Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

NOVELLE: KAPITEL3. Rigtig kærlighed?

Jeg klædte mig på, mens vi nød resten at vinen og Champagnen. Jeg var slet ikke vandt til at drikke spiritus på det tidspunkt, og jeg kunne mærke, at jeg blev noget beruset.

SEX I DAG?

Samtidig var jeg lykkelig over, at Claes havde gjort mig til kvinde denne eftermiddag. Jeg var også en smule ængstelig. Claes havde været oppe i mig uden kondom. Jeg tog ikke P-piller endnu, og jeg vidste godt, at en pige sagtens kan blive gravid af det, selvom fyren ikke sprøjter direkte op i pigens kusse. Claes kørte mig til stationen, og ventede med at køre, til toget var kommet. Inden jeg steg op i toget, gav Claes mig en pakke. Den var pakket pænt ind, og jeg kunne mærke, at det var en blød pakke. Jeg satte mig ind i rygekupeen, og tændte en smøg. Kupeen var mennesketom. Jeg tog et DSB- blad. På næste station gik døren til kupeen op. En ældre mand kom ind, og satte sig overfor mig. Han lugtede af øl. ”Sikke dog et dejligt vejr vi har i dag” sagde han. Jeg kunne høre, at han var lettere beruset. ”Og sikke dog en køn smilende pige du er!” Jeg kom til at le. ”Tak ska´ du ha’” Sagde jeg. ”Ja, ja – smil lidt mere. Man bliver da i godt humør af at se på dig”. Han tog den plasticpose op, han havde haft med ind i kupeen. Han tog to øl op af den, og stillede dem på det lille bord mellem sæderne. ”Nu skal vi to ha’ en lille én!” Sagde han, og åbnede dem. Jeg havde allerede fået en halv flaske vin og en halv flaske Champagne, som jeg havde delt med Claes. Jeg følte mig en smule beruset, men de to øl på det lille bord imellem os var kolde. Duggen drev ned ad dem. Det var en varm sommerdag, og jeg gav pokker i min tilstand. ”Så skål for fanden” Sagde jeg, og med et grin satte jeg flasken for munden, og tog en ordentlig slurk. ”Det var ellers lidt af et kys den fik” udbrød manden. ”Jeg hedder i øvrigt Preben” han rakte mig hånden. ”Hvordan kan det så være, at du er så glad lille ven? Du har måske lige været sammen med kæresten?” Jeg trak på skuldrene. Claes var jo ikke just min kæreste. Ikke endnu i hvert fald. Preben var bare begyndt at snakke. Jeg var ikke vandt til at snakke med fremmede, men Preben virkede så harmløs. ”Det er måske ham, der har givet dig gaven?” Spurgte han, og pegede på pakken, jeg sad med. ”Hvad tror du, der er i den?” ”Jeg kan da godt pakke den op!” Sagde jeg, og begyndte at fjerne papiret. Gaven var en kobolt blå satin pyjamas med sole måner og stjerner på. Jeg kunne se, at den passede mig. Claes havde spurgt mig en masse om mine mål, hvad størrelse tøj jeg brugte og, hvad jeg målte om livet. Jeg havde haft fat i min mors målebånd, og havde givet Claes alle mine mål. Jeg havde troet, at det var fordi, han sad, og var fræk, og tænkte på noget seksuelt, han havde spurgt mig. Han havde skullet bruge målene til en gave til mig. Da jeg kom hjem, tog jeg alt mit tøj af, og tog min nye gave på. Det var en lækker følelse. den glatte satin mod min nøgne krop. Jeg havde hele lejligheden for mig selv. Danny var til fodbold, min mor var i syklubben og min far var garanteret gået på værtshus med kammeraterne.

Jeg tændte en cigaret.

Det var en lækker oplevelse, jeg havde haft i dag.

Claes var en utrolig dejlig fyr. Jeg havde suttet hans pik, han havde slikket mig i fissen og han havde været oppe i mig. Jeg tog pyjamasen af igen, og lagde den pænt sammen

på min seng. Jeg stillede mig nøgen foran spejlet

Egentlig er jeg meget godt tilfreds med mit udseende. Jeg er en slank pige, og mine bryster passer nok meget godt til resten af min krop. I dag var jeg endnu mere tilfreds. Jeg havde været rigtigt sammen med en fyr for første gang i mit liv. I går var det eneste jeg havde prøvet, at spille min brors pik af med hånden, vist mig frem nøgen. (Det kommer jeg til), og i øvrigt leget med mig selv en million gange. Claes havde kun givet mig en lille orgasme. Jeg indrømmer gerne, at jeg nok alligevel havde været en smule nervøs over at skulle have sex for første gang med en fyr jeg for det første slet ikke kendte, og som for det andet var 12år ældre end mig. En rigtig voksen mand. Jeg har altid vidst, at min første gang skulle være med en fyr, der var ældre end jeg selv. Christina fra klassen havde selv sin debut med en moden mand. Han havde taget hendes mødom.

Det havde gjort ondt i starten, men da missen ligesom havde ’vænnet’ sig til pikken, havde det været en vidunderlig oplevelse for hende. Han havde taget sig tid til hende, og sørget for, at hun fik rigtigt meget ud af det, før han sprøjtede op i hende. Christina havde siden hen haft mange modne ældre mænd, og indtil hun begyndte at komme sammen med Danny, havde hun faktisk aldrig haft en fyr på sin egen alder. Det havde været en dejlig dag. Claes havde givet mig en skøn oplevelse. Det eneste dårlige var, at jeg ikke havde fået rigtig Meget orgasme sammen med ham.

Jeg satte mig på sengen, og begyndte at lege med mig selv.

Jeg var stadig meget våd, og det kildede dejligt i mit underliv. Der var stadig et par timer til mine forældre kom hjem. Danny var ovre hos Christina. De lå garanteret og bollede med hinanden. (Det gjorde de næsten hver dag). Mig og Christina havde den samme læge. Vi skulle op til ham for at få P-piller ugen efter. Det var Christina, der havde fortalt mig, at hun skulle derop. Jeg havde sagt, at jeg ville med. Hun havde forbavset sagt, at jeg jo stadigvæk var jomfru. ”Ikke ret meget længere!” Havde jeg svaret. Det var lækkert at sidde og spille fisse efter sådan en dag. Den var nu en lille smule øm. Claes var absolut ikke dårligt udrustet, og måske var den lidt for stor til en første gangs fisse. Da jeg havde onaneret mig til to lidt for vilde, lidt for lækre orgasmer, måtte jeg have fat i en klinex til at tørre mig mellem benene med. Jeg tog en brystholder og min nye pyjamas på igen. Så ringede min mobiltelefon. Jeg har hemmeligt nummer, og da jeg talte i telefon med Claes efter vores Chat, havde han givet mig sit telefonnummer. Inden jeg var taget hjem med toget, havde jeg givet ham et stykke papir med mit nummer. Det var Claes, der ringede til mig. Han ville bare høre, om ’nattøjet’ passede mig. Han ville også fortælle mig, at han havde haft en vidunderlig eftermiddag sammen med mig. Han sagde, at han meget gerne ville se mig igen. Han lød nærmest som om han tiggede om at få lov til at se mig. Jeg var mere end blød i knæene. Mens Claes havde ligget med sin pik oppe i mig, havde jeg faktisk tænkt, at jeg ikke regnede med at sådan en lækker fyr ville andet med mig end et engangsforhold. Claes og mit liv lå så langt fra hinanden. Han var voksen, kom fra et velstillet miljø, havde egen bil, og så godt ud. Jeg var en pige fra en treværelses lejlighed i Københavns vestegn, der stadig boede hjemme hos mor og far. Jeg havde dårligt råd til at købe den næste pakke cigaretter. Kort sagt ’ Claes var alt det, jeg gerne ville opleve’ og blive en del af Han lagde den blide stemme på.

”Du er allerede min lille drømmeprinsesse. Jeg vil forfærdeligt gerne gøre mit ’slot´ til dit slot” Sagde han.

Jeg blev nødt til at sætte mig ned på sengen igen. Det her var for godt til at være sandt. Det var næsten som om han friede til mig. I hvert fald fortalte han mig, at han gerne ville ha’ mig. ”Hvad tid har du fri fra skole i morgen?” Spurgte han. ”Jeg har fri kl. 14.30, men jeg kan godt pjække, hvis det skal være” jeg ville gøre alt for at se Claes igen, og helst hurtigst muligt. ”Jamen går det? Er det ikke dumt, at du får fraværd?” Spurgte han. (Jeg elskede ham allerede). ”Søde Claes, jeg går altså kun i niende klasse. Man får ikke ’fraværd’ på den måde, før man går i gymnasiet”.

Vi aftalte, at jeg skulle gå hjemmefra næste morgen med min skoletaske, så mine forældre troede, at jeg gik i skole. Jeg skulle dreje den anden vej ned mod Vesterbrogade, og gå ned til Føtex. Claes ville holde i sin bil og vente på mig. Da Claes lagde på, var jeg verdens lykkeligste pige. Claes mente det vist seriøst. jeg røg 7 cigaretter og onanerede to gange. Så kom mine forældre hjem. Det var egentlig Dannys maduge. Han var ikke kommet hjem endnu, og jeg var så lykkelig. Jeg skrællede kartoflerne og satte dem over. Inden mine forældre kom, var jeg gået i gang med at stryge én af min fars skjorter. Far sætter stor pris på, når jeg stryger hans tøj. Da mor var gået ud i køkkenet, kom far hen, og stillede sig bag ved mig. Som altid, når jeg stryger hans tøj, kyssede han mig i nakken, og som altid mærkede jeg, at han nev mig i røven. Jeg har opdaget, at han bliver liderlig, når han gør det.

Sidste sommer oppe i sommerhuset var min mor og Danny taget til byen en dag. Jeg stod, og strøg én af mine sommerkjoler, da far kom, og kyssede mig i nakken, og nev mig i den ene balde. Da jeg var færdig med kjolen, sagde jeg, at jeg ville gå til købmanden efter et ’ALT FOR DAMERNE’. Da jeg var kommet ud af haven, sneg jeg mig tilbage til soveværelsesvinduet. Inde på sengen lå min far.

Han var helt nøgen, og han lå, og spillede sin pik af.

Min far har en meget lang pik, når den er slap, men jeg blev alligevel overrasket over at se, hvor stor den var, da han lå, og gned på den i sengen.
 

KAPITEL 4. Claes og hans kammerat.

Det blev onsdag morgen. Jeg havde været lidt længere i bad, end jeg plejer, og håret havde også fået en ekstra omgang med føntørreren. Jeg havde taget en helt almindelig orange T-shirt på. I min skoletaske lå der udover en god deodorant noget tøj, der passede lidt bedre til Claes’ stil.

Selvom Claes kom fra et hjem, der var mega velstillet, havde han en meget afslappet tøjstil. En krøllet skjorte uden på bukserne. Bukserne var et par gamle Levi’s, der havde set bedre dage. Jeg havde fundet en gammel bluse, jeg havde købt i en antikvar. Den var vist fra 60érne, men jeg var vild med den. Jeg havde skiftet tøj nede i opgangen. Jeg havde travlt, for min far skulle af sted kort tid efter jeg var gået.

Claes’ bil kunne køre rigtigt hurtigt. Jeg tror han brød samtlige færdselsregler udover hastighedsbegrænsningerne. ”Jeg har lige en kammerat på besøg. Det gør vel ikke noget?” Spurgte han, da vi var nået ca. halvvejs. Jeg rystede på hovedet. Jeg var nok lidt skuffet, men hva’ pokker, jeg måtte jo hellere lære Claes’ kammerater at kende med det samme. Claes’ kammerat hed Thorsten. Han var ca. samme alder som Claes men ikke nær så pæn. Han var endnu mere ’flippet i tøjet end Claes, og jeg mødte ham med et V- tegn.

Thorsten var musiker, eller rettere studiemusiker. Han levede af at spille trommer ind på Cd’er for kendte sangere og bands. Thorsten var meget sjov og charmerende at snakke med. Han spurgte, hvor Claes dog havde fundet sådan en dejlig ’lille dame’ henne. Claes var meget afslappet, og sagde, at han havde mødt mig til en fest hos sin onkel og tante. På eet eller andet plan var jeg glad over, at Claes ikke fortalte, at jeg bare var en pige fra en tilfældig Chat.

Da jeg skulle på toilettet hørte jeg, at posten kom. Jeg ventede i entreen, for at se hvad det var. Det var et brev til Claes fra ejendomsmægleren. Jeg undrede mig en smule over, at Claes fik et brev fra en ejendomsmægler, når det var hans forældres hus, han boede i. Pludselig gik det op for mig. Claes var absolut gammel nok til at bo for sig selv. Han havde sagt til mig i telefonen, at han gerne ville gøre hans slot til mit slot. Den entre’ jeg stod i, tilhørte ikke hans forældre, men ham. Mens jeg tissede, rørte jeg lidt ved mig selv. Det var OK, at Thorsten var der, men jeg håbede ikke han ville blive hele dagen. Jeg ved ikke, hvad der gik af mig. Til daglig er jeg en pæn, ganske almindelig pige. Måske var det fordi, jeg ønskede at Thorsten skulle gå. Eller også var det fordi, jeg for første gang i mit liv følte mig fri. Som om jeg havde en fremtid der ikke var på Vesterbro i en alt for lille lejlighed. Claes’ hus var den diametrale modsætning af min dagligdag. Her var masser af plads, en fed have udenfor. Og en dejlig swimming pool og store termovinduer ud til haven. Vi sad i haven. Claes havde sat flere flasker af forskellig art på bordet. Thorsten var en virkelig hyggelig fyr, og i betragtning af, hvad jeg var, vandt til i det Københavnske vest miljø, burde jeg bare have sat mig ned og nydt det gode selskab, jeg befandt mig i. I stedet gjorde jeg noget helt andet.

Da jeg kom ud fra toilettet ud i haven, begyndte jeg at klæde mig helt af. Jeg bemærkede godt Thorstens klæbende øjne på min krop. Splitternøgen sprang jeg på hovedet i poolen. Claes og Thorsten fulgte efter. Smed alt tøjet, og hoppede i vandet. Jeg nåede lige at se, at Thorsten havde lidt mindre pik. Jeg kunne også se, at den var ved at blive stiv Da vi kom op af vandet, var Thorsten stadig ikke helt stiv. Claes drillede ham med, at det var fantastisk, at han kunne undgå at få ’stivert’ på efter at have svømmet rundt med sådan en dejlig nøgen pige. Claes og jeg stirrede begge på Thorstens pik. Jeg ved ikke, hvordan det gik til. Pludselig sad jeg, og gned på Thorstens pik. Han så forbløffet på mig, og sendte Claes et ængsteligt blik. Claes smilede opmuntrende til ham, og han begyndte at slappe af. Da Thorsten var blevet helt stiv, satte jeg mig på hug mellem hans ben, og begyndte at sutte ham. ”Øj!” sagde han, da han så min tunge. ”Hun er tungepiercet, hvor er hun fræk og lækker” Claes kiggede stolt ned på mig. ”Hun er en meget fræk og en meget dejlig pige”. Sagde han. Det varede ikke mange minutter, før Thorsten sprøjtede. Han fik ikke lov til at ramme mig hverken i munden eller ansigtet. Jeg bøjede pikken nedad, så spermen ramte mine bryster. Thorsten skulle videre. Da han var ’kommet’ forlod han ’selskabet’.

Jeg var nu alene med Claes.

Jeg kunne både se og mærke, at Claes var ophidset. Hans pik var meget stiv. Da vi havde røget en cigaret sammen, bredte jeg tæppet ud på flisegulvet. ”Kom Claes! Du skal lægge dig her” Sagde jeg overbevisende. Claes lagde sig godvilligt. Han lå med sin stive pik i hånden. Da jeg lagde mig ned mellem hans ben, pegede han pikken hen mod mine læber. Jeg afviste ham. ”Du skal selv spille på den” sagde jeg. ”Jeg vil slikke dig udenom tissemanden og på kuglerne”. Claes sukkede veltilpas, da jeg sugede én af hans dejlige glatbarberede testikler ind i min mund. ”Uhm! Hvor smager de godt”. Sagde jeg.

Claes væltede mig om på ryggen, så jeg kom til at ligge på tæppet. Han stak sin tunge ind i min revne. Selvom det var dejligt, protesterede jeg lidt. ”Ne – ej, Claes. Jeg vil have din tissemand”. Klynkede jeg. Claes så kærligt op på mig. ”Dejlige pige!” Sagde han. ”Du skal nok få tissemand. Masser af tissemand. Jeg skal bare lige først smage det, du har til mig. Vi rejste os, og gik tilbage til havebordet og stolene. Claes satte sig på én af stolene med en dejlig stiv pik. Jeg satte mig overskrævs på ham, og gled ned over pikken. Det gav en smaskelyd, da han gled ind i mig. Det føltes helt anderledes, end første gang Claes og jeg ’elskede’

Det var nok både fordi, jeg var meget mere ophidset, og fordi jeg var mere afslappet denne gang.

Når jeg skal være helt ærlig, havde det nok mest for Claes’ skyld, første gang. Gennem vores Chat og vores telefonsamtale, havde jeg fornemmet, at Claes var en meget varm og fræk fyr. Jeg havde ikke villet skuffe ham. Da jeg mødte ham i virkeligheden havde han bare været så sød, og jeg havde gjort alt for at han skulle synes om mig. Jeg fik en dejlig orgasme denne eftermiddag, og Claes sprøjtede op i mig, præcis som jeg havde ønsket, at han ville gøre. Det var en skøn følelse at mærke, hvordan ’Claes’ udvidede sig samtidigt

Med, at han sprøjtede op i min kusse som den første nogensinde.

KAPITEL 5 En hyggelig snak om følelser og lidt kærestesorg.

Da Claes og jeg havde ’elsket’ færdigt, tror jeg nok vi begge var godt tilfredsstillet. Claes havde i hvert tilfælde stønnet meget, og hvisket eet eller andet jeg ikke hørte rigtigt. Det lød som noget i retning af ”Jeg er vild med dig, Joan” Vi begyndte at klæde os på. Claes mente, at min ’genbrugs hippietrøje’ var alt for varm, og han hentede en lyseblå La Coste polo – shirt, som jeg skulle låne. Da jeg havde fået den på, tog jeg stoffet op til næsen, og duftede til den. Den duftede af Claes. ”Den får du aldrig igen” Sagde jeg, og håbede, han ville acceptere mit standpunkt. Det gjorde han. Han så nærmest smigret ud, og mumlede noget med, at den var gammel, og stammede fra den gang, han spillede golf. ”Jeg er ligeglad, for nu er den min ” Sagde jeg sejrssikkert. Claes ville gerne vise mig haven. Den var større, end jeg havde regnet med. ”Det er slet ikke dine forældres hus, vel Claes?” Spurgte jeg, da vi stod inde under nogle høje træer.

”Det var deres hus” Sagde han stille.

Mine forældre omkom i et færdselsuheld for tre år siden. De efterlod mig både huset, firmaet og deres opsparing.”

Jeg gik om foran Claes, og stillede mig op på vristen af hans bare fødder. Når jeg stod på tæer ’deroppe´, kunne jeg næsten nå at kysse ham. Han bøjede hovedet, og vores læber mødtes. Jeg stak tungen langt ind i hans mund, og han kærtegnede mine bryster. ”Der er nogle ting, vi nok bør tale om, Lille prinsesse”. Sagde han. ”Da jeg mødte dig første gang, havde jeg faktisk en kæreste. Vi havde kommet sammen i lidt over et år. Vi havde ikke så meget til fælles mere, og jeg havde længe gået og leget med tanken om at finde en rigtig dejlig teen – kæreste.

Jeg slog op med Ina i går eftermiddags”. Han så beroligende på mig. ”Jeg har altså ikke dyrket sex med hende efter jeg mødte dig”. Sagde han, og aede mine brystvorter gennem polo – shirten.

”Du er en vidunderlig pige, Joan. Du har den mest perfekte krop, og det mest bedårende hjerteformede ansigt” han sukkede. ”Jeg er allerede helt ved siden af mig selv. Når jeg ikke er sammen med dig” Vi kyssede igen. Claes var en skøn fyr, og jeg havde aldrig følt mig så lykkelig i hele mit liv. Jeg stod stadig ovenpå hans fødder. ”Er jeg for tung?” Spurgte jeg. ”Ikke spor” Sagde han. ”Det er dejligt at mærke dine smukke fødder mod mine. Må jeg ikke nok få lov til at slikke dem, mens jeg kæler for din mis?” ”Så skal jeg jo være helt nøgen igen.” Sagde jeg. Jeg hoppede ned af hans fødder, og tog hans hånd. ”Kom!” Sagde jeg. ”Vi skal gøre det inde i huset. Vi gik ind i det lille værelse, hvor Kirsten havde ligget og sovet dagen før, da jeg havde besøgt Claes. Jeg tog alt mit tøj af, og lagde mig på sengen. ”Bli’r det til noget?” Spurgte jeg. Claes satte sig på sengen, og løftede min ene fod op til munden. Han lod sin tunge lege med mine tæer. Han slikkede min hæl, svangen og stak tungen ind mellem mine tæer. Den anden hånd var i min kusse. Claes var ikke bare god med sin pik og sin tunge. Han var også dygtig med sine fingre. Jeg havde øjeblikkeligt en skøn fornemmelse i klitoris. Fornemmelsen bredte sig snart til resten af kussen, underlivet og videre ud i hele min krop. ”Du er skøn, Claes. . .tænk at en fyr kan være så dejlig hele tiden” Sagde jeg. Claes smilede med munden fuld at tæer. ”Du ! Er dejlig” Sagde han, og spyttede mine fødder ud. ”Er du færdig med skolen næste år?” Spurgte han. ”Ja! Efter 10. klasse” Svarede jeg. ”Hvad kunne du tænke dig at lave bagefter” Spurgte han så. ”Det er mine store drøm at blive frisør” Sagde jeg. ”Det er bare så svært at komme ind på studiet.” Claes så tænksomt ned af min krop. ”Det kommer vel an på, om man har nogle forbindelser” Sagde han. ”Jeg kender én, der har en frisørsalon. Jeg skal prøve at snakke med ham”. Claes var kravlet op i sengen til mig. Han havde stadig en finger i min revne. Jeg havde det pragtfuldt. Da Claes havde givet mig orgasme med sine skønne fingre, stillede han mig et spørgsmål, der gjorde mig fuldstændig ør.

”Kunne du tænke dig, at vi blev rigtige kærester?” Spurgte han. Jeg kyssede ham heftigt, og mærkede hans hænder på mine spændte bryster.

Claes kørte mig til stationen. Klokken var over fire, og jeg havde lovet min mor at købe ind til aftensmaden. Toiletterne i toget var lukket, og da jeg kom til Hovedbanegården gik jeg ned på toilettet for at tisse. Da jeg stod, og vaskede hænder, kom Sidsel fra klassen ud fra eet af de andre toiletter. ”Hej Joan” Sagde hun. Vi stod og snakkede lidt sammen. Vi snakkede om Danny. Sidsel havde været lun på Danny siden en lejrskole i 6. klasse. Hun stak mig en seddel. Det var hendes mobiltelefon nummer. ”Hvis Danny og Christina nogensinde gør det forbi, så bed ham ringe til mig. Jeg er helt vild med ham!” hun tøvede. ”Du må gerne fortælle ham, hvad jeg har sagt” Vi skiltes, og jeg gik i retning mod Istedgade. Jeg skulle i Aldi og købe kartofler og mælk. Et godt stykke ned af Istedgade kom en ældre mand hen til mig. ’ Om jeg var frisk?’ Jeg ved den dag i dag ikke, hvad der fik mig til det. Jeg fulgtes med manden et godt stykke ned ad gaden.

Vi drejede ned ad Mathæusgade, og gik ind i en mørk port.

Vi knappede begge vores bukser op, og trak dem lidt ned.

Mens han gned mig med en hård ubehagelig hånd i min kusse, spillede jeg hans pik af. ”Hvad hedder du, og hvor gammel er du lille dame?” Spurgte han stakåndet. ”Jeg hedder Joan, og jeg er 15”. Stønnede jeg. Jeg stønnede fordi, det gjorde ondt. Ikke fordi jeg nød det. Et kvarter senere forlod jeg porten med 500 kr. i lommen. Det var mange penge for mig dengang. Og bortset fra, at det havde gjort ondt, da han ragede mig i skridtet, var det jo let tjente penge Da jeg kom hjem i lejligheden, var der ikke kommet nogen hjem endnu. Danny var garanteret ovre hos Christina, og mine forældre havde nok overarbejde som sædvanlig. Jeg tog alt tøjet af og gik i bad. Jeg skammede mig over det, jeg lige havde foretaget mig i porten med den gamle mand. Jeg vaskede mig grundigt over hele kroppen.

Da jeg kom ud af badet, kom Danny ind af døren. Jeg kunne se, at han havde grædt. ”Christina har slået op!” Sagde han, før jeg nåede at stille nogen spørgsmål. ”Hun er brændt varm på Dennis fa tiende, og han er også lun på hende”. Han græd igen. Jeg kom i tanker om sedlen med Sidsels telefonnummer i min lomme. Vi piger i niende vidste alt om, hvem der var lun på hvem, men vi fortalte aldrig fyrene om det. Jeg var sikker på, at Danny intet anede om Sidsels følelser. ”Jeg kender ellers én, der er lun på dig” Sagde jeg, og rakte ham sedlen. ”Sidsel?” udbrød Danny, da han læste papirlappen. ”Hvor har du denhersens her seddel fra?” Jeg smilede hemmelighedsfuldt. ”Jeg mødte hende på Hovedbanegården. Hun gav mig den selv. Jeg skulle hilse og sige, at hun er helt vild med dig”. Danny lyste op ”Sidsel! Det havde jeg ikke regnet med” Sagde han. ”Fortæl mig noget om hende. Jeg kender hende jo slet ikke. Har hun gjort det før? Er hun fræk? Ryger hun? Og ryger hun Hash?” Danny var ved at gå til af nysgerrighed. I ottende havde vi haft fotolære som valgfag. Vi havde fået lov til at låne skolens kameraer, og vi kunne selv fremkalde i sort/hvid på skolens mørkekammer. Christina og jeg havde smuglet et kamera med ind i omklædningsrummet i gymnastik. Vi havde haft svært ved at udføre vores plan. Men på et tidspunkt havde der ikke været andre tilbage end Sidsel og Gitte fra klassen. De lagde slet ikke mærke til, at Christina og jeg stadig var i omklædningsrummet. De stod som sædvanlig, og blærede sig overfor hinanden med, hvilke fyre de havde været sammen med for nylig, og hvor meget tjald de havde røget og med hvem. Jeg fik gjort mig ’usynlig’ og tog et billede af de to, som Christina og jeg fremkaldte næste gang vi havde fotolære. Jeg havde billedet liggende i min aflåselige pengekasse, hvor jeg også havde mange andre hemmelige ting liggende. Jeg hentede billedet, og rakte det til Danny. Han gjorde store øjne. Så tog han en saks, kiggede på mig. Jeg nikkede, og han klippede billedet midt over, så han havde et portræt af Sidsel alene. ”Hun er godt nok lækker!” kom det fra Danny. ”Er der mange, der har dusket hende?” Jeg nikkede. Sidsel var alt andet end jomfru. ” Men det er kun drenge fra de ældre klasser. Der er vist ikke rigtigt nogen fra niende, der er interesseret” Sagde jeg. Danny så meget interesseret på billedet. Jeg havde ikke regnet med, at han ville være så optaget af Sidsel. Måske var det fordi han var ked af det med Christina. Måske var det billedet der gjorde det endnu mere spændende.

Min mor ringede, og sagde, at hun og far var forsinket på grund af overarbejde. Danny og jeg gik i gang med frikadellerne.

Han snakkede uafbrudt om Sidsel, og jeg fortalte så godt jeg kunne. Maden smagte mig ikke videre godt. Jeg havde noget, jeg burde have fortalt mine forældre, men jeg turde ikke. Danny og jeg gik tidligt i seng den aften. Jeg troede ikke han havde tænkt over det, men det havde han. ”Hvad lavede du egentlig på Hovedbanegården?” spurgte han, da vi havde lagt os. ”Jeg har mødt en fyr” Sagde jeg. Jeg kunne næsten høre, at han spidsede ører. ”Fortæl! Hvem er han? Hvor har du mødt ham?” Spurgte han. ”Han hedder Claes. Jeg har snakket med ham over en Chat” Danny var mere end nysgerrig. ”Hvor længe har du kendt ham?” Ville han vide. ”To dage. Og jeg har været sammen med ham to gange.” ”Har han? Jeg mener. Har han været oppe i dig? Danny var helt oppe at køre nu. ”Han har været det hele. Han har været så blid og dejlig overfor mig. Han har gjort ting ved mig, så jeg har hørt englene synge”.

Jeg havde for alvor vakt Dannys nysgerrighed.

”Hvor bor han da, siden du skulle med toget?”

”Rungsted” Sagde jeg tørt.

”En millionær! Mor og far har jo sagt, at vi skal holde os til vores egne”. Danny lød næsten forarget.

”Jeg ved det godt, men nu er jeg altså forelsket” Sagde jeg. Danny var tavs en stund. ”Det var lige godt satans!” Sagde han. ”Min søster er forelsket i en akademiker”.

Jeg tænkte mig lidt om. Så sagde jeg. ”Han er vist ikke akademiker. Han har bare arvet”. Danny gispede ovre fra sin seng. ”Så er han altså millionær!” Stønnede han. ”Sådan noget i den retning” Sagde jeg stille. Så lagde vi os til at sove.

 

KAPITEL 6. En ensom uge i blåt .

I spisefrikvarteret dagen efter ringede min mobil. Det var Claes. Han ville fortælle mig, at han skulle til Stokholm en hel uge, og vi kunne derfor ikke ses i den tid. Jeg var knust inden i, men jeg sagde, at det var ok. Christina havde bemærket, at jeg var ’mærkelig’, og jeg fortalte hende om Claes. ”Er det ham, du har siddet og chattet med de dage, hvor vi skulle lave projektopgave?” spurgte hun. ”Shit!” Tænkte jeg. Vi skulle aflevere vores projektopgave på fredag. Måske havde jeg inderst inde forestillet mig, at Claes kunne hjælpe mig med opgaven. Nu stod han, og skulle til Sverige, og jeg havde ingen hjælp at hente nogen steder. Jeg har altid afleveret mine opgaver til tiden. Det er ikke fordi, jeg er nogen 13-tals elev, men jeg plejer altid at have orden i tingene. Jeg havde valgt at skrive om atomkraft igennem tiderne. Min dansklærer havde advaret mig, og sagt, at det var et meget stort emne, en jeg havde holdt fast i at jeg gerne ville skrive om det. Det var meningen, at vi skulle arbejde i grupper, men der havde ikke været nogen, der gad lave en opgave om det samme emne som mig, så jeg havde fået lov til at arbejde alene. Jeg havde fundet en bog om atomkraft. Det var en gammel bog fra slutningen af halvfjerdserne.

Jeg havde skrevet af fra den, stik mod vores lærers anbefaling.

I halvfjerdserne var der en massiv modstand mod A- kraft. Der blev

foretaget demonstrationer i forbindelse med regeringens overvejelser omkring etablering af A-kraft værker i Danmark. Det var hovedsagligt de venstreorienterede, der var på barrikaderne overfor de politiske tiltag til opførsel af kraftværker i Danmark. . . . 

Min opgave var indtil videre ren afskrift. Og Else, min dansk lærer ville så let som ingenting kunne gennemskue, at det ikke var noget jeg selv havde skrevet. Det værste ved det hele var, at mit liv var så fyldt med Claes. Jeg kunne slet ikke koncentrere mig om skolen.

Alt virkede så ligegyldigt. Jeg var forelsket, og Claes var alt for langt væk. Fredag afleverede jeg en opgave på to en halv side håndskrevet, som jeg fik 7 for.

Christina fik selvfølgelig reddet sig et 10- tal, og hun var ikke til at skyde igennem. Hun var begyndt at komme sammen med Dennis fra tiende, og hun var blevet så voksen at jeg næsten ikke kunne holde hende ud. Danny var ikke rigtigt kommet i gang med Sidsel. Han var for genert til at ringe til hende. Jeg havde flere gange opfordret ham til at gøre noget ved det, men han turde ikke rigtigt.

En dag havde han mødt hende på niendeklassegangen. Hun havde fortalt ham, at hun vidste, at han og Christina havde gjort det forbi. Jeg havde set, at de var gået i kiosken sammen. Da de kom tilbage til skolen, havde de gang i hver sin smøg. De holdt hinanden i hånden, og inden de gik til time kyssede og kælede de ude på gangen. Danny havde som sædvanlig Adidas-bukser på, og da han gik ind i sit klasseværelse kunne jeg se, at tissemanden fyldte lidt mere end den plejer at gøre. Efter skoletid var Danny gået med Sidsel hjem. Jeg vidste nok, hvad klokken havde slået. Danny fortalte mig om det, da han kom hjem.

Han havde selvfølgelig været på hende, og han havde fået lov til at komme op i hende uden kondom. Christina var allergisk overfor P-piller, og jeg vidste, at hun forlangte af fyrene, at de brugte gummi. Sidsel måtte være Dannys første oplevelse ’uden noget’. ”Jeg fik lov til at sprøjte op i hende, og hun sagde, at det var fantastisk, så meget jeg havde at gi’ af” Sagde Danny stolt. Danny og jeg var ved at klæde os af. For første gang i flere uger tog han også sine underbukser af. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på den. Den var godt nok vokset noget siden den gang, jeg havde spillet de af oppe i sommerhuset. Den var halvstiv. jeg stod med ryggen til, og jeg kunne høre, at Danny satte sig på sengen. Jeg vendte mig om, og så, at han sad og gokkede den af. ”Er det hende Sidsel, der gør dig så varm, eller var det synet af min tissekone, der gjorde den stiv?” Spurgte jeg drillende. Danny stønnede voldsomt, og snart sendte pikken en varm stråle sperm op af hans mave.

Jeg savnede Claes helt forfærdeligt

Det var som om, der var kærestepar uanset hvor jeg så hen.

Claes skulle være væk i en uge. Han var taget af sted lørdag, og

Ville komme hjem den næste lørdag.

Fredag aften ringede han. Han ringede til mine forældres telefon. Han kunne ikke komme igennem til min mobil fra

Udlandet.

Min far var ikke vild med at opdage, at hans teenagedatter havde fundet en fyr, der var dobbelt så gammel som hende selv. Mor beroligede ham, og sagde, at det var naturligt, at unge piger faldt for voksne fyre.

Der er ti års forskel på min mor og far. Så mor har

Få sex i dag

Haft det lidt på samme måde.

De mødtes, da hun var 17 og far var 27.


KAPITEL7. Hjemkomsten.

Jeg skulle hente Claes i lufthavnen kl. 12.30.

Jeg var der allerede en time tidligere. Flyet var selvfølgelig forsinket

Jeg havde slet ikke set ham.

Han kom bagfra, og prikkede mig på skulderen.

Vi faldt hinanden om halsen, og vore tunger mødtes øjeblikkeligt. ”Kors, hvor har jeg savnet dig lille skat!” Sagde han. Vi gik ud til lufthavnens parkeringshus. Claes havde lejet en parkeringsplads til bilen, mens han havde været i Stokholm. Han havde sin ene arm omkring skulderen på mig. Med den anden kærtegnede han mine bryster, mens vi gik. ”Du må ikke, Claes” Sagde jeg kælent. ”Hvorfor ikke?” Spurgte han straks. ”Jeg bliver så liderlig af det”. Sagde jeg endnu mere kælent. ”Jeg er også liderlig” sagde han. ”Når vi kommer hjem til mig, skal jeg slikke dig rigtigt dejligt. Vi satte os ind i bilen, og kørte i retning mod Rungsted. Der var en fordel ved, at mine forældre havde opdaget det med Claes. Jeg havde sagt, at jeg ville blive hos ham til søndag aften. Jeg havde haft 200 kroner tilbage af de 500 jeg fik af ham manden, jeg gokkede pik på. For dem havde jeg købt et slips i helsilke til Claes. Jeg havde fået dårlig samvittighed over det jeg havde lavet, men jeg havde hårdt brug for pengene. Jeg havde købt smøger, og Danny og jeg havde røget et gram hash sammen. Jeg havde købt to gram i alt. Jeg vidste ikke om Claes var til hash, men jeg havde taget det med i min lomme for en sikkerheds skyld. Hvis Claes havde lyst til at ryge sammen med mig, ville han ikke fortryde det.

Jeg har nemlig et lille problem med hash. Jeg bliver fuldstændig liderlig, når jeg har røget. Da vi var nået hjem til Claes’ villa, gik vi direkte om i hans have.

Claes sagde, at han trængte til både at se og røre ved min krop. Jeg tog min bluse af, og begyndte at knappe mine cowboybukser op.

Claes bad mig stoppe et øjeblik. Han kom hen til mig, og trak min Bh ned, så mine vorter blev synlige.

Han betragtede min krop. ”Hvor er du bare en vidunderlig pige, og hvor ser du bare lækker ud!” ’Tænk engang. For mindre end to uger siden var jeg bare en almindelig 15årig pige, der gik i 8.klasse, og troede, jeg var så almindelig og kedelig, at ingen fyr gad have noget med mig at gøre. Claes fik mig ikke blot til at føle mig som en lille kvinde, men en lille vidunderlig kvinde. Jeg fandt gaven i min håndtaske. Claes blev utroligt glad for slipset. ”Jeg har også noget til dig!” Sagde han, og forsvandt ind i huset. Kort tid efter kom han tilbage. Han havde en lille sort æske med. Der var guldbogstaver på den, og jeg kunne se, at den var fra en amerikansk smykkeforretning. Jeg gjorde store øjne, da jeg åbnede æsken. Det var en alliancering med små bitte diamanter hele vejen rundt. Jeg sagde ”Tak”, og gik over til Claes, og kyssede ham længe med min tunge. Claes havde taget tøjet af, og havde kun et par stramme ’tights’ på. Da vi havde kysset færdigt, kunne jeg se, at omridset af hans dejlige tissemand i bukserne var blevet til omridset af hans dejlige stive pik. Vi klædte os begge helt af. Jeg puffede ham ned i én af havestolene, og satte mig på hug mellem hans ben. Jeg trak forhuden helt tilbage på pikken, og begyndte at kærtegne hans pikhoved med min tunge og piercing. Mig og Christina havde fået lavet tunge piercing sammen for et halvt år siden. Christinas mor læste ’Tidens Kvinder’, og Christina havde læst en artikel om, at mænd tændte meget på at få suttet deres pik af en kvinde med tungepiercing. Det var et par dage efter Christina havde været sammen med den 46årige mand, som hun havde suttet pik på, og tjent 1000kr. i lommepenge. Vi var sammen gået ned til en ’piercer’ på Vesterbro, der havde forretning få gader fra den gade, hvor både Christina og jeg bor. Vi havde begge haft forfærdeligt ondt i tungen en hel uge efter, og havde måttet leve af Yoghurt.

Vi havde næsten ikke kunnet snakke, og vores lærere havde undret sig over, at vi var så stille i timerne. Da jeg kunne mærke, at Claes var ved at sprøjte, rev han sig løs, og bar mig over på tæppet, hvor han lagde mig på ryggen. Han lagde sig selv mellem mine ben, og begyndte at slikke fisse på mig. Jeg var allerede så ophidset af det jeg lige havde lavet med hans pik, at der ikke gik mange sekunder, før jeg fik min første orgasme. Mine brystvorter var stenhårde, og jeg sitrede over hele kroppen, da jeg kom på Claes’ tunge. Så satte jeg mig op på ham. Hans pik var stadig stiv. Han havde ligget og gnedet pikken, og spillet den lidt af, mens han slikkede mig i kussen.

Mens jeg sad ovenpå ham, stimulerede han min klit med fingrene. Jeg nåede at få to små dejlige orgasmer, inden han sprøjtede i min kusse. Vi skulle have grillmad, og Claes tændte op i grillen.

Jeg lagde mig på drømmesengen, mens Claes gik og forberedte vores aftensmad. ”Onanerer du tit?” Spurgte han, da ingen af os havde sagt noget en stund. ’Sikke et spørgsmål!’ ”Jeg onanerer vel lige så meget som andre unge piger” Sagde jeg, og så genert ned ad mig selv. ”Hvor tit gør de det så?” Spurgte han drillende. ”Hm! Et par gange om ugen måske” Sagde jeg. ”Har du nogensinde gjort det mens, der var nogen, der kiggede på?” Spurgte han. Jeg fortalte ham om min sommerferieoplevelse med Danny. Den dag jeg havde givet ham udløsning med hånden, var det hele begyndt med, at han havde spurgt mig, om jeg ikke havde lyst til at se hans pik. Jeg havde sagt, at den havde jeg da set så tit, når han skulle i bad eller i seng. Han havde grinet frækt. ”Du har garanteret aldrig set den så stiv, som den er lige nu”. Havde han sagt. Han havde vist mig den, og fortalt mig, at der aldrig var nogen pige, der havde rørt ved den. Det havde pirret mig så meget, at det var mig, der havde foreslået ’skovturen’. Det hele var startet med at Claes var begyndt at spille pik. Jeg havde vist mig selv frem, mens jeg spillede fisse. til sidst havde jeg taget fat i hans drengetissemand, og gnedet den til sprøjtede ud over mine fingre. Jeg fortalte Claes om episoden. Han lyttede intenst. ”Det er fantastisk at få lov til at opleve en pige, der tilfredsstiller sig selv. Det er som at være en flue på væggen, når hun foretager sig sit allermest hemmelige og private gøremål. Han havde været i gang med at tænde op i grillen til os. Jeg var gået ind i huset, og han var fulgt med. Det tændte mig, at høre, hvordan pigeonani ophidsede ham. Mens han snakkede, var jeg begyndt at kæle for min kusse.

Han løftede mig op, og bar mig ind i soveværelset

”Du skal ligge godt, mens du leger med dig selv!” fastslog han. Det var skønt at se, hvilken virkning, det havde på Claes, at jeg rørte ved mig selv. Han havde pikken fremme, og han legede med den. Normalt får jeg rimeligt let orgasme, når jeg leger med mig selv. Men jeg var for optaget af at kigge på Claes. Jeg fik ikke rigtigt noget ud af det. Til sidst lagde jeg mig på maven med spredte ben, og skilte mine skamlæber, så Claes rigtigt kunne se min kusse.

Han tog hårdt fat i min ene fod, og begyndte at slikke mine tæer, mens han gned sin pik færdigt. Jeg mærkede hans varme sperm, da den ramte det nederste af min ryg samt revnen i min røv. Det var skønt at være sammen med Claes. For første gang i mit liv havde jeg en rigtig kæreste. Jeg kunne mærke, hvor glad han var for mig, og hvor glad jeg selv var for ham. Jeg var hans pige nu, og jeg ville simpelthen gøre alt for ham. Claes kom over med en cigaret til mig, da vi begge havde sundet os ’over hans udløsning’ ”Du er en fantastisk pige” Sagde han. ”Har du altid været så fræk?” Jeg rystede på hovedet. ”Nej!” Sagde jeg. ”Men jeg har altid vidst, at jeg ville være en fræk pige overfor den fyr, der kunne tilfredsstille min krop”.

Claes så kærligt på mig. ”Hvad er det, der tilfredsstiller dig så meget?” Spurgte han. Jeg tænkte mig om. ”Det er selvfølgelig din pik. . . Og når du slikker mig i fissen . . . men det er også den måde, hvor jeg kan mærke, at jeg ophidser dig”. Jeg havde taget mine trusser på. Claes så skuffet på dem. ”Nu skal du være artig” Sagde jeg tøset. ”Du kan ikke få lov at se den hele tiden”. Claes lavede bøffer til os på grillen.

Det smagte lækkert. Claes kyssede mig hele tiden under middagen og fortalte mig, hvor dejlig jeg var. Han fortalte mig også, at han var steriliseret, og derfor ikke kunne gøre mig gravid. Der var her, jeg besluttede, at jeg ville lægge

P-pillerne på hylden, og nyde hans dejlige sprøjt uden at tænke på svangerskab

 

KAPITEL 8.

En lille fræk pige og en moden mand.

Claes brugte meget tid på at rejse rundt verden. Ugen efter jeg havde holdt weekend hos ham, skulle han allerede til. Budapest. Sådan gik meget af det første år, jeg var Claes’ kæreste.

På min 16års fødselsdag var han i Berlin

De dage, hvor vi ikke var sammen, var jeg begyndt at onanere meget. Jeg havde opdaget, at jeg kunne give mig selv en helt fantastisk orgasme, hvis jeg stimulerede både min klitoris og et bestemt punkt inde i skeden på samme tid. (Mit G-punkt). Når Claes og jeg var sammen, følte jeg virkelig, at jeg levede. Jeg følte også, at jeg var blevet mere populær i skolen.

 

Når jeg gik igennem skolegården eller på skolens lange gange, kunne jeg mærke, at fyrene kiggede på min røv og mine patter. Det var en dejlig periode af mit liv, mit sekstende år. Bortset fra Claes og alle de andre dejlige fyre og voksne mænd, der åbenlyst viste mig deres interesse, oplevede jeg også alle de følelser og fornemmelser, man har, når man er pige, 16år og stærkt på vej til at blive kvinde.

Det var i den periode, jeg begyndte at gå meget på cafe’.

Danny og Sidsel var stadig meget glade for hinanden. Til tider misundte jeg ham faktisk, at han havde en kæreste, som både boede lige i nærheden, og gik på samme skole som ham selv. Danny fortalte mig af og til brudstykker af de ting, de foretog sig hjemme hos hende om eftermiddagen efter skoletid. Jeg havde fundet ud af, at hun var en meget varm og sensuel pige, der slet ikke passede til det billede af den overlegne, arrogante pige, hun var ovre i skolen. Min tvillingbror, der for et par år siden havde været ’jomfru’ bortset fra, at hans søster havde gnedet hans pik af i et sommerhus, var efterhånden ved at blive en erfaren og privilegeret ung mand, hvad angik kæreste og sex.

Jeg var begyndt at snakke lidt med Sidsel i skolen.

Det var som om hun havde forandret sig. Hun virkede meget mere afslappet og imødekommende både overfor mig og de andre stille piger i niende. Ved en klassefest var vi kommet rigtigt i snak med hinanden. Hun fortalte mig uden omsvøb, hvilken dejlig bror jeg havde. Danny var gået på toilettet, og de havde lige siddet sammen over to colaer med rom, som Danny og jeg havde haft smuglet med til festen. De havde kysset intenst, og Danny havde taget hende på brysterne.

”Han tilfredsstiller mig bare! Ikke hver gang, men hver eneste gang vi er sammen”. Havde hun sagt. Sidsel havde allerede haft en fyr oppe i sig, da hun var 12 ½, så det var ikke fordi hun ikke havde noget at sammenligne med. Tvillinger har en helt speciel og uforklarlig ens måde at tænke på. Hvis ens tvillingebror eller søster får en kæreste, tror jeg slet ikke, det kan lade sig gøre at man ikke bliver gode venner med kæresten.

Danny gik til fodbold hver fredag.

Fredagen blev Sidsels og min faste

’gå på cafe’ dag’.

Vi kom meget på en cafe’, der hedder Krasnopolsky, som ligger inde ved Strøget inde i København. Det er et sted, hvor der kommer mange kendte. Skuespillere og musikere og sådant.

Som regel drak vi Irish coffie eller cafe’ au lait, når vi sad og mærkede fyrenes interesserede blikke på vores kroppe. Vi nød det begge lige meget. En fredag i maj gik det ’galt’ Det var strålende solskin, og Sidsel og jeg havde delt en 6-pak Tuborg Classics og 10 Prince Lights på kanten af Storkespringvandet på Strøget.

Jeg havde gået på line på kanten af springvandet, hvor jeg havde fået overbalance, og røget med fødderne ned i vandet. Mine gårdsangersko havde alligevel været så gamle og slidte, at jeg valgte at smide dem ud. Sidsel skulle til Amager og se Danny spille turneringskamp, og jeg fulgte hende til Metroen. Jeg gik gennem Københavns gader på mine bare, efterhånden meget beskidte fødder. Jeg havde lyst til flere øl, men jeg var totalt flad. Jeg var gået gennem Hovedbanegården, og var kommet ud i Istedgade. Hvis du ikke bor i København eller kender Istedgade, skal jeg måske lige sige, at det er der, mænd går hen, hvis de gerne vil betale for en fræk oplevelse. Her er både pornoforretninger, sexbiografer og prostituerede kvinder. Når man er en pige på 16år, kan man nemt og hurtigt tjene en god skilling dernede. Det var også her, jeg havde fået 500kr. For at tilfredsstille en mand med hånden den gang for snart et år siden. Vi har selv haft prostitution tæt inde på livet i min familie. Min moster har altid været alene med min kusine, Denise. Denise har altid savnet en far. Min moster er invalidepensionist og alkoholiker. Hun har ikke været den mor for sin datter, som hun gerne ville have været. Hun har altid været glad for mænd. Mange mænd på én gang. I min kusines første år, gik moster tit på værtshus. Enten tog hun Denise med, eller også lod hun hende lige alene i den toværelses lejlighed. Da Denise blev ældre, havde moster fået dårligere økonomi. Hun havde ikke længere råd til at betale værtshuspriserne for øl. Det var derfor mere bekvemt og meget billigere at sende sin 12årige datter ned i døgnkiosken på halmtorvet efter øl og smøger. Det var ofte sent om aftenen, og Denise oplevede hurtigt, at voksne mænd, der er fulde og ’sultne’ ikke lægger så meget mærke til hvor gammel en pige, der går alene er.

Denise fik snart mange tilbud, der gav mulighed for både ’kærlig omsorg’, hurtige penge og gratis cigaretter. Det eneste hun skulle gøre var at holde på deres tissemænd, og bevæge hånden frem og tilbage, indtil der kom noget hvidt stads ud af dem. Hun fandt hurtigt ud af, at hvis hun samtidigt løftede op i sin bluse, og gav manden lov til, at det hvide stads fra tissemanden ramte hendes allerede veludviklede bryster, gav det endnu flere penge i lommen. Desværre kom Denise i selskab med nogle mennesker, der gav hende noget at slappe af på. I dag er Denise på afvænning for kokainmisbrug i Jylland et sted. Da jeg kom til Skt. Nicolai kirken, satte jeg mig på cement forhøjningen med metalgitteret foran kirken. Jeg havde ikke siddet der ret længe, før der var ’bid’. Jeg havde lagt mærke til, at han luskede rundt ved kirken. Han var gået over i kiosken, der lå overfor kirken. Jeg havde siddet og røget min sidste cigaret, da han kom og satte sig ved siden af mig, og tog to øl op af posen med indholdet fra kiosk besøget. ”Må man ha’ lov at tilbyde en smuk lyshåret sommerpige en lille én til halsen og en cigaret?” spurgte han, og rakte sin cigaretpakke hen i mod mig. Det var godt nok Cecil uden filter, men jeg tog én alligevel. ”Hvad laver sådan en dejlig pige sådan et sted?” Spurgte han, og stødte sin ølflaske ind i min. Jeg satte flasken for munden, og trak på skuldrene, mens jeg nød indholdet. ”Du er måske ude på lidt hurtige lommepenge?” Spurgte han forventningsfuldt. ”Hva’ sku’ jeg tjene dem ved?” han knappede to øl mere op til os. ”Jo! Ser du?” begyndte han. ”Der er så mange mænd, hernede, der gerne vil betale pigerne for alle mulige væmmelige ting. Det eneste jeg godt kunne tænke mig, er at få lov til at se dig uden tøj på, mens jeg gør det lidt rart for mig selv. Du får 300kr. for det”. Jeg var fuldstændigt flad, Claes kom først hjem om en uge og jeg kunne godt bruge pengene. Vi begyndte at gå ned ad Istedgade. Jeg vidste præcis, hvor vi skulle gå hen. Portene i sidegaderne var for mørke, og der ville være for stor risiko for, at der ville komme nogen og forstyrre os. Der hvor Istedgade hører op, ligger der en park med en slags scene i midten, hvor der af og til bliver holdt koncerter. Ude i den ene side ligger der en legeplads. Her legede jeg ofte, da jeg var en lille pige. Som 12årig legede jeg tit med drenge. Jeg var altid med, når de spillede fodbold. Som regel gik drengene én efter én. Til sidst var der kun én dreng tilbage. På det tidspunkt skulle jeg altid tisse. Jeg inviterede ham med ind på pigetoilettet. Her fik drengen lov til at se på at jeg tissede. Jeg gjorde det med mange drenge, og nogen af dem (de store drenge), tog deres tissemand frem, og gned på den mens jeg tissede med spredte ben.

På den måde havde jeg allerede som 12årig set mange drenge og fyre få orgasme og udløsning. Jeg var meget nysgerrig vedrørende drenge, og jeg tror grunden til, at jeg legede denne lille leg, var en blanding af, at jeg gerne ville have drengenes opmærksomhed, og at jeg håbede på, at de lod mig se deres tissemænd. Manden og jeg gik over lyskrydset, der fører over til Enghave-parken. Han havde holdt mig i hånden hele vejen. Han var håndværkertype med store muskuløse hænder. Vi havde snakket meget på vejen. Han havde fortalt, at han hed Erling, og han var gift. Han havde spurgt, hvor gammel jeg var, hvad jeg hed og om jeg stadig var jomfru. Jeg havde været ærlig, og havde fortalt, at jeg havde en kæreste, som jeg ikke ønskede at være utro. Erling havde forsikret mig om, at han slet ikke var ude efter andet end at se min krop og lege lidt med sin tissemand imens. Vi skulle ind på legepladsen. De sidste to år havde der næsten aldrig været nogen børn på den. Narkomanerne brugte den om aftenen, og der lå altid kanyler på jorden og i sandkassen. Toiletterne var også permanent aflåst af samme grund. Bag den lange hvide toiletbygning var der en smal sti, der var omgivet af høje buske og træer. Det var her jeg havde tænkt mig at vise mig frem for ’R-ling’. ”Hvis du bare trækker nederdelen og trusserne lidt ned, og løfter op i T-shirten, så jeg kan se missen og brysterne, er det meget fint” Sagde han. Jeg gjorde, som han bad om. Jeg har aldrig set en mand gøre så store øjne. ”Det var dog fantastisk!” Sagde han og fiskede en halvstiv pik ud af bukserne. ”Du er dog en vidunderlig pige. Sikke nogle bryster og sikke en dejlig glat revne, du har”. Han begyndte at gnide på pikken. Det tog ikke lang tid, før den var stiv. ”Hvor lang tid har jeg?” spurgte han ængsteligt. ”Til du kommer, eller til vi bliver afbrudt af nysgerrige fremmede”. Han så på én gang lykkelig og bekymret på mig. ”Bare rolig! Der kommer aldrig nogen på denne tid af dagen!” Sagde jeg. R-ling gned videre på sin pik. Da han var kommet fik jeg mine 300kr. og han forlod parken alene. Jeg trak mine trusser og nederdelen op, og trak T-shirten ned. Så forlod jeg parken, der allerede havde givet mig adskillelige oplevelser med det maskuline køn. Fra min mobil ringede jeg til Danny, og bad ham sige til vores forældre, at jeg sov hos en veninde den nat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.