Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde fået en aftale med en Herre. Havde fortalt ham om min klemme fetish i brystvorterne.
Vi havde aftalt jeg skulle tage ind på Wittrup Motel i Albertslund. Leje et Lux dobbelt værelse. Ved ankomsten skulle jeg tømme min tarm og skylle den grundigt. Omklæde mig i nederdel og skjortebluse. Sminke mig og kl 16:00 stå ude foran motellet ved indkørslen som en anden luder.
Aftalen var at han ville bruge mig som han ønskede. Jeg skulle være hans ludertøs for aftenen og natten. Han ville kun opfylde det ønske at hvis jeg skulle have udløsning var det med klemmerne påsat. Ellers bestemte han alt, også om jeg skulle have en udløsning.

Kl 16 stod jeg ved indkørslen og ventede som aftalt. Der gik 5 minutter, intet skete, der gik 15 minutter og intet skete. Var ved at tro jeg var brændt af da der kørte en Audi A6 drejede ind fra vejen og stoppede hvor jeg stod. Vinduet i venstre side blev lukket ned og en stemme befalede at jeg skulle stige ind. I bilen sad en flot mand, omkring de 60 år. Skønnede ham til at være mellem 90 og 95 kg. Højden var svær at bedømme mens han sad i bilsædet.
Hvad nummer bor tøsen så på spurgte han strengt. Jeg fik fremstammet nummeret og bilen satte i gang og vi kørte den korte afstand ned til værelserne hvor han parkerede ud for mit værelse.

SEX I DAG?

Jeg bød Herren ind på værelse. Mens jeg låste døren op mærkede jeg en stærk hånd oppe under min nederdel. Jeg flyttede mig forskrækket, men Herren grinede og sagde jeg kunne lige så godt vænne mig til det for nu var det ham der bestemte. Indenfor tog jeg min frakke af, hang den på plads, hvorefter jeg tog Herrens frakke og hang den op. Herren havde stille en stor taske lige ved døren.
Herren forlangte jeg skulle vise ham rundt, vise ham mine ting, hvor klemmerne lå, kondomerne og glidecremen.

Få sex i dag

Efter rundvisningen satte Herren sig på senge, kaldte mig hen til sig. Jeg fik besked på at vende ryggen til ham, sprede bene let og ikke rører mig. Sådan stod jeg, mens hans hænder kørte langsomt op ad mine nylon beklædte ben. Hans hånd tog fat op i mit skridt. Jeg forsøgte at undvige, med det resultat at Herren spurgte mig om jeg ikke havde fået besked på at stå stille. "Vend dig om tøs" sagde han hårdt. Jeg vendte mig skyndsomt. "Læg dig ned over mine knæ, vi skal vist have lært tøsen hvem der bestemmer her". Jeg skyndte at lægge mig ned over hans ben. Herren trak mig tætter ind til sig, trak min nederdel op og spredte mine ben så mit ene ben kom i mellem hans. Han trak mig nu helt tæt ind til sig, låste mig fast mellem sine ben. Min ene arm blev vredet om på ryggen. Jeg lå nu som i et skruestik.
Herrens frie hånd gik nu igen på opdagelse op ad mine nylon beklædte ben, helt op, og en finger kørte rundt om min tøsefisse. Mmmm sagde Herren, den skal jeg nok få glæde af. Så kælede han for mine balder. Det første slag faldt med overraskende styrke nederst på min ene balde. Så kom slagene hurtigt efter hinanden, men Herren sagde at nu kunne jeg lærer hvem der bestemmer her. Det sved i mine balder og jeg tryglede om nåde. Men slagene faldt stadig. Herren var blevet liderlig af at have mig sådan, jeg kunne mærke hans pik var blevet stiv og pressede mod mit underliv. Jeg havde allerede mens jeg lå der fornemmelsen af at han havde en stor og viril mandepik.
Herren bemærkede at min numse nu var godt rød, så mon ikke jeg havde lært hvem der bestemte, eller havde han midler i tasken der sikkert kunne få mig på andre tanker.

Vi rejste os og Herren trak mig blidt med over i sofaen hvor vi satte os. Herrens hænder var krævende overalt på min krop, hans mund søgte min og jeg blev som smør i hans arme. Et krævende kys gjorde mig bare helt færdig, jeg overgav mig nu fuldstændigt. Jeg var hans tøs nu, han kunne gøre ved mig som han ville, og det gjorde han. Hans hænder var oppe under min skjortebluse, fandt mine brystvorter som han kneb hårdt. Jeg nød det og stønnede højlydt. Også da han hænder fandt ned i mit skridt og tog om min lille tøsepik. Grinende bemærkede han hvor lille og stiv den var. En rigtig lille tøsepik som ikke kan tilfredsstille nogen kvinde, men som en Herren kan fornøje sig med som han vil. Grinende rejste han sig og befalede mig over på sengen.
Fra han taske fremdrog han et sæt lædermanchetter som han satte stramt om mine armled. Mine arme blev nu bundet stramt ud til begge sider. Intet kunne jeg nu gøre, jeg var i hans magt. Fra tasken fremdrog han et læder bind som han bandt for mine øjne. Nu var jeg blændet og i hans magt. Jeg gyste til ved tanken, men nød det. Kunne mærke min tøsepik rørte på sig.

Herren forsvandt ud på badeværelset. Jeg kunne høre ham derude. Så mærkede jeg ham komme op sengen til mig. Mærkede ham over mit hoved. Kunne lugte "mand". Han satte sig tungt ned over mit ansigt, pressede hans røvhul ned over min næse og mund. Forlangte at jeg skulle stikke tungen dybt op i ham. Jeg gjorde som forlangt, ja jeg nød det faktisk. Kunne mærke hans fyldte nosser mod min hage når han bevægede sig. Jeg måtte sutte hans nosser, tage dem begge helt ind i munden. Å de var dejlig glatte og meget fyldte.
Mens jeg lå sådan, gik Herrens hænder på opdagelse omkring mit underliv. En finger blev presset op i min tøsefisse. Herren bemærkede hvor stram den var og mente der skulle gøres noget ved dette. Han rejste sig, og jeg kunne høre hans havde fat i hans taske. Så kom han over til sengen igen. Satte sig og tog mine tynde trusser af. På hvert ben fik jeg et par lædermanchetter på og benene blev bundet stramt ud til siderne. Jeg lå nu udspændt som et X med blottet underliv.
Jeg mærkede noget koldt ved min tøsefisse, så en finger der krævende blev presse op i mig. Så kom der noget stort. Herren pressede en butplug op i mig. Først gjorde det ondt, men da den var kommet helt ind og jeg slappede af, begyndte jeg at nyde at være fyldte ud. Herren kælede for min tøsepik, jeg vred mig i nydelse. Han blev ved og jeg kunne mærke at hvis det blev sådn ved ville den sprøjte, men her gjorde jeg en fejl. Jeg bad ham blive ved. Det skulle jeg aldrig have gjort. Han stoppede med det samme og sagde grinende: Nej tøsen får ikke orgasma, det skal Herren nok bestemme hvornår og hvordan.
Herren flyttede sig igen op mod mit hoved. Jeg kunne mærke ham lige over mig. Så slog han mig med sin stivepik over munden, samtidig med at han grinende sagde: Nu skal tøsen arbejde lidt. Hvorefter han pressede pikken ind i munden på mig. Den var stører end jeg havde forventet. En rigtig mandepik som blev presset ind mellem mine røde læber, ned i halsen på mig. Jeg gaggede, men Herren grinede og sagde at det skulle jeg nok få lært.
Herren kneppede min mund som han ville, flere gange gaggede jeg, men han viste ingen nåde.
Så rejste han sig. Løsnede mine ben, men kun for at binde dem op over mit hoved. Min tøsefisse med butpluggen var nu fuldt tilgængelig. Herren kneppede mig lidt frem og tilbage med butpluggen inden han langsomt trak den ud.
Grinende bemærkede Herre at nu var tøsen vist klar til at modtage Herrens pik.
Jeg mærkede Herren mellem mine ben. Han kom lidt mere creme på min tøsefisse. Så mærkede jeg presset. Langsomt gled han ind. Jeg ømmede mig lidt, Herre bad mig slappe af. Langsomt kom den helt i bund og han begyndte at kneppe mig som den tøs jeg gerne ville være. Han tog krævende på min krop, kneb mine brystvorter hårdt. Jeg begyndte at nyde det. Blev selv ret liderlig og min tøspik strittede. Hvilket fik Herren til at bemærke at det her kunne tøsen nok li. Herren tog godt fat i mine hofter og pressede hans store mandepik dybt ind i mig. Jeg blev rigtig kneppet. Herren stoppede lige før han kom. Grinende sagde han at det skulle tøsen have et andet sted. Herren rejste sig, gik lidt rundt i værelset. Jeg havde fået benene ned igen og lå nu og sundede mig, slappede af.

Udenfor var det blevet mørkt. Herren mente det var på tide vi fik noget at spise. Ringede over i restauranten og bestilte mad til servering på værelset. Herren ordne et par telefonsamtaler og da det bankede på døren blev jeg sendt ud på badeværelset for at ordne min sminke.
Tjeneren havde dækket op på bordet og var gået da jeg kom ind i værelset igen.
Herren bad mig sætte mig og vi begyndte at spise. Vi snakkede om løst og fast, men særlig om hvordan jeg havde det som pige og mine BDSM drømme. Herren ville også vide lidt mere om min klemme fetish. Jeg viste ham æsken hvor mine klemmer var i. Forklarede hvordan de kunne bruges og opbinde for bedste resultat. Han mente det var nogen der ville gøre avs, hvilket jeg kun kunne give ham ret i. Jeg følte vi havde en meget fri stemning og var begyndt at kalde Herren ved fornavn.
Pludselig sagde Herren at nu kunne jeg godt rydde af bordet. Han havde et stort program han gerne ville igennem i aften.

Bordet var ryddet og Herren kom hen til mig. Gik om bag mig og gav mig bind for øjnene. En hånd kom ned og løsnede min nederdel, som han lod falde til gulvet. Herren pressede sig ind mod min numse og jeg mærkede hans stive pik presse mod mine balder.
Jeg blev ført over til bordet. Mine arme trukket ind over bordet og mine lædermanchetter bundet fast til bordbenene. Behændigt trak Herren mine trusser ned og herefter blev mine ben bundet ud til hvert stoleben.
Herren kælede for min nu stramme numse. En finger op mellem mine balder pressede let mod min åbning. Så gik Herren lidt bagud, rodede lidt i sin taske.
"Der er vist noget vi skal have snakket om" sagde Herren med en bøs stemme. Jeg bemærkede at du faldt ud af rollen mens vi spiste. Der er ingen der har givet dig lov til at kalde mig ved fornavn. Samtidig faldt det første sviende slag mod min uforberedte numse. Jeg skyndte mig at sige undskyld, men slagene blev ved. Jeg vred og vendte mig under ridepiskens slag. Tryglede om nåde og lovede at det ikke ville ske mere.
Herren stoppede med ordene "Nu ved du hvad der sker hvis du overtræder reglerne" hvor efter han løsnede mine ben og arme. Min numse var meget øm og det sved. Jeg mærkede med hænderne at der var kommet ophovne striber hen over mine balder. Herren bemærke at jeg rørte ved min numse og bemærkede grinende: "Ja de striber vil du have et par dage til minde om mig".

Jeg blev ført hen til sengen. Fik besked på at lægge mig på ryggen. Herren fæstnede nu mine håndleds manchetter til mine ben manchetter. Jeg lå nu med benene trukket delvis op under mig og med fuldt åbent underliv. Ret ydmygende og ud af stand til at gøre nogen modstand.
Herren satte sig på sengen, kørte sine varme hænder op ad mine nylon beklædte ben. Min tøsepik begyndte at rører på sig. Herren grinede: "Nå tøsen bliver liderlig, det må vi vist gøre noget ved". Rejste sig fra sengen. Den raslende lyd som nu kom, kendte jeg udmærket. Det var mine klemmer i metaldåsen. Herren satte sig på sengen igen. Jeg mærkede hans finger mellem mine ben. Han tog stramt om roden på min tøsepik, samtidig med at han bemærkede hvor lille den var og at den da vist ikke kunne tilfredsstille nogen kvinde. Mens han bandt min lædersnor stramt om roden på min lille tøsepik konstaterede han spydigt at der ikke var andet den kunne bruges til end lege med af en Herre og det glædede hans sig til. Klemmerne var nu bundet fast med en kraftig elastik om roden på min lille tøsepik, lå kolde på min bare mave. Herre skubbede min BH op efter at han havde tage mine silikone bryster ud. Tog den ene klemme og begyndte at køre den rundt om min brystvorte. Klipsede den på, for hurtigt at tage den af igen. Hver gang gav det et spjæt i mig på grund af smerten. Til sidst lod han den side. Han var dygtig. Den var påsat så den gav mest smerte. Ikke helt inde på vorten men lige så den kun havde fat. Den anden blev trukket langsomt op mod den anden brystvorte. Trække øgede smerten i den hvor klemmen allerede sad. Jeg udtrykte min smerte. Herren grinede og sagde "ti stille tøs". Så genoptog han påsættelsen af den anden klemme med samme procedure. Jeg lå nu med begge klemmer i brystvorterne, smerte var stor men på samme tid gav det mig en vellyst og min lille tøsepik strittede. Herren begyndte at kæle for min tøsepik. Gned den på pikhovedet, så tog han den i munden. Å det var dejligt. Jeg turde ikke sige noget. Tænk hvis han stoppede. Han fortsatte med at manipulerer min tøsepik, tage den i munden og selvfølgelig kunne jeg ikke holde mig tilbage og slet ikke da han havde den i munden samtidig med at han trak i kæden til klemmerne i brystvorterne. Liggende sådan sendte jeg min sperm ind i munden på Herren. Han blev ved med at malke mig til sidste dråbe, kom så op ved mit hoved og kyssede mig med al min sperm i munden. Han spyttede det hele in i munden på mig, forlangte at jeg skulle sluge det. Hvilket jeg gjorde. Fandt det både frækt og lækkert med også ydmygende. Herren rejste sig, lod mig ligge lidt inden han løsnede klemmerne og manchetterne. Du kan godt tage bindet af øjnene sagde han, og gå ud i badeværelset og få rettet din sminke.

Da jeg kom ind igen, lå Herren helt nøgen på senge. Så kan du godt komme herhen kaldte Herren. Nu skal tøsen til at arbejde. Der skal leges med Herrens bryster og samtidig skal tøsen slikke Herrens pik. "Kom så i gang tøs"
Jeg kunne ikke undgå at bemærke at både ridepisken og mine nippleclams lå på sengen indenfor Herrens rækkevide.
Jeg begyndte at kæle for Herrens pik, som lå slap mellem hans lår. Tog den i munden, helt ned til roden. Herrens hænder holdt fast om mit hoved og han begyndte at bevæge sig. Herrens pik voksede i munden på mig. Jeg forsøgte at undslippe men Herren pressede mit hoved ned over hans nu efterhånden stive mandepik. Så kan du godt få hænder op og lege med mine brystvorter, forlangte Herren. Jeg lå og legede med brystvorterne mens Herren langsomt kneppede mig i munden. Ind i mellem pressede han mig helt ned over pikken så jeg fik den ned i halsen. Han var ikke helt tilfreds og et par slag med ridepisken i min i forvejen røde numse fik mig i gang. Så vendte Herren sig. Jeg kom nu til at ligge nederst og Herren sad over mit hoved og kneppede mig hårdt i munden. Jeg prøvede at undslippe, men Herren holdt mit hoved fast. Så kom der en klemme i den ene brystvorte og hurtigt i den anden. Herren brugte kæden mellem klemmerne som en slags tøjle og trak i dem når hans pik skulle helt i bund. Jeg blev trukket lidt ud over sengekanten, mit hoved var nu let bagoverbøjet. Herren havde fuld styr på mig. Så pressede han pikken dybt ned i halsen. Jeg kunne mærke Herrens pik pulserede og han sendte hans varme sperm ned i halsen på mig. Trak den lidt ud og sendte endnu en ladning ind i munden som han forlangte jeg skulle sluge. Herrens pik blev igen presset ned i halsen på mig hvor han sendte de sidste dråber ud. Herrens trak hans pik ud og vi lagde os op på sengen i en 69 stilling. Jeg fik besked på at slikke Herrens pik ren, lege blidt med hans nosser. Han lagde sig velbehageligt tilbage og nød det.

Da vi begyndte at blive kolde fik jeg besked på at gøre mig klar for natten.............

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.