Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

KAPITEL 45. Lesbisk eller hva´?

Ida og jeg havde ikke set hinanden i flere måneder. Jeg havde tænkt meget på hende og på alle de ting, vi havde haft sammen, men inderst inde havde jeg nok troet, at hun i virkeligheden var ved at bakke ud af vores forhold. Det var nok også derfor, jeg var gået med Per og Trine hjem den nat efter festen. Per var en dejlig fyr. Han havde været meget betaget af det, han havde oplevet på stranden sammen med >>fætter Tom<<.

SEX I DAG?

Mens Ida og jeg havde elsket, havde det også været frækt at tænke på, at ens >>fyr<< stod og lurede med en anden fyr. Jeg havde ikke fortalt Ida noget om det, og da vi var kommet tilbage til København, havde jeg undskyldt mig med, at jeg skulle hjem til min mor. Vores veje var skiltes, og jeg var taget hjem til Per. Per havde selvfølgelig været helt vild, og han ville bolle med mig hele tiden. Jeg havde >>givet ham lov<<, og vi havde elsket hele aftenen og det meste af natten med. Det havde da været rart, men jeg havde hele tiden følt, at jeg bedrog Ida.

 

”Jeg elsker dig, Joan. Jeg elsker dig så ufatteligt meget! Du må aldrig gå fra mig” Havde hun sagt, mens vi elskede på stranden. I starten havde Ida og jeg bare haft det rart sammen. Vi havde begge både kigget efter, og lavet noget med andre ved siden af. Det var gået op for mig, at Ida formentlig ikke havde lavet noget i al den tid, vi ikke havde set noget til hinanden. Ida regnede med mig. Hun regnede med os. Jeg havde aldrig haft det på den måde før. Jeg kunne slet ikke være bekendt at indlede sådan Et `kærlighedsforhold´ til Per.

I Claes´ tid havde jeg da både lavet noget med hans Søster, med Ida og med tilfældige mænd i porte og parker uden at have nogen moralske skrupler overhovedet. Ida og jeg var pigerne i hinandens liv. Ida var så småt ved at kigge på lejlighed. Hun havde kig på én. Hun havde forklaret mig om indretningen. ”Den er stor nok til, at vi begge kan få et arbejdsværelse, hvis vi bare kan holde ud at sove sammen”.

Ida var tilsyneladende indstillet på, at hun og jeg bare skulle være sammen. Jeg fortalte hende ikke om Per og Trine, men jeg vidste, at jeg måtte gøre det forbi mellem Per og mig. Jeg holdt utroligt meget af Ida. Vores dag på stranden havde været som at få noget igen, man havde mistet og savnet forfærdeligt. Jeg fortalte om min `dominansoplevelse´ med Gordon. Ida kunne se, at jeg ikke syntes, det havde været sjovt. ”Perverse svin!” Sagde hun indigneret. ”Så ville han vel også bolle dig i numsen?” Vi havde siddet sammen i rygekupeen i toget hjem fra stranden. Vi havde snakket sammen, som om vi havde været sammen altid (Uden en lang pause). Det var gået op for mig at Ida var den person, der kunne give mig alt det, jeg havde behov for.

Vi havde snakket meget om, når hun flyttede hjemmefra.

”Vi skal ha´ et B&O-anlæg og et stort Tv. Jeg har kig på en rigtig lækker sofa i Ilva, og det kunne være fedt med en vandseng, så man rigtigt kan ligge og `sejle rundt´, når man elsker med hinanden”.

Ida havde et hav af planer. Jeg var faktisk ved at være rimeligt træt af mit værelse på første salen i Ålborg, og jeg sad faktisk og glædede mig lidt til, at Ida og jeg skulle flytte sammen.

”Vi skal gå en masse i byen sammen, og hvis vi får lyst, ka´ vi jo altid score en fyr med hjem og misbruge hans pik på det groveste” Sagde hun, og lo.

I starten havde vi været alene i rygekupeen, men der var efterhånden kommet et par stykker derind.

Vi havde snakket lidt mere stille for ikke at støde nogen, eller Få de sædvanlige fordømmende blikke. Til sidst havde vi dog siddet Og tungekysset. Det var først nu, at jeg opdagede Idas tunge-piercing.

”Jeg har fået den lavet til din klitoris, Joan” Sagde hun, og kørte piercingen rundt om min tungespids.

 

KAPITEL 46. Idas (og min) Andelslejlighed.


Per blev selvfølgelig ked af det, da jeg sagde, at jeg ikke ville være hans kæreste alligevel. Ligesom dengang med Claes havde jeg gjort det forbi i telefonen. Trine var først blevet sur på mig, og sagt, at jeg legede med Pers følelser. Senere havde hun smilet, og sagt at, nu måtte hun jo trøste både ham og hans tissemand. Per og Trine var perfekte for hinanden, bortset fra at de var bror og søster. Min oplevelse med Ida havde ikke bare været skøn, fordi den var fræk. Det havde også været skønt at opdage, at Ida, trods den lange periode, hvor vi ikke havde set hinanden, stadig elskede mig, og regnede med, at vi havde et forhold til hinanden. Hun var begyndt at ringe til mig hver aften. Skønt det var begrænset, hvor meget vi havde oplevet fra dag til dag, havde vi aldrig problemer med at finde på noget at snakke om. Jeg elskede virkelig Ida.


Ida havde været ude og se på lejligheden. Det var en ungdomsbolig, og der skulle lægges et indskud, før man kunne flytte ind. Da Ida kun lige var fyldt 17, måtte hendes mor skrive under og kautionere for indskuddet. Idas mor havde altid forkælet sin datter. En gang imellem ønskede jeg, at jeg selv havde haft sådan en mor. Ida var helt eksalteret, da hun fortalte mig i telefonen, at hun havde fået lejligheden. Der var to værelser, et lille køkken og toilet med bad. ”I det ene værelse, ska’ vi ha’ en lækker stor dobbeltseng, hvor vi rigtigt ka’ hygge os sammen” Havde Ida sagt i telefonen. Ida mente åbenbart, at vi skulle bo sammen som rigtige kærester.

Ida ville gerne ha’, at vi så noget mere til hinanden, og jeg begyndte at besøge hende i weekenderne. Efter Nadja havde droppet studiet, havde jeg fået hele lejligheden for mig selv. Det var selvfølgelig lækkert nok, men jeg måtte også selv stå for hele huslejen. Da jeg kun havde min S.u. at leve af, var der ikke mange håndøre tilbage, når alt var betalt.

Ida havde indrettet sig rigtigt ’ungpigeagtigt’, og jeg nød meget at være i ’hendes’ nye hjem, som hun hele tiden kaldte ’vores lejlighed’. Idas farvevalg passede mig strålende. Hun havde købt en rigtig lækker sofa, man kunne ligge og ’flyde ud’ i. Hun havde også købt en dobbeltseng, som hun påpegede på det kraftigste var til mig og hende. Jeg havde været derovre en hel weekend, og jeg var ’kommet til’ at blive der mandag med. Ida og jeg havde nærmest boet i dobbeltsengen. Vi havde elsket og set VIDEO. (Ida havde købt 4 PORNOFILM. De tre var med pigesex. Den fjerde var med to unge par, der hele tiden skiftede partner). Der var specielt én scene, hvor de to piger tilfredsstiller den ene fyr alene. Ida havde syntes det var utroligt frækt, og havde sagt, at hun godt kunne tænke sig, at hun og jeg prøvede det en dag. Jeg havde ikke bidt særligt mærke i hendes kommentar, og havde slet ikke forestillet mig, at Ida og jeg en dag ville realisere hendes fantasi sammen.


Ugen efter skulle jeg begynde på min første praktik. Jeg havde selv skaffet mig en praktikplads hos den lille ’bøssefrisør’, der lå lige ved siden af mit barndomshjem. Mikkel var en mand i 40’erne. Han havde klippet både Danny og mig hele vores barndom. Mikkel ville meget gerne ha’ mig som praktikant. Flere af hans kunder var personer, jeg kendte, eller i hvert fald vidste, hvem var.

Det allermest ’superdejlige’ ved, at jeg skulle i praktik i København var, at jeg skulle bo sammen med Ida, de to uger praktikken varede. Jeg glædede mig som et lille barn. Endelig kom dagen, hvor jeg skulle med toget til København. Det var den dejligste sommerdag, og togturen var varm og lang. Jeg tror, der var en blanding af vejret og det, at jeg glædede mig sådan til at se Ida. Jeg måtte ud på toilettet i toget tre gange Udelukkende for at gnide fisse.


Ida og jeg faldt hinanden om halsen, lige så snart vi mødtes på Nørreport Station. Midt i menneskemyldret stillede vi os op, og sked højt og flot på, at folk så, hvordan vi tungekyssede og kælede med hinanden. Mens vi forlod stationen fortalte jeg Ida om mine tre ’toiletbesøg’ i toget. Jeg vidste, at Ida blev ophidset når jeg fortalte hende om noget seksuelt, jeg havde foretaget mig. Jeg havde tænkt mig, at vi skulle forføre hinanden, når vi kom hjem til hende. ”Jeg er stadigvæk meget liderlig” Sagde jeg, da vi gik over til Metroen, som kørte hjem til Ida.


Idas lejlighed lå på Amager. Det var et boligområde, der hedder ’Urban Planen’. Det var betonbyggeri, og den boligkarre’ Ida boede i, havde ungdomsboliger i stueetagen. Ida havde en lille have på størrelse med et ’frimærke’. Haven vendte ud mod Amager Fælled. Det eneste der adskilte haven fra fælleden var Amagerfælledvej, der lå et godt stykke væk. Man kunne sidde topløs og sole sig i haven. De eneste der ville kunne se én, ville være de forbipasserende bilister ude på vejen, og dette ville kræve, at de havde en kraftig kikkert. Ida forklarede, at hun allerede et par gange havde ligget helt nøgen og slikket sol derude.

Ida klædte sig af, lige så snart vi kom inden for døren. Hun var gået ind i det, der skulle være vores fælles soveværelse. Hun lod døren stå vidt åben, og jeg kunne mærke, at hun gerne ville ha’, at jeg kiggede på hende. ”Hvad skal du?” Spurgte jeg, da hun stod helt nøgen i værelset. ”Jeg skal ikke. Vi skal” Sagde hun bestemt. ”Jeg havde tænkt mig, at vi bare skulle ’rå-elske’ med hinanden. Din historie fra togturen har gjort mig dybt liderlig, og jeg vil bare ha’ dig med hud og hår” Sagde hun. Jeg begyndte at klæde mig af ude i entreen, hvor jeg havde stået og nydt Idas dejlige krop med øjnene. ”Jeg trænger sådan til at slikke dig”. Hørte jeg Ida sige. Mens jeg tog tøjet af, betragtede jeg Idas dejlige bryster og mørkhårede kusse. Det er tit sådan, at lyshårede piger falder for mørkhårede fyre. For mig var det lidt på samme måde. Det var bare en mørkhåret pige, jeg tændte så voldsomt på. Da Ida og jeg havde stået et stykke tid og kysset hinanden i soveværelset, væltede jeg hende bagover i sengen. Vores kærtegn udviklede sig til en brydekamp. Jeg er en sej tøs fra stenbroen, og jeg har mange flere kræfter end Ida, så jeg overtog hurtigt føringen. Jeg sad overskrævs på Ida, og holdt hendes hænder fast ned mod madrassen. ”Nu har jeg dig, din frække tøs!” Brølede jeg, mens jeg sad, og hoppede op og ned, så vores kusser stødte sammen, hver gang jeg ’landede’ på hende. ”Hva’ vil du nu gøre?” Grinede jeg. Ida lo også. Jeg vil lege med din fisse!” Skreg hun. ”Gi’ mig så din fisse din liderlige møgtøs!”

Jeg lagde mig ned på sengen. Ida hentede et massageapparat i sengeskuffen. Hun tændte for det, og pressede det mod min revne. Der gik et skønt gys gennem hele min krop. ”Er det dejligt?” Spurgte Ida med blid stemme. Hun var faldet helt ned efter brydekampen. Hun havde sat tommelfingeren på min klit, og kørte den rundt i cirkler, mens massageapparatet snurrede oppe i mig. Ida og jeg elskede med hinanden i et par timer. Vi kyssede, kælede og slikkede hinandens kroppe, og vi fik mange dejlige orgasmer begge to. Ida sagde flere gange, at hun elskede mig, og jeg sagde, at det var gensidigt.

KAPITEL 45. Et forhold slutter.

Min praktik gik forrygende, og Ida og jeg havde to skønne uger sammen, før jeg skulle tilbage til skolen. Min økonomi var helt af røven til. Alt gik mig i det hele taget i mod.

Jeg havde fået et >>sødt<< brev fra Ida. Hun skrev, at hun havde mødt >>verdens sødeste fyr<<. Hun skrev også, at vores venskab og >>forhold<< til hinanden havde betydet meget for hende, men at jeg måtte forstå, at vi ikke kunne fortsætte med at være veninder på >>helt det samme plan<<. Det var en fyr, hun gik i gymnasiet sammen med, og de overvejede at flytte sammen, når de var færdige med gymnasiet. Selvom jeg ikke var meget for det, og selvom jeg var meget ked af det, måtte jeg se i øjnene, at min >>kær’ste- veninde<< var fortid. Det havde været en skøn tid. Ida havde virkelig fået mig til at føle en kærlighed, som jeg aldrig havde oplevet før. Jeg elskede Ida rigtigt. Selvfølgelig havde jeg da også været glad for Claes, men når jeg tænkte tilbage på ham savnede jeg ham faktisk ikke. Engang i mellem trængte jeg selvfølgelig til nærværet. Hans hænder på min krop, hans kys og hans pik oppe i mig.


Det var en meget forvirret tid for mig. Jeg kunne ikke finde ud af, om jeg ønskede at leve sammen med en kvinde eller en mand. Jeg havde gjort det endeligt forbi mellem Per og mig. Per var da en dejlig fyr, men nok lidt for ung og umoden på en masse punkter. Det irriterede mig, at vi altid skulle drikke, når vi var sammen. Jeg havde oplevet det tidligere med Claes. Når Claes fik >>lidt for meget at drikke<<, blev han meget kærlig. Han var stadig lige viril, men han var bare meget længere om at nå sin udløsning. Per havde sværere ved at få rejsning, og som regel sprøjtede han rimeligt hurtigt, når han var beruset. I modsætning til mig betød det ikke så meget for Trine, om hun fik orgasme, når hun havde sex. Hun kunne selv godt li’ en lille én, og hun >>forgudede<< Per. Per var nærmest blevet >>ulykkelig<<. Jeg havde aldrig fortalt ham, hvor seriøst, jeg betragtede mit forhold til Ida, og han havde nok regnet med, at det ville blive fast mellem os. Derefter begyndte han at >>komme<< meget hos Trine i weekenderne. Trine havde i mellemtiden haft noget helt andet >>kørende<<, mens jeg havde >>været sammen<< med Per.


Hun fortalte mig først om det, en eftermiddag vi sad, og lavede opgave sammen inde på hendes værelse. Det var lidt over en uge efter, jeg havde slået op med Per. Han havde været på besøg hos hende hele weekenden, og de havde stort set ikke været udenfor døren til Trines værelse, fra han kom, til han rejste tilbage til København igen. Jeg må indrømme, at det kom som >>lidt<< af en overraskelse for mig. Vi havde en lærer på skolen, som vi kaldte >>Obersten<<. Vi havde givet ham navnet i starten af skoleforløbet, fordi han havde en meget militæragtig måde at tale til os piger på. Han kunne godt li’ at kommandere med os, og han blev nærmest hysterisk, hvis vi ikke fulgte med i hans undervisning. Vi havde senere opdaget, at han faktisk var tidligere militærmand.

Jeg kunne ikke snuppe ham. Han havde en svaghed for intellektuelle pigetyper, gerne med briller. Jeg havde bemærket, hvordan han >>nød<<, når Trine åbnede munden i hans timer.


Trine fortalte mig den eftermiddag, at hun havde indledt et seksuelt forhold til ham. Vi sad, og diskuterede vores >>fælles dårlige økonomi<<. Trine brugte lige så mange penge på cigaretter som mig. Desuden købte hun altid store mængder af alkohol til weekenderne. Hendes økonomi var om muligt endnu dårligere end min. ”Vi mødes et par gange om ugen, Joan. Han gi’r mig 500,- pr. gang. Der er jo ikke noget, der er gratis i denne verden, vel?” hun så på mig med selvtilfredshed i blikket. ”Så har han mig i et par timer, hvor alt ka’ ske. Det er nu ikke fordi, der sker så meget. Han er tilfreds med missionærstillingen, og hvis jeg sætter mig op på ham, og tager en lille >>ridetur<<, er han helt solgt” Fortsatte hun. Hun så frem for sig. ”Jeg ka’ faktisk godt li’ det . . . han er ret god til det, og så er hans tissemand meget mere >>langtidsholdbar<< end Pers. Han siger, at han gerne ville gå fra konen, Joan”. Jeg havde svært ved at forestille mig Trine og >>Obersten<< sammen. Til dagligt var Trine en type, der gav omgivelserne indtryk af, at hun havde styr på det hele. I skolen var hun også en lidt dominerende type. >>Obersten<< var i den grad en styrende type. Jeg havde da for længst regnet ud, at han >>tændte lidt<< på Trine som person og ung kvinde, men Trine var så meget >>selv hjemme<<, at jeg dårligt kunne danne mig billedet af hende liggende på knæ foran ham, helt nøgen, mens hun gned på hans 56årige pik.

Jeg kunne endnu dårligere forestille mig hende liggende mellem hans ben, og >>gnave pik<< på ham men den samme vellyst, som når hun var sammen med Per. Jeg havde dog ingen problemer med at tænke mig til, hvor meget >>Obersten<< måtte nyde disse >>frikvarter<< med sin >>yndlingselev<<.

 

KAPITEL 46. En stor beslutning.


Vi havde fået en ny pige i klassen. Efter min gamle >>room-mate<<, Nadja var gået ud af skolen, havde der været en plads ledig i klassen.

Få sex i dag

Hun hed Claudia, og kom fra København ligesom jeg.

Hun havde gået på frisørskolen i København, men var flyttet til Ålborg på grund af noget med en fyr og noget arbejde. Claudia kom til at sidde ved bordet ved siden af mig, og vi snakkede så godt sammen, at >>obersten<< blev rød i hovedet et helt par gange. Da skoledagen var forbi, kom Claudia, og bankede på min dør. Hun ville gerne låne noget sukker. Jeg inviterede hende ind på en kop kaffe. Claudia og jeg havde meget at snakke om. Vi kendte de samme steder i byen, og vi var kommet på nogenlunde de samme diskoteker i de samme perioder af vores liv. ”Tænk, Joan. Måske har vi endda været sammen med nogen af de samme fyre” Sagde hun. ”Måske har vi oplevet nogen af de samme >>tissemænd, hvem ved?” Vi kom begge til at grine.


Claudia og jeg havde en rigtig hyggelig eftermiddag sammen.

Hun var >>officielt<< flyttet til Ålborg for at kunne være mere sammen med sin fyr. De boede ikke sammen, og i virkeligheden var det fordi hun havde fundet arbejde i Ålborg, som hun kunne passe ved siden af studierne. Da jeg havde lovet ikke at fortælle det til nogen, fortalte hun, hvad hun arbejdede med. Claudia havde et aftenarbejde. Tre gange om ugen kørte hun som escort-pige. ”Det er altså ikke så slemt, Joan” Sagde hun. ”De fleste kunder vil jo bare gerne ha’ noget >>tissekone<<. Vi piger går jo alligevel tit i byen, og møder en fyr. Fyren vil gerne i seng med én, og hvis han er bare lidt sød, går vi jo tit med til det. De kunder jeg er sammen med er altid søde overfor mig. De fleste mænd, der opsøger en escort-pige trænger jo bare til et lille >>frikvarter<<. De fleste gør sig faktisk umage, og det er ikke helt sjældent, at jeg får . . . nå ,ja måske ikke ligefrem orgasme, men jeg nyder det, ikk’?” hun sad lidt uden at sige noget, mens hun betragtede sine nøgne tæer. ”Så får man jo oven i købet penge for det, og jeg siger dig. Det gi’r mange penge”.

da Claudia og jeg havde drukket kaffe sammen den dag, sad jeg længe, og spekulerede. Jeg havde jo selv tjent penge lidt på samme måde tidligere. Allerede som 15årig havde jeg nogle gange givet vildt fremmede mænd udløsning med hånden i porte og i Enghaveparken. Jeg var ikke blevet rig af det, men jeg havde da haft til cigaretter de næste par dage, når jeg havde gjort det. Jeg havde jo både erfaring med at gokke den af på mænd og at vise mig frem mere eller mindre nøgen for dem for penge. Egentlig var jeg dybt genert, de gange, jeg havde gjort det. Jeg skyndte mig altid væk, når det var overstået, men inderst inde tændte det mig voldsomt. Når jeg lå i min seng om aftenen, efter jeg havde gjort det, tænkte jeg som regel på oplevelsen, mens jeg onanerede. Jeg >>byggede videre<< i fantasien. Jeg forestillede mig at kunden, som fyren jo reelt var, havde bollet mig rigtigt. Fortalt mig at jeg var lækker, og bekræftet mig både gennem sine ord og sine handlinger. Allerede i en alder af 15år havde jeg et stort behov for både at føle mig beundret og begæret. Det var lidt underligt. På den ene side var jeg meget genert. Samtidigt var jeg parat til at gå langt for at mærke interessen og begæret fra en mand. Sådan set var det nok først, da jeg begyndte at >>komme sammen<< med Ida, at jeg begyndte at slappe lidt af på det område.

 

Jeg havde taget en beslutning. Jeg ville snakke noget mere med Claudia om hendes job. Min økonomi var elendig, Ida havde >>slået op<< og jeg trængte til at mærke om ikke kærlighed så i det mindste begær og liderlighed fra et andet menneske.


Jeg ville prøve at være >>escort-pige<< for en periode.

 

KAPITEL 47. et nyt job og en >>gratis<< mobiltelefon.


Claudia og jeg snakkede meget sammen i skolen, de næste dage. Hun blev slet ikke overrasket, da jeg spurgte, om man kunne ringe, og søge arbejde der, hvor hun kørte escort. Tværtimod, sagde hun at hun troede, jeg ville egne mig godt til jobbet. Jeg fik et mobilnummer, jeg skulle ringe nummeret stod på et visitkort, hvor der også stod telefontid.


Det var en lidt ældre dame, jeg talte i telefonen med, da jeg ringede op for at høre lidt nærmere om >>escort-jobbet<<.

Hun var venlig, og hun sagde, at jeg kunne henvende mig på deres kontor for en nærmere snak. Jeg skulle snakke med én, der hed >>Arkan<<. Jeg fik det direkte nummer til hans kontor.

Jeg ringede ikke samme dag. Jeg ville lige snakke med Claudia først.


Claudia smilede lidt, da jeg fortalte hende om min telefonsamtale. ”Du skal nu passe lidt på Arkan” Sagde hun. ”Han vil gerne i bukserne på alt, hvad der kommer ind på hans kontor. Han er nu ok, men du skal ikke give ham for meget >>snor<<”


Om eftermiddagen ringede jeg til Arkan. Jeg kunne høre, at han ikke var dansk. Samme eftermiddag havde vi aftalt et møde på kontoret. Arkan så mig meget an. ”Du vil nok kunne passe fint ind her i det her job” sagde han på dårligt dansk. Jeg havde taget pænt tøj på. Uanset hvad, havde jeg besluttet mig for, at Arkan ikke fik lov til noget som helst. Han kiggede meget på mig, mens vi snakkede om jobbet. Det var mest velhavende mænd, der søgte en ledsager til deres forretningsmiddage, der kontaktede bureauet. Mange gange skulle pigen bare være til stede under middagen. Selvfølgelig var der også kunder, der gerne ville hygge sig med pigen bagefter, men det var helt op til én selv, hvor langt man ville gå.


Vi aftalte, at jeg skulle prøve jobbet til at starte med. Arkan hentede en splinterny mobiltelefon i original indpakning til mig, og skrev en masse ting om mig op på sin computer. Det foregik sådan, at kunderne ringede til bureauet. Når kunden havde stillet en garanti for betalingen, fik han udleveret telefonnummeret til pigen. På den måde var pigen selv med til at bestemme, hvor og hvornår de skulle mødes.


Mobiltelefonen var ret indviklet, og jeg brugte resten af dagen til at finde ud af den, da jeg kom hjem på mit værelse. Det gode ved det var, at man gerne måtte bruge telefonen til private samtaler på bureauets regning. Jeg hørte ikke noget de første dage, og jeg troede næsten, at de havde >>glemt mig<<. Om torsdagen, efter skoletid ringede den pludselig, mens jeg var ved at lave kaffe. Jeg blev en smule overrasket, da jeg besvarede opkaldet. Jeg kunne høre, at det var en ganske ung fyr. Han præsenterede sig som >>Rikky<<.

Kunderne fik først vores telefonnumre, når de havde sørget for betalingen, så jeg vidste, at den unge fyr ikke lavede gas med mig. Han forklarede, at han bare gerne ville se mig nøgen, og selv sidde og onanere i mens. Jeg bestilte en taxa, som jeg havde fået besked på af Arkan, at jeg skulle gøre, når en kunde kontaktede mig.


Rikky var helt alene i det store hus. Da jeg selv var gået ind, som vi havde aftalt, sad han i sofaen inde i stuen, med bukserne nede om benene. Han sad og gned på sin næsten hårløse >>drengepik<<.

Rikky så ikke ud til at være ret meget over 15.

Uden at sige noget begyndte jeg at klæde mig af. Rikky stirrede på mig som om, han aldrig havde set en nøgen pige i virkeligheden før, hvilket han måske heller ikke havde. ”Du . . . du ser godt ud” Fik han fremstammet. Jeg begyndte at kæle for mig selv. Hans pik blev endnu mere stiv. Hele seancen tog vel omkring et kvarter. Det undrede mig, hvordan Rikky havde råd til at bestille en escort-pige, men da han var kommet, hentede han sin pung, og betalte mig.


Jeg havde bedt taxien om at vente på mig.

Med den betaling jeg havde fået, var der rigeligt til taxaen, og masser af penge tilbage til mig selv.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.