Det kunne være at den liderlige frue ville have en masse pik i alle huller så hun fik et godt nytårs knald….:-) Jeg sender en sms at jeg er kommet som aftalt...

Jeg skulle til nogle af mine venners venner som dette år afholdt en stor nytår for en masse. Jeg kom med som single da jeg var blevet skilt for 8 måneder siden så man var rigtig i fest humør. Vi var en god bladning af nye og gamle venner i en bred alder fra midt 40’erne til start de 60 år.

Pladserne ved borderene var fordelt på den måde at man trak et pap nr. som var klippet i stykker og så skulle mændene ud og lede efter modparten, jeg fandt midt og fik en moden kvinde sidst i 50’erne som min borddame, hun var gejlet godt op med kort nederdel og stram BH som løftede de modne bryste godt op, lille fræk røv i kjolen og rød pik sutte mund var det første jeg tænkte……. 

Vi fik sat os og snakken gik, jeg kunne godt høre at min borddame spurte ind til at jeg var blevet alene, så skal du vil på dame jagt kom hum med et smil, jeg svarede at nu ville jeg lige tage det med ro men hvis der skulle komme noget kunne det da godt være. 

Det var en super middag og aften skred hurtig frem og inde længe var der kort tid til det blev midnat, vi fik stimlet os sammen og anrettet kage og glas så der kunne skåles i Champagne…. Vi fik skålet og ønsket godt nytår til alle, da jeg kom til min borddame, fik jeg et står kram og et lille kys på halsen efter fuldt af et skævt smil. 

 Som aften skred frem begyndte vi at danse nogle af os og nogle snakkede i hjørnerne, jeg var på gulvet op til flere gange og efter en tur på gulvet kom min bord dame over udtrykte at nu var de hendes tur til en svingom, hun var blevet lidt fuld siden sidst vi sad sammen, vi kom på gulvet sammen med 2 andre par, det var et hjørne i stuen som var lavet til danse gulv, vi dansede både tæt og med sving, jeg kunne mærke at hun godt kunne li at jeg holdte fat og styrede dansen, jeg pressede hende ind til mig så jeg rigtig kunne mærke hendes barm mod mit bryst, hun klemte min hånd som gengæld for det jeg gjorde og det udløste at jeg tog et skridt mere, da jeg vendte ryggen mod stuen tog jeg hånden ned og klemte hendes røv og der kom et åååeee fra hende, du er squ da en frækkert kom det stille fra hende, ja men du kunne jo li det var mit svar retur, ja det er længe siden nogle har gjort dette, min mand er der ikke så meget gang i mere, okay…. Svare jeg… vi danser rundt og jeg holder hendes ene hånd tæt ind til mig og med et klemmer jeg hendes bryst og får en finger ned på vorten, det kommer et gisp og med et, svinger jeg hende ud og rundt…. 

Takker for dansen og siger at vi må have en mere inde aften er slut, det er hun med på og smiler retur. Jeg går over til den opbygget bar og blander mig en drinks og går ud på altanen for at få noget luft, kan se at det er en stor vinket altan og rundt hjørnet står 2 andre og kysse og han kæler for hendes bryster og hun stønne….

 Jeg går ind og falder i snak med nogle andre i selskabet, kan se at min bord dame holder lidt øje med mig mens hun snakker med andre, jeg kommer på gulvet igen med en anden kvinde og da vi slutter tager min bord dame over, med det samme holder hun mig tæt ind til kroppen, du lovede mig en tur mere og ser smiler op på mig, det er rigtigt og jeg klemmer igen, der er squ kommet liv i den modne kvinde, jeg svinger rundt og gentager mit klem på røven og køre en finger ind i balle revnen men jeg klemmer, der kommer et stille åååeee mens hun klemmer min hånd…. Vi danser af og siger til hende hvis hun tør skal hun komme ud på altanen om 5-6 min, hun ser op på mig med våde liderlige Bambi øjne og kommer med et nik, jeg blander en kølig drik og går ud på altanen.

Jeg venter spændt på om hun vil komme, kort efter står hun der ude og virker lidt nervøs, hvad er det hun har gang i tænker hun men det er liderligheden som styre kan jeg se, kom her over siger jeg og får hende rundt hjørnet hvor der er mørket og ikke nogle vinduer mod stuen, får hende på højre side af mig og med et tager jeg hende igen på røven, der kommer et gisp da jeg klemmer røven, jeg siger hun skal se ud over p-pladsen og med et har jeg hånden op under kjolen og inde hun når at sige noget har jeg en finger ved den glohede fisse som er plask våd, hun sukker mens jeg roligt, finger knepper hende, hun ser sig nervøst rundt mens hun gisper, jeg retter mig til og føre nu 2 finder op mens hun nu spreder sine ben mere så jeg kan komme til, fissen koger af liderlighed og sluger mine finger, jeg køre løs i fissen, hun bider liderligheden i sig får ikke at afsløre hvad vi laver, jeg tager min finger ud og viser de våde finger mens jeg tager dem i munden og sutter dem rene for fisse safter, hold da kæft hvor er du fræk….jeg tager hendes hånd ned på min pik som er ved at sprænge i bukserne, den er til dig hvis du tør, der kommer et gisp, det går ikke her siger hun, jeg ser køligt på hende, det er op til dig…… 

 Vi snakker af og hun smutter ind i stuen igen og jeg skal lige have pikke i ro inde jeg går inde jeg går ind, hun smiler skævt til mig op til flere gange hen over aften som var blevet til nat, da jeg står ved baren og skal finde en cola kommer hun op og blander sig lidt og med et stikker hun diskret en lille seddel i hånden på mig mens hun smiler og smutter igen. Jeg får læst sedlen “ skriv til mig ASAP og et tlf nr……” 

Jeg skriver “ Hej frække, er du frisk på mere… “. Der går lidt tid før der kommer et svar retur. “ Ååee du er fræk, vi går hjem inde for 15 min, vi bor Sten……vej 21, vent i garagen til jeg kommer ud. Kram “ Jeg svare hurtigt “ Jeg er klar hvis du er klar til mere… :-) Der kommer en slikmund smiley “ retur som svar. Jeg kender godt dette vejnavne som er 12 min her fra på cykel som jeg var på den aften her da man ikke kan få en Taxi denne aften. De går kort efter rundt og siger farvel og jeg kan godt se at hendes mand er godt fuld, da han siger farvel til mig siger han at det var godt jeg havde danset med hans kone for det kan hun godt li, det takkede han for, jeg tænkte mere på om han også ville takke mig når jeg havde gennem bollet hans kone senere på aften, jeg smilte retur og takkede for en hyggelig aften, da jeg hilste på konen, fik jeg en krammer og en lille hilsen i øret “ Glæder mig til at mærke den “ jeg nikkede som svar. 

 De smuttede, tog en Cola mere for at være total frisk til min nye opgave, vi begyndte at rydde lidt op mens jeg holdt øje med tiden, jeg trak den lidt da jeg ville være sikker på at de var kommet hjem. 

Da jeg var på cyklen tænkte jeg meget på hvad jeg skulle gøre ved hende, skulle jeg være den fine fyr og please hende med lidt pik i fissen og fisse slik eller skulle jeg være mere på og styrer og befale hvad hun skulle……..

Da jeg var fremme ville jeg nok mere se hvordan hun startede op, det kunne være at den liderlige frue ville have en masse pik i alle huller så hun fik et godt nytårs knald….:-) Jeg sender en sms at jeg er kommet som aftalt. Kort efter kan jeg høre døre går og hun kommer ud til mig med et stort smil, hejsa og rækker hånden frem til mig som jeg tager, kom siger hun og går mod en dør til et værksted på siden af huset. 

Da vi kommer ind er rummet lyst op af det lys som der er ude ved garagen, hun giver mig en kæmpe krammer som går over i kys som bliver meget liderlige, jeg begynder med det samme at kramme brysterne og med et har jeg hånden op under blusen og kort efter har jeg befriet dem ud af BH’en så de store tunge bryster kommer frem så de kan krammes, jeg trækker op i blusen og tager fat i brystet og begynder at sutte og bide i vorterne, hun stønner og nyder min leg….. trækker blusen over hoved så jeg kan se dem, dejlige modne bryster mens jeg sutter tager jeg den ene hånd ned til fissen og får hånden op under kjolen og til min store overraskelse er trussen væk, jeg møder en dampene fisse som sejler af liderlighed. Hun stønner og nyder min behandling, hun kæler for min pik uden på bukserne, jeg ser ned på hende og siger at hun godt må pakke den ud og med et er bukserne åbnet og de falder ned til fødderne. 

Jeg ser at der lægger en pude til en stol som jeg tager og smider på gulvet mens jeg siger at nu kan hun komme ned på knæ så hun bedrer kan nyde pikken, hun går ned på knæ og leger med tungen og munden uden på trussen, min godt stive pik ville bare ud og med et sprang den ud i ansigtet på hende, der kom et gisp da den stod lige ud i ansigtet på hende, tungen kom frem som begyndte at lege med pikhoved, jeg roste hende og nød arbejdet, hun åbne munden og begyndte at sutte på den, hænderne kørte frem og tilbage og spillede min pik mere end hun suttede, jeg fjernede hendes hænder om på mine baller så pikke nu stod lige ret mod hendes mund, hun var helt op at køre af liderlighed og prøvede at sutte mere og mere på pikken så den kom længere ind i munden, det kom et gisp af liderlighed da hun slipper pikke med munden for lige at få mere luft, jeg roser igen det hun gør og med et ryger den ind i munden igen, jeg ser ned og nyder synet at den modne kvinde det kæmper med min stive pik, jeg begynder at lave kneppe bevægelser og får pikke længer ind i munden, kæl for dine bryster befaler jeg og med et leger hun med dem og vorterne bliver nevet og krammet men jeg nu mund knepper hende så savlen løber….. 

Hun kommer op at stå og med et får jeg hende bukket ned over en stol så røven stridende ud mod mig, jeg føre en hånd ned til fissen som driver, pikken presses mod fissen som åbner sig og æder min pik til roden, det kommet et stået ååååeeeee da jeg er i bund og med et sætter jeg farten op og knepper nu løs i den liderlige fisse, kan se at brysterne slasker frem og tilbage i takt med mine kneppe bevægelser, lige med et giver jeg hende et stort klask på den ene balle, der kommer et åååee ja, mere og med det samme får kun 3-4 slag mere på ballerne, hun bliver helt tændt af disse slag og det tænder mig, jeg trækker mig ud og holder hende på stolen, jeg krammer de store bryster og niver i vorten og med et giver jeg røven nogle flere slag så ballerne bliver lidt røde, retter pikke mod hendes hoved mens hun står foroverbøjet, munden bliver åbnet og med det samme mund knepper jeg hende mens jeg presser hoved godt mod min pik så den kommer langt ind, jeg trækker mig ud og hun gisper efter vejret med et er jeg i munden igen og knepper løs, det gør jeg 3 gange lige efter hinanden, derefter får fissen igen en tur at min kampklare pik, jeg trækker nu i håret på hoved mens jeg knepper løs, hun stønner løs og lader mig bare bruge hende, jeg slipper og med et klasker jeg igen røven, kan mærke at jeg er ved at komme, med et trækker jeg mig ud og får hende ned på puden så hun igen kan sutte pik, den bliver nu slugt og jeg knepper løs og med et kommer jeg i en kæmpe udløsning som havde hobet sig op over aften, spermen pumpes ud i munden og jeg kan se et dette er ikke noget hun har gjort meget i for hun ville i starten trække sig væk med jeg holde fast i hoved mens jeg pumpede løs i munden så sæden løb ned på brysterne og resten blev slugt for at hun kunne få luft….. da jeg trækker mig ud, synker hun sammen på puden og ser op på mig med et smil…. Det var fanme frækt lige det jeg trængte til, jeg smiler retur og siger at det var et super godt nytårs knald, hun griner og siger ja det var det. 

 Vi krammer og jeg springer på cyklen og køre hjem med et stort smil, da jeg er hjemme, er der en sms fra fruen “ Hej frække. tak for en super omgang sex, der var noget jeg ikke havde prøver før, det var superfrækt, har nok mere været det stille sex jeg har dyrket, tror ikke jeg kan få min mand til at gøre dette som du gjorde…. Kram “. Jeg svare lidt efter..  “ Hej frække Q. Du siger bare til så finder vi en dag senere på året, så bygger vi mere på…… ;.). Kram 

 Der blev stille på tråden så jeg tænkte på at det nok var det. Men så nogle dage efter kom der en sms igen fruen. “ Hej frække, det kunne godt være jeg vil dette, skal lige komme mig over sidst, er godt øm i røv og fisse samt mine kæber er ømme efter alt det sutte pik. Kram. Jeg svarede “ Jeg er frisk. Øvelse gør mester, din frække Q. Kram “ Jeg ville holde dampen oppe, det kunne jo være hun ville mere…….

 

 

Nytårsaften der blev udnyttet
I alt: 4.2 ud af 5 - fra i alt 29 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér