BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en af de rigtig varme dage i juli måned. Jeg havde ikke ferie endnu, men min mand Jens var netop begyndt sin ferie og var taget op i vores sommerhus. Det var så meningen, at jeg skulle komme derop, når min ferie begyndte ugen efter.

Det havde været en rigtig varm dag på kontoret, jeg er jurist og havde den dag en masse indendørs arbejde på et kontor uden aircondition. Selvfølgelig glædede jeg mig til et lille hvil i haven. Klokken var kun halv fire, så der var stadig nogle gode timer på drømmesengen. Jeg kørte ind i carporten med bilen, og kom ind til et helt tomt og roligt hus. Mand og børn var taget på ferie, så jeg kunne let og helt ugenert gøre som jeg havde lyst.

SEX I DAG?

Jeg smed tøjet og tog min mindste bikini på. Vi har en meget ugenert have, med kun to naboer, hvor den ene part helt er skjult af vores carport og udhuse. Til den anden nabo er der et rimeligt tæt hegn, så jeg kunne faktisk nyde solen helt ugenert. Alligevel tog jeg bikini på, måske mest fordi jeg i virkeligheden er lidt blufærdig.

Jeg tog drømmesengen frem, bredte mit håndklæde ud over den og lagde mig godt til rette. Helt uforstyrret kunne jeg ligge og nyde dagens avis. Jeg ved ikke, hvor lang tid der var gået, men pludselig hørte jeg en lettere knassende lyd fra naboens have, samtidig kunne jeg fornemme noget, der bevægede sig bag hegnet. Først troede jeg det var naboens kat, men efter lidt tid gik det op for mig, at det kunne det ikke være. Jeg var selvfølgelig meget nysgerrig, da jeg næsten aldrig hører disse lyde fra naboens grund, da deres hus ligger langt fra hegnet, der adskiller vores grunde. Jeg besluttede mig for at gå ind i huset, og op på vores første sal, der kunne jeg med lidt held se over på den anden side af hegnet.
Som sagt så gjort, og til min store overraskelse kunne jeg se, at det var naboens dreng, der faktisk stod og lurede ind i vores have. Nu var udsynet ikke så godt som jeg kunne have ønsket mig, så måske var det bare min fantasi, men jeg tror naboens dreng samtidig med, at han stod og iagttog mig, også stod og spillede den af. Jeg ved ikke helt hvor gammel han var, men mit gæt var omkring de 16 år. På en måde var jeg lidt vred over at blive beluret, men alligevel også lidt smigret, at en dreng på ca. 16 år kunne finde ophidselse i en 32 årig kvindes krop. Jeg var jo ikke længere slank som en tyve års pige. To fødsler havde da sat sig et spor på min krop.

Jeg gik igen ned fra vores øverste etage og lagde mig igen ud i haven. Jeg lå lidt og blev nok en smule ophidset af, at kun 20 meter fra min drømmeseng, stod den unge mand og nød synet af min krop. Med et besluttede jeg at nabodrengen skulle få lidt mere at se. Så jeg rykkede min drømmeseng lidt længere ud, så hans udsyn blev lidt bedre, samtid lagde jeg mig om på maven, stadig så jeg i øjenkrogen kunne iagttage det sted, hvor han gemte sig. Derefter hægtede jeg bikinioverdelen af, så min ryg var helt bar. Nu var jeg helt sikker. Christian, som nabodrengen hedder, var i gang med at onanere. Min blufærdighed forsvandt langsomt, samtidig med at jeg kunne mærke en øget fugt i mit skridt. Jeg vendte mig om, så mine lettere fyldige bryster var helt synlige. Derefter førte jeg min hånd inden for bikinitrussen og lod min finger glide frem og tilbage i revnen mellem mine skamlæber og over min klit. Jeg må have døset lidt for pludselig kunne jeg mærke en orgasme nærme sig. Jeg prøvede at være så stille som mulig. Da jeg havde sundet mig lidt, kiggede jeg igen over mod hegnet. Skyggen var væk. Derefter rejste jeg mig for at gå ind i huset, tage et bad og lave noget aftensmad.

Jeg spekulerede allerede på, hvad jeg skulle gøre i morgen, hvis vejret var lige så godt.
Næste dag blev en lige så god og solrig dag. Så jeg besluttede at forlade kontoret lidt tidligere end sædvanligt. Jeg skulle lige handle hos den lokale købmand inden jeg igen kunne smide mig på drømmesengen. Selvfølgelig var jeg spændt på om der igen skulle være besøg ved hegnet.
Da jeg trådte ind hos købmanden, blev jeg noget paf, da jeg så naboens dreng Christian. Vores øjne mødtes uden Christian vidste, at jeg kendte hans hemmelighed. Jeg fornemmede en let rødlig blussen i hans kinder, da hans øjne hurtigt lod blikket vandre op ad min krop. Jeg sagde hej til ham, og spurgte om han nød det gode vejr, hvilket han nikkede til. Derefter jeg betalte mine varer og kørte de sidste 200 meter hjem.
Jeg var ikke andet end lige kørt ind i indkørslen, før Jeg så Christian på cykel svinge om hjørnet.

Denne gang undlod jeg helt bikinioverdelen og lagde mig ud i haven. Det tog heller ikke lang tid før Christian igen var ved hegnet. Jeg overvejede lidt situationen, og besluttede mig for, at Christian skulle være mit lille eventyr. Jeg satte mig op på drømmesengen, så jeg med sikkerhed vidste, at han nu rigtig kunne se mine bryster. Derefter tog jeg noget solcreme og smurte mig ind. Jeg må indrømme at jeg især gjorde meget ud af indsmøringen af mine bryster. Da jeg var helt sikker på, at Christian igen var i gang med at onanere, rejste jeg mig og gik over mod hegnet. Der blev helt stille. Jeg trådte op på det første bræt, så jeg kunne se over hegnet. Der stod Christian helt rød i hovedet. Pikken var stoppet ind i bukserne, men en kæmpe bule afslørede ham. Han kom med de dårligste undskyldninger. Noget med at ordne hegnet for sin far. Da jeg spurgte om han skjulte værktøjet i bukserne, rødmede han endnu mere. Jeg spurgte, om han stod og lurede på sin ældre nabo. Christian rystede lidt på hovedet. Jeg bad ham kravle over hegnet, da jeg syntes vi lige havde noget at tale om. Christian kravlede flov over, og stod nu inde i min have med øjnene fæstnet på mine stadig bare bryster. Jeg havde helt glemt at jeg stadig var topløs, men hvad han havde jo set dem.

Jeg tog en stol frem, og bad ham sætte sig, derefter spurgte jeg ham, hvorfor han stod og belurede mig. Han fortalte, at han havde set mig komme hjem og håbede, at jeg ville nyde solen. Så da han så mig på drømmesengen i bikinien blev han meget ophidset og håbede, at han ville få noget mere af min bare krop at se.
Da jeg spurgte om han havde nået at onanere, blev han igen helt rød i hovedet, mens han rystede på hovedet. Jeg spurgte om han ikke skulle smide bukserne og trøjen og få lidt sol. Christian var ikke meget for det, men gjorde det alligevel. Han havde svært ved at skjule den lettere stive pik i hans boxershorts. Jeg lagde mig igen på drømmesengen, og sagde, at hvis han ville måtte han godt onanere, mens han stirrede på min krop. Christian var dog alt for genert til at tage i mod opfordringen. Lidt efter brugte jeg så det klassiske trick. Jeg bad ham nu, hvor han alligevel var her til at smøre mig ind med solcreme på ryggen.

Christian tog noget creme på hænderne, og forsigtigt gled han det ud på min bare ryg. Da han var færdig vendte jeg mig om, og sagde så er det forpartiet. Han stirrede igen på mine bare bryster, der lå fuldmodne på min krop. Med famlende hænder smurte han min mave ind, til jeg flyttede hans hænder op på mine bryster. Jeg sagde til ham, at det var vigtigere de fik creme, da de var noget mere hvide end resten af kroppen. Jeg kunne ikke skjule, at jeg til dagligt altid brugte bikinioverdel. Det var ret ophidsende at mærke de unge hænder befamle ens bryster, jeg var ret ophidset og mine brystvorter stod hårde og stive ud i luften, mens et par unge drengehænder æltede dem. Det var heller ikke gået ubemærket forbi Christian. I hans boxershorts stod en stiv pik og pegede lige ud i luften. Jeg greb fat om shortsenes kant og trak dem af ham. Derefter tog jeg forsigtigt fat om hans nu meget stive lem, og lod mine fingre glide langsomt frem og tilbage. Christian gav et lille suk og glemte alt om mine bryster. Jeg bad ham tage mine bikini shorts af. Der gik ikke lang tid før jeg lå fuldstændig som Vorherre havde skabt mig. Christian fortalte at han aldrig før havde rørt ved en nøgen pige. Det var også første gang, at en pige havde rørt ved ham på den måde. Jeg førte hans hånd ned til min let behårede mis, og lod ham nulre mine kønshår, samt lod jeg hans fingre glide hen over mine skamlæber. Derefter sænkede jeg mit hoved ned mod hans dukkende pik. Lod mine læber omkranse hovedet på pikken, for derefter at lade min mund og tunge onanere hans unge pik. Der gik ikke lang tid, før jeg kunne mærke han var ved at komme. Jeg trak munden væk fra hans lem. Jeg havde ikke andet end lige sluppet pikken med mine læber, før Christian sendte en ladning sperm ud over mit hoved og krop. Han blev meget flov og undskyldte med, at han ikke kunne holde det tilbage.
Jeg kunne nu godt have tænkt mig at have prøvet den unge og uerfarne Christians pik, så derfor spurgte jeg om han havde lyst til at prøve rigtigt samleje. Christian nikkede. Jeg bad ham lægge sig på ryggen. Derefter kravlede jeg op på ham, og langsomt lod jeg mine skamlæber omslutte hans pik. Derefter gled jeg op og ned over ham, mens min egne fingre legede med min klitoris. Det var meget ophidsende og der gik ikke lang tid før jeg kunne mærke at min kusse trak sig sammen, og jeg kom i en dejlig orgasme. Jeg var lige kommet over min egen orgasme, da jeg kan mærke at Christian igen var ved at komme. Jeg trak hans pik ud, og lige i det øjeblik den slap mit skød, sprøjtede han igen en knap så stor ladning sperm op over min mave.

Klokken var ved at blive mange så Christian skulle hjem. Han tog sit tøj på og takkede mig for en dejlig oplevelse. Jeg bad ham om ikke at tale om denne episode, hvilket han lovede. Alligevel var jeg sikker på, at nogle af hans kammerater nok skulle få det at vide. Samtidig gav jeg lov til at besøge mig en anden gang, hvis han ikke talte over sig. Jeg ville nødig have det ud i lokalsamfundet, at juristen forgriber sig på yngre skoleelev. Derefter kravlede han igen over hegnet, og efterlod mig nøgen med mave, kusse og hoved indsmurt i sæd. Jeg rejste mig for at tage et bad og skylle resterne af en jomfrus sæd af mig.

Det skal lige siges, at dette skete for et år siden, og ingen ved noget om det. Jeg har oplært Christian i elskovens mysterier et par gange mere, men det sluttede for et par måneder siden, da jeg mente, at nu måtte det være nok. Min samvittighed var nok ikke ret god.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.