Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie basere på en virkelig historie som skete for 3 år siden.

Dengang var jeg 14 år, og var ret udviklet af min alder at være. Jeg havde store bryster - c-skål dengang, og egentlig en flot solbrun krop når jeg tænker tilbage. Og så langt lyst hår. Min mor og far har snart været skilt i 5 år, og min mor havde været sammen med Kjeld, min stedfar i 3 år på det tidspunkt, og de havde det godt. Kjeld var en god ''stedfar'' for meget og min lillebror som er 2 år yngre end mig.

På det seneste var Kjeld begyndt at kigge så underligt på mig og min krop, jeg havde tænkt på det, og det skræmte mig at jeg godt kunne lide det på en måde. Jeg havde tit set ind af nøglehullet til Kjeld og min mors soveværelse, at hun havde givet ham en blowjob, og han havde en ordentlig pik. Jeg var jomfru dengang, og alle mine veninder havde nu 'prøvet det', og jeg var blevet mere og mere liderlig. Kjeld var 43 år og var ikke særlig pæn. Han havde en kæmpe ølvom, behårede og havde fuldskæg, og så elskede han at gå på kro.

En aften var mor og min lillebror ikke hjemme, og det var kun mig og Kjeld som var hjemme. Vi sad og så en FILM i fjernsynet, og jeg lagde mærke til at han sad og kiggede på min store veludviklede bryster. Jeg kiggede på ham, og han smilede..Hvordan er det at have så store og flotte bryster? Sagde han. Er der ikke mange der kigger på dem, og vil rører? Forsatte han. Jeg kunne mærke jeg blev rød i hovedet, men alligevel følte jeg mig lidt våd og liderlig.

Det ved jeg ikke, sagde jeg bare. Jeg kunne ikke finde på andet og sige. Vil du ikke smide blusen, så jeg kan se dig? sagde han. Og der gik ikke et halv min,så var blusen blevet trukket over hovedet, og mine kæmpe patter struttede ud i luften. Kom herhen sagde han,og jeg gik derhen til ham i sofaen. Sut min pik! sagde han og knappede bukserne op, og den store pik kom til syne.

Jeg elskede synet af hans pik og uden og reagere eller tænke mig om, lå jeg nu ned på knæ og suttede min mors mand pik. Han tog på mine patter i mens. Han sagde jeg skulle sætte mig op på ham, og jeg gjorde som han bedte, og så red jeg ham. Den første gang i mit liv. Han lå bare og var helt rød i hovedet, og bankede sit lem mod min unge fisse. Bagefter sagde han jeg skulle vende mig om på alle fire, og så kneppede han mig i røven. Mine patter hoppede helt fin, og det tændte ham så meget at han kneppede hårdere. Det gjorde ondt, men holdkæft hvor det dog tændte mig fuldstændig. Han spermede mig op i røven, og bagefter lå vi udmattede på sofaen. Jeg gik i seng, og min mor kom hjem, og jeg hørte hun også fik den samme behandling. Jeg har kneppet min stedfar siden den dag, og min mor og min lillebror ved intet

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 74 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.