Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej med jer! Jeg hedder Jesper og er 28 år gammel. Jeg vil her bidrage med en oplevelse jeg havde, da jeg var 21 år gammel. Fra jeg da jeg var 18, havde jeg kommet sammen med en pige, der hed Camilla. Hun var 17 år da jeg mødte hende og var 20 år da det skete. Vi var inviteret til fest hos en af mine bekendte i Roskilde. Allerede hjemmefra havde Camilla og jeg været oppe og skændes. Jeg ville have at Camilla skulle tage den med ro den aften, hun plejede altid at drikke sig kanonfuld og spille op til et par fyre!

Netop derfor havde vi en aftale om at vi aldrig gik i byen hver for sig! Jeg stolede ikke 100% på hende. Camilla var en utrolig flot pige. En lille fast numse, et par gode håndfulde bryster, en dejlig lille blød mund og en stram lille mis! Og så havde hun kun været i seng med en fra hendes skole til en fest. Så jeg blev den første rigtigt faste fyr. Og så var hun fræk! Altid med på den værste! På en måde elskede jeg når hun var fuld, så kunne du gøre lige hvad du ville med hende, men jeg brød mig ikke om det til en fest!

Den aften så hun frækkere ud end nogensinde før! Hun havde en kort sort blondekjole på. Den var gennemsigtig øverst oppe, så man kunne ane hendes sorte push-up BH, der skubbede hendes bryster op og sammen, så de så meget store og dejlige ud!

Ved maven blev kjolen endnu mere gennemsigtig så man kunne se hendes navle og hendes trussekant. Så kunne man ikke se igennem kjolen mere, og den sluttede 10 cm over hendes knæ. Under den havde hun et par sorte G-strengstrusser. På benene havde hun et par hvide selvsiddende strømper og et par sorte sko, med en ikke alt for høj hæl. Lige til at spise!

Vi var ca. 10 mennesker til den fest. Alle fyrene kiggede helt vildt på Camilla, men hun så også fræk ud! Efterhånden som aftenen skred frem, blev vi mere og mere fulde. Der var en fyr der hed Karim med. Han var 31 år, havde kone og børn og var af sydlandsk afstamning. Han førte sig frem med, at hans kone havde fået besked på at blive hjemme og passe børn, mens han gik i byen og morede sig! Camilla syntes om ham kunne jeg mærke, og Karim klædte hende af med øjnene!

Camilla var også blevet temmelig fuld og dansede rundt og fjollede. Hele tiden holdt jeg øje med hende. Efterhånden gik ca. halvdelen hjem. Camilla og jeg skulle sove hos min kammerat, så vi kunne bare kaste os i seng når vi ikke kunne mere.

Så begyndte vi at spille kort. Vi spillede halv tolv og taberen skulle drikke et glas ren vodka!Camilla ville ikke være med og sad bare og så på. Camilla var den eneste pige der var tilbage, og så os 3 fyre. Selvfølgelig var jeg så uheldig at tabe 4 gange i træk, og alt jeg ville var at få Karim ned med nakken!

Jeg var så plørefuld at jeg ville i seng. Jeg lagde mig på sofaen og Camilla kom med en dyne. Min kammerat gik også i seng.

Jeg var så fuld at jeg ikke kunne sove eller bevæge mig! Jeg kunne bare ligge og vente på at værelset stod stille! Jeg hørte Karim spørge Camilla om hun ville snakke lidt med ham før han gik. Det ville hun gerne. Jeg kunne sagtens se dem igennem mørket. De sad i stuen ved siden af og jeg kunne også høre hvert et ord. De troede sikkert jeg sov, men det kunne jeg bare ikke! Jeg ville gerne have haft en spand til at kaste op i, men jeg kunne ikke sige noget!

Det var virkelig ubehageligt og jeg troede faktisk jeg skulle dø! Jeg hørte Karim fortælle Camilla, at han syntes hun var den smukkeste pige han havde mødt! Camilla var også kanonfuld og fnisede bare. Så rejste Karim sig og råbte; sover du Jesper? Jeg ville gerne svare, men kunne stadig ikke. Så har du altså ikke noget imod jeg knepper din kæreste, råbte han! Camilla flækkede af grin. Jeg prøvede alt hvad jeg kunne for at råbe, men intet kom ud! Karim gik om bag Camilla og holdt om hende og kyssede hende i nakken. Du må hellere lade være, sagde Camilla, men han var ligeglad! Jeg kan huske jeg tænkte, det her sker ikke i virkeligheden! Det var som en drøm! Og jeg ville gerne vågne nu! Karim fik Camilla op at stå og skubbede hende ind over bordet. Nej, lad nu være, sagde Camilla da han trak op i hendes kjole og hev trusserne af hende. Han hev hendes numse tilbage mod sig, lynede sine bukser ned og fiskede sin pik frem.

Camilla prøvede at flytte sig, men han tog fat i nakken på hende og holdt hende fast mens han trængte op i hende!

Nu skal du fandeme få pik, sagde han og begyndte at kneppe hende! Camilla sagde, så knep mig dog! Karim sagde noget på arabisk og så kom han højlydt! Han trak sig ud, lynede op og gik! Jeg kunne se en stor fed hvid klat glide ud af Camillas fisse! Det løgn tænkte jeg bare!

Camilla tog sit tøj af og lagde sig ned til mig. Hun var totalt våd og klisteret! Næste morgen prøvede hun at bilde mig ind at vi havde kneppet om aftenen, men jeg vidste godt hvordan og hvorledes! Så selvom jeg havde de største tømmermænd, fik jeg smidt hende ud med de værste gloser! Sådan sluttede det forhold. I dag har jeg en kæreste, som jeg stoler på, og skal giftes med til Januar. Camilla ringer jævnligt og hører hvordan det går. Hun er blevet gravid og venter barn til September med sin kæreste. Hilsen Jesper

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 54 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.