Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

KAPITEL 21. Bare tæer, en sømand og gode ’lommepenge’.
Jeg gik af Jagtvej i retning mod København V.

Jeg havde haft klip-klappere på hele dagen. På den lange tur gennem København begyndte de at gnave mellem mine storetæer og ’langetæer’. Jeg tog dem af, og lagde dem i min rygsæk.

SEX I DAG?

Jeg gik over lyskrydset på Åboulevarden videre ned af Falkoner Alle’ på bare tæer. Jeg elsker at gå på bare fødder om sommeren. Det er sådan en dejlig fri fornemmelse at gå gennem gaderne uden fodtøj på. Der er mange, der bemærker det, og kommer med dumme kommentarer til én, når man som pige går rundt på bare tæer. Der er også mænd, der tænder seksuelt på en ung pige med nøgne fødder. Sådan en mand skulle jeg møde på denne dag.

Jeg fortsatte ned af Falkoner Alle’. Da jeg var næsten nede ved Vesterbrogade, kom jeg forbi indgangen til Frederiksberg have. Som lille var jeg helt vild med ’Det kinesiske hus’, der ligger derinde. Efter jeg var kommet i puberteten, og havde fået andre interesser så som drenge og fester, havde jeg ikke besøgt huset. Jeg gik ind gennem den store gitterlåge til haven. Jeg kunne mærke gruset og småstenene mellem mine bare tæer. I Frederiksberg have havde jeg oplevet min første lille seksuelle

Lystfølelse. Da jeg var 11år havde Christina og jeg en periode, hvor vi kørte meget på cykel sammen. En dag var vi kørt i Frederiksberg have. Ida havde en rigtig lækker mountain bike. Som hun havde arvet fra sin fætter. Jeg havde ingen cykel, men min mor havde en gammel ’rustbunke’ stående i kælderen, som jeg havde fået lov til at låne. Christina og jeg havde aftalt, at vi skulle køre ud og se det kinesiske hus med de to drager på taget. Vi kørte om kap på stierne i haven, og det var her, jeg første gang følte ophidselse rigtigt. Min mors cykelsadel sad temmelig højt, og jeg måtte strække benene for at nå pedalerne. Mens Christina og jeg kørte om kap, og jeg var kommet til at stimulere min klitoris på sadlen. Jeg sad, og fik en dejlig følelse i min krop. Følelsen kom nede fra kussen. Da jeg kom hjem fra cykelturen den dag, var der ingen hjemme i lejligheden, og jeg satte mig ind på værelset, og ’opdagede’ min ’kilder’. Fra den dag har jeg faktisk spillet fisse jævnligt. Jeg havde sat mig på en bænk over for voldgraven, der fører over til det kinesiske hus. Der var mange mennesker i Frederiksberg have. Jeg sad, og skrabede med fødderne i gruset foran bænken, da der kom en ældre mand i hvidt tøj og en sømandskasket, og satte sig på samme bænk.

”goddag unge frøken!” Sagde han, da han satte sig. ”Det er sandelig blevet sommer” Jeg så op ad ham. ”Goddag sømand! Er dit skib sunket” Spurgte jeg og begyndte at grine. Manden lo også. ”Næh! Så galt er det nu ikke gået. Båden ligger ude i Sydhavnen. Frøkenen kunne måske tænke sig en tur?” Han var godt nok lige på og hårdt. Tænkte jeg. ”Narj . . . det går nok ikke rigtigt” Sagde jeg. ”Nåeh . . . vi kunne da sejle en tur på de syv have” Sagde han, og lo af sin egen humor. ”Sådan en dejlig ung pige. Du kunne blive ansat som kahytsjomfru” Han så næsten ud, som om han mente det. ”Har du nogensinde været på en rigtig båd?” Det havde jeg ikke. ”Vi kunne også bare tage ud i havnen. Så kunne jeg jo vise dig båden. Vi kunne måske sejle en lille tur” Den gamle sømand gav ikke så let op. ”Jeg kunne måske give dig lidt lommepenge for det”. Jeg havde 20kr. på lommen. Efter mor og far var gået fra hinanden, var mor blevet endnu mere fedtet med penge til smøger. ”Ok! Men det skal altså ik ke vare flere timer. Jeg skal snart være hjemme” Sagde jeg.

Udenfor Frederiksberg have prajede den gamle en taxi. Myldretiden var ikke rigtigt startet endnu, og det gik rimeligt stærkt ud til havnen. Sømanden havde forklaret, at han hed Villy. Jeg havde løjet, og sagt, at jeg hed Lotte. Villy var godt tilfreds, og sagde, at Lotte var et pænt navn. Villy havde sagt, at han ville give mig lommepenge. I taxien sad jeg og funderede over, hvad han regnede med, jeg skulle gøre for de penge. Villys båd var en rigtig flot motorbåd med kahyt og det hele. Jeg havde svært ved at komme ombord i den, fordi den vippede voldsomt. Villy hjalp mig, og bad mig sætte mig ned og slappe af. Han startede motoren, og snart sejlede båden ud af havnen. Et godt stykke ude trykkede han på en knap, og båden kastede automatisk anker. Han satte sig hen til mig. I kahytten havde han hentet to iskolde øl. ”Kan sådan en ung frøken drikke en øl?” Spurgte han. ”Det ka’ hun da godt” Sagde jeg, og satte flasken for munden. ”Du er da en frisk pige!” Udbrød Villy. ”Er du også en lidt uartig pige en gang imellem?” Jeg så uskyldigt på ham. ”Hva’ mener du med uartig?” Han tog en tår af sin øl. ”Joeh . . Jeg mener. Har du ikke prøvet at lave lidt hyggeligt med drengene fra din klasse?” Han smiskede lidt. ”Joeh . . . jeg har da rørt lidt ved deres tissemænd” Sagde jeg, og prøvede at se uskyldig ud. ”Javel, ja. Blev de så stive af det?” Jeg kunne se, at der var ved at komme en bule i hans hvide bukser. Han knappede bukserne op, trak den lidt ned og tog sin halvslappe pik frem. ”Så har du nok aldrig prøvet at røre ved en rigtig voksen mands penis?” Jeg gik med på hans tanker. ”Nej, det har jeg ikke” Sagde jeg. Villy rejste sig, og trak både bukser og underbukserne af. Da han satte sig ned igen, var pikken blevet lidt mere stiv. ”Jeg har været enkemand i 8år” Sagde han. ”I al den tid har jeg slet ikke haft nogen damer. Jeg tog min hånd ned til pikken, og tog om den med to fingre. Jeg begyndte at gnide forsigtigt på den. ”Trænger du til det?” Spurgte jeg lillepigeagtigt. ”Årh! . . . Jah! . . . Hvor er det skønt!” Stønnede Villy. ”Sådan en helt ung pige er nok slet ikke vandt til at røre ved sådan en stor moden mandepik!” fortsatte han stønnende. Jeg kiggede lidt på den. Den var mindre end Claes’, og den var meget mindre end Gordons.

”Nej de tre jeg har rørt ved indtil nu har været meget mindre” Løj jeg. ”Åh! Jah! Du har nogle skønne hænder, ’Lotte’. Og dine fødder og tæer er så velskabte. Må jeg ikke lege lidt med dem?”

jeg var rigtigt ude på at tjene lommepenge, og jeg stak mine fødder op i hovedet på Villy. Først sad han og aede mine støvede tæer med fingrene. Så tog han den ene fods tæer i munden, og begyndte at slikke dem. Det kildede lidt, og jeg var kommet til at sidde i en meget akavet stilling, fordi jeg stadig skulle gnide på hans pik. Da han fik mine tæer i munden blev hans pik omgående helt stiv. ”Ka’ du godt li’ fødder?” Spurgte jeg. Han nikkede. ”Må jeg ikke nok få lov til at kneppe dig?” Spurgte han. ”Jeg skal nok betale dig godt for det”. Jeg så spørgende på ham. Selvom jeg ikke havde sagt noget, tror jeg han forstod spørgsmålet. han tog mine tæer ud af munden, og placerede forsigtigt min fod på den hvide kunstlæder hynde, vi sad på. Så rejste han sig, og gik ned i kahytten igen. Han havde sin tegnebog med op. Han fiskede fire sedler op af den. Jeg missede med øjnene. ’Jo! Det var fire tusindekronesedler’. Sidepladsen vi havde siddet på lige før var både bred og lang nok til at en slank pige som jeg kunne ligge ned på den. Villy trak mine trusser til side, og trængte op i min kusse. Jeg jamrede mig lidt som om det gjorde ondt. I forhold til Claes’ og Gordons pik var det ingen sag at tage Villys. Han kom i løbet af 1 minut.

KAPITEL 22. Pigesex.

Det havde ikke været nogen stor seksuel oplevelse med Villy. Det havde været ok for mig at gnide ham af, men at han havde fået lov til at bolle med mig, var der kun én grund til.

Den grund lå, og varmede i min bukselomme. 4000kr. Det var flere penge end jeg havde fået til min konfirmation. Det var gået lynhurtigt. Jeg prøvede for sjov at regne timelønnen ud. 4000kr. for 2 minutters hygge. 120.000kr i timen. ikke dårligt for en pige, der ikke engang var færdig med 9.klasses afgangsprøve endnu. Min mor var selvfølgelig pissesur, da jeg kom hjem. hun stak mig en ordentlig lussing, og sagde, at jeg var en tøjte.

Danny var ikke kommet hjem, men ham skældte mor aldrig ud. (STRENGT). Jeg gik ud og tog mig et brusebad. Jeg havde svedt i Fælledparken, og min kusse trængte vist også til at blive rengjort efter Villys hyggestund. Jeg sæbede mig godt ind, og vaskede mig grundigt i skridtet. Man ved jo aldrig med sådan en gammel søulk. Jeg kunne høre, at mor som sædvanlig hentede vin i køkkenet.

Alt var som det plejede. Undtagen min økonomi.

Da jeg var færdig med badet, og kom ind på værelset, lå der en pakke med et påsat brev til mig. Jeg så på afsenderen. ”Shit!” den var fra Claes. Jeg havde lovet ham at ringe i løbet af ugen. Der havde været så meget, og jeg havde ikke orket at sidde og snakke sødt i timevis med ham. Jeg åbnede pakken. Den indeholdt en lys syrenfarvet morgenkåbe med Eiffeltårne på. Jeg undrede mig over, hvor han havde købt den, men tog den på, og satte mig med brevet. Der stod: Kære Joan! Jeg er kaldt til Paris. Jeg har længe gerne villet åbne en forretning hernede. Jeg elsker dig, og savner dig allerede. Jeg skal åbne en forretning ved Triunph Buen. Jeg skal selv sætte den i stand, og regner med, at jeg kommer hjem om ca. 3 uger.

Brevet var meget langt, og Claes skrev en masse om, hvor vild han var med mig. ’Han glædede sig til han skulle have sin store uartige tissemand op i min lille frække tissekone’. Skrev han. Claes syntes, at det var frækt og lækkert, at bruge sådan nogle uskyldige ord for det frække. Jeg syntes, det var barnligt. En pige, der har fået så meget pik, som jeg havde fået af Claes (Blandt andre), har sgu’ ikke længere nogen tissekone. Så er det en kusse eller fisse! Sidst i brevet stod der, at jeg skulle åbne vinduet i mit værelse, og kigge lige ned på gaden. Der var én gave mere til mig. Jeg var glad for morgenkåben, men det der stod nede på gaden, blev jeg endnu mere glad for. Claes måtte have været forbi vores hus eller fået nogen til at tage herud. Nede på gaden stod hans knallert. (YES!).

I det samme ringede min mobil. Det var Ida, der ringede ude fra sin mormor. Hun havde fået en sommerkjole af mormoderen, som hun var meget glad for. Jeg havde haft det lidt underligt med pakken fra Claes. Jeg havde dårlig samvittighed overfor ham. Han ville have mere, end jeg var i stand til at gi’ ham lige nu. Idas stemme gjorde mig straks glad. Jeg blev varm i hele kroppen. Hun fortalte, at hendes mor skulle arbejde de næste 7 dage, og at hun derfor havde lejligheden for sig selv hele dagen og det meste af aftenen med. Ida og jeg havde aftalt, at jeg skulle komme ud til hende næste dag, når jeg fik øjne. Det var et øsende regnvejr. Rigtigt dansk sommervejr. (Øv!) Jeg tog knallerten ned ad Istedgade. Jeg havde besluttet, at nu hvor jeg havde penge, ville jeg give min hjerteveninde en gave. Den dag vi havde været nede og købe dildoer, havde Ida kigget længe på den. Desværre havde hun ikke penge nok tilbage af de 500 til at hun kunne købe den.

Jeg bad ekspedienten pakke den pænt ind, og fortalte, at det var en gave til en meget speciel person. Ida var nærmest euforisk, da hun pakkede den turkisblå sommerkjole ud, som hun havde stået og kigget på få dage tidligere. Hun smed omgående både bluse og bukser. Hun stod ude i køkkenet i en G-streng og nøgne bryster, da hun begyndte at tage kjolen på. Den sad perfekt på hendes krop, og farven var fantastisk til hendes smukke mørkebrune hår. Jeg måtte knytte begge mine hænder hårdt for ikke at gå hen og røre ved hende. ”Den er meget smuk” Sagde hun. ”Kan sådan en pige som mig gå i sådan én?”

Jeg smilede til hende. Jeg vidste, at Ida havde et lille mindreværdskompleks mht. sine bryster. De var en lille smule mindre end mine.

Ida havde rost mine bryster meget i går i Fælledparken. Hun havde sagt, at de var meget velskabte, og havde sådan en flot rund facon. Jeg tror i virkeligheden den største forskel, der er på Idas og mine bryster er, at mine vorter er større, og derved får mine til at virke større.

Ida havde fået kjolen på. Hun satte sig ved spisebordet i køkkenet. ”Den er meget Smuk” Sagde hun. ”Men er den pæn til mig?”

Jeg smilede til hende igen.

”Du! Er smuk, Ida. Det er en smuk kjole til en smuk pige” Jeg var næsten rystet over mig selv. Jeg havde aldrig rigtigt givet en fyr et kompliment. Aldrig brugt så store ord. Jeg kunne se, at Ida nød det. Ida havde ikke rigtigt haft nogen veninder, siden hun kom med sin mor til København. Nu havde hun fået mig. Ida tog kjolen af igen. ”Nu skal vi ha’ noget Brunch” Sagde hun. Hun forklarede, at Brunch var en mellemting mellem morgenmad og frokost. Jeg havde ikke selv spist morgenmad, og var ærligt talt også sulten. Det var et højt spisebord, der var i Idas mors køkken. Stolene var nærmest barstole. Ida stod med hænderne hvilende på én af stolene. Jeg kiggede på hendes G-streng. Jeg tænkte, at hun havde en rigtig lækker numse. Den var lidt større end min, men den så fræk ud. Ida havde kun trusser på, mens vi spiste brunch. Jeg kæmpede for ikke at sidde og stirre på hendes bryster hele tiden. Da vi var færdige med at spise, rejste Ida sig, og kom om på den anden side af bordet. Hun tog min hånd. ”Kom!” Sagde hun. Jeg fulgte med hende gennem entreen. Vi gik ind i, hvad jeg regnede ud, måtte være hendes mors soveværelse. Ida trak hurtigt sine trusser af. Så begyndte hun at klæde mig af. Da jeg stod med nøgen overkrop, kunne jeg ikke dy mig længere. Jeg tog min hånd ned til hendes mørke revne. Hendes hår føltes silkebløde. ”Hvor er den dejlig våd” Hviskede jeg. ”Den vil gerne slikkes” Hviskede Ida tilbage. Vi kyssede hinanden. Ikke som de tidligere venindekys. Ida stak sin tunge ind i min mund, og kørte den lidt rundt derinde. Min egen tunge kom med i legen, og Idas fingre fandt min klitoris. Ida puffede mig ned i sengen, så jeg kom til at ligge på ryggen. Så satte hun sig overskrævs på mig. Hun sad, og kælede lidt for sine bryster. Så bevægede hun sig længere op mod mit ansigt. Hendes skrævende siddestilling havde fået hendes skamlæber til at glide fra hinanden. Jeg løftede hovedet lidt, og satte min tunge til de små skamlæber. Det var helt anderledes at slikke fisse på Ida end på Marikka. Marikka havde holdt mit hoved, og kørt det rundt, så min tunge havde smasket rundt på hendes kusse. Ida lænede sig bare tilbage, og nød det. Jeg havde oplevet, at hun havde fået en lille hektisk orgasme den dag, vi prøvede vores massageapparater af. Nu var hun helt anderledes. Hun skiftevis sukkede, stønnede og spandt som en kattekilling. Det varede et godt stykke tid, før hun fik orgasme. Idas orgasme var voldsom. Hun stønnede en masse om, at hun følte sig fræk, og at det var skønt at blive slikket i fissen. Da Ida var kommet, troede jeg, at det var min tur til at blive tilfredsstillet. Ida rejste sig fra moderens seng. Hun trak mig med ind i stuen. I moderens barskab fandt hun en flaske Vodka. Så hentede hun en appelsinvand i køkkenet. Ida skænkede Vodka og Orange, som hun kaldte det, op til os begge. Vi tog begge en tår af vores drinks. Ida kiggede verdensfjernt ned i bordet. ”Det var virkelig, virkelig dejligt, da du slikkede mig” Sagde hun stadig verdensfjern. ”Du er meget dygtig med din tunge”. Marikka havde også sagt, at jeg var god til at slikke fisse. Nu sagde Ida det samme. Måske var det rigtigt. ”Ska’ vi ikke ryge?” Spurgte Ida. ”En cigaret smager aller bedst, når man lige har fået udløst alle sine spændinger i en dejlig orgasme. Jeg listede om bag hende og kærtegnede hendes balder. Mens hun tændte en cigaret, stak jeg en finger op i hendes våde mis. Årh! det er skønt, Joan. Vent lige lidt. Jeg skal lige komme ned på jorden igen” Sagde hun.

Ida foreslog, at vi skulle tage et bad sammen. ”Hvis du gider, ku’ jeg godt tænke mig, at du hjalp mig med at barbere min mis helt glat” Sagde hun. Badeværelset var lækkert. Der var et badekar, der var så stort, at der både var plads til, at man kunne sidde ovenpå med fødderne i vandet. Man kunne også nemt sidde to i det samtidigt. Jeg satte mig på den lille ’sideplads’ bagest ind mod væggen. Ida havde fået en dejlig orgasme inde i sengen. Nu var det min tur til at blive forkælet. Ida satte sig på knæene nede i karret. Hun tog blidt om mit ene bryst, mens hun begyndte at slikke vorten. Kort efter mærkede jeg et par fingre i min revne. Skønt jeg havde været sammen med Marikka, havde ordet pigesex en helt anden klang med Ida. Hun var så fantastisk blid og nænsom, som jeg aldrig havde oplevet det før

 

KAPITEL 23.

En hyggelig bytur og lidt ’tøsesnak’.

Efter badet havde Ida Slikket min fisse til en skøn orgasme. Både hendes berøringer og hendes tunge var noget helt andet, end jeg var vant til. Claes kunne godt li’ at tage lidt hårdt fat, med alt hvad han foretog sig med mig. Ida var engleblid hele tiden. Selvom jeg er en pige fra stenbroen, der er vant til lidt af hvert, blev jeg utroligt liderlig af Idas blidhed og bløde kærtegn med hænder, læber og tunge. Jeg havde barberet hendes mis fuldstændigt glat.

Den så faktisk helt sød ud sådan helt uden hår på.

Det var holdt op med at regne. Solen var brudt frem, og Ida havde foreslået, at vi gik en tur. Jeg var egentlig ganske udmattet. Idas blide tunge og hendes bløde hænder havde givet mig en tur i himmerige. Efter orgasmen havde vi bare siddet og kysset lidenskabeligt. Ida havde bedt mig lægge mine ankler op på hendes skuldre, mens hun selv sad på gulvet foran badekarret. Mens vi sad og kyssede, havde hun ført to fingre op i mig, og givet mig en lille ’efterorgasme’. Vi gik ned ad Nørrebrogade. Vi holdt hinanden i hånden Som et par rigtige slyngveninder. Jeg skævede til Ida. Hun så lykkelig ud. Jeg kunne mærke, at jeg også selv var lykkelig. Der var flere, specielt ældre mænd, der smilede til os på vejen. Ida var min slyngveninde. Hun var langt mere end det. Hun var den jeg altid havde ønsket mig at møde. Hun var de blide hænder og den kærlige person, der havde givet mig våde drømme siden jeg var 13år.

Det var startet, før jeg var begyndt at interessere mig for fyre. Det var endda før jeg fik Dannys dengang lille tissemand til at sprøjte den dag ude i skoven. Det var en drøm, der vente tilbage med jævne mellemrum.

I den ungdomsklub, Danny og jeg gik i, arbejdede der en ung pædagogmedhjælper. Hun hed Line, og var 18år. Hun gik på gymnasiet, og var kun i klubben om eftermiddagen. Jeg så meget op til hende, og syntes hun var så flot.

Få sex i dag

En dag skulle vi i svømmehallen. Line skulle med. Da vi skulle i bad, kom jeg til at stå ved siden af Line. Hun fortalte mig, at hun drømte om at få en lejlighed med karbad. Så kunne hun ligge i badet med et glas vin, og snakke i telefon med sin kæreste. Ida havde været ude og hente sin sæbe, og jeg havde lagt mærke til, at hendes bryster hoppede rigtigt pænt, når hun gik. Fra den dag begyndte jeg, at have en mærkelig og lidt dejlig drøm af og til. Det var den samme drøm hver gang. Jeg var i karbad med Line. Hun skulle vaske sig i tissekonen med en håndsæbe. Når hun havde sæbet den ind, skulle jeg gnubbe hende med vaskekluden, indtil hun sagde, at sæben var væk. Mens jeg gnubbede hende, stønnede hun, og sagde, at det var dejligt for hende. Jeg tror nok, at jeg havde set noget lignende på én af min fars PORNOFILM. Men den dag i dag, er jeg faktisk ikke sikker på, om det var noget, jeg havde set, og bare drømte, eller om det virkelig skete mellem Line og mig. Jeg har altid ment og fortalt, at det var min kusine, der viste mig, hvordan en pige får orgasme første gang. Men faktisk husker jeg ikke, hvordan jeg fik min første rigtige orgasme. Line havde lejet et værelse i vores genbos lejlighed. Det var en ældre dame, der var meget ude at rejse. Jeg hang meget sammen med Line nede i ungdomsklubben. Nogen gange hentede jeg hende på vejen fra skolen hen til klubben. Hver gang jeg hentede hende, skulle hun lige i bad, og hun sørgede altid for, at jeg lige fik et glimt af hende uden tøj på. Hun kunne godt li’ at vise sig frem for andre, og jeg kunne godt li’ at kigge på hende. På det tidspunkt var mine forældre tit uvenner, og jeg gik tit en tur, når det blev for meget. En aften, det var rigtigt koldt, mødte jeg hende nede i døgneren. Jeg var lige begyndt ’at ryge rigtigt’ (I smug). Jeg var inde for at købe 10 Prince light. Line skulle ha’ noget te. Vi fulgtes ad fra kiosken, og Line inviterede mig med op. Jeg var kold og forkommen, og Line lavede te til os.

Det var dejligt at få varmen igen, og Line spurgte, om jeg havde lyst til at prøve at ryge hash. Vi røg et gram sammen, og jeg blev ’mega skæv’. Vi var enormt fjollede, og Line spurgte, om jeg var begyndt at tilfredsstille mig selv seksuelt. Selvom jeg i højeste grad var begyndt at pille dernede, havde jeg aldrig tænkt på det som, ’at tilfredsstille mig selv’. Line sagde, at nu ville hun vise mig, hvordan en pige gjorde det dejligt for sig selv.

Hun klædte sig af, og begyndte at onanere, mens hun forklarede, hvad de forskellige steder i kussen hed og viste mig, hvor drengene skulle ha’ deres tissemænd ind. Jeg husker ikke så meget mere fra den aften. Kun at Line og jeg på et tidspunkt sad overfor hinanden inde i den gamle dames stue på hver sin stol, og onanerede, indtil Line fik udløsning. Jeg sov hos Line den nat, og jeg sov tungt. På et tidspunkt vågnede jeg ved, at Line lå ved siden af mig, og rørte ved min kusse. Dagen efter var der vild ballade over, at jeg var skredet, og ikke var kommet hjem om natten.

Min slyngveninde stoppede op.

”Ska’ vi ikk’ gå ind, og få en øl?” Vi var gået ned af Blaagaardsgade, og stod foran et værtshus, der hed ’Apoteket’. Jeg havde stadig mange penge tilbage fra Villy i går, og jeg inviterede Ida på >>Apotek<<. Kvinden i baren så noget skeptisk på mig, da jeg bestilte to store fadøl til Ida og mig. ”Jeg må jo egentligt ikke servere for jer” Sagde hun, da hun rakte mig de to glas.

Hun var en flot lyshåret kvinde sidst i 30’erne.

”Vi siger det ikke til nogen” Sagde jeg, og blinkede til hende.

Hun blinkede tilbage, og jeg satte mig ned til Ida.

Der var ikke andre gæster på værtshuset, og kvinden sad hele tiden, og kiggede ned på Ida og mig. Det slog mig at hun måske også var ’lidt til piger ligesom Ida og jeg. Fadøllene var dejligt kolde. Ida og jeg sad så langt væk fra baren, at vi sagtens kunne snakke, uden at kvinden i baren kunne høre, hvad vi talte om. Hun satte en Cd. På værtshusets anlæg. Det var en sang med ’Boy-zone’. Jeg kendte den godt. ”Ham, der synger den der, han er bare for lækker” Sagde Ida henført. ”Jeg læste i et ugeblad, at hans kæreste havde slået op med ham, fordi hans pik var for stor. Det er sgu’ da ikke en grund til at slå op! Tværtimod”. Der var ingen tvivl om, at Ida også var til fyre. Jeg er selv ’enormt meget til fyre’, men på denne dejlige sommerdag på >>Apoteket<< gik det op for mig, at jeg er en biseksuel pige. Jeg har simpelthen behov for, både at kunne være sammen med en fyr og en pige. Jeg tror Ida læste mine tanker.

”Hvordan går det egentlig med dig og Claes?” Spurgte hun.

”Han er i Paris” Svarede jeg afvæbnende.

”Det kører ikke rigtigt for jer, eller hva?” Ida så nærmest lige igennem mig.

Jeg trak på skuldrene.

”Er det min skyld?” Spurgte hun med meget alvorlige øjne.

Jeg rystede på hovedet. ”Claes har så travlt med sit arbejde. Han rejser enormt meget. Og når vi endelig er sammen, er det som om han er et helt andet sted”. Ida sad alvorligt, og lyttede uden at afbryde. Jeg fortsatte. ”Claes og jeg mødte hinanden på en Chat. I starten var det hele så spændende. Han var rig og så godt ud. Han var sød ved mig, og han var den første fyr, der bollede med mig. Ida så forundret på mig. ”Har du haft nogen ind imellem?” Spurgte hun med ’sorte øjne’. Jeg havde hele tiden været bange for at betro hende det ’dobbeltliv’ jeg levede med Claes på den ene side, og uartige mænd og ’lommepenge’ på den anden. ”To gange” Sagde jeg, og holdt en pause. Så fortalte jeg hende om Gordon. Jeg fortalte, hvor sød og galant han havde været, og at jeg ikke havde kunnet lade være. Ida lyttede intenst. Bagefter fortalte jeg om Villy, og sagde, at det slet ikke var meningen, men at han havde overtalt mig og givet mig ’Money’ for det. Jeg frygtede, at Ida ville blive forarget og forkaste mig som hjerteveninde. Ida smilede. ”Du scorede simpelthen kassen på kussen” Sagde hun, og vi kom begge til at le. ”Jeg kunne godt tænke mig engang at prøve at få penge for det. Måske ikke for at bolle, men hvis en mand havde lyst til f.eks. at se min fisse.” Sagde Ida. ”Mener du det?” Spurgte jeg. Ida nikkede oprigtigt. Vi tog linie 16 fra Nørrebrogade til Enghaveparken.

Overfor parken lå der nogle offentlige toiletter. Jeg vidste fra Christina, at det var et sted, hvor det var nemt for teenagepiger at score lidt penge. Vi stod af ved Enghaveparken, og gik over på den anden side af gaden. Vi aftalte, at jeg skulle gå ind og lukke døren til eet af pigetoiletterne. Når Ida så fik ’bid’, skulle hun tage manden med ind på toiletterne. Der gik under 5 minutter, før Ida kom ind med en mand. Jeg kunne høre, at det var en gammel mand. ”Jeg skal nok lade vær med at røre ved dig. Jeg vil bare så gerne se sådan en dejlig lille pigefisse” Sagde han snøvlende. Jeg kunne høre, at Ida løftede op i sin korte kjole. ”Uha! Der er jo slet ingen hår på den. ”Jeg kunne høre, at manden lynede sine bukser op. Lyden af hans næsten astmatiske støn blandede sig med lyden af en hånd, der bankede mod en åbentstående buksegylp. ’Han spiller pik til min veninde’ tænkte jeg, og skubbede forsigtigt til toiletdøren, så jeg kunne kigge. Situationen var dog ikke som jeg havde forestillet mig. Ida sad på hug, og viste sin kusse Frem. Hun var i gang med at gokke pikken af på ham. Der gik lang tid, før den gik på ham. ”Hold da kæft, hvor var det nemt!” Grinede Ida, da vi kom ud på gaden igen. Jeg skulle bare vise ham fissen og hokus pokus 400 bobs” hun viftede med sedlerne. Idas mor ringede i det samme på hendes mobil. Hun fortalte Ida, at hun var nødt til at overnatte i Stokholm, da hun skulle flyve på et andet fly dagen efter.

Ida havde fået en ide’. ”Nu, hvor jeg alligevel har hele lejligheden for mig selv, sku’ vi så ikke sove sammen hjemme hos mig?” Spurgte hun.

Jeg vidste, at jeg ville få problemer med min mor. Hun regnede med, at jeg ville komme hjem og gå i byen for hende. Hun håbede nok også på, at jeg ville lave aftensmad. Jeg var nødt til at ringe og bilde hende en løgn ind.

Jeg ringede, og sagde, at jeg var nødt til at læse til eksamen med Lone fra klassen. Mor havde ikke Lones telefonnummer, og hun kunne ikke tjekke, om jeg var der. Vi tog hjem til Ida. Jeg havde set en hvid sommerkjole med skulder stropper i en forretning på vej ned til værtshuset. Ida og jeg gik ind i forretningen. Jeg prøvede kjolen, og købte den, og tog den på med det samme. Jeg havde kun G-streng på den dag, og først da vi kom ud i sollyset, og Ida gjorde mig opmærksom på det, gik det op for mig, at den altså var ret gennemsigtig. Der var mange fyre, der kiggede efter mig, men jeg sked på det. Ida grinede lidt, og sagde, at det jo heller ikke gjorde noget, når man havde sådan en nuttet røv som min.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.