BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg vil fortælle om en oplevelse jeg har haft for et par uger siden. Jeg har altid tændt meget på tanken om at en ældre dame ville tage mig på fast gerning, eller se en ældre dame arbejde på min pik, som er ca 20 cm, og ikke helt tynd. Det hele starter med, at jeg en morgen ligger i min kærestes seng. min kæreste er taget på arbejde, og min svigermor ligger og sover. jeg begynder så at spille pik, bliver helt vildt tændt af tanken om hun så min pik, så jeg går over og åbner døren på klem, og jeg ved hun skal på toilet når hun vågner engang. og for at komme på toilet skal hun forbi døren til min kærestes værelse. telefonen ringer, hun tager den og går rundt inde i stuen .. jeg blir ved med at spille pik, selvom døren står åben .. Det tænder mig helt vildt, min pik er fyldt med blod og er ved at komme et par gange, jeg høre hende så lægge røret på, og nærme sig døren. jeg ligger dynen lidt til side og lader som om jeg sover .. hun kommer forbi, mit hjerte dunker løs. hun går på toilet uden at gøre eller sige noget .. jeg spiller lidt igen, da hun trækker ud, og jeg ved hun skal forbi døren igen lægger jeg mig på samme måde, så pikken står lige op, men lader som om jeg sover .. Hun lukker bar døren, pis tænker jeg .. ville gerne ha hun reagerede på en anden måde! men hun har set min stive pik, det ved jeg, og det tænder mig ufatteligt meget. Så jeg spiller pik, og kommer .. Damn.

hver gang jeg sover der, laver jeg samme nummer, åbner døren spiller min pik stiv og lader hin se mig. anden gang lukker hun ikke døren, men går bar frem og tilbage mellem stue og vaskerummet, som ligger overfor toilettet, gad vide om hun kigger på mig? Jeg går så i bad mens hun er over på vaskerummet .. Der sker ikke noget, jeg spiller den af i badet .. Men så, for 2 uger siden.!!! Jeg laver samme nummer igen, men der her gang finder kærestens DILDO frem, og stiller den på bordet .. Svigermoderen går forbi, jeg kan høre hun stopper, men jeg lader som om jeg sover .. Hun står lidt og kigger, og jeg høre hende sige .. hmm, det her må jeg vist hellere gøre noget ved, hun træder ind på værelset, mit hjerte banker .. og min halvstive pik, bliver næsten helt slap .. Svigermor sætter sig i sengen, jeg høre vibratoren gå i gang, svigermor begynder at stønne, jeg blir helt syg. tanken om min svigermor sidder og onanere med min kærestes dildo, lige ved siden af mig. Hvad skal jeg dog gøre? blir liggende, mit hjerte banker, og min pik blir større .. min svigermor hiver dynen helt a mig, og råber din perverse møgunge, nu skal du få .. Hun vender mig rundt på alle 4, spytter mig i røven og jordere dildoen i bund, lange seje og små hurtige .. Jeg ber hende stoppe, og lover at jeg nok skal opføre mig pænt, mit røvhul er totalt ømt .. Hun siger jeg skal slikke hende i røven. men ikk må bolle hende .. Jeg gør hvad hun siger, slikker det bedste jeg har lært .. hun får 2-3 orgasmer. Hun sir stop, og at jeg skal spille min pik for hende. Jeg spiller og spiller , og til sidst sprøjter jeg hende i hovedet og på brysterne .. hun slikker min pik ren. til den er helt slap. hun rejser sig og går. vi har ikke nævnt noget, snakker normalt sammen som før. Jeg kommer stadig sammen med min kæreste, vi har det godt sammen .. men det der, det var alligevel rigtigt frækt. og drømmer stadigt om det!

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.