Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vores blikke mødtes, det øjeblik jeg kom ind af døren derhjemme.

Kan mærke hans øjne kigger på mig, det gør de altid. Jeg har tænkt over det længe, hvorfor han kigger sådan, hvad vil han?

SEX I DAG?

Hans blik har udviklet sig, jeg er nysgerrig og kigger op for at møde hans blik igen. Denne gang er hans blik mere intens, dybere og legende nysgerrigt.

Det giver et gisp i mig, en knugende fornemmelse, men samtidig også en dejlig varm fornemmelse i kroppen og i mit underliv.

En knugende fornemmelse, da det er forbudt. Han er min stedfar. En dejlig fornemmelse, fordi hans blik er så intens og legende.

Er mor hjemme? Nej, hun er taget afsted på aftenvagt. Jeg smutter også. Okay, hvad skal du? Ud at handle. 

Da min stedfar er gået, tager jeg mig et langt varmt bad. Kan ikke lade være med at fantasere om min stedfar, selv om jeg godt ved det er forbudt. Skruer brusehovedet af og lader strålen blive tilpas hård, så den kan stimulere min klitoris, mens jeg rører ved mig selv og mine faste bryster. Jeg kan slet ikke styre mig og kommer voldsomt i en beskidt fantasi, hvor min stedfar tager mig hårdt bagfra. 

Min krop er dejlig varm og afslappet, men jeg er stadig liderlig. Jeg smider mig på sengen og tager håndklædet af håret, og begynder at kærtegne mig selv igen. Min krop er fugtig efter badet, min hud er lækker og blød. Mine bryster spænder op og brystvorterne stivner med det samme. Jeg napper i brystvorten med fingrene, mens jeg kærtegner min flade mave, fører stille min hånd mod min fisse og lader fingrene glide ind og ud af mig, langsomt, intenst og fast. 

Jeg er så våd og liderlig. Jeg vrider mig i takt med mine bevægelser i fissen. Jeg trykker til på klitten og gnider mere rytmisk fast. Jeg stønner højt......

Må jeg være med? lyder en dyb og fræk stemme. 

Jeg bliver forskrækket og kigger op, det er min stedfar! 

Mit underliv strammer sig sammen, på den dejlige måde og uden et ord rejser jeg mig op og går over til ham i døråbningen. Han knapper hans jeans op og tager hans pik i hånden. Den er tyk og hård. Jeg sætter mig på knæ foran ham, nøgen.

Jeg slikker mine læber våde og tager hans hårde pik i munden. Lader mine læber omslutte hans pikhoved og lader mine læber og tunge glide taktfast hele vejen ned til roden og op igen. Jeg spytter indimellem på hans glans og skifter mellem mundleg og leg med mine hænder og tunge. 

Hvor har du lært at sutte pik, så frækt? stønner min stedfar. Du er 18 år! Jeg sender ham et frækt smil tilbage. Han skulle bare vide....... 

Tør du mærke fars hårde pik? Ja, gisper jeg. 

Okay, men først vil jeg smage din våde og stramme fisse. Læg dig på sengen, beordrer han. 

Han træder et lille skridt til tilbage. Fuck, hvor er du lækker, min lille tøs. 

Han går hen til mig og lægger den ene hånd på min hofte samtidig med at han taget mit ene bryst i munden og napper forsigtigt min brystvorte. 

Mine brystvorter er stive af nydelse. Så begynder han at kysse min mave og inderlår, inden han forsigtigt spreder min skamlæber, og tager min klit med en varm, våd, fast og rytmisk tunge og slikker mig hurtigere og hurtigere. Jeg stønner kraftigt. 

Kæft, du er våd, er min lille tøs så liderlig efter fars hårde pik? JA! 

Han vender mig om på maven og spreder mine balder og lader sin tunge glide ind mellem balderne og ned over mit numsehul og laver lange, våde slik samtidig med at han stikker to fingre ind i mig, som han kører frem og tilbage. Jeg gisper højt.

Du er klar, min tøs! Nu vil jeg kneppe dig, jeg vil mærke din stramme fisse om min pik. Jeg vil se dig og nyde dig! 

Jeg stønner et desperat JA! og kan ikke vente med at mærke ham. Han tager resten af hans tøj af. Hans pik er hård og hans blik vild og fuld af begær. 

Han tager om mine hofter, jeg stiller mig på alle fire, min fisse er sjask våd. Han spreder mine balder og i et stød, trænger han ind i mig. Jeg gisper efter vejret, en eksplosion af nydelse ruller ind over mig. Da han er helt i bund, lukker jeg øjnene og stønner af fryd. 

Støn for mig, jeg vil høre dig. Beordrer han. 

Han begynder at støde hårdt og intenst og jeg stønner højlydt i ekstase. Hans pik knepper mig hårdere og hårdere, mens han trækker vejret hurtigere og tungere. Jeg følger hans bevægelse og jeg skriger min orgasme og nydelse ud. Det får ham ud over grænsen, han trækker sig ud og kommer hårdt ud over mine balder og stønner Åh, Soffia.

Han falder ned over mig og vi hiver efter vejret begge to med sitrende kroppe. Vi ved begge, at det vi har gjort, er forkert. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.