Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min mor var hjemme hos mig og rense komfuret, efter jeg var flytte hjemmefra. Hun stod lænet ind over komfuret med ryggen mod mig. Jeg kunne ikke dy mig mere, og kørte hånden op og ned på hendes balder, uden på hendes cowboybukser.

Hun sagde intet, og gjorde intet, så jeg begyndte at massere hendes balder, og køre hånden op over buksekanten og videre op af hendes ryg, og tanken om og følelsen af hendes krop gjorde mig liderlig.

Jeg lod hænderne glid om foran på hendes mave og videre op til hendes bh, hvorefter jeg begyndte at massere dem stille og roligt. Min mor begyndte at små stønne, så jeg tøvede ikke og åbnede hendes bh, så jeg kunne komme til at nulre hendes brystvorter, der hurtigt blev stive.

Min mor stoppede sit arbejde på komfuret, og trak sin trøje op over hovedet og lod bh´en falde til jorden.

Jeg var nu blevet så liderlig, at jeg ikke kunne vente med at kneppe min mor, så jeg knappede straks hendes bukser op, og træk dem ned og af.

jeg rejste mig igen og lod min hånd glide ned i hendes trusser, og ned over hendes behårede fisse og ned til hendes våde klit.

Jeg begyndte at nulre hende, og hun begyndte at stønne endnu mere.. \"åhhh ja det er dejligt.. bliv ved\"

Jeg lod den anden hånd glide op til hendes bryster og masserede dem lidt hårdere. \"Uhmmm\" Min mor var blevet meget våd nu, og hun vendte sig om imod, trak mine bukser af, og begyndte at onanere min meget stive og våde pik, mens jeg fortsatte min nuldren af hendes våde klit.

\"åhhh knep min våde fisse\"

Min mor vendte sig om igen, og jeg trak hendes trusser af, så hendes røv var lige ud for min stive pik. Jeg førte pikken ind mellem hendes ben og hen under hendes våde fisse, hvor jeg kørte den lidt frem og tilbage.

\"Knep mig nu, jeg er så liderlig\"

Jeg kørte min pik hen til hendes fisseåbning,og kørte den stille og roligt ind og helt i bund... \"åhhh ja mor, du er dejlig stram\"

Jeg begyndte at kneppe hende stille og roligt, mens hun stønnede \"åhh ja, åhhh ja\" \"Jeg kommer snart, så liderlig er jeg.. knep mig hurtigere\" Jeg kneppede hende hurtigere, og kunne mærke jeg snart selv ville komme. \"Åhhh jeg kommer snart mor\"....\"Åhhhhh så kom, jeg kommer også nu\"... Jeg kunne mørke hvordan hendes fisse strammede om min pik...\"Åhhhhhhhhh\" \"Åhhhh jeg kommer mor\"..... jeg kunne mærke hvordan min sperm pumpede op i hende, og jeg faldt sammen hen over hendes ryg.

Efter et stykke tid, rejste jeg mig trak mig ud, og kunne se spermen løbe ned på gulvet... Min mor vendte sig og kiggede på mig med et frækt smil.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 125 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.