Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun var nok 50 år gammel. Ansigtet var modent, og håret havde tydelige grå stænk, selv om det var velklippet og kort. Hendes hud var glat, men det bløde skind omkring navlen, og det øverste af lårene, aflørede alderen. Hårene på hendes mis var tykke og mørkegrå, og hendes små bryster bar også lidt præg af alderen, selv om de mørkerøde vorter strittede lystigt ud i luften.

Hun sagde ikke noget, og selv om hun gjorde kunne det ikke høres igennem trusserne – hendes egne – og strømpen – også hendes egen der var proppet i og omkring hendes mund. Hendes øjne flakkede skræmt rundt i det oplyste rum – rundt på de mennesker der stod omkring hende. De var i modsætning til hende selv fuldt påklædte. Hun var helt nøgen, og lå hjælpeløst bundet med et lem til hver senge stolpe på den store kraftige egetræsseng.

SEX I DAG?

Hun var klart den ældste i rummet. De seks personer der stod omkring sengen, og som var dem der havde klædt hende af, kneblet hende og bundet hende til sengen, var alle under 20 år gamle. Den ene – en pige på 16 – var lejer hos hende, og hun havde længe været træt af sin gamle sure værtinde, der altid brokkede sig, når hun havde gæster. Hun havde aftalt med to veninder og tre venner, at de skulle lave et baghold for værtinden. De var derfor kommet ned til veninden, og var begyndt at råbe op og spille musik. Kort efter havde det banket på døren, og værtinden råbte udenfor. Drengene havde flået døren op, og trukket den forbavsede kvinde ind i rummet, hvorefter de sammen med pigerne havde holdt hende fast og ganske enkelt klædt hende nøgen. Hun havde protesteret vildt, og strittet imod, men klædningsstykkerne faldt et for et, og nu lå hun nøgen og hjælpeløs på den 16-årige piges seng.

De seks diskuterede hendes skæbne, og de vidste hun kunne høre det. De drøftede at sætte klemmer i hendes brystvorter, brænde hendes kussehår af, lade hende sutte dem alle sammen af flere gange, pisse hende i munden osv. osv. Hun så mere og mere skræmt ud, og i starten lød der brummende benægtende lyde bag trusserne, men det var anstrengende, så det holdt op.

En af drengene, en kraftig lille mørkhåret fyr på 16 – 17 år, sagde han var helt vildt liderlig, og han ville bare kneppe hende. De andre opildnede ham til det, og mens pigerne med skinnende øjne så til, smed han hurtigt alt tøjet. Han unge pik stod 45 grader ud i rummet, og helt ugenert af pigernes kiggen, onanerede han lidt for øjnene af dem alle sammen, inden han lagde sig ind over den ældre kvinde. Der kom igen disse brummende benægtende lyde, men hun var ude af stand til at gøre modstand. Drengen støttede på den ene albue, mens han med den anden hånd hjalp sig selv ind i kvindens kusse. Så støttede igen på begge albuer og vuggede frem og tilbage med sin røv. De stramme små baller vippede op og ned, indtil han pludselig i et voldsomt hug pressede sin stive pik op i kvindens uforberedte kusse. Hun brølede bag trusserne, og hun rykkede vildt i snorene der holdt hende bundet, mens drengen pressede sig i bund i hende. Han kneppede hende vildt, og pigerne stirrede ufravendt på han røv der for op og ned.

De to andre drenge tog lynhurtigt tøjet af og var klar til at afløse deres kammerat. Begges pikke stod lige op i luften, og de kunne lade være med at småonanere lidt. Pigerne stirrede på dem og blussede, og den ene af dem, en lidt for kraftig lyshåret pige med store bryster, begyndte at tage tøjet af. Hun trak en løs T-shirt af over hovedet og hendes tunge hvide bryster sitrede i luften. de stive pikke voksede ved synet, og da hun trak sine jeans af og afslørede en meget lille g-streng, voksede de til fuld styrke, mens drengene stirrede på voldtægten foran dem og deres nøgne veninde. Hun trak lynhurtigt g-strengen ned, og afslørede en helt glat og buttet kusse som hun stolt viste frem.

Drengen der kneppede den ældre kvinde, begyndte at stønne, og den nøgne pige lagde en hånd på han pumpende baller og kærtegnede dem. Det fik drengen til at stønne endnu højere, og da pigen kørte en finger ned mellem hans baller og pressede den mod han røvhul, brølede han højt, og tømte sin sperm op i den ældre kvindes kusse.

Den nøgne pige opildnede sine veninder til at smide tøjet, og tøvende røde i hovedet, begyndte de at klæde sig af. Lidt efter stod de nøgne og fremviste deres unge flotte kroppe. Dem ene meget lille og tynd. Hun så ud til at være 13 år gammel men var 16-17 år. Den anden lille og buttet med kulsort hår på missen, omkranset af en dejlig mørk lød. Hendes fine bryster stod lige ud i luften. Drengen der var kommet i kvinden havde rejst sig op og stod med dryppende pik og stirrede på sit offer. Tårerne løb ned ad hendes kinder, og hagen krummede sig i gråd. En af de andre drenge skrævede ind over hende, og styrede sin pik frem til hendes kusse. På grund af kammeratens sperm var det nemt at komme ind i hende, og han pressede sig direkte i bund, hvorefter han pulede løs. Kvinden hulkede lidt bag kneblen, men havde helt klart overladt det hele til sine bødler.

Den tredje dreng gik over til pigerne, og den tykke pige de først smed tøjet, knælede foran ham. hun greb om hans nosser og styrede han store pik ind i sin mund. De to andre piger så på hinanden. Den mørke stirrede på sin veninde og sagde hun var smuk. Hun rørte let ved den andens bryster. Pigen gav et forskrækket og overrasket udtryk fra sig og rykkede sig lidt væk. Stirrede vantro på sin veninde. Drengen der først kneppede værtinden var kommet tilbage i rummet og gik hen til de to piger, og sagde det var dejligt at se dem røre ved hinanden. Det fik den overraskede pige til at slappe lidt af, og de tre omfavnede hinanden og lod fingrene vandre hvor de ville.

Drengen der havde sin pik i den tykke piges mund trak sig tilbage, fordi han var ved at komme. Han ville hellere pumpe sin sperm op i værtindens kusse. Drengen der kneppede hende stønnede dybt og skreg så kort ud i rummet, da han sprøjtede i værtinden. Hun kneb øjnene sammen og tårerne strømmede ned over hendes kinder. De unge var nådesløse, og samtidig med, at den tredje liderlige dreng gjorde sig klar til at kneppe værtinden, gik den tykke pige hen og begyndte at fjeren værtindens knebel. Hun sagde til hende, at hvis hun skreg om hjælp fik hun ikke bare kneblen i igen. Så ville de stikke nåle i hendes brystvorter og kusse. Kneblen forsvandt, og værtinden gispede efter vejret, mens hun viskende bad for sig. Hun blev bedt om og holde kæft, mens den tykke pige skrævede hen over hendes ansigt. Værtinden rystede benægtende på hovedet, mens hun godt vidste hvad der skulle ske. Hun viskede nej nej, men pige sænkede nådesløst sin buttede kusse ned mod hendes mund og beordrede hende

til at slikke. Samtidig havde hun godt fat om værtindens brystvorter, og var allerede begyndt at klemme og vride dem lidt. Værtinden fik at vide, at hvis ikke hun slikkede ville hendes brystvorter blive nevet hårdt. Drengen havde i mellemtiden stødt sig i bund i værtindens sejlende kusse, og lå med hovedet mellem den tykke piges lår, og havde fuld udsigt til hendes kusse og værtindens mund. Da sidstnævntes tunge blev stukket frem og ramte den tykke piges klitoris, kom han brølende i den værtindens kusse.

Den tykke pige vred sig lystent, mens de tre der stod og tog på hinanden gik over mod hende. Drengen stillede sig så den tykke pige kunne bukke sig lidt frem og tage hans stive pik i munden. De to andre piger var blevet ret varme på hinanden, og den lille tynde lyse pige skubbede sin veninde hen over et sofabord. Den buttede mørke kønne tøs lagde sig smilende på ryggen og spredte sine ben, mens veninden dykkede ned mellem dem og fandt den velduftende kusse med sin mund.

Efter flere udløsninger satte de seks sig i sofaen, og drøftede hvad værtinden nu skulle udsættes for. Hun bad viskende for sig, og om at komme løs. Hun ville ikke sige noget til nogen, hvis bare hun måtte komme løs. Hun fik at vide at hun komme løs, men at hendes hænder stadig ville være bundet på ryggen, og så skulle på skift slikke dem alle seks til udløsning. Når hun var færdig med det, skulle hun onanere foran dem. Derefter kunne hun måske komme fri, hvis hun lovede at være ordentlig, og altid gøre hvad den lille lyse pige der boede der, sagde.

Værtinden hulkede men indvilligede nikkende, og drengene der igen havde halvstive pikke, løste hende fra sengen og bandt hendes hænder på ryggen. De satte sig så hun skiftevis skulle slikke pik og kusse. Hendes forehavende tog næsten en time, og hun var udmattet da den tykke pige der sad sidst, igen havde fået udløsning ved hendes tunge. Hun havde grædt, hun havde sperm og kussesaft i ansigtet og kunne næsten ikke mere. Så løste den logerende pige hendes bånd, og skubbede hende om på gulvet, hvorefter hun fik ordre på at onanere mens de så på.

Kvinden lå pustende på gulvet, mens hun langsomt førte sin højre hånd ned mellem sine ben. Med lukkede øjne og skamfuld som aldrig før, berørte hun sin kusse, mens de seks unge så på og kom med kommentarer om hendes krop. Hun begyndte at lave små cirkelbevægelser rundt om sin klitoris, og mærkede omgående reaktionen. Brystvorterne voksede, og der undslap hende et lille støn. Hendes bevægelser blev heftigere, og hun løftede numsen fra gulvet og roterede let frem og tilbage. Hun havde glemt de var der, og spille nu sin fisse hæmningsløst. De seks unge stirrede paralyseret på den modne kvindes leg, og drengene havde endnu en gang stive pikke, som pigerne næsten pr. automatik spillede op og ned. Pludselig brølede kvinden dyrisk helt nede fra halsen, og hendes krop gennemrystedes af kraftige orgasmer. Hun rullede frem og tilbage på gulvet i kramperne. To af drengene kom ud over pigernes fingre.

Der var underligt stille bagefter. Så rejste den logerende pige sig og gik hen til sin værtinde der smilende satte sig op og sagde: ”Tak, Line, det var lige præcis det jeg gerne ville opleve. Der er frokost til jer alle sammen ned hos mig om en time. I er dejlige. Tak skal I have.”

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.