed han en ladyshaver ned i kurven”. Sagde mor. ” Det er da ikke sikkert, at det var meningen, at far skulle se hende i de trusser” Forsøgte jeg. Mor lo. ”Jeg så dem ude på parkeringspladsen bagefter” Jeg vidste godt, at far havde købt en brugt Skoda efter han var flyttet fra mor, og han var blevet forfremmet. ”De stod ikke alene tæt sammen. Far havde så vidt jeg kunne se sin tunge ret langt nede i halsen på hende” Sagde mor, og så for første gang næsten lidt trist ud. Det var lidt svært for mig at forestille mig far og Maria i en seksuel akt. Sådan en spinkel pige som Maria måtte da være rimeligt snæver mellem benene, og min far var jo ikke ligefrem underudviklet, hvad pik angik. (Hvis han bare havde haft halvt så meget hjerne som pik). På den anden side syntes jeg jo også selv, at det var dejligt med en pik man kunne mærke oppe i sig.

Jeg forlod mors lejlighed, for at gå i byen. Det var jo sådan set længe siden, jeg havde været i byen alene. Jeg havde skiftet til en hvid kjole i noget broderet stof, der mindede lidt om det stof man laver brudekjoler af. Jeg havde taget en hvid bluse ud over for ikke at virke for pyntet. Jeg gik ned ad Istedgade, og opdagede, at jeg kun havde 3 cigaretter tilbage. På vej ind i ’døgneren’ på hjørnet af Gasværksvej kom en mand i højt tempo om hjørnet, og brasede lige ind i mig. Jeg var straks klar til at servere en mega skideballe. Da jeg kiggede op på ham, så jeg at det var Gordon. Han så også mig. ”Hej prinsesse Joan” Sagde han med blid stemme. Min ellers lynforberedte skideballe var forsvundet lige så hurtigt, som den var forberedt. ”Du er måske på vej ud for at male byen rød?” Spurgte Gordon. Jeg ved ikke, hvad der får mig til det, men en gang imellem farer der en djævel i mig. ”Næ, jeg skal såmænd bare ud og se på lækre fyre” Sagde jeg, og smilede frækt. Gordon smilede tilbage. ”Så ka’ vi måske følges. Jeg skal nemlig ud og se på dejlige piger. Han tog mig i hånden, og vi gik ned af Gasværksvej. Det var dejligt med Gordon. Jeg tror, vi begge var klar over, at vi gensidigt tændte på hinanden. Samtidigt var der ingen forventninger eller forpligtelser mellem os. Jeg var øm i min kusse. Jeg kunne mærke det, for hvert skridt jeg tog. Claes havde været så voldsom ved mig. Han havde taget mig hårdt, og bevæget sig hurtigt og næsten uhæmmet, mens han var oppe i mig. Jeg kendte slet ikke Claes fra den side. Han havde altid været så behersket og haft kontrol over det hele. For det meste var han blid og sød. Nogen gange havde jeg ligefrem håbet, at han bare ville ta’ mig hårdt og vise mig, at det var ham, der bestemte. Denne dags eftermiddag havde Claes virkelig gjort det, jeg havde savnet i vores forhold. Hans gode ven, Thorsten havde tit sagt, at piger bare skulle ordnes. Jeg var altid blevet tosset på ham, og havde sagt at han var en mandschauvinist, og at vi piger vil behandles ligeværdigt.

Sådan har jeg det også det meste af døgnets timer. jeg havde bare opdaget, at det ikke gjaldt, nå jeg lå med en tissemand oppe i mig. Så er det skønt at mærke en mands vildskab og begær, når man bliver bollet rigtigt hårdt.

Gordon holdt mig stadig i hånden. Jeg kastede et stjålent blik på ham. Han så tilfreds ud. Efter jeg havde opdaget, at han også havde været på Camilla, var jeg godt klar over, at Gordon var til ’kuvøseguf’. Jeg kunne mærke, at jeg blev liderlig af at gå sammen med ham. Jeg vidste godt, at den ømhed jeg havde i min skede ville gøre, at det ville gøre ondt, hvis jeg skulle ha’ Gordon op i mig. Gordon tog mig med på ’Absalon’. Det er det første diskotek, når man kommer ned af Strøget. Jeg havde været der et par gange som 15årig, før jeg mødte Claes.

Jeg vidste, at det var et rigtigt ’kødmarked’ på grund af aldersforskellen blandt gæsterne. Den typiske mand på Absalon er over 40, og den typiske pige er ikke fyldt 20.

Klientellet havde ikke ændret sig siden jeg kom der med min gamle veninde. Absalon vrimlede med unge piger, der fjollede rundt på dansegulvet. Rundt omkring i barerne sad pæne ældre herrer i jakkesæt, der for de flestes vedkommende sikkert både var gift, og havde børn på pigernes alder derhjemme.

Jeg vidste, at mange af pigerne kun kom for at score noget uforpligtende, og måske få lidt lommepenge. Den veninde, jeg var kommet her med, havde opnået begge dele. Hun havde mødt en pæn gråhåret mand. De havde danset tæt sammen et par timer. Så var hun gået med hen på hans hotelværelse. De havde først fået et par drinks. Så havde fyren plaget Karin om at få lov til at kæle for hende. Det var endt med at han havde gennemkneppet min stakkels veninde, til hun var totalt mørbanket.

Han havde ikke brugt kondom, og han havde tømt hele sin ladning op i Karins 15 årige kusse. Det havde været en alt for hård første gang for hende, og hun havde fået en rigtig psykisk nedtur, da hun opdagede, at hun var blevet gravid. Karin havde ellers syntes, at det var spændende, og hun havde fået 300kr. af manden, for det han havde fået lov til med hende. Karin havde fået én abort. Hendes forældre havde taget hende ud af skolen, og sendt hende på kostskole i Jylland, så hun kunne lære at opføre sig som en pæn pige. Jeg havde holdt forbindelsen med hende i et år. Vi skrev til hinanden, og hun fortalte i et brev, at hun havde indledt et forhold til én af sine lærere på skolen. Gordon havde hevet mig med ud på dansegulvet. Vi dansede tæt, og jeg kunne mærke, at han fik rejsning. Han pressede mig ind til sig på dansegulvet. ”Du er dejlig” Hviskede han. Jeg pressede mit underliv og min kusse hårdt mod hans rejsning. Gordon så på mig med en blanding af forundring og beundring. ”Jeg kunne så godt tænke mig at være sammen med dig igen, Joan” Sagde han, mens vi pressede os mod hinanden. ”Bare gi’ din krop nydelse og sprøjte op i din mis”. Jeg havde det som om jeg havde tisset i bukserne. Så våd var min kusse. Vore læber og tunger mødtes. ”Det må du gerne” Hviskede jeg tilbage. Det var stadig ikke helt mørkt, da Gordon og jeg gik forbi ’Dragespringvandet’ på Rådhuspladsen.

Gordon havde lagt en arm om min skulder, og vi gik som et rigtigt kærestepar. Jeg havde det på én eller anden måde rigtigt rart den aften. Gordon var galant. Han var flot, veludrustet, og han vidste præcis, hvordan en pige skulle behandles. Jeg følte mig som en prinsesse i hans arme. Jeg havde egentlig fået rigeligt med sex den dag, men jeg var godt klar over, at Gordon gerne ville have seksuel kontakt med mig, når vi kom hjem på hans hotelværelse.

Min kusse var stadig øm, og jeg besluttede, at hvis vi skulle have sex, skulle det være på min måde. Gordon boede på det samme hotel som sidst. Hans værelse var bare større end sidste gang, og ’min’ lænestol var erstattet med en divan i samme design og mønster. Gordon bad mig tage plads på den, og jeg lagde mig som prinsessen på ærten. Gordon serverede drinks og vartede mig op i alle ender og kanter.

det var dejligt at være sammen med Gordon igen. Jeg havde tænkt meget på ham, og jeg kunne mærke, at det var gensidigt. Det var vist nogle stærke drinks, han havde mikset, og jeg betænkte mig slet ikke, da han bad mig tage trusserne af, så han kunne kigge lidt på mig. Jeg lagde mig på alle fire i divanen, og skød min nøgne røv op imod ham. Jeg mærkede straks hans varme hænder og fingre både på min krop og inde i mig. Vi gik ind i soveværelset. Gordon klædte sig af, og lagde sig på ryggen i sengen. Jeg kravlede op på ham, og førte forsigtigt hans pik op i min ømme kusse. Det var lige sådan, jeg havde tænkt mig det. Når jeg sad øverst, kunne jeg nogenlunde styre, hvor hårdt pikken skulle køre i mig. Gordon lå dog, og bevægede underlivet, så han af og til stødte rimeligt hårdt i mig.

 

Jeg vendte mig om, så jeg kom til at sidde med ryggen til ham. Han havde ligget og kørt rimeligt hårdt op i mig, og kussen gjorde Faktisk ret ondt. Hver gang han stødte op i mig trak jeg mig ligesom lidt væk fra pikken, og flyttede mig, så den ikke ramte det sted, hvor det gjorde ondt. Gordon anede jo ikke, at jeg var øm, og at jeg havde fået tre forskellige tissemænd i løbet af de sidste få dage, og han troede bare, at jeg drillede ham. Han stønnede. ”Du er en rigtig lille `teaser´ ” Sagde han. ”En tisser?” Spurgte jeg uforstående. Gordon lo. ”Nej! En teaser, er én, der driller” Forklarede han. Gordon var rigtigt oppe at køre. Han lå og stønnede, at jeg var dejlig, og at han måtte se at passe på, at han ikke blev mere forelsket i mig, end jeg havde lyst til. Gordon var bare for dejlig, og skønt jeg var øm, var jeg selv tæt på at få orgasme. Lige pludselig stønnede Gordon. ”Jeg kommer” jeg kommer nu! Du må hellere ta´ ham ud, så jeg ikke sprøjter ind i dig, Joan!”

Jeg tog mig slet ikke af hans advarsel. Jeg red ham bare endnu hårdere og hurtigere. Få sekunder efter mærkede jeg en varm væske skylle op gennem min krop, samtidig med, at jeg selv fik en fantastisk orgasme. Gordons pik blev fuldstændigt slap, og vi lå længe, og kælede i sengen. Sidste gang jeg havde været sammen med Gordon, havde han ikke sprøjtet i mig. Denne gang havde det været mig, der styrede `slaget´. Han havde sprøjtet i min kusse med sin dejlige pik, og det havde været skønt.

Min mor regnede jo nok med, at jeg ville komme hjem fra byen, og da Gordon og jeg havde kælet færdigt, klædte jeg mig på, og forlod hotellet. Denne gang gav jeg ham mit mobiltelefonnummer, og vi aftalte, at vi skulle ringes ved, når vi begge var hjemme i Ålborg igen.

KAPITEL 37. En endefuld til en uartig pige.

Allerede om mandagen ringede Gordon til min mobil, da jeg havde fri fra skolen. Han fortalte, at han havde ringet til skolens kontor for at få at vide, hvornår jeg havde fri. Vi aftalte, at jeg skulle komme ud til hans salon om eftermiddagen kort før lukketid. Gordon ville gerne invitere mig på en middag i hans hjem. Gordon tog straks imod mig, da jeg trådte ind i frisørsalonen. Der var en ung elev. Hun hed Tanja. Gordon præsenterede os for hinanden, og vi gav hånd. Det var som om hun målte mig med øjnene, og det virkede ikke som om hun var særligt glad for, at jeg var dukket op. Tanya var ved at ordne hår på en ung fyr. Jeg lagde mærke til, at hun havde nervøse hænder, og hele tiden undersøgte, om Gordon holdt øje med hende. Da hun var færdig med kunden, sagde Gordon, at hun gerne måtte holde fri for i dag. Da vi var alene i salonen, trak Gordon mine hot-pants lidt ned. Jeg havde været i bad, og havde barberet mig på kussen, så jeg var helt glat. Gordon kælede for min revne, mens vi tungekyssede midt på gulvet i salonen.

Gordon åbnede sine bukser, og trak dem ned. Han tog min hånd, og førte den ned til pikken.

”Hva’ skal jeg?” Spurgte jeg dumt, mens jeg instinktivt begyndte at gnide ham. ”Vi har lidt travlt, Joan. Vi skal nå ud og købe ind til aftensmaden inden butikkerne lukker, stønnede han hårdt påvirket af min hånds bevægelser.

Få sex i dag

”Sådan, ja! Bare gnid ham rigtigt grundigt” bad han, kort før den gik på ham.

Gordon hentede nogle vådservietter, så jeg kunne tørre min mave og navle af for hans safter, inden vi kørte ud for at købe ind.

Gordons hus var endnu større og flottere end Claes’.

flere af rummene, var lige så store som en dagligstue. Eet af disse rum var Gordons kontor.

Hele den ene væg var en stor reol. Der var bøger fra gulvet til loftet. ’Gordon er også en intellektuel mand’, tænkte jeg, og frydede mig.

Jeg holder selv meget af at læse. Det er godt nok mest kærligheds bøger og erotiske noveller på ”Nettet”, jeg læser. Men alligevel. Gordon ville vise mig rundt. ”Det er vigtigt, at du kender huset, hvis du skal gå rundt og se dejlig ud, engang imellem mens jeg er på arbejdet. Jeg forstod, hvad han mente, og tog straks mine hot-pants og trusser af. Jeg løb op ad trappen til 1. sal, og vrikkede med min’ bare mås’ (min bedstemors udtryk). Selv om jeg havde ryggen til Gordon, kunne jeg næsten mærke, hvordan hans øjne stirrede på min nøgne underkrop. Jeg vrikkede påtaget med røven, for at understrege, at jeg var ’næsten nøgen’ for hans skyld. Da jeg kom op for enden af trappen, trak jeg den røde top over hovedet. Med begge hænder skilte jeg mine balder, og spandt som en hunkat i løbetid.

Gordon kom op til mig. Han lagde sine arme omkring mine hofter, og trykkede mig ind til sig. Mens vi stod, og kyssede, begyndte han at massere mine balder med sine maskuline hænder. Han tog den ene hånd om foran, og fandt min våde revne. Han kælede for min klit, mens han slikkede mig fra halsen, ned til min kavalergang. ”Du har en vidunderlig krop, Joan” Sagde han med indlevelse i stemmen. ”Du har en vidunderlig pik” Sagde jeg, mens jeg gnubbede på bulen udenpå hans bukser. ”Den er så stor og fræk”. ”Du er en meget uartig pige” Pustede han. Så bar han mig ind på dobbeltsengen i soveværelset, og begyndte han at gi’ mig en endefuld, mens han stimulerede min klitoris med den anden hånd. Jeg havde aldrig fået en endefuld med seksuelle undertoner. Han blev ved med at sige, at jeg var en meget uartig tøs. Det gjorde ondt i min røv, og jeg kunne mærke at balderne blev røde.

KAPITEL 39. Fortrolig Venindesnak.

”Du ser noget trist ud”. Det var Camilla, der var kommet over til mig i det første frikvarter om tirsdagen. Det pissede ned, og jeg havde søgt ly under halvtaget i skolegården for at få en hårdt tiltrængt cigaret. Jeg var ved at fordøje oplevelsen fra i går. Gordon havde været så anderledes. På en måde havde det, der var sket jo bare været en del af den seksuelle leg, men alligevel. . .

”Du ligner én, der trænger til en rigtig god venindesnak” Fortsatte Camilla. Nogen gange ønskede jeg bare, at Camilla og jeg var kommet i samme klasse. Vi aftalte, at jeg skulle komme op til hende, når skolen var færdig. Hun åbnede døren med det samme, da jeg bankede på. Hun havde allerede lavet te, og hun serverede wienerbrød. Camilla elskede søde sager, og man kunne godt se det lidt på hende. Hun var buttet på en meget sød og feminin måde. Hun lagde armene om mig, og gav mig et kys på kinden. Aldrig havde jeg trængt så meget til et rigtigt knus. ”Det er Gordon, der plager dig ikk´?” Spurgte hun. Jeg havde intet sagt om, at jeg havde mødt Gordon. Camilla måtte kunne læse tanker, eller også var hun bare menneskekender, så det baskede. Jeg vidste, at Camilla var en god `lytter´. Det fornægtede sig heller ikke i dag. Hun sad bare med interesseret mine uden at afbryde med spørgsmål, mens jeg fortalte om min endefuld, og det, der var kommet bagefter. Camilla lyttede intenst, mens jeg fortalte om buksebøjlen, han havde slået mig med. Jeg kom til at græde, og Camilla trøstede mig. Hun sagde, at nogle mænd bare tænder på at dominere og ydmyge en pige. Jeg fortsatte med at fortælle. ”Da han så var færdig med bøjlen, klædte han sig af, Camilla. Jeg lå jo bare der, og havde ondt i balderne. Uden at jeg orkede at gøre modstand, mærkede jeg, at han trængte op i mig bagfra, og begyndte at bolle mig meget hårdt. Han fik hurtigt udløsning i mig, men han fortsatte bare. Han pumpede løs i mig, mens han fortalte mig, at jeg var en fræk tøs, og at jeg fortjente at blive gennemkneppet til jeg ikke kunne mere. Han fik flere udløsninger, men han blev bare ved. Til sidst trak han sig ud, og jeg troede han havde fået nok, men så begyndte han at smøre spyt på min anusåbning, og borede pikken op i mit bageste hul. Jeg er aldrig blevet `røvpulet´ før, og det gjorde vandvittigt ondt.

Mens jeg fortalte var jeg flere gange kommet til at græde. Camilla havde sat sig over til mig, og havde siddet og aet mig på kinden. Vi sad et øjeblik, og kiggede hinanden ind i øjnene. Så mødtes vores læber i et pragtfuldt tungekys. ”Ta´ dit tøj af” Hviskede jeg til hende. Camilla rejste sig. Hun gik hen, og låste døren ud til fællesgangen, og klædte sig derefter helt af. Jeg tog også mit tøj af. hun kom tilbage, og satte sig på spisebordsstolen ved siden af min. Vi drejede stolene, så vi kom til at sidde med front mod hinanden. Vi fortsatte med at kysse, og vores hænder gik på opdagelse på hinandens kroppe. Camilla sukkede veltilpas, da min hånd fandt hendes behårede revne. Man skulle tro, Camilla vidste, hvor øm min kusse var efter Gordons hårde behandling i går. Med en engleblid finger fandt hun klitoris mellem mine skamlæber. Hun bevægede næsten umærkeligt fingeren i små cirkler på den.

Jeg stak selv en finger op i hende, og mærkede, hvor våd hun allerede var.

Vi sad længe den eftermiddag, og selvom jeg ikke kom af det, var det dejligt at mærke Camillas opmærksomme hænder på min krop og hendes tunge i min mund. Camilla fik to små `spjættende´ orgasmer. Hun havde ikke givet nogen forvarsler på, at hun var ved at komme. Hendes buttede krop havde bare pludselig fået et par små kramper, mens hun stønnede; ”Åh, jah! Nu går den på mig. . . årh! nej, hvor er det dejligt. Min fisse kommer. Åh, åh, ååååårh!”

KAPITEL 40. bror/søster-legen. (En teenagetissemand).

Jeg havde nok vidst længe, at det ville ende med, at Camilla og jeg lavede eet eller andet med hinanden. Selvom jeg langt fra havde fået orgasme, havde det alligevel været lækkert at mærke hendes hænder på min krop og hendes tunge i min mund. Der var fest på skolen om fredagen. Det var to måneder siden sidst, der havde været fest. Denne fest var meget større end den sidste. Den var for hele skolen, og der var også flere fyre med Jeg var blevet inviteret til `før fest hygge´ hos Trine fra klassen. Camilla skulle hjem til sine forældre, og jeg havde derfor ingen at følges med alligevel. Trine havde også inviteret sin lillebror med til festen, og hun havde planlagt, at vi tre skulle varme op inde på hendes værelse, inden festen startede. Per var en smadder charmerende og sød fyr. Han var på samme alder som mig (17), og vi snakkede godt sammen. Trine havde købt Martini, som vi sad, og lavede drinks af. Per boede i København, og han skulle overnatte hos sin to år ældre storesøster. Der var en hyggelig stemning, og jeg kunne mærke, at Trine og Per havde et meget afslappet og frit bror og søsterforhold. Per lavede også drinks til hende, og hun reagerede som en smigret teenagepige, der nyder en ung fyrs opmærksomhed.

Trine skulle i bad, og da hun kom ud af badet, havde hun nøgen overkrop. Per puffede til mig. ”Har den pige ikke bare nogle dejlige små babser?” Spurgte han. Trine så næsten forelsket på ham, da hun satte sig ned. Jeg oplevede Trine på en helt anden måde end i skolen. Til dagligt var hun den stille pige, der altid havde orden i sine ting. Hun var dygtig, men meget genert og tilbageholdende.

Da vi havde drukket Martinien, gik vi ned til festen. Der var allerede mange mennesker, og stemningen var mere afslappet end ved den sidste fest. Jeg forstod nu rigtigt, hvad Gordon havde ment med, at nogle af pigerne på frisørskolen hyggede sig med hinanden. Flere steder sad der piger, der åbenlyst kyssede og kærtegnede hinanden. Både Trine og jeg var ude at danse med Per. Han var god til at danse, og han hviskede til mig, at jeg så dejlig ud. Da vi stod i kø ved pigetoiletterne, stod der mange piger, og kyssede. Trine fortalte mig, at Per syntes, jeg var lækker.

Hun havde lige været ude at danse med ham, og han havde spurgt hende, om hun troede, jeg havde lyst til at sove sammen med dem. Da vi havde tisset, gik vi tilbage til dansegulvet. Jeg dansede en hel masse med Per. Da festen var ved at være forbi, var jeg løbet tør for cigaretter. Heldigvis lå der en døgnkiosk to gader væk fra skolen. Mens jeg gik med mine nyindkøbte cigaretter i hånden på vej tilbage til skolens kollegieværelser, spekulerede jeg over, hvad det var, jeg havde sagt ja til. Jeg kendte jo ikke Trine særligt godt. ”Sove sammen”. Jeg havde på fornemmelsen, at ”sove” betød noget helt andet. Allerede den gang jeg lige havde lært Ida at kende, havde jeg fantaseret om at prøve at være to piger om Een fyr. Det handlede selvfølgelig om at pigerne skulle forkæle fyren, men fantasien gik også ud på, at pigerne skulle kunne røre ved hinanden. Jeg havde været tæt på den gang mor fik lukket for Internettet.

Jeg var slet ikke klar over, om Trine havde den slags lyster i retning af til at kæle, kysse, slikke og blive slikket en anden pige. Jeg havde sagt, at jeg skulle hente smøger, og Trine havde sagt, at hun ville lade døren være åben, til jeg kom tilbage. Det var et noget overraskende syn, der mødte mig, da jeg trådte ind på Trines værelse. Hun sad i sofaen med Per. De sad, og tungekyssede, og Trine var helt nøgen. Per sad meget tilbageholdende bortset fra hans tunge i Trines mund. Trine havde løftet op i hans sweatshirt, og sad, og kærtegnede hans ubehårede bryst. ”Ska´ vi ikke vise Joan, hvordan vi plejer at lege sammen?” Spurgte hun.

Per knappede sine bukser op, og hev en halvstiv drenget pik frem. Han begyndte forsigtigt at gnide forhuden frem og tilbage over pikhovedet. Trine skævede ned til den. ”Hva´ glor du på?” Spurgte han, og smilede sit charmerende smil til hende. ”Du ved godt, at jeg bli´r vildt ophidset af at se på det der” Sagde hun, og fortsatte sine kys. Per begyndte at klæde sig af. Uden at tænke nærmere over det gjorde jeg det samme. Jeg beholdt dog mine trusser på, men da Trine lagde sig ind over Pers lår, og tog hans pik i munden, trak Per mine trusser ned. Jeg ville protestere, men på den anden side. Dette kunne måske udvikle sig til noget af det frækkeste jeg havde oplevet. Mens Trine nærmest gnaskede løs på pikken, sad Per og kærtegnede mine røvbalder og inderlår. Han sørgede hele tiden for ikke at komme for tæt på min kusse. Det var utroligt frækt, og jeg nød det i lange baner. Da Pers pik var blevet helt stiv, og den kunne stå lodret op ad hans mave, lagde Trine sig på alle fire. ”Du skal ta´ mig bagfra, men kun i missen” Bad hun. Per trængte op i hende, og de rykkede nærmere over til mig. Trine stak sin tunge ud mod mig, og jeg forstod, at hun ville kysse. Mens Trines og min tunge legede sammen, begyndte jeg uvilkårligt at røre ved mig selv. Det gjorde mig simpelthen så liderlig at være med i denne leg mellem bror og søster Trine stønnede, og ind imellem kyssene fortalte hun mig, at Per var utroligt udholdende, og at de havde dyrket denne leg lige siden Trine begyndte at tage P-piller. ”Han er simpelthen bare den bedste elsker en pige ka´ få” Stønnede hun. Lige pludselig trak Per sig ud af Trine. ”Jeg vil op i Joan” Sagde han. Jeg lagde mig på ryggen, og spredte benene for ham. Mens Per trængte op i mig, begyndte Trine at slikke mine bryster. Per var slet ikke den mest veludrustede fyr, jeg havde oplevet, men følelsen af at have ham oppe i mig samtidig med, at en pige lå, og kærtegnede mig var ubeskrivelig dejlig. Per var fantastisk udholdende, og jeg fik to orgasmer, mens jeg lå der, og var centrum for bror/søster legen. Per bollede Trine og mig på skift hele natten. Selvom han var udholdende, kom han engang imellem ved et (dejligt) uheld til at sprøjte i os. Hans pik blev ikke slap af at sprøjte, men et par gange måtte Trine og jeg lige træde til med vores tunger, så han blev helt stiv igen. Per syntes, at det var lækkert at blive slikket af to piger på én gang, og jeg syntes faktisk også det var fedt at slikke pik sammen med en anden pige. Per bollede mig et utal af gange. To gange havde han `uheld´ oppe i mig Per var en ren atlet til sex. Han gav mig de skønneste orgasmer, og det generede mig slet ikke, at han var ¾ år yngre end mig. Midt i alle mine orgasmer og vidunderlige følelser i kroppen, lå jeg og undrede mig over, hvorfor jeg aldrig havde haft en rigtig sød, jævnaldrende kæreste. Vores lille `trekantdrama´ sluttede som det begyndte. Per tog Trine bagfra. (Hun var jo trods alt hans søster). Trine havde givet udtryk for stor nydelse de gange, Per havde været oppe i hende. Denne gang var hendes nydelse endnu større. Hun stønnede, og jamrede sig, og jeg kunne høre, at hun fik en skøn orgasme samtidigt med, at Per kom ud over hendes anus og fisseåbning. Det havde været en oplevelse ud over det sædvanlige, og vi faldt i søvn i armene på hinanden i én stor lækker `rodebunke´.

KAPITEL 41. uddrag af min dagbog.

Selvom jeg ikke var særligt flittig med at skrive dagbog, i den periode da jeg var 17, måtte jeg lige have fat i den efter min oplevelse med Per og Trine.

Det var ved at være vinter, og Trine og jeg så meget til hinanden. i skolen var Trine meget reserveret og tilbageholdende, men som veninde var hun helt anderledes. Vi tilbragte mange eftermiddage sammen på hendes værelse, hvor vi drak te, og røg cigaretter. Trine havde ikke rigtigt haft nogen veninder på skolen, og jeg kunne mærke at hun var glad for, at vi var så meget sammen. Trine var 19år. Før hun var begyndt på skolen, havde hun boet i sin lille lejlighed på Frederiksberg i København. Per boede stadig hjemme, men i den periode, hvor Trine læste i Ålborg, havde han fået lov til at låne lejligheden. Trine var meget nært knyttet til sin lillebror. Hun både elskede ham som sin bror, og begærede ham seksuelt. Da Trine og jeg blev mere nære veninder, gav hun også udtryk for, at Per af og til snakkede om mig, og at han gerne ville møde mig igen. Vi havde snakket om at vi ville tage til København en weekend og `overnatte´ hos Per. ”Så må vi jo se, om han holder os vågne igen.” Havde Trine sagt. Trine sagde tit, at jeg var en flot pige. Hun sagde så sødt, at hun ville ønske, at hendes bryster var lige så faste som mine. Når vi sad, og drak te om eftermiddagen, havde jeg tit lyst til at række ud efter hende. Røre ved hende, kærtegne hende og lave frække ting med hende. Vi havde kysset hinanden og slikket hinanden på overkroppene den nat med Per. Jeg havde lyst til at stikke min tunge ned mellem de dejlige mørke hår

På hendes kusse og bare slikke hende til hun kom i en dejlig orgasme.

Vinteren gik. Vi havde mange både praktiske og teoretiske opgaver på skolen. Camilla havde fået job i en kiosk, og jeg så ikke meget til hende bortset fra i skolen. Trine og jeg var blevet rigtigt gode veninder, vores `te-selskaber´ på hendes værelse efter skoletid var efterhånden blevet et dagligt ritual. Jeg havde betroet hende min egen hemmelighed i forhold til mine egne seksuelle oplevelser med min `lillebror´ i sin tid.

Jeg havde i lang tid efter episoden, gået og bildt mig selv ind, at jeg selv var skyld i det, der var sket. At jeg selv havde lagt op til, at han havde bollet mig. Det var startet så uskyldigt med, at han bare havde ligge og kildet mig, men det var ham, der var gået over stregen. Ham der havde flået mit tøj af og tiltvunget sig adgang til min kusse. Jeg havde godt nok givet efter til sidst og ladet ham hygge sig. Han havde også taget mig bagfra, og jeg havde bildt mig ind, at jeg nød det. At jeg havde fået orgasme havde da nok også både overbevist ham og mig selv om, at det var ok, men inderst inde havde jeg det helt forkert med det i lang tid efter. Danny var ked af det fordi Sidsel lå og bollede med én eller anden pusher fra kvarteret, og det var nok en stor del af grunden til, at jeg lod ham få sin vilje med mig. Det var også begyndt at gå lidt skævt mellem Claes og mig. Jeg trængte selv til omsorg, og jeg havde nydt Dannys berøringer mens han lå, og kildede mig på sengen. At det hele havde udviklet sig til at han havde dyrket sex med mig og sluttet af med at sprøjte i min kusse var en fejltagelse, der havde ødelagt noget af det gode forhold, vi altid havde haft til hinanden. Jeg havde fortalt Trine om oplevelsen. Hun havde lyttet intenst, og havde ikke afbrudt mig én eneste gang, mens jeg fortalte. ”Jeg er selv blevet voldtaget en gang”. For talte hun, da jeg var færdig med min historie om Danny og mig. ”Jeg var 14år, og jeg havde leget med to fremmedarbejderdrenge nede i gården. De havde et kælderrum, som de brugte som hemmelig klub. De havde lokket mig med derned, og fortalt, at de havde `toldfri cigaretter´.

Da vi kom derned, holdt den ene mig i førergreb, mens den anden rev tøjet af mig. Der stod en gammel sofa, der havde været smidt ud, som de havde slæbt derned. De smed mig på sofaen, og bandt mine håndled fast i nogle metalrør der sad i væggen fra dengang der havde været cykelkælder med stativer i rummet. De tog begge to tøjet af, og stak deres pikke op i mig på skift. De voldtog mig i over en time”. Trine havde tårer i øjnene, mens hun fortalte om sin voldtægt. ”Jeg var kun 14, Joan. Jeg var jomfru, og jeg havde ikke en gang fået hår på kussen endnu. Trine sukkede, og tændte en cigaret. Jeg var lamslået. I forhold til Trines voldtægt var min oplevelse med Danny en ren hyggeoplevelse.

Trines og mine fortrolige snakke efter skoletid bragte os tættere og tættere på hinanden.

KAPITEL 42.

En dejlig dreng som desværre var `optaget´.

Vinteren var ved at være forbi. Den havde været kold, og jeg havde opdaget, at det var rigtigt, når man sagde, at `varme piger også fryser´. Jeg havde holdt jul sammen med min mor og Danny. Far havde selvfølgelig ikke været der, og han havde ikke en gang købt en julegave til nogen af os. Trine og jeg havde aftalt, at vi skulle tage på weekend i hendes lejlighed i København. Per ville selvfølgelig være der, og jeg glædede mig selvfølgelig til at se ham igen. Der var bare et lille minus. Per havde en kæreste, som var hos ham en gang imellem.

Først havde Trine og jeg planlagt, at vi skulle på standen, når vi kom til København. Trine havde aldrig været på `Bellevue´. Der var sort af mennesker, og det var lige før, vi ikke kunne finde et sted at sidde på stranden. Der var endnu flere `rimeligt nøgne´ mennesker, end der havde været den gang, jeg kom der i `Claes-tiden´. Jeg var spændt på at se, hvordan Trine ville tage det. Hun blev slet ikke genert. ”Sikke en masse dejlige nøgne mennesker” Sagde hun bare, og tog sin Bh af.

Vi havde stået i kø oppe ved kiosken. Trine ville have is, og jeg havde også købt én.

Jeg havde også selv taget min Bh af. Trine og jeg sad nærmest og struttede om kap med vores bryster. Der var mange lækre fyre, der kiggede på os, og jeg tror, Trine nød det lige så meget som jeg gjorde.

”Tør du godt ligge uden trusser?” Spurgte Trine lige pludselig. ”Jeg ved det ikke rigtigt” Svarede jeg. Jeg følte mig pludselig genert. Trine blev ved. ”Hvis jeg tager mine af, smider du så også dine?” Trine hev sine trusser af, men hun lagde sig hurtigt på maven, og dækkede derved sin kusse til. Vi lå, og røg en cigaret hver. ”Gad vide, hvad Per laver” Sagde Trine. ”Han plejer at ha´ besøg af Nana her om fredagen”. Trine og jeg havde pjækket fra skolen denne fredag. I skoletiden snakkede Trine og jeg aldrig sammen. Jeg tror ikke, der var ret mange, der vidste, at vi var veninder. Derfor ville ingen hæfte sig ved at vi var `syge´ samme dag. Jeg var spændt på, om jeg ville komme til at møde denne Nana. Hun var jo min `konkurrent´ hun havde den fyr, jeg havde besluttet mig til jeg måtte ha´.

Vi havde sat os op på håndklædet. Trine var helt klar over, at fyrene sad og savlede over os.

Vi tog S-toget til Frederiksberg.

Der var mange mennesker med, og vi måtte stå op i rygekupeen. Vi skulle gå et stykke vej fra Frederiksberg station. Trines lejlighed lå på Frederiksberg Alle´.

Lejligheden lå i et meget luksuriøst kvarter. Jeg var overbevist om, at det måtte være en ejerlejlighed i millionklassen.

Vi skulle helt op på fjerde sal. Trine havde selv nøgle til døren, og hun låste os ind. Nana var i lejligheden, da vi kom. Hun havde kun en sort T-shirt på og intet andet. Hun så asiatisk ud, og jeg regnede ud, at hun måtte være adoptivbarn fra Korea eller sådan noget. Hun satte sig ned på sofabordet, da vi kom ind i stuen. Det generede hende tilsyneladende slet ikke, at vi kunne se hendes køn mellem benene. Hun fortalte, at hun gik i 1.G, i gymnasiet, og at hun havde mødt Per i Frederiksberg have sidste sommer inden hun startede på `Gym´. Hun syntes, det var lidt ærgerligt, at Per ikke gik på gymnasiet, for det ville have været rart, hvis de havde haft nogle fælles intellektuelle oplevelser, de kunne dele og debattere, når de var sammen. Nana var en sød pige, men jeg følte, at hun var en smule arrogant. Det var som om Per ikke var `fin ´ nok til hende. Jeg fik en tanke. Og den frydede mig. Per skulle meget hellere få sig en søg frisør pige, der ville klippe hans hår rigtigt lækkert, stryge hans tøj og være rigtigt sød mod ham.

”Hvad ser du egentligt i hende?” Spurgte Trine, da Nana var gået. Per så lidt beklemt ud. ”Hun er godt nok lidt overlegen, men hun er nu også meget sød på sin egen måde” Sagde han, og sukkede. ”Hende her er sgu´ også sød på sin egen måde” Sagde Trine, og lagde sin hånd på min skulder. ”Hun er en dejlig pige, og hun er dybt forelsket i dig” jeg blev utroligt genert. Det var strengt af Trine at afsløre mig på den måde. Samtidigt var det også rart, at jeg ikke selv behøvede at udøse mine følelser. Jeg stod bare, og så ned i gulvet, og bemærkede, at Per var blevet helt stille. ”Jeg går lige ned i kiosken efter smøger” Sagde Trine. Jeg havde set, at Trine lige havde købt en pakke cigaretter på Ålborg station. Hun kunne umuligt mangle allerede. Hun var nok ude på at gi´ Per og mig en stund for os selv.

Per rømmede sig, da Trine var gået.

Jeg tog elastikken ud af mit hår. ”Er det rigtigt, hvad Trine siger?” Spurgte han så. Jeg var stadig genert, men jeg kunne ikke lade være med at smile. ”Det er i hvert fald ikke helt løgn” Sagde jeg. Per kørte en blid pegefinger ned ad min kind. ”Du er dejlig, Joan. Jeg har tænkt på dig lige siden den gang sidste efterår”. Han så mig for første gang lige ind i øjnene. ”Nogen gange . . .” Han tøvede. ”Nogen gange oplever man noget med et andet menneske, hvor man bare ved, at det kun sker den ene gang. Jeg blev så glad, da Trine sagde, at du ville komme med her over. Jeg troede aldrig, jeg skulle se dig igen” Han sukkede igen. ”Jeg er vild med dig, Joan, og det der med Nana havde jeg alligevel tænkt mig at gøre forbi.

Vi stod tavse, og så på hinanden. Så begyndte vi at klæde hinanden af. Han lagde sig på sofaen, og jeg satte mig ovenpå ham. Han tog fat om pikken, og begyndte at gnide den mod mine balder og skamlæber. Da han var blevet stiv, førte han den op i mig. Jeg begyndte automatisk at bevæge mig op og ned. Jeg begyndte at stønne svagt.

”Hvor er du dejlig våd og stram” Sagde han med lukkede øjne. Jeg har altid fået `skyld´ for at ha´ en meget stram mis. Jeg spændte musklerne i min skede. Per åbnede øjnene, og så næsten beundrende på mig. ”Hvor er det dejligt, det du gør!” Stønnede han. ”Men jeg tror snart jeg kommer” Jeg lod mine hænder glide gennem hans hår. ”Du skal bare sprøjte op i mig” Sagde jeg. ”Jeg vil mærke din sæd i min kusse. Per kom meget stille. Han stønnede kun svagt, men jeg kunne mærke, at han gav mig alt, hvad han havde i sig. Per blev liggende på ryggen. Jeg satte mig i skrædderstilling, og gned forsigtigt på hans halvslappe pik. Han blev ikke helt stiv igen, og jeg regnede ud, at han formentlig havde været længe i gang med Nana, og derfor var ved at være træt. Trine var kommet tilbage fra kiosken. Hun havde bare sat sig stille på en stol, og betragtet det sidste af Pers og mit samleje. ”Hvor passer I bare godt sammen I to” Havde hun sagt, og smilet til os begge. Om lørdagen skulle Trine besøge en veninde. På den måde fik Per og jeg 3 dejlige timer helt for os selv. Vi var sammen fra Trine forlod lejligheden, til hun kom hjem igen om eftermiddagen. Vi elskede, kyssede, suttede og slikkede hinanden uden nogen andre pauser end når vi lå, og røg en smøg sammen. Selv med en cigaret i hånden kunne Per ikke lade være med at ligge og `pille´ ved min kusse og mine bryster. Jeg havde det vidunderligt, og fik oceaner af orgasmer.

Per var ubetinget den dejligste og sødeste fyr, jeg nogen sinde havde været sammen med. Han var så hensynsfuld og sød ved mig hele tiden, og han fik mig overtalt til noget, jeg aldrig havde prøvet før, og som jeg havde svoret, at jeg ikke ville lade nogen fyr gøre med mig. Bagefter undrede det mig, at jeg aldrig havde gjort det før. Selvom analsex gør lidt ondt i starten er det både utroligt frækt og lækkert. Specielt hvis man ligger og fingerknepper sig selv, og leger med `klitten´ imens.

KAPITEL 43. Ekstase.

Hele næste uge levede jeg på en lyserød sky. Trine var begyndt at flirte med en fyr fra én af 2.års klasserne. Der var ikke mange fyre på frisørstudiet i forvejen, og de der var, havde som regel enten en veninde eller en fyr. Martin var en meget stille fyr, og én af dem, som man automatisk gik ud fra var bøsse. Der var ikke så få piger, der så noget misundelige ud, da Trine bekendtgjorde, at de var blevet kærester. Martin var vild med Trine, og snart gik de rundt hånd i hånd på hele skolens område. Jeg var glad på Trines vegne. Hun havde ikke haft nogen fyr i al den tid, vi havde gået på skolen. Hendes alliance med Martin betød også, at hun var færdig med sin lillebror. (I hvert fald for en tid). Martin var en flot, men meget genert fyr. Jeg ville gerne have set ham uden tøj på, men Trine mente ikke, at han var til sex med tilskuere på. I stedet måtte jeg nøjes med Trines maleriske beskrivelser af, hvad han kunne, og hvad han fysisk havde at byde på.

Per havde fået mit mobilnummer. Vi snakkede i telefon sammen så godt som hver aften. Han havde gjort det forbi med Nana allerede dagen efter, vi havde været sammen i København. Per fortalte mig hver dag, hvor dejlig jeg var, og at han glædede sig til, vi skulle ses igen. Som regel endte vores samtale med, at vi lå med hver sin telefon, og onanerede mens vi snakkede. Per fik altid orgasme, men efter jeg var blevet ældre, og havde prøvet en del, var det blevet lidt sværere for mig at komme på den måde gennem telefonen. Det var lækkert at snakke med Per, og jeg nød at høre, hvor ophidset han blev. Nogen gange lod jeg bare som om jeg onanerede.

Selvom Per kun var 17, var han meget voksen og fornuftig på de fleste områder, og han havde haft mange oplevelser med piger. Jeg havde fortalt ham om Ida, som vel dybest set stadig var min pigekæreste. Per havde jo oplevet mig sammen med sin søster, og han syntes bare, det var lækkert, at jeg også havde en side, der var til piger. Per havde fortalt mig, at han selv var en lille smule bifil. Han havde et par gange været lidt sammen med sin fætter. De havde ikke haft samleje, men bare ligget og rørt ved hinandens pikke.

Per havde også suttet den af på sin fætter. Han havde været nysgerrig efter at smage, hvordan en pik smagte. Fætteren, der var to år yngre havde nydt det, og sprøjtet i munden på Per. Bagefter havde han gnedet Pers pik til udløsning. Det var før Per havde været rigtigt sammen med en pige. Pers første gang havde været med en pige, der var nogle år ældre end ham selv. Han havde mødt hende på et diskotek, og de var taget hjem til hende. Det havde været hende, der tog initiativet til det hele. Hun havde suttet pik på ham i lang tid, og havde snakket meget frækt. Hun havde givet ham lov til at trænge op i hende uden gummi. Uden at gøre sig specielt umage gav han hende flere orgasmer. Han var meget udholdende, og hans bevægelser i hendes kusse havde været rigeligt til at pigen var kommet i lange baner. Hun havde sagt, at hun elskede ham, skønt de lige havde mødt hinanden. Hver gang Per havde sprøjtet, havde hun suttet pikken stiv igen. Næste morgen var hendes kæreste kommet hjem, og Per havde måttet gemme sig i et skab i over en time.

KAPITEL 44. Idas kusseleg.

Ida havde ringet til mig om torsdagen.

Hun havde været på ekskursion til London med gymnasieklassen. Hun sagde, at hun savnede mig, og foreslog, at vi skulle ses den følgende weekend. Jeg skulle sådan set til København alligevel. Per og jeg havde aftalt, at vi skulle være sammen. Nu havde jeg bare et problem. På én weekend skulle jeg være sammen med begge mine kærester. Ida ville ha´ at vi skulle tage på stranden. ”Jeg har længe fantaseret om at elske med dig på en strand” Sagde hun. ”Sådan, du ved, hvor der er en chance for at man bliver opdaget. Jeg havde ringet til Per bagefter. Jeg havde bare sagt, at jeg skulle møde en veninde og være samen med hende om lørdagen. Per havde luret mig, og spurgte direkte, om det var en veninde, jeg hyggede mig med. Jeg havde svaret ham lidt undvigende, men han var blevet ved, og havde sagt, at han synes det var lækkert, at jeg også var til piger. Jeg fik en ide´. Siden Per nu var så vild med pigesex, skulle han få én på `opleveren´. Ida og jeg havde aftalt, at vi skulle mødes på Hovedbanegården. Vi skulle videre med S-toget til en strand, Ida kendte i Nordsjælland. Vi havde snakket meget i telefonen om det. Hvis vi skulle ligge helt nøgne og kæle for hinanden, skulle det være et sted, hvor vi ikke risikerede, at møde nogen vi kendte. Det var Ida. Der kendte til stranden. Hun var kommet der en hel sommer. Hendes mor havde haft en `bolleven´, der havde haft sommerhus i området. Det havde været en lækker strand, bortset fra, at den lå udenfor lands lov og ret.

Bortset fra sommerhusområdet lå der en campingplads, der grænsede ned til stranden. Vi fandt hurtigt en plads ved nogle buske.

Jeg var allerede godt ophidset. Bortset fra, at jeg skulle være offentligt sammen med min `Kær’ste – veninde´, vidste jeg, at Per lurede på os. Per havde fundet campingpladsen på Internettet, og var taget derop med sin fætter(?) dagen før. Jeg vidste, at de to dejlige `drengerøve´ stod eet eller andet sted i buskene, og lurede på os. Per og jeg havde lavet en rigtigt fræk plan. Mens Ida og jeg sad på vores medbragte tæppe med nøgne bryster, og snakkede om, hvad der var sket, siden vi sidst havde set hinanden, trak jeg mine trusser ned til midt på lårene. Jeg skilte mine skamlæber med to fingre. Mens Ida fortalte om London, begyndte jeg at sidde og onanere foran hende.

Hun smilede til mig, og jeg blev endnu mere varm i min krop. Ida og jeg havde intet at skjule for hinanden. Dog skjulte jeg min `drenge-kær`ste-ven´ for hende. Jeg trak trusserne helt af, og lagde mig ned. Med spredte ben lå jeg, og kælede for mig selv. Ida stoppede straks sin `rejsebeskrivelse´. Hun rejste sig, og tog sine trusser af, og bøjede sig ned over mit ansigt. Vores tunger mødtes. De cirklede om hinanden udenfor vores munde. Jeg blev så varm, at jeg begyndte at stønne højlydt. ”Har du det dejligt, skat?” Spurgte Ida. Jeg kunne næsten ikke tale. ”Hm!”

”Skal jeg ikke slikke fisse på dig?” Jeg kunne mærke, at Ida også var opsat på, at det skulle være en fræk efter middag. Mens Ida fortsatte sin tungeleg med mig, løb der tusindvis af tanker gennem mit hoved. For kun 2 ½ år siden havde jeg været en helt almindelig dansk skolepige, der lavede sine lektier, passede sine ting og aldrig gjorde noget hun ikke måtte, bortset fra at ryge i smug. I en alder af kun 17 ½ havde jeg allerede oplevet både sex med piger, ældre fyre, min egen bror og en rigtig dejlig dreng, som jeg vist nok var ved at blive lidt kæreste med. Ida satte sig overskrævs på min mave med ansigtet mod min kusse. Hun sad, og gned sit underliv mod mit maveskind lige under navlen. Jeg kunne mærke en lille hård tap mod min følsomme hud. Idas hænder hang ned langs siderne, og hun stimulerede sin klitoris mod min krop. Hun stønnede svagt mens hun virrede let med hovedet fra side til side. Mine hænder fandt vej op til hendes bryster. Jeg fik fat i vorterne, og begyndte forsigtigt at nulre dem mellem mine fingre. Ida stønnede kraftigere. ”Hvor er det bare lækkert, Joan” Gispede hun. Jeg kunne mærke, at hendes kilder var hård som en lille sten. En gang imellem kom hun spyt på fingrene, som hun fugtede sin revne og kilder med.

Da Ida var lige ved at komme, lagde hun sig ned på ryggen. ”Kom, skat! Du skal slikke mig på brysterne, mens jeg gnider mig færdig” Hviskede hun. Jeg lagde mig ind over hende. Mens jeg slikkede og kyssede hendes spændte vorter, gned vi begge os selv til en skøn orgasme. Ida lå med lukkede øjne, og jeg kunne se, at hun var i en anden verden. Mens jeg lå, og slikkede hende prøvede jeg at synkronisere min egen orgasme, så vi begge ville få `udløsning´ samtidigt. Det lykkedes, og jeg er ikke i tvivl om, at de der måtte have stået i skjul og oplevede vores lille `forestilling´ måtte være overbeviste om, at vi var to piger, der elskede, og begærede hinanden grænseløst. ”Jeg elsker dig, Joan. Jeg elsker dig så ufatteligt meget! Du må aldrig gå fra mig” nærmest hvæsede Ida, da hun kom. Vi blev lidt på stranden efter vores lille kærlighedsakt. Vi forblev nøgne. Der kom ca. tre hold tyske turister, (Udelukkende mænd) forbi, hvor vi opholdt os. De målte os med øjnene, og studerede vores kusser og bryster med stor interesse.

(Næste del hedder Joan-escort ) (Læs den! Det bli’r meget værre)

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.