TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Ved hendes ene side stod en kvinde og holdt styr på antallet af mænd der kneppede hende. Ved den anden side stod en wing mand, der holdt øje med at alt foregik som ønsket...

Der var annonceret gang bang aften i klubben og der var to fluffere, der skulle gøre mændene klar til kvinden, der ønskede at blive taget af mange mænd.

Normalt er jeg ikke til den slags arrangementer, men da jeg kendte aftenens hovedperson og den ene fluffer, besluttede jeg at tage i klubben.

Efter et dejligt varmt bad og barbering de rigtige steder kørte jeg til klubben og efter omklædning ( læs afklædning. Jeg er altid nøgen i klubben) kom jeg ind i baren. Der sad aftenens hovedperson sammen med hendes mand. Hilste på dem.

I en stol i baren sad en ca. 40-årig kvinde. Slank, mellemblond, ikke så høj med en fin lys hud, nydelig men ikke særlig sexet påklædt. Hun lignede en, der var gået forkert, og hun sagde intet, så bare lettere forskræmt ud.

De to fluffere var ikke at se. Efter lidt snak gik aftenens hovedperson ind i rummet, hvor det hele skulle foregå. Jeg talte lidt mere med hendes mand. Den anden kvinde sagde stadig intet.

Kunne høre på lydende fra det tilstødende lokale at arrangementet var begyndt. Der lød flere støn fra mændene, så flufferne måtte gøre deres arbejde godt. Jeg blev nysgerrig, og gik derind. Begge fluffere var godt optaget Aftenens hovedperson lå på ryggen med benene oppe ved brysterne - nøgen bortset fra et par frække selvsiddende sorte strømper, og en mand var i fuld gang med hende..

Ved hendes ene side stod en kvinde og holdt styr på antallet af mænd der kneppede hende. Ved den anden side stod en wing mand, der holdt øje med at alt foregik som ønsket, og at alle havde gummi på, inden de hoppede på kvinden.

Der var kø for at komme til flufferne, så jeg måtte have tålmodighed.
Endelig blev der plads hos hende jeg kendte, så jeg gik over til hende. Kunne se i hendes øjne, at hun nød det hun lavede, og vi hilste ganske kort på hinanden, inden hun tog godt fat i mine kugler med den ene hånd, mens den anden hånd forsigtigt trak forhuden frem og helt tilbage. Det gentog hun flere gange.

Hendes store bryster var blottede, så dem begyndte jeg at kramme. Endelig så jeg, at hun nærmede sig min pik med munden. Først et engleblidt kys på hovedet, så kørte hun drillende tungen over glansen, for endelig at at lade munden omslutte hele pikhovedet.

Der gik ilinger igennem mig. Så dejligt var det. Det var svært ikke at gribe fat i hendes hoved og begynde at mundkneppe hende, men det var ikke en del af aftalen, så modstræbende måtte jeg lade være.

Hele rummet emmede af sex, så det gik hurtigt for hende at få min pik stiv. Nu slikkede hun helt nede fra mellemkødet og op ad skaftet for igen at tage den i munden og prøve at tage den helt til roden, men det lykkedes ikke helt.

Med et let klem på pikken blev jeg sendt over til wing manden, der gav mig et gummi, som jeg tog på, og kort efter kunne jeg høre, at ham før mig gjorde sig færdig.

Bad aftenens hovedperson om at stille sig på alle 4, så jeg kunne tage hende bagfra. Sådan kan jeg bedst lide det. Frækt at se hende vrikke med røven for at få mig i gang. Tog fat i hendes små elskovshåndtag og pressede pikken roligt i bund.

Smaskelydene, hendes støn og brysterne der vippede frem og tilbage hver gang jeg stødte i bund var ophidsende og hele stemningen gjorde, at jeg ret hurtigt kom med at stort støn. Trak mig ud og overlod pladsen til den næste i rækken.

Behøvede en pause og satte mig over i en trepersoners sofa, hvor der var fin udsigt. Kort efter kom kvinden fra baren ind og satte ved siden af mig. Hurtigt var en ung fyr tredje person i sofaen og han begyndte forsigtigt at kæle med hendes ene lår. Hun flyttede ikke hans hånd. Det tog han som en opfordring til at fortsætte.

Han trak ned i hendes kjole og blottede et par små faste bryster og begyndte at lege med dem. Kort efter trak han hende ned at ligge på ryggen i sofaen, og hendes hoved landede i mit nøgne skød. Jeg var ikke inviteret til leg, så jeg vidste ikke rigtig, hvordan jeg skulle reagere.

Den anden fyr fik krænget hendes kjole op, så et par frække trusser kom til syne. Dem fik han hurtigt fat i, og hun løftede numsen, så han kunne trække dem af.

En tættrimmet lettere hævet og allerede fugtig fisse kom til syne. Mens han slikkede fissen, kunne jeg ikke holde mine fingre for sig selv, og forsigtigt nulrede jeg hendes brystvorter. Hun sagde, at hvis jeg skulle lege med dem, så skulle det være, så hun kunne mærke det, og at jeg ikke måtte stoppe. Tog derfor godt fat og trak dem lange.

Imens var den anden fyr begyndt at kneppe hende. Kunne se liderligheden i hendes øjne. Hun opfordrede os til at fortsætte, og pludselig kom hun i en stor sprøjteorgasme og faldt helt sammen.

Vi havde nu brug for en pause og noget at drikke. Min pik var ikke upåvirket af hvad der lige var foregået. Hun tog den i hånden, og trak mig med ud i baren. Den anden fyr så vi ikke mere til.

Hun og jeg endte i en privatkabine, hvor vi kælede og slikkede hinanden til aftenens sidste orgasme, inden vi sammen fulgtes ud fra klubben og ud i natten.

Fræk aften i swinger klubben
I alt: 4.5 ud af 5 - fra i alt 15 stemmer

Kommentarer  

#2 olassen 03-11-2021 20:10
Ja lækker beskrivelse - dejligt at tilfredsstille sådanne skønne piger :-)
Citater
#1 Vivi 02-11-2021 17:10
Fræk fortælling ;-)
Håber min mand en dag overrasker mig med en swinger date :lol:
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér