Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde oprettet en profil på boyfrend.dk men manglede at par billeder som jeg godt ville ha med i min profil, så jeg havde søgt efter en der ville tage nogle fotos, og jeg havde fået en del svar, men en af dem der havde svaret boede tæt på mig, han hed kim og ville meget gerne fotografere mig.

Jeg ringede på og en lidt ældre mand åbnede døren. Davs per og velkommen sagde han og gav mig hånden. Davs svarede jeg og fulgte med ind.

SEX I DAG?

Vil du ha en øl eller vil du i gang med det samme, en øl vil da være godt for så kan vi jo også lige lære hinanden lidt bedre at kende og snakke om hvilke billeder jeg ville ha taget.

Vi snakkede om billederne og sagde at jeg ikke havde de store krav eller begrænsninger, dog vil jeg ikke ha mit ansigt med.

Vi drak færdig og kim hentede sit kamera og spurgte om jeg var klar. Ja sagde jeg og begyndte at tage mit tøj af og kim tog et billede da trøjen røg og et nyt da bukserne røg. Vent lige med at smide underbukserne til jeg har fået flere billeder af dig sådan der sagde han og begyndte at gå rundt om mig og tage billeder af mig over alt. Ok sagde han og jeg smed underbukserne.

Nu stod jeg nøgen foran en fremmed mand der gik rundt og tog billeder af mig, og det tændte mig så jeg begyndte at få rejsning, flot sagde kim og knipsede videre, alt imens han gik rundt om mig og tog billeder.

Sæt dig over i sofaen så vi kan tage nogen derovre, jeg gik over til sofaen og satte mig og spredte mine ben så han kunne tage nogen fine nær billeder af min pik og nosser. Jeg lagde mærke til at han havde rejsning og spurgte om han ikke selv ville af med sit tøj, og det ville han godt så han smed det.

Så nu var vi 2 nøgne og tændte mænd i hans stue. Vis mig røv og baller sagde han, så jeg vendte mig om og han tog igen sit kamera og begyndte igen at tage billeder af min røv og baller, vil du sprede ballerne så din stjerne bliver tydeligere. Ja sagde jeg og gjorde det uden tøven. jeg var nu så tændt at jeg var villig til alt. Kim tog lidt flere billeder af mig.

Så er jeg færdig sagde han, eller er du klar på mere? hvad tænker du på svarede jeg.

Vi kunne jo lege sammen eller finde noget legetøj frem. Jeg tror du vil være rigtig fræk med en penisring på din pik og nosser. Og evt. finde noget til din mås.

Jeg er frisk sagde jeg og straks var kim ude af døren for hurtigt at vende tilbage ned en mappe fuld af div. former for legetøj. Jeg kikkede i den og fandt en ring der både skulle omkring rod og nosser.

Kim havde sat sig ved siden af mig og var begyndt at lege med sin pik. Det var en lille tyk pik han sad med.

 

Vil du hjælpe mig med at sætte den på sagde jeg og tog en ring op af mappen.

Ja da sagde kim og rejste sig og satte sig på knæ mellem mine ben. Jeg skød underlivet frem så min pik var lige ud for ham.

Kim tog fat i min pik og begyndte at rulle ringen ned over min pik som blev endnu tykkere og hårde end den var, da han kom ned til roden slap han pikken og tog fat om min pung og trak lidt ned i den samtidig slog han remmen omkring toppen af mine nosser og strammede den til

Sikke en frækkert sagde han og rejste sig, hvilket gjorde at hans pik var lige ud for mig, jeg tog fat om den og gav den et lille klem samtidig med jeg sagde hejsa til den, lænte mig frem og kyssede pikhovedet. Et lille støn kom fra kim hvilket fik mig til at fortsætte mit sutten på den lille tykke pik.

Jeg stoppede efter et stykke tid og sagde til kim at den pik dog var en nydelse at sutte, og om vi ikke skulle finde hans soveværelse og fortsætte derinde. Den var kim med på så jeg rejste mig fra sofaen og fulgte med kim ind i soveværelset.

Kim tog kameraet med og spurgte om vi skulle fortsætte vores fotooptagelser, for vi skulle jo ha nogle billeder af min pyntede pik, ja da sagde jeg samtidig med at jeg tog mappen med legetøj med.

Vi kom ind i soveværelset og kim begyndte straks at fortsætte med at tage billeder af mig. Både stående og da jeg lagde mig i hans seng.

Jeg havde lagt mig på ryggen med benene godt spredt og trukket knæene godt tilbage, så kim kunne tage nogle gode billeder af min stive pik og min romfrulige røv.

Kim stoppede med at fotografere og sagde at jeg dog var den frækkeste model han længe havde fotograferet.

Skal vi fortsætte med legetøjet spurgte han samtidig med at han satte en finger på men stjerne. Ja sagde jeg men jeg er jomfru så vi skal lige være forsigtige her i starten.

Ok sagde kim og gik over til mappen, tog den og kom tilbage, satte den ved siden af os og fandt en tube creme, åbnede den og trykkede lidt ud og begyndte at smøre min stjerne. Det var en rar fornemmelse at mærke den kølige krem blive smurt omkring men stjerne.

Kim begyndte prøvende at køre sin finger ind og efter lidt tid gav ringmusklen sig og kim kunne nu stikke sin finger ind, det var utrolig ophidsende. Kim lod fingeren gå i bund, og kørte den så frem og tilbage et par gange. Tog den ud og kikkede i mappen. Skal vi prøve denne her sagde han og tog en lille analblok.

Ja svarede jeg og kim satte den imod og pressede den stille og roligt ind uden de store problemer. Da den var i bund greb kim atter kameraet og tog et billede, den gik jo nemt ind sagde han, ja sagde jeg, har du en alm. anal DILDO så prøv med den sagde jeg og straks tog kim blokken ud og fandt en dildo frem.

Han smurte den med crem og satte den mod min stjerne og begyndte at presse den ind, rolig sagde jeg men det var helt unødvendigt for kim var meget forsigtig men stille og roligt havde toppen af dildoen passeret min ringmuskel. Kim holdt den stille så jeg lige kunne vende mig til den. Og så begyndte han at presse den længere ind, jeg lå og nød det.

 

Kim blev ved med at tage billeder af mig mens han førte dildoen op i mig. Da dildoen var 2/3 oppe i mig bad jeg ham stoppe for det var begyndt at gøre ondt.

Jeg spurgte om vi skulle ligge os i en 69er, den var kim straks med på og lagde kameraet fra sig og lagde sig oven på mig.

Jeg tog straks hans pik i munden og tog med den ene hånd fat om hans spændte nosser som jeg straks begyndte at nuller. kim tog min pik i munden, men legede også med dildoen i min røv. Da vi havde lagt sådan lidt bad jeg ham stoppe og spurgte om han havde lyst til at bolle min jomfru røv.

Mon ikke sagde han, han rejste sig og rakte over til skuffen i natbordet og fandt et kondom frem som hurtigt blev sat på pikken, og tog dildoen ud af min røv og satte sin pik imod og begyndte at presse sig ind. Dildoen havde gjort at min ringmuskel hurtigt lod ham slippe ind, og for første gang mærkede jeg en anden mands pik i mig.

Da han var i bund på mig tog han fat i min pik og begyndte at spille den af på mig. Du er sku en frækkert der bør rå bolles sagde han og begyndte at bolle mig. Aldrig havde jeg været så liderlig Jeg kunne ikke holde mig og på kort tid kom jeg i en orgasme jeg aldrig før havde opblevet og min sperm sprøjtede ud af min pik og landede på mit bryst. Kort efter mærkede jeg et par kraftige ryk i min røv. Det var kim der fyldte sit kondom i min røv.

Han trak sig roligt ud og rullede om ved siden af mig.

Her lå vi et øjeblik inden kim sagde at vi hellere måtte se billederne. Vi rejste os og gik ind på hans kontor og satte kameraet til at overføre billederne. Da det var gjort satte vi os ned og kikkede på dem. De billeder jeg ikke kunne li blev slettet og resten brændt over på en cd.

Jeg ved ikke med dig men jeg kunne godt drikke en øl mere sagde kim og rejste sig. Jo tak svarede jeg og gik ind i stuen og tog tøj på.

Kim kom med øl og vi satte os og snakkede om løst og fast. De næste par timer og da jeg gik havde vi aftalt at dette ikke var det sidste besøg.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.