Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min herskerinde Lotte og hendes to veninder, Anne og Kirsten, er netop blevet færdige med middagen, som jeg har til beredt og serveret for dem, og jeg ligger nu på knæ ved siden af bordet som fodskammel for min herskerinde, som har lagt sine velformede ben på min ryg. 

- Hvad skal vi så bruge din slave til i aften, siger Kirsten og holder en spids støvlesnude op mod min mund. 

- Han er i hvert fald god til at slikke, svarer min herskerinde. 

- Men først kunne jeg nu godt tænke mig, at vi brugte ham til noget spændende, lyder det fra Anne. Hun er en høj, flot blondine, og hun har tidligere brugt mig sammen med Lotte. 

- Hvad med at tvinge ham til at strippe for os først, fortsætter hun. 

De andre synes godt om ideen, og min herskerindes stilethæl borer sig ind i min side, da hun befaler: 

- Gå ind i soveværelset og klæd dig på - og når du hører musikken, kommer du ind og stripper for os, til vores kusser driver. 

Jeg rejser mig, går ind i soveværelset og begynder at klæde om. Først et par bitte små trusser med en udposningforan til min pik. Uden på et par hvide, 1østhængende bukser og på fødderne et par halvlange støvler. 

Derpå tager jeg en skindvest på og uden på den en løs silkeskjorte. 

Så er jeg klar, sætter mig og venter, mens jeg spekulerer på, hvordan jeg skal strippe for dem. Jeg har aldrig før prøvet at strippe, og jeg er klar over at der vanker pisk, hvis min optræden ikke finder nåde for deres kritiske blik. 

Så hører jeg musik inde fra stuen, rejser mig og træder nervøst ind ad døren. 

De sidder med en drink i lænestole, der er stillet i en rundkreds på gulvet. Lotte og Anne sidder hver med en halvlang læderpisk, og Kirsten har et spanskrøri hånden. Jeg går ind på gulvet mellem dem og begynder at danse. 

Et piskeslag rammer mine balder. 

-skal du ikke bukke for publikum først, hvæser Lotte. Et rigtigt dybt buk. 

Jeg forstår, hvad hun mener, lægger mig på knæ og kravler rundt og kysser deres fremstrakte støvlesnuder. 

- Se så at komme i gang, slave, beordrer Kirsten med et svirp af spanskrøret. 

Jeg rejser mig og begynder at danse med vuggende hofter. Bevæger langsomt underlivet frem og tilbage som i et samleje. Selv om den uvante rolle gør mig nervøs, gør det mig også liderlig på denne måde at optræde for de tre herskerinder. 

- Han er jo slet ikke værst, din slave, siger Anne henvendt til Lotte, som smilende nikker. 

Jeg danser langsomt rundt, så de alle tre kan se, og tager så fat i silkeskjorten og knapper den øverste knap op. - Lad os se, om du har hår på brystet, kommer det fra Kirsten, som ledsager udtalelsen med et svirp af spanskrøret. 

Jeg åbner et par knapper mere, så mit bryst bliver synligt. 

- Jo, lidt er der da, siger hun til sig selv. 

Det er mildt sagt en underdrivelse, for den sort behåring på mit bryst er faktisk ret kraftig 

- Lad så os andre se også, lyder det fra Anne bagved med mig. 

Hendes fyldige bryster stikker ud over Bh'ens skåle, og jeg kan se, at brystvorterne er blevet stive. Det ophidser mig yderligere, og jeg vrikker bukserne et stykke ned ad hofterne. 

Med begærlige øjne holder hun øje med gylpen i mine bukser. 

Min pik er blevet endnu stivere, så mine trusser er helt spilet ud, og efterhånden som jeg drejer mig rundt, tændes lysene i øjnene hos de tre herskerinder. 

- Gud ved, hvor stor den er, siger Anne med et eftertænksomt blik og lader læderpisken glide mod min gylp. 

Jeg stikker en hånd ned i trusserne og tager fat om min pik og ser tilfreds, hvordan både Lotte og Anne er begyndt at arbejde med fingrene i skridtet. 

- Den slavepik kunne da sikkert gøre god gavn i min kusse, siger hun med et fast greb om sine bryster. Et piskeslag rammer min røv. 

- Vend dig om, så vi kan se, beordrer Anne. 

Med hænderne om nosserne drejer jeg rundt, indtil min pik peger lige imod hende. 

Hun læner sig tilbage i stolen og løfter benene og klemmer støvlesnuderne sammen om mine nosser. 

- Lad os så se, om pikhovedet er blevet vådt, siger hun og klemmer hårdere om mine nosser. 

Jeg går ned i knæ og skyder hofterne frem. Med begge hænder tager jeg fat i forhuden og trækker den langsomt tilbage, indtil mit glinsende pik hoved er frit. 

- Jo, den er god nok. Jeg tror, vores slave er blevet liderlig, griner hun fornøjet. Men nu syntes jeg også, han skal på arbejde. Jeg kan i hvert fald godt bruge ham til eet og andet. 

Lotte rejser sig og holder piskeskaftet op under min hage. 

- Hent to stykker reb, og læg dig på gulvet, beordrer hun. 

De binder mine hænder til et par stoleben. Anne løsner sine trusser og går ned i knæ, indtil hendes kusse hænger få centimeter over mit ansigt. Så griber hun fat i skamlæberne og trækker dem til side, så jeg kan se lige op i den våde grotte. 

- Se så at komme i gang, slave, siger hun og trykker kussen ned over min mund, så min næse fyldes med duften af hendes safter. 

Jeg begynder lydigt at slikke og mærker een af de andre sætte sig på min brystkasse. Min tunge roterer rundt i grotten og med læberne napper jeg i hendes stive klitoris. 

Jeg farer sammen, da jeg mærker en varm kusse over min pik, som ligger op over min mave. 

- Slik så, slave. Helt op med din tunge, stønner Anne og kører sit skræv frem og tilbage over min mund. 

Herskerinden på mit bryst har lagt armene omkring Anne og masserer hendes stive brystvorter, mens jeg ivrigt slikker videre. 

Anne udstøder små hvin, og mit ansigt er efterhånden plaskvådt af safterne, som siver ud af hendes kusse. 

Så klemmer hun lårene sammen, så jeg er ved at kvæles - og kommer med et højt skrig. 

Nu er det Kirstens tur, og hun sidder allerede og nulrer sine brystvorter med sine lange, rødlakerede negle. 

- Jeg foretrækker nu at blive slikket i røven af en slave, siger hun og placerer sine runde, brune balder over mit hoved og skiller dem, så hendes våde skræv og den brune rosette hænger frit for mit hungrende blik. 

- Slik så mit røvhul, køter, befaler hun og presser balderne ud over mit ansigt. 

Jeg begynder lydigt at slikke og mærker hendes finger glide ind i kussen over min hage. 

- Jeg vil have din tunge rigtig op i mit røvhul, befaler Kirsten og kører hurtigere med fingeren i kussen. 

Det lille hul udvider sig lidt, så jeg kan få tungen nogle millimeter op i det. Hendes finger kører hurtigere og hurtigere ud og ind af kussen, hun presser sit røvhul hårdere og hårdere ned over min mund - og så kommer også hun med et højt skrig. 

Hun sidder lidt og kommer til hægterne, inden hun flytter sig, og jeg ser min herskerindes velkendte skridt over mig. Der hænger allerede nogle dråber kussesaft i hendes kussehår. Hun sætter sig ned over mig, og i det samme sætter Anne sig over min pik og lader den glide op i hendes stramme grotte. 

- Slik så, slave, befaler Lotte, og min trætte tunge borer sig op i hendes grotte. 

Kirsten har sat sig ved mit hoved og skilt min herskerindes baller. Mens jeg slikker som en gal, sætter hun en finger mod det bageste hul. 

Jeg løfter hofterne så min pik trænger helt op i Annes kusse og begynder at kneppe. Kirstens finger glider op i det snævre hul, og Lottes stønnen bliver højere og højere. 

- Slik hurtigere, slave, og sut på min kilder, stønner hun. 

Jeg slikker og sutter, safterne løber ud af kussen, fingeren i røvhullet farer ud og ind, Anne rider vildt på min pik - og så sprøjter jeg min varme sperm langt op i Annes varme kusse, netop som min herskerinde over mig gennemrystes af en voldsom orgasme. 

Jeg behøver næppe at fortælle, at jeg var helt mørbanket, da de tre dejlige herskerinder langt ud på aftenen var færdige med at bruge min krop - og det var heller ikke sidste gang, de befalede mig at strippe for dem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.