BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hej drenge og piger. Jeg er en pige på 16 år, der synes, det kunne være spændende at skrive en historie om min yndlingsbeskæftigelse, onani og sex i det hele taget. (Både med fyre og piger).

Lad mig starte med at fortælle, at jeg opfatter mig selv som en ganske almindelig pige fra Ålborg. Jeg har mørkblondt hår, og er almindelig slank af bygning. Kort sagt en pige der falder ind i mængden. Min hemmelighed, som næsten ingen kender til, før nu, hvor du sidder og læser denne her historie er, at jeg simpelthen er vild med alt, der har med sex og onani at gøre. Jeg tror jeg har været det lige siden, det overhovedet gik op for mig, hvad orgasme er. Jeg har de vildeste seksuelle fantasier og drømme, og det er dem jeg gerne vil dele med dig, læser. Det hele startede en sommerdag for et par år siden.

SEX I DAG?

Jeg var 16 år, og gik i niende klasse. Vi havde fået to timer før fri, fordi vores matematiklærer var syg. Han hed Allan, og jeg var forelsket i ham. Det var mandag, og jeg havde holdt min 16 års fødselsdag om søndagen for familien. Jeg havde fået en ny cd-afspiller. I skolen havde jeg fået en cd. Af min veninde, Vicky. Det var en ”Absolute Music ”, som jeg havde ønsket mig. Jeg satte cd’en på. Der var et nummer med et drenge-band, der hedder ”Boy-zone”. Det består af 4 lækre fyre, der synger rigtigt godt. Jeg fandt det nummer på cd én, hvor de sang.

Det lød godt. Det var et stille nummer, og jeg fik lyst til at danse. Det var selv sagt ikke et nummer, man danser alene til. Jeg havde lyst til at danse tæt sammen med en fyr. Det kunne jo ikke lade sig gøre.

I stedet tog jeg alt mit tøj af. Jeg lagde mig på min seng, og begyndte at lege med mig selv. Det var dejligt lige fra starten, og min revne var allerede godt fugtig, da jeg begyndte. Der er sjældent én dag, jeg kommer hjem fra skole, hvor jeg ikke onanerer mig selv. Når jeg har siddet ovre i skolen i flere timer og koncentreret mig, trænger jeg simpelthen til orgasme. Jeg har gjort det flittigt, siden jeg var 13 (Ok. 12 ½), og er blevet god til det. Normalt starter jeg med at kærtegne mine brystvorter. Når jeg fugter min ene finger med spyt, og kører den i cirkler rundt om vorten, bliver den hurtigt meget hård og spids. Det giver mig en skøn følelse i hele kroppen, og på et tidspunkt kan jeg mærke, at min tissekone gerne vil være med i legen. I dag var jeg bare så liderlig, at jeg gik direkte i gang med revnen. Gud ske lov kommer mine forældre næsten altid sent hjem fra arbejdet, så jeg har som regel huset for mig selv nogle timer efter skole. I de timer leger jeg som regel med mig selv. Når jeg siger, jeg er forelsket i min matematiklærer hænger det også sammen med, at jeg har set ham nøgen en gang. (Det var vist her, det hele startede). Vi skulle have vikar i gymnastik, og det var Allan, der skulle ha’ os tøser. I timerne drillede vi ham med, at han skulle i bad sammen med os bagefter. Allan blev genert, og sagde, at han ville tage et bad, når vi var færdige i omklædningsrummet. Vicky og jeg var de to, der var længst i badet. ”Lagde du mærke til, hvordan Allan gloede på din røv hele timen?” Spurgte Vicky, da vi var alene. ”Han syn’s vel bare, den er lækker”. Sagde jeg, og vrikkede med underkroppen. ”Det har jeg da fået af vide af alle de fyre, der har taget mig Doggy-style”. Vicky så uforstående på mig. ”Ja, for fanden. Når pigen ligger på alle fire med røven i vejret, og fyren ta’r hende i kussen bagfra”. Jeg kunne se, at femøren faldt for Vicky. ”Nåeh, jah. På den måde” Sagde hun. Vicky er én af mine bedste veninder. Vi snakker rigtigt godt sammen (mest om drenge, fyre, sex og onani), men Vicky er en meget genert pige, og hun havde ikke prøvet så meget på det tidspunkt andet end at ligge og kæle for en fyr med hånden. Da vi var færdige, fulgtes jeg med Vicky ud. Da vi var kommet tilbage i klassen, for at hente vores tasker, sagde jeg til Vicky, at jeg havde glemt min deodorant nede i gymnastik. Vicky ville gå hjem, da vi havde mange lektier den dag.

Jeg listede ind i omklædningsrummet, og jeg kunne høre, at Allan var i bad. I vores omklædningsrum har vi nogle høje skabe, som aftenskolerne bruger til at opbevare deres tøj i. eet af skabene stod åbent, og jeg kravlede ind i det. Jeg kunne se, at Allan havde lagt sit tøj i en bunke næsten lige ud for skabet, han kom ud fra baderummet, og han var selvfølgelig nøgen. Han gik hen til sit tøj, og jeg kunne se ham ligeså tydeligt. Allans tissemand var ikke så stor, som jeg havde forestillet mig. Til gengæld var han fuldstændigt glatbarberet, og jeg kunne fornemme at pikken havde potentiale til at blive pænt tyk når den blev stiv.

Allan var kraftigt bygget uden at være fed. Han var lige den type mand, jeg tænder (MEGET ! ! !) på.

Da jeg var kommet hjem fra skole den dag, havde jeg som så ofte før taget alt mit tøj af. Jeg havde lagt mig på min seng, og var begyndt at kæle for både min klitoris og mit ’kærlighedshul’ . Det er dejligt for en pige at tilfredsstille sig selv med fingrene. Men når jeg har ligget lidt og kælet, får jeg altid lyst til noget mere. Hvis jeg kommer sammen med en fyr, er det ikke noget problem. Jeg har ofte ringet til min fyr, og bedt ham komme forbi efter skoletid. Jeg lægger aldrig skjul på, hvorfor jeg gerne vil have, at han kommer. Jeg har bare det problem, at jeg ikke kan holde ud at være kæreste med den samme fyr ret længe ad gangen. Jeg er vild med at prøver nye ting med nye fyre og nye fyre i det hele taget. Jeg bliver utroligt let forelsket, eller rettere sagt tændt på en fyr. I virkeligheden tror jeg, jeg har fantastisk svært ved at forelske mig rigtigt.

Jeg har let ved at blive tændt på en fyr. Når jeg har vundet hans interesse, er jeg meget nem at være sammen med. Jeg har et meget afslappet forhold til sex. Jeg håber ikke fyrene synes jeg er billig, men jeg giver dem i hvert tilfælde lov til at gøre næsten lige hvad de har lyst til med mig. I lange perioder har jeg imidlertid ingen kæreste haft.

I disse perioder har jeg købt forskellige massageapparater, som jeg elsker at bruge oppe i mig selv. Når jeg sådan har ligget og kælet for min klitoris med den ene hånd, og haft en finger fra den anden hånd oppe i mit ’kærlighedshul’ et stykke tid, er det skønt at få sådan en tingest op i ’filet’en’.

Jeg har tre apparater. De to er almindelige massageapparater i hårdt plast, et lille og et lidt større. Det tredje er lavet af latex, og har lige som en finger på begge sider at stammen. Når jeg har det oppe i missen og det vibrerer, kærtegner fingrene samtidigt min kilder og min anusåbning. Jeg bruger det kun, når jeg er virkelig horny. Det er et lækkert apparat, men det er lidt svært at fantasere om, at det er en rigtig fyr, der er oppe i én. Der er jo ingen fyre, der har sådan én i virkeligheden. (Fnis). I dag, da jeg lå, og drømte om Allan, havde jeg valgt det røde apparat med den sorte knap i bunden til at indstille vibrationerne med. ”Det passede nogenlunde til den tykkelse Allans pik måtte have, når den var stiv”, tænkte jeg. Selv om jeg kun er 16 år gammel, har jeg været i seng med en hel del fyre. Jeg fik taget min mødom da jeg var 12½. Jeg har ikke nogen foretrukken størrelse, hvad angår en fyrs pik. Mange piger på min alder går meget op i sådan noget med, hvor store pikke de fyre de har været sammen med har haft. Jeg har haft oplevelser med både de store og de små ’modeller’. Jeg har haft mindst lige så gode oplevelser med små tissemænd som med de store pikke.

Min aller dejligste oplevelse var faktisk med en fyr, der ikke var videre veludrustet. Til gengæld var han fuldstændigt kronraget på både pikken og bollerne. Han var 24 (10 år ældre end jeg selv var den gang). Jeg havde mødt ham til en byfest, hvor han havde spurgt, om jeg gad og danse. Mine veninder var gået hjem, og han havde inviteret mig med hjem på sit hotelværelse. Jeg havde sagt til ham, at jeg kun var 14, men det generede ham slet ikke. På hotelværelset havde han taget alt sit tøj af, og spurgt, om jeg ikke havde lyst til at se, hvordan en voksen mand tilfredsstiller sig selv. Han havde ikke ventet på mit svar, men lagt sig på sengen, og var begyndt at gnide på sin allerede halvstive glatte pik Han havde overtalt mig til at sutte ham af. Mens jeg suttede ham godt og grundigt, (Jeg havde prøvet det et par gange på det tidspunkt), fandt han en DILDO i sin taske, som han vist nok havde købt til sin kone. Han bollede mig i kussen med dildoen. Han gjorde det hårdt og bestemt, og for første gang mærkede jeg, hvor dejligt det er, når man kan mærke, at det er fyren, der bestemmer. Da han havde sprøjtet sin sperm ud over mit ansigt, trak han dildoen ud af mig, og sagde, at jeg skulle slikke den ren, så hans kone ikke opdagede, at den allerede havde fået fisse, når hun fik den som gave.

Efter den udløsning han havde sendt ud over mit ansigt, troede jeg hans flotte, blanke glatte pik ville skrumpe ind og blive slap. Det gjorde den bare slet ikke. Han bad mig om at taget alt mit tøj af, og lægge mig på alle fire på sengen. Så fandt han et kondom, og rullede ned over pikken, der stadig stod vandret ud i luften. Han startede med at tage mig bagfra, mens han stønnede noget med, at det var vidunderligt at få sin pik op i sådan en ung pigefisse. Det varede lidt inden jeg fik min første orgasme. Da jeg var kommet første gang, vendte han mig om på ryggen. Mens han kneppede mig hårdt, brugte han skiftevis dildoen og sine fingre på min ’klit’. Fra det øjeblik af, var det som om vores samleje, for mit vedkommende, var én lang uafbrudt orgasme. Jeg ved ikke i dag, hvor længe han var i mig. Det føltes som timer. Da han endelig kom i mig, havde han stadig kondomet på. Jeg var totalt udmattet, og faldt omgående i søvn på hans hotelseng.

Få sex i dag

Dagen efter var mine de gamle selvfølgelig pisse sure. Jeg prøvede at bilde dem ind, at jeg havde sovet ovre ved Vicky, men min mor havde allerede ringet til Vickys mor, der ikke havde nogen anelse om, hvor jeg var henne. Jeg måtte altså indrømme, at jeg var gået med en fremmed fyr ’hjem’ den nat. På det tidspunkt vidste mine forældre, at det var slut med Pernilles mødom. De har bare aldrig fået at vide, at den allerede var blevet taget 1½ år tidligere af min fætter, der bollede sin dengang 12½ årige kusine, da han selv var 21. Allerede som 14 årig havde jeg altså haft sex med voksne mænd 2 gange i mit liv. Det er nok derfor jeg stadig har en hang til de lidt ældre fyre den dag i dag.

Den dag jeg havde set Allan i omklædningsrummet, havde jeg mødt Thomas udenfor skolens gymnastik hal. Thomas var på det tidspunkt ’lige blevet min eks. fyr.’

Jeg vidste, at han stadig væk var meget varm på mig. Men i stedet for at fortælle mig det, kritiserede han mig bare hver gang vi mødtes. Han kaldte mig en billig tøs og ’bekvemmelighedsluder’. Det gjorde mig meget ked af det.

Jeg holdt stadig meget af Thomas. Han havde været en fantastisk sød kæreste. Han var én af de flotteste fyre på hele skolen. Han var muskuløs, og havde en rigtig veltrænet overkrop. Der var mange af de andre piger, der sukkede efter ham, men han ville tilsyneladende ikke have nogen ny dame lige med det samme. Han havde været kæreste med Vicky en kort periode, før han fik mig. Vicky er min bedste veninde.

Hun er både en sød, køn og charmerende pige. Hun er mørkhåret, og har brune øjne. Hun er mere spinkel i bygning, end jeg er, og hendes bryster er også lidt mindre end mine. Vicky er en varm pige på mange måder. Seksuelt set er hun nok ikke helt så moden eller åben som mig. Ikke forstået sådan at hun er jomfru endnu. Hun har skam fået tissemand indtil flere gange, men hun er en rigtig lille ’nyder’. Hun vil helst ha, ‘ at fyren ligger oven på hende, og laver arbejdet.

Vicky tager hverken P-piller, eller bruger anden form for beskyttelse. Derfor kræver hun, at fyren enten har kondom på, eller trækker sin tissemand ud, lige inden den kommer på ham. Jeg har flere gange forsøgt at forklare Vicky, at den sidste metode er meget usikker for pigen, og at hun sagtens kan blive ’tyk’ alligevel. Da Thomas og jeg havde stået og skændtes et par minutter, startede han sin knallert, og kørte ad stien mod skoven. Jeg tog mine briller på, og begav mig ud over den store parkeringsplads, der ligger foran skolen. Jeg skulle over og ha’ bussen hjem. Der er altid en kæmpe ventetid på bussen, når man har fri klokken halv tre. I dag var jeg ekstra sent på den på grund af min lille oplevelse i omklædningsrummet. Mens jeg gik forbi alle lærernes biler, tændte jeg en cigaret. Jeg gik i mine egne tanker, da en bildør åbnede lige ud for mig. Inde fra bilen var der én, der kaldte mit navn. (!) Det var Allan (!). ”Din bus er ellers lige kørt” Sagde han. ”Er den” Spurgte jeg uinteresseret. ”Du skal med 211 til Broholme- kvarteret, ikke?” Jeg nikkede. ”Hvor i al verden kendte han min adresse fra?” Tænkte jeg, selvom jeg udmærket godt ved, at lærerne har adgang til både elevernes adresser, telefonnumre, fødselsdatoer og alt muligt andet.

”Jeg skal sådan set samme vej” Sagde han. ”Skal jeg køre dig hjem?” Jeg satte mig ind på forsædet i hans gamle Volvo 343. Sædebetrækkene så temmelig hjemmelavede ud. Han blinkede til venstre, og kørte ud fra parkeringspladsen.

”Nå Pernille! Nu skal vi jo snart til at have standpunktskarakterer.” Sagde han. ”Du klarer dig jo egentlig meget godt i matematik, jeg er bare lidt i tvivl, om du skal have 9 eller 10 denne gang”. Han tøvede. ”Men jeg må jo nok hellere give dig et flot 10-tal”. Han tændte for bilradioen. Der var vejrudsigt. De sagde, at vi kunne vente orkan i løbet af aftenen. ”Fy for den!” Sagde Allan. ”Vi får sgu’ snart amerikanske tilstande herhjemme!” Han lo af sin egen opfindsomhed. Så blev han alvorlig. ”Pernille” Begyndte han. ”Jeg ved godt, at du gemte dig i skabet inde i omklædningsrummet efter idræt”. Jeg var målløs. Han havde altså opdaget mig, uden at jeg vidste det. ”Der er jo sådan set ikke noget mærkeligt ved, at en pige på din alder er nysgerrig. Det sker jo også, at en elev bliver lidt lun på sin lærer”. Han rømmede sig. ”En lærer kan såmænd også blive betaget af en elev . . .men du må forstå, søde Pernille, det er jo forbudt ved lov, at en lærer har seksuel omgang med én af sine elever. Jeg synes da, at du er en dejlig pige, men selvom jeg kunne have nok så meget lyst til at røre ved dig og kæle for din dejlige krop, så duer det jo slet ikke. Du kan jo nok forstå, jeg ville blive fyret, hvis det kom frem, at jeg havde haft samleje med én af mine kvindelige elever”. Jeg kunne se, at Allans talestrøm, havde gjort ham ophidset. Der var kommet en pæn bule i hans grå lærredsbukser. Han blev ved med at forklare og undskylde. Til sidst lagde jeg min hånd for hans mund. ”Ja, ja! Hr. lærer, jeg har forstået” længere henne af den motor-trafikvej vi kørte på var der en rasteplads. Jeg pegede hen imod den. ”Kør derind, og parker bilen” befalede jeg. Allan så noget forvirret ud, men fik travlt med at få bilen ind i drejesporet. Da han havde standset bilen, så han desorienteret på mig. ”Hvad skal vi her?” Spurgte han. ”Jo, ser du, Allan-mand. Du er alt for anspændt. Jeg er nødt til at give dig lidt afslapnings massage”. Allan smilede. ”Åh, ja, jeg har faktisk også lidt ondt i nakken i dag” Sagde han, og rettede ryggen i sædet. Han havde nær tabt både næse og mund, da jeg begyndte at knappe hans bukser op. ”Jeg kan sandelig godt se, at den hersens nakke er meget anspændt” Sagde jeg, da jeg sad med hans stive pik i hånden. ”Hov, nej, det må du ikke, Pernille” Stønnede han, da jeg begyndte at gnide hans forhud frem og tilbage. ”Visse vasse” Sagde jeg. ”Du kan jo selv se, hvor meget den trænger til det”. Allan begyndte hurtigt at stønne. ”Årh! jah, åååh! Hvor er det dog skønt, det du gør med din hånd . . . Årh! det er lækkert Du har ret min penis trænger så forfærdeligt til det”. Mens jeg sad og gned ham lagde jeg mærke til, at min forestilling havde været rigtig. Allans pik var faktisk ganske tyk, når den var stiv.

”Selvom den ikke var specielt lang, ville han have svært ved at få den op i min kusse, hvis den ikke var meget våd”, tænkte jeg. Da Allans støn blev kraftigere, besluttede jeg mig for, at jeg ville føre ham det sidste stykke vej til udløsningen med min mund og tunge. ”Årh! Pernille, hvor er du bare skøn” stønnede han. ”Hvor er du bare god til at sutte en pik.” Det var det sidste han sagde, inden han, mens han vred sig i kramper, sendte adskillelige, kraftige kaskader af sperm ind i min mund. Jeg kunne ikke have det hele i munden, og jeg mærkede, hvordan det løb ned af min hage.

Allan havde også fået en stor plet på sine pæne grå lærredsbukser. Heldigvis havde han en lang sort frakke på, som dækkede for pletten. Jeg har aldrig oplevet en fyr komme så meget, som Allan gjorde den eftermiddag. Jeg var nu overbevist om, at han tændte seriøst på mig. Jeg slugte den sperm, der stadig var i min mund, og tørrede min hage bagefter.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.