Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en dejlig varm sommerdag og vi havde tilbragt det meste af dagen på stranden hvor vi var blevet stegt godt igennem. På vej til toget gik vi forbi en biograf og jeg så at der kørte en FILM som jeg gerne ville se og jeg fik overtalt min kæreste ( Martin ) til at vi gik ind og så den. Det var en af de sidste dage filmen gik så der var ikke så mange i biografen, og vi satte os helt bagerst.
Foran os sad 3 små tøser ( ca 13-14 år). Da vi havde set lidt af filmen, som var lidt for barnlig, kunne vi ikke rigtigt holde fingrene væk fra hinanden. Heldigvis sad der ikke andre på vores række, så jeg fiskede stille og roligt hans dejlige stive pik ud af bukserne og begyndte at spille ham af *sf*. Jeg have en kort sommerkjole på, så der var let adgang for hans dejlige fingre. Han legede først lidt med min klit før han stille og roligt begyndte at fingre kneppe mig. Jeg var så våd at jeg var bange for at pigerne foran os kunne høre det svuppe *gf*. Jeg kunne mærke at han ikke havde langt igen og så var det at jeg så at hende der sad foran Martin havde lagt sig lidt ned i sædet så hendes lange mørke hår lå bagover sædet og ned i hætten fra hendes jakke, og så var det jeg fik en fræk ide *sf*. Jeg spillede ham hurtigere og da han skulle til at sprøjte rettede jeg hans pik mod hendes hår og hætten *sf*. Det skal lige siges at Martin sprøjter mere end de fleste andre fyre jeg har været sammen med. De første 2 sprøjt ramte hendes hår (hun opdagede det heldigvis ikke *gf* ) og de næste 5-6 sprøjt ramte ned i hendes hætte *sf*.
Det så vildt frækt ud og jeg var selv også lige ved at komme..man kunne rigtig se alt hans dejlige sperm ud over hendes hår og hætten *sf*. Da han havde sprøjtet færdig suttede jeg han hurtig ren og pakkede pænt hans pik væk igen.
Nå men filmen blev færtig og lyset tændt. Man kunne stadigvæk godt se spermen men der var ikke nogen af de 3 piger der så det. Da vi gik ud af biffen gik vi lige efter dem og jeg syntes det var vildt frækt at se hende gå men sperm i håret og på hætten, selvom man ikke rigtigt kunne se det så meget, det meste sperm var inde i hætten. De skulle heldigvis også med toget og da vi stod og ventede på toget skete det. Hun tog hætten på. Vi frygtede det værste, men hun opdagede ikke noget. Så kom toget og vi gik ind i den samme kupe som dem. Da vi satte os tog hun hætten af igen og så kunne man rigtigt se hvor meget han faktisk havde sprøjtet *sf* hendes hår var helt tilklisteret bagpå, hvilket den ene veninde hurtigt opdagede *gf*.
Hun tog selvfølgelig hånden op i håret med det resultat at hun nu også havde sperm på fingerne. De kunne ikke finde ud af hvad det var og prøvede at lugte til det, og da en af veninderne foreslog at hun smagte på det var vi lige ved at explodere og jeg kunne se at Martin havde fået en ordentlig bule i bukserne igen *gf*. Hun tog langsomt fingeren op til munden og tog tungen ud og smagte lidt på det. Det var vildt frækt at se *sf*. Hun sagde det smagte lidt salt, men vidste ikke af hvad. Det var nu ret skægt at høre dem diskutere frem og tilbage om hvad det kunne være *gg* og også ret frækt at vide hvad det var *sf* De fandt heldigvis ikke ud af at det var os der havde gjordt det *ss*

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.