BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg hedder Per er 36 år og gift med Gitte som er en dejlig kvinde på 33 år. De vi blev gift for 7 år siden havde vi et heftigt og dejlig sexliv, men efter at jeg for 2 år siden fik at vide at jeg ikke kunne få børn, var det som om at min lyster og evner på det hvide lagen forsvandt. Jeg kunne sagtens få rejsning og holde den når jeg var alene, men hver gang Gitte og jeg havde sex forsvandt rejsningen kort efter jeg var kommet min pik op i hende. Dog kunne den komme op igen med det samme hvis hun suttede mig. Derfor bestod vores sexliv sammen stort set kun af oralsex. Gitte har været meget overbærende, og har hele tiden ment at mine lyster og rejsningsproblem ville forsvinde med tiden. Der er ingen tvivl om at jeg elsker hende og hun elsker mig.

En lørdag formiddag blev min Gitte ringet op af Lars, som er gift med min kones bedste veninde Heidi. Heidi er på samme alder som min kone, mens Lars er 43 år. Heidi havde været ude for et biluheld, og var kommet slemt til skade. De næste par uger brugte vi meget tid inde på hospitalet. Heidi havde fået et brud i ryggen, og fik at vide at hun skulle ligge i stræk i mange måneder.

SEX I DAG?

En dag vi var inde og besøge Heidi bad hun om at tale alene med mig. Både Gitte og jeg var overraskede, men Heidi fortalte at hun også havde brug for at tale alvorligt med Gitte bagefter. Gitte forlod rummet og jeg stod alene tilbage med Heidi.

- "Per", sagde hun med tårer i øjnene, "Jeg er nervøs for Lars".

- "For Lars. Hvad mener du?" spurgte jeg forvirret.

- "Jeg ved ikke om Gitte har fortalt det, men Lars har et kæmpe sexbehov, og er vant til at få sex flere gange dagligt. Jeg kan se på ham at han er ved at gå til, og jeg er bange for at han ikke kan styre sin sexlyst. Det ville være okay, at han fik sex ude i byen. Men samtidig er jeg også bange for at miste ham, hvis jeg lader andre kvinder komme til. Jeg ved at meget få kvinder vil kunne give slip på ham efter at de har haft sex med ham. Samtidig tror jeg også at han er ved at gå til med alt det huslige arbejde derhjemme" sagde hun med trist stemme.

Nu har Lars altid været en kæmpe blærerøv, der altid fortalte hvor god og dejlig han var. Han fortalte tit hvor god han var til sit arbejde, til sport og alle andre mulige ting. Gitte havde da også fortalt, at de havde et godt sexliv, men at de kneppede flere gange dagligt, det havde jeg ikke troet. Jeg brød mig ikke specielt om ham, men holdt ham ud fordi han var gift med min kones bedste veninde.

- "Jeg vil gerne tale med ham, men jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige", sagde jeg.

- "Nej det hjælper ikke noget. Nej, det jeg vil bede dig om rækker meget længere og kræver et kæmpe offer fra både Gitte og din side" sagde hun med et alvorligt blik.

Jeg så spørgende på hende og hun fortsatte:

- "Den eneste jeg stoler på i forhold til Lars, det er Gitte. Jeg ved at hun aldrig ville tage ham fra mig – ligegyldigt hvad.. Så det jeg vil bede dig om, er at lade Gitte være Stand-in for mig til jeg kommer hjem igen"

- "Hvad siger du? Vil du have at jeg skulle give tilladelse til at Lars kneppede Gitte. Det kan du glemme alt om. Jeg tror nu heller ikke Gitte ville gøre det" sagde jeg skarpt.

- "Neeeeej, hun får jeg alt hvad hun har brug for allerede, ik’?. Gitte har fortalt om jeres problemer, og det kunne jo være at det satte gang i jeres sexliv igen, hvis der kom hjælp udefra Jeg ved at Gitte aldrig kunne være dig utro, men alle kvinder har brug for pik, og det gælder også Gitte. Du vil da også gerne se hende lykkelig, ikke? Jeg tror faktisk at det her kunne hjælpe os alle!" sagde hun med en dominerende tone.

Jeg kiggede flovt ned i gulvet.

- "Jeg tror faktisk, at du også ville synes at det var frækt at se Gitte få noget rigtig pik. Prøv at forestille dig Gitte liggende nøgen på knæ foran Lars. Forestil dig, at du også sidder nøgen ved siden af, og ser hvordan hun spændt får åbnet hans bukser, som hun trækker ned. Forestil dig hvordan hun sultent kigger på den kæmpe bule han har under underbukserne. Forestil dig hvordan Gitte nervøst tager Lars underbusker ned, og for første gang ser en rigtig mandepik…Kunne det ikke være fedt?"

Her burde jeg have sagt stop, men jeg mærkede hvordan bulen i mine bukser blev større og større, og kunne kun fremstamme "Uhmm".

- "Godt så er det en aftale" sagde hun

- "Nej, det er forkert, og hvad med mig – hvad får jeg ud af det" spurgte jeg

-" Kære Per. Du vil får stiv pik hver dag, en lykkelig kone og helt sikkert reddet dit sexliv og nok også jeres parforhold generelt. Din stive pik i bukserne fortæller at du faktisk synes at det er frækt. TAG DEN FREM, SÅ JEG KAN SE DEN" kommanderede hun og så på mig med et skarpt blik.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg følte bare at jeg måtte gøre hvad hun sagde. Så pludselig stod jeg med pikken i hånden.

- "gud hvor er den sød" sagde hun drillende

Hun fortalte frækt videre på hvad der kunne ske, og der gik ikke længe før skød en ladning på hendes dyne. Hun grinede.

Pludselig bankede det på døren. "Et øjeblik" Råbte hun. Hun kiggede alvorligt på mig, og sagde "Har vi så en aftale?".

- "Hvis du kan få Gitte med til det, så vil jeg gerne prøve at hjælpe, men jeg tror ikke at hun vil gøre det" sagde jeg mens jeg proppede pikken i bukserne.

- "det skal jeg nok klare" sagde hun og råbte kom ind.

Jeg havde stadig sperm på mine hænder da Gitte kom ind. Hun så spørgende på os begge, og spurgte hvad der skete. Jeg blev sendt ud. Gitte var inde hos Heidi i godt en time. På vejen hjem talte vi ikke sammen. Ingen af os vidste hvad der skulle siges – men det vidste Lars. Han sad i vores sofa, da vi kom ind i stuen.

- " nååååå" sagde han. "Er der en forsømt husmor, der trænger til pik?"

Hverken Gitte eller jeg sagde noget, men kiggede bare ned i gulvet.

- "Karsten fortæl Gitte, ligesom du fortalte Heidi, at du gerne vil se hende bliver taget af min kæmpepik. Fortæl hvordan du fik stiv tissemand, da Heidi fortalte hvordan Gitte ville tilbede min pik" sagde han overlegent mens han tog sig til skridtet.

Jeg fortalte dog kun at jeg havde sagt ja til Heidi.

Gitte indrømmede at hun også havde indvilget i at hjælpe.

- "Smid tøjet begge to" kommanderede han mens han sagde han faktisk mente at han gjorde det for os.

Vi tog begge flovt tøjet af og stod snart begge nøgne.

- "Gå ned på alle fire og kravl herhen og sæt jer på knæ foran mig" kommanderede han.

Vi gjorde som Lars sagde og sad snart på knæ foran ham.

Han fortalte at han var den nye Herre i huset, og at det betød nye regler. Han listede dem op:

1. Gitte skulle altid både hjemme og ude være i klædt kort nederdel, nedringet bluse og selvsiddende strømper. Trusser og Bh måtte ikke mere bruges. Altid glatbarberet

2. Jeg skulle altid være nøgen herhjemme, med mindre at vi fik besøg af familie eller venner. Når jeg var på arbejde eller ude måtte jeg bruge mit eget tøj. Gitte skulle sørge for at gøre sig lækker og indbydende så snart han kom ind af døren. Gitte skulle være parat til at modtage pik døgnet rundt.

3. De huslige pligter skulle Gitte og jeg være fælles om, dog skulle overtage jeg alle huslige pligter så snart Lars kom ind ad døren. Jeg skulle sørge for at servicere dem begge med mad og drikkelse når de forlangte dette.

4. Jeg skulle flytte ud af soveværelset og ind på gæsteværelset. Jeg ville nogle gange få lov til at kigge på at Gitte fik rigtig mandepik, men ikke altid. Jeg ville indtil videre stadig få lov til at være sammen med Gitte seksuelt, men jeg måtte under ingen omstændigheder trænge ind i hendes fisse – den tilhørte Lars. Gitte måtte gerne give mig et blowjob, hvad han ikke mente hun ville have lyst til særlig længe, jeg måtte dog ikke komme på eller i hende. Som udgangspunkt skulle jeg nok kun regne med handjobs fra mig selv og Gitte.

Ellers ville tingene komme hen ad vejen. Lars smilede, og spurgte om vi indvilgede i disse ting. Vi nikkede begge.

Få sex i dag

- "Per, fortæl Gitte at du gerne vil have hende til at tage min pik frem, og at du gerne vil se hende tage min mandepik i munden" sagde Lars henvendt til mig.

Jeg kiggede på Gitte og sagde "Skat, jeg ville elske hvis du vil tage Lars pik frem og sutte på den" sagde jeg lavt.

Gitte så op på Lars som nikkede. Gitte tog hånden hen på Larses skridt, og mærkede Lars halvstive pik bag stoffet. Hun knappede knappen op og trak forsigtigt lynlåsen ned. Hun trak bukserne ned. Hun kunne dårligt vente med at få underbukserne ned på Lars., men pludselig hang der en flot og stor halvstiv pik foran Gittes hoved. Gitte fik fremstammet "wow".

- "Må jeg" spurgte hun og kiggede på Lars

Gitte tog fat om pikken og lod tungen glide hen over pikhovedet. Hun slikkede skaftet og nosserne og snart havde hun Lars kæmpepik i munden. Den var nok 23-24 cm. lang og meget tyk. Hun kunne dårligt gabe over den.

Lars kiggede på mig og sagde "Du må gerne lege med din lille tissemand, mens din kone smager en rigtig mandepik". Jeg kiggede ned og så at min pik stod som den sjældent har gjort. Gitte kiggede ned på den og smilede til mig. Jeg greb min pik, og nød at se hvordan Gitte forsøgte at sluge Lars pik. Der gik dog ikke lang tid før jeg kom i nogle kæmpe sprøjt. Lars grinede og sagde "Stakkels dig Gitte. Er det det du har måttet leve med de sidste år?". Gitte stoppede hvad hun var i gang med, kiggede ned på min halvstive våde pik og det svineri jeg havde lavet på gulvet, og sagde "Ja det er jeg bange for, så at skulle tage din kæmpepik, vil være som at få taget mødommen". Lars trak lidenskabeligt Gitte op til sig, og det mødtes i et kæmpe kys. Jeg mærkede jalousien vælte ud, men blev siddende.

"Ryd op efter dig, og begynd madlavningen. Vi går ind og hygger os i soveværelser nogle timer" sagde Lars mens han træk en smilende Gitte med sig ind i soveværelset. Jeg tog noget papir og tørrede op efter mig. Mens jeg lavede maden hørte jeg skiftevis skrig og klynken inde fra soveværelset. Jeg havde aldrig hørt Gitte give så meget lyd fra sig under sex.

Da maden var færdig bankede jeg på soveværelsesdøren, og meddelte at der var mad. Der gik over 15 minutter før Lars og Gitte kom ud. Gitte smilede over hele femøren, og lignede en teenager, der oplevede sin første forelskelse. Gitte kom hen til mig, tog mig rundt om nakken og kyssede mig lidenskabeligt. Jeg kunne lugte og smage Lars sperm. Hun kiggede på mig, og sagde "Jeg elsker dig mere end jeg nogensinde har gjort". Hun tog fat om min halvstive pik kiggede mig i øjnene og sagde "Selvom at du ikke har en pik som kan bruges til noget, så er du den bedste mand man kan få". Lars smilede og blinkede til mig.

Efter maden ryddede jeg op. Gitte og Lars tog et bad og lagde sig bagefter henslængt i sofaen og så fjernsyn. Gitte så flere gange forelsket ned på Lars pik, som hun hele tiden havde i sin hånd.

Da jeg havde taget opvasken stillede jeg mig hen til dem. Lars gav tegn til at jeg godt måtte sætte mig ned foran dem. Her sad jeg på knæ foran min kone og hendes elsker, og havde faktisk aldrig været mere forelsket i min kone end nu. Gitte gnubbede min pik med foden, uden dog at hun koncentrerede om det. Hendes blik var hele tiden på fjernsynet eller Lars pik. Lars kiggede ned og så at jeg havde fået rejsning igen. Han hviskede noget til Gitte, som smilede lumsk. Hun begyndte nu at arbejde hendes fod mere intenst mod mit skridt, og det varede ikke længe før jeg sprøjtede ud over hendes fod og ben.

-"Uhhh, det er ikke godt. Gitte sagde jeg ikke at Han ikke måtte komme i eller på dig tidligere i dag?" sagde Lars.

- "Jooo, det gjorde du helt bestemt"

- " Per, der er kun én måde hvorpå du kan lære at styre din sædafgang, og det er med straf hvis du ikke kan styre den. Derfor slik hendes fod ren" kommanderede Lars.

Jeg trak mig tilbage, men Lars greb fat i mit hoved og fat i håret og sagde "Når jeg beder dig om noget, så gør du det, forstået" Han så hårdt på mig, og kunne se i mine øjne, at jeg havde givet op. Jeg kiggede op på Gitte som blinkede anerkendende til mig. For første gang smagte jeg min egen sæd. Jeg troede faktisk at det ville smage grimt, men smagen overraskede mig positivt. Da hendes fod og ben var ren, blev jeg bedt om at skifte sengetøj, og derefter gå i seng i gæsteværelset. Da deres sengetøj var skiftet gik jeg ind og sagde godnat. Gitte sagde at hun ville komme ind og kysse mig godnat senere.

Det blev en nat uden eget søvn. Jeg kunne høre hvordan Gitte og Lars kneppede i timevis. Da der endelig blev ro kom Gitte ind i gæsteværelset. Hun lagde sig ind til mig og kyssede mig.

-"Skat, hvordan har du det med alt det her?" spurgte hun.

- "Gitte, jeg har ikke set dig så glad og tilfreds nogensinde, så jeg er selvfølgelig bange for at du vil vælge Lars frem for mig" svarede jeg.

- "Per, jeg ville aldrig vælge Lars frem for dig. Både fordi jeg har lovet Heidi det, men også fordi at jeg elsker min dig. Hans pik derimod den bliver jeg nok afhængig af. Men hvordan har du det med at se mig med Lars?" spurgte hun

- "Jeg synes at det er frækt at se dig med Lars. Jeg er vild med den måde du nærmest tilbeder hans pik. Med hvad når Heidi kommer hjem, skal I så dele Lars?" spurgte jeg interesseret

- "Nej, Lars er Heidis mand, men Lars kender en som kunne overtage hans plads. Han hedder Søren og er lykkelig gift med en kvinde, som ikke er interesseret i sex. De elsker hinanden ligesom os, men har bare ikke noget til fælles seksuelt. Han har derfor fået tilladelse til at finde sig en elskerinde, men du skal jo også godkende det" svarede hun.

- "Hvis hans pik kan gøre dig ligeså lykkelig som Lars’s, så er det ok for mig" sagde jeg

Gitte kyssede mig godnat og bad mig om at vække dem kl. 9 næste morgen med morgenmad på sengen. Jeg faldt udmattet omkuld.

Næste morgen stod jeg op, gik i bad og lavede en bakke parat med morgenmad og kaffe parat. Jeg bankede på kl. 9, og Lars bad mig komme ind. Gitte var i gang med at sutte Lars’s pik, da jeg kom ind ad døren. Selvom at hun dårligt kunne løsrive sig, så satte hun sig til sidst op og spiste morgenbrød. Men hun havde dårligt spist færdigt før hun igen var nede mellem hans ben. Lars lå bare og læste avisen, mens han fik suttet pik af min kone. Efter noget tid bad han hende slutte og sætte sig på alle fire. Han beordrede mig ind under hende så jeg kunne slikke hende, mens han gav hende den bagfra. Det var frækt at se hvordan Lars store pik forsvandt i Gittes fisse. Jeg satte tungen til hendes klit og slikkede det bedste jeg havde lært, selvom det var svært Lars nosser der bankede frem og tilbage.

Jeg kunne høre at Lars var ved at komme, og han kom i nogle lange seje stød.

- "Fortsæt med at slikke Gittes fisse" beordrede han.

Lars trak sig langsomt ud. Jeg slikkede videre og mærkede Lars’ sperm komme sivende ud af Gittes gabende kusse. Jeg slikkede Gitte ren for Lars’ safter og hun endte med at komme i en kæmpe orgasme.

De to næste måneder boede Lars hos os, og inden Heidi kom hjem havde Lars sørget for hans afløsere. For i dag er det faktisk sådan at Gitte har 2 elskere, som kommer hos os næsten dagligt. Min rolle er stadig den samme og Gitte kommer hver aften ind og kysser mig godnat – både med og uden noget mundgodt til mig i munden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.