Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er ikke en pige, jeg er ikke en mand, jeg er en submissiv SISSY.

Du kan altid kende mig på mine lyserøde trusser. Nyder at være i et D/s forhold, submissiv ( altså ydende/ tjenende, ydmyg). Som en sand sissy elsker og ønsker jeg en rigtig mandepik. Ligger til tider i naturen og tager sol i mit lyserøde undertøj når vejret er til det.

SEX I DAG?

Jeg havde været på chatten og snakket med en tidligere bekendt, en rigtig mand og Herre. Han syntes det var lang tid siden han sidst havde set mig ligge og tage sol.
Grinende fortalte jeg ham at jeg påtænkte at tage ud og gøre det i morgen. Han spurgte til hvornår jeg havde tænkt mig det. Afsluttede med at sige at han måske ville kigge derud.

Næste morgen så vejret lovende ud. Jeg forberedte mig med et dejligt bad og tog lyserøde satintrusser og BH på. Et par korte shorts og en T-Shirt var mit yderste tøj.

Pakkede et tæppe og en taske med hvad jeg skulle have med.

Ved 11 tiden var jeg ude på Tinglevvejens Rasteplads. Fandt mit ynglingssted og bredte mit tæppe ud. Smed hurtigt mine shorts og T-shirt. Lagde mig på tæppe og nød solen og den lette vind på min krop.

Lå og legede med min brystvorter da en skygge dækkede for solen. Jeg kiggede op, ja lige op en et par spredte mande ben en bar røv og en slap mandepik.

Grinende sag Herren "nå her ligger sissyen". Jeg begyndte at rejse mig men fik meget bestemt besked på at blive liggende, sprede mine ben og tage armene op over hovedet.

Jeg gjorde som Herren forlangte, og han satte sig hurtigt ned over mit hoved. Mine arme var nu låst af hans ben. Herren begyndte at kæle for min krop og fandt hurtig ind under min BH. Nulrede mine stive brystvorter. Tog hårdt i dem mens han satte sig tungt ned over mit hoved og forlangte at jeg skulle slikke hans røv.

Jeg havde svært ved at få vejret men begyndte forsigtigt at slikke hans røvhul. Herren tog godt fat i mine brystvorter og krævede min runde dybt op i hans røv. Herren bevægede sig langsomt frem og tilbage for at få mest glæde af min tunge i hans røv.

Herren løftede sig, og jeg kunne nu få luft igen. Så lige op i hans røvhul, store nosser og nu stive mandepik. Herren tog igen godt fat i mine brystvorter. Vred dem. Jeg åbnede munden i smerte, hvilket Herren hurtig udnyttede. Jeg havde nu hans stive mandepik i munden.

Herren tog fat I mit hovede nede om nakken, tvang mit hoved bagover og begyndte at mundbolle mig. Først langsomt, så mere krævende og længer ned i halsen. Jeg kunne mærke hans stor pikhoved, mærke kanten rundt om det. Jeg gaggede, kunne ikke tage den helt til roden. Herren sagde at jeg bare skulle slappe af, og pressede hans mandepik langsomt ned i halsen på mig, helt til roden. Havde vænnet mig til hans indtrængen. Herren begyndte igen at mundbolle mig. Først langsomt, men tempoet blev øget. Fik at vide mens han mundbollede mig sådan at det var det en sissy var til for. At behage og tilfredsstille rigtige mænd. Det begyndte at rygge i hans pik. Jeg fornemmede at han var tæt på en udløsning. Den kom dog uventet pludselig. Herren holdt mit hoved fast og sendte hans sperm dybt ned i halsen på mig.

Sådan holdt han fast et stykke tid. Lænede sig frem over, og hans hænder gik på opdagelse i mine lyserøde trusser.

Herren trak trusserne ned og frigjorde min lille sissypik, so stod lige ud i luften. Ja jeg var meget liderlig. Herren bøjede sig frem og jeg mærkede hans våde læber om min sissytap. Å det var dejligt. Begyndte at gøre kneppe bevægelse, men fik hurtigt besked på at det var Herren der bestemte. Herren lagde sig tungt ned over min krop, stadig med hans nu slappe mandepik i min mund. Forsætte med at lege med min lille sissytap. Jeg havde svært ved at få luft. Herrens pik var igen begyndt at svulme op, svulme op i min mund. Den tvang sig langsom ned i halsen på mig. Jeg kunne intet gøre med Herrens tunge vægt oven på mig.

Herren rejste sig op på knæ igen og begyndte at mundbolle mig igen. Nu gik det bedre, jeg havde vænnet mig til Herrens pik i halsen, selv om det har svært at få luft. Efter at Herren havde kommet anden gang i halsen på mig rejste han sig op. Hans pik hang slap ned nu, stadig fedtet. Jeg fik besked på at rejse mig på knæ. Herren tog fat I mine brystvorter og trak mig med ud i græsset. Sådan siddende på knæ i græsset forlangte Herren nu at jeg tog min hånd ned i trusserne og lege med min sissytap, så han kunne se om den kunne sprøjte.

Jeg bukkede hovedet i skam og holdte ud i mine lyserøde trusser mens jeg med to finger masserede min lille sissytap. Bedst som jeg var igang pissede Herren ned i mine trusser. Jeg trak mig forskrækket tilbage, men Herren forlangte at jeg forsatte med min sissytap. Herrens pik kom nu i munden på mig, og ikke nok med det han forsatte med at pisse. Jeg slugte hvad jeg kunne, reste løb ned ad mig.

Da Herren var færdig med at pisse mig i munden fik jeg besked på at slikke hans pik ren. Mens jeg gjorde det fik jeg og Herren øje på en ældre mand der stod lidt væk. Han havde pikken fremme, stod og legede med den. Herren kaldte på ham. Den ældre mand kom langsomt over til os. Herren spurgte den ældre mand om han ikke ville overtage min sissymund. Forklarede ham at en sissy var til for at behage og tilfredsstille mænd. Den gamle og Herren skiftede nu plads.

Den gamle mand stak hans pik ind i munden på mig, begyndte langsomt at mundbolle mig, men fik åbenbart smag for det. Tog mig fast min hoved, og tredie gang den dag blev min mund fyldt med sperm.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.