Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var søndag formiddag og Sanne, en pæn pige på 29, var på vej til noget for hende helt usædvanligt. Hun havde aftalt med hendes veninde Lotte at de skulle se en fodboldkamp. Sanne interesserede sig ikke voldsomt for fodbold, og mente vel også at det var spild af tid. Hun var single, og var ansat som konsulent i en af landets store medicinalvirksomheder. Årsagen til at hun nu alligevel ”spildte” sin tid på noget fodbold var Lotte. Hun havde insisteret på at Sanne skulle opleve noget andet end den kolde forretningsverden som hun altid befandt sig i. Hun skulle ud af det stillige jakkesæt og den stramtsiddende nederdel som på mere end en måde signalerede at hun var en kvinde med styr på det hele.

Lotte var vild, og havde en helt anden tilgang til livet en Sanne, og det var måske netop derfor at Sanne alligevel følte sig lidt tiltrukket af hendes ligefremme og frivole tilgang til livets glæder. Lotte havde, sidst de var sammen, holdt en lang tale om hvor sjovt og inspirerende det var at se fodbold, om det var fordi Lottes kæreste, Lasse var fodboldtræner for et ungdomshold med en masse unge fyre på 17-18 år, og Lotte havde rost dem til skyerne, både for deres spil og for en del af dem også deres udseende, eller om der var fordi Lasse på en drilsk og provokerende måde havde omtalt hendes single-liv, hvor han mente at der manglede en rigtig mand, viste hun ikke. Det eneste hun viste med sikkerhed, var at de havde formået, at få hende til at komme til fodbold en søndag formiddag.

SEX I DAG?

”Hej” råbte Lotte til hende, da hun nærmede sig den lille flok af tilskuer, som stod sammen med træneren Lasse og kiggede på kampen. Sanne svarede hej til gengæld og nikkede også mod Lasse til hilsen. ”De er der alle sammen, så det bliver en super kamp, også de flotte” sagde hun med et glimt i øjet. Lasse gik hen til dem og gav kærligt Lotte et lille klap i numsen, efter at have strøjet hans ene hånd rundt på den ene balle. ”Så, så Lotte, du skal jo nødigt skræmme vores yndige nye tilskuer væk. Hun skulle jo gerne få den fulde fornøjelse af kampen” sagde Lasse mens han smilede et lumsk og et indforstået smil til Lotte.

Sanne smilede lidt akavet til dem begge, da hun jo ikke viste hvad de hentydede til, hvilket bestemt ikke passede hende, da hun normalt havde styr på alt. Kontrolfreak var hun ikke, men tæt på. Det selv at kunne bestemme hvad det skulle ske og hvilke mål der skulle forfølges, var smeltet sammen for hende, både på arbejdet og i privatlivet. ”Nu skal du huske også at nyde de flotte ben, og de stramme baller som du forhåbentlig kan ane i spillernes shorts” Lottes ligefremme antydning af den erotiske tilgang til at se fodbold var en lille smule befriende, men for Sanne var det – når hun selv skulle sige det – bevidstheden om at foretage sig noget andet, end det som normalt passede ind i hendes søndagsrytme. At se fodbold var noget bevist nyt og anderledes. Når den tanke så var tænkt, måtte hun erkende at hun nu stod og kiggede på fyrenes ben, og gjorde sig også tanker om deres baller bag de små fodboldsshorts, særligt på flere af spillerne hvor det var synligt, at styrketræningen også var en fast del af fodboldtræningen. Deres kroppe virkede slanke og muskuløse.

Kampen gik i gang, og efterhånden som den skred frem, og deres hold scorede, hujede Lotte og Sanne højere og højere, så knægtene på banen kiggede nysgerrigt over mod dem, rankede ryggen og skød brystkassen frem, som unge haner der skal gøre sig til. Det var en fornøjelig formiddag, og ved pausen var stemningen helt i top. Lasse samlede som træner holdt ved sidelinjen og roste dem til skyerne for deres gode indsats.

Lotte skubbede Sanne i siden og nikkede hen mod en af knægtene. ”De har alle sammen øgenavne, Speedy, Longshoot, Fingers og ham der hedder Gonzo. Kan du gætte hvorfor”? Sanne havde ingen anelse, men nærmest på samme tid som Lotte sagde det, var hun godt klar over det. ”Han har en pik der er større end de fleste, og i stiv tilstand er der ikke mange der kan klare den”. Sanne kiggede undrende på Lotte, og fik spurgt hende om hvor hun vidste det fra. ”Tjaa, man har vel set et eller andet. Det er en af de fordele man har som trænerens kæreste, og man får lov at følge dem ind i omklædningsrummet efter kampen”. ”Du har da vel ikke været sammen med ham i omklædningsrummet” spurgte Sanne forbløffet. ”Nej, nej da. Kun med Lasse.

Sanne spurgte ikke til mere, men smilede over hvor enkelt det havde været for Lotte, igen at rette samtalen ind på de mere erotiske tanker, som knyttede sig til hendes opfattelse af fodbold. Da kampen gik i gang igen kunne Sanne ikke lade være med at kigge på spillerne med en ny nysgerrighed. Hvad pokker mod Speedy og Longshoot var øgenavne for? Hvis det var i samme retning som øgenavnet Gonzo, var det vel ikke kun badning og omklædning der foregik efter kampen. Hun mærkede en pirrende nysgerrighed i hendes indre, men fik hurtig kontrol med de tanker som var ved at indfinde sig i hendes hoved.

Kampen sluttede, og nu sad de sammen med knægtene og drak en vand og for enkelte en kølig øl. Lasse roste dem igen for kampen, og efter kort tid snakkede de lystigt og højlydt om de mange svære og lækre detaljer som de havde vist på banen – efter deres egen mening - og vist også for at imponere deres yndige kvindelige tilskuere, som nu var reduceret til kun at være Sanne og Lotte. Flokken blev langsomt mindre og mindre efterhånden som de fik klædt om og kørte hjem. Lasse og de sidste gik ind for at klæde om, og Lotte skubbede igen til Sanne ”kom, vi går med ind, så kan du se hvad jeg mener. Fodbold er godt at se på”. Sanne protesterede, men Lotte blev insisterende ved med at sige, at det var helt normalt, at der kom piger med ind i omklædningsrummet, og til sidst gav hun efter.

Omklædningsrummet var langt, og i den ene ende var der en stor bruseafdeling. Det var tydeligt at klubben havde gjort meget ud af omklædningsfaciliteterne, og et lille skilt viste også at der var en sauna, som ved behørigt forvarsel kunne tændes så den var varm, når den skulle bruges. Sanne var en lille smule utryg ved situationen, som var langt fra hvad hun bare tilnærmelsesvis kunne forestille sig at hun ville gøre. De fleste af fyrene var mere eller mindre nøgne, og Lasse lagde på ingen måder an til at skulle skjule sig, for hende mens han smed tøjet for at gå i bad. Sanne vidste ikke hvor hun skulle kigge hen, og havde mest af alt lyst til at styrte ud igen, hvor hun kunne genvinde kontrollen med det der skete, men det var som om en indre ukendt kraft holdt hende tilbage. ”Kommer du Lotte”? spurgte Lasse, mens han med dinglende pik gik ud mod bruserne som nu kun blev brugt af 3 af spillerne. Sannes hjerte hoppede en ekstra gang, da Lotte hurtigt og resolut smed tøjet, og gik efter Lasse. Hvad var nu det? Hvorfor? Sannes hjerne var på overarbejde, hvilket måtte have været tydeligt for de to unge fyre som nu var kommet ud af badet og var gået hen til deres tøj, tæt på Sanne, for at tørre sig.

”Der er mange forskellige ritualer i en fodboldklub, og vi har nok nogen der er lidt ud over det sædvanlige” sagde en af de unge fyre mens hans tørrede sig ugeneret i skridtet. ”Vi er jo kun unge mænd, hvor snakken om fodbold, sex og kvinder fylder lige meget, og efter en fodboldkamp er der ikke noget så godt som at få lettet trykket, så ja, vi onanerer ofte sammen. Den spiller med den hurtigste udløsning vinder en ti’er fra hver som er med. Lasse er ofte også med, og en sjælden gang får vi fornøjelsen af at se ham bolle Lotte. Som han siger, skal vi have noget frækt at kigge på når vi river i jernet…..” Han grinte mens han sagde det sidste og smed bevidst håndklædet over på bænken så hans pik var fuldt synlig.

Sanne mærkede at hun var ved at miste kontrollen med situationen, og da den genkendelige lyd af et par der knepper kom højt og chokerende fra bruserne, vidste Sanne godt hvad der skete. Lasse og Lotte kneppede mens de med frække ord pirrede fortalte hinanden med hvad de følte, og det var tydeligt at de ikke var alene i bruserummet. ”Kom nu i tre, lad mig se hvad i kan med Jeres pikke. Har I glemt hvorledes et godt håndarbejde skal udføres? De unge mænd som var sammen med Lasse og Lotte i baderummet gryntede, og Sanne kunne fra afstand se, hvorledes Lotte stod med hænderne og holdt fast om bruseren, med vandet løbende ned af ryggen, mens Lasse huggede pikken ind og ud af hende. De tre fyre som endnu ikke havde forladt badet, onanerede på livet løs, mens de beundrede Lasse og Lotte’s knepperi.

Situationen var vanvittig, og Sanne var fuldkommen i vildrede, og vidste ikke hvad hun skulle gøre. Lasse og Lotte kneppede højlydt, mens tre unge mænd stod rundt om og onanerede. Igen og igen klaskede Lotte og Lasses kroppe mod hinanden, og Lotte stønnede mere og mere højlydt. Sanne mærkede hvorledes hendes brystvorter blev faste og pressede sig mod hendes tynde skjorte. Brysteholdere brugte hun ikke, så hendes påvirkning var tydelig. En kildrende fornemmelse i skødet fik hende til at fastholde blikket på optrinnet under bruserne, og da hun mærkede hvordan den ene knægt som stod bag hende, tog hendes hånd og førte den ned til hans pik, greb hun som i trance om den, og opdagede først da, hvem det var. Gonzo havde netop fået hende til at gribe om en fyldig, hårdt pumpet pik som nu dunkede i hendes hånd. Kneppelydende fra bruseren lød stadig højere, og Lotte skreg højlydt ”mere, mere, jeg kommer lige om lidt, din dejlige tyr…”.

Sanne blev stående uden at kigge ned, og da Gonzos ene hånd forsigtigt fik hende til at massere hans lem, bankede hendes hjerte hurtigere end det længe havde gjort. Gonzo lænede sig lidt frem og viskede ind i hendes øre: ”Jeg fornemmer, at du måske er lidt liderlig. Kan du lide hvad du har i hånden”? Hendes vejrtrækning blev mærkbart tungere, og da fyren foran hende gik hen mod hende, kastede hun forsigtigt blikket ned. Han havde naturligvis rejsning.

”Gonzo, jeg tror sgu hun er liderlig, prøv at se de stive brystvorter som forsøger at presse sig ud gennem stoffet”. Sanne mærkede hvorledes han kærtegnede hendes bryster uden på den tynde skjorte, og kort efter løsnede knapperne en efter en. Da skjorten var knappet op trak Gonzo den forsigtigt af hende, og hun stod nu med hans voldsomme pik i den ene hånd og den anden dækkede umærkeligt hendes nøgne bryster. ”Jeg tror godt du kan fortsætte, Mads” sagde Gonzo, hvorefter Mads knappede hendes nederdel op, som nu faldt ned på gulvet. Hans hænder trak herefter de små trusser af hende, og da de nåede gulvet løftede hun selv først den ene fod og så den anden, så trusser og nederdel kunne fjernes. Mads lagde dem pænt over på bænken.

Sanne lukkede øjnene. Hun havde helt mistet kontrollen. Liderligheden havde vundet.

Hun var splitter nøgen, og mærkede med en snigende ophidselse hvorledes Mads tunge slikkede hende op af først det ene lår og så det andet, inden han pressede munden mod hendes kusse, og hans tunge spillede mod skamlæberne. Med lukkede øjne nød Sanne behandlingen, og hendes hånd om Gonzos lem masserede den hastigere, mens den anden hånd nu holdt Mads hoved mod hendes skød. Mads slikkede og suttede som var han en meget erfaren elsker, og Sanne sukkede liderligt ved hans behandling, og da han førte en hånd om mod hendes skød, og pressede et par fingre op i hendes kusse, bredte der sig en lystfølelse i hende. Med øvet hånd fingerkneppede Mads hende et stykke tid, indtil Gonzo afbrød behandlingen. ”Jeg tror min pik har behov for at mærke et par bløde kvindelæber” sagde han og satte sig ned på bænken, så han gigantiske lem strittede lige op i luften. ”Lad dine læber mærke mit pikhoved, jeg er liderlig og vil nyde følelsen af din mund på mit lem” sagde han bestemt og bydende.

Sanne frigjorde sig modvilligt fra Mads fingre, og bukkede sig ned og tog Gonzo´s lem i munden. Forsigtigt forsøgte hun at mundkneppe ham, og lod prøvende mere og mere af hans manddom komme ind i munden. Gonzo sukkede tilfreds, og hans hænder lagde sig om hendes nakke hvor de igen og igen hjalp hende til at tage mere og mere af hans pik ind. Hendes ende strittede naturligt bagud, og hun havde ubevidst spredt benene lidt, så da hun mærkede Mads pik skille hendes skamlæber og pikken langsomt trængte op i hende, var hun drivende fugtig og klar. Mads kneppede hende først langsomt men fik hurtigt sat tempoet op, og klaskelydende fra bruserne blev nu overdøvet af hendes kusses modtagelse af pikken og nosserne der klaskede mod hende. I det fjerne hørte hun et lille pift, efterfulgt af Mads´s stemme der råbte ”Kom drenge, slut med håndarbejdet”. Hun vidste i sit inderste godt hvad det betød, men var fuldkommen ligeglad. Hun nød Mads´s pik i hendes sultne kusse. Den bankede ind og ud, og med et greb han hårdt fat om hendes hofter og pressede prikken hårdere og fast op i hendes kusse. Hun mærkede hvorledes det rykkede i ham og hvorledes han nu tømte sin sperm oppe i hende.

Sanne var smaskliderlig og var på vej til at sætte sig på Gonzos pik, da et par hænder igen greb fat om hendes hofter, og en ny pik blev boret op i hende. Det var et hektisk tempo hun nu blev kneppet med, og det varede heller ikke længe før endnu en pik blev tømt i hendes indre. Da hun mærkede den tredje pik trænge op i sig var hun ultimtivt liderlig og hun suttede nu så voldsomt på Gonzos pik, at han måtte bremse hende lidt. Med Gonzos pik i munden og den nye pik i kussen, som kneppede hende i kanintempo, mærkede hun hvorledes orgasmen kom skyllende ind over hende. Hun blev lidt mat i benene, men den unge mand bag hende holdt hende fast om hofterne så hun ikke faldt sammen, og hun kunne fuldt ud nyde orgasmens vidunderlige følelse, som blev forlænget af den bankende pik i hendes kusse. Han kom, og da han trak pikken ud af hendes kusse, løb spermen fra de tre pikke der havde fyldt hende ned af hendes lår. Den sidste af de tre unge mænd fra bruserne overtog, og igen mærkede Susanne den vidunderlige følelse af en pik der som et velsmurt stempel farede ind og ud af hendes kusse. Med et mærker hun hvorledes hendes mund bliver fyldt med Gonzos sperm. Hans pik pumper spermen ud i voldsomme spasmer samtidig med af Gonzo presser pikken hårdere ind i hendes mund. Begærligt synker hun hans sperm og slikker hans pik ren, mens den sidste unge mand tømmer sin sperm oppe i hende.

”Hold da op, jeg troede du synes fodbold var kedeligt” sagde Lotte drilsk, som nu var kommet hen og havde kigget på den unge fyres behandling af Sanne. Spermen sejlede ned af hendes lår, og da hun smilende fik svaret at tredje halvlej havde været bedst mens hun gik ud under en af bruserne for at skylle sig, var hun glad for at hun til trods for alt var gået til fodbold.

Få sex i dag

Flere dage efter oplevelsen i klubhusets omklædningsrum, brummede der en SMS ind på hendes mobiltelefon: ”Vi spiller på søndag igen. Hvis du kommer når kampen er slut, kan vi afslutte oplevelsen. Min pik kunne godt tænke sig at møde din kusse. Søndag kl. 11:00 Bare os to, hilsen Gonzo også kaldet Søren J”.

Sanne tænkte med fryd på oplevelsen, men også på hvorledes hun helt havde mistet kontrollen med situationen. ”Jeg gør det ikke” sagde hun til sig selv og lagde mobiltelefonen fra sig. Sådan – hun havde igen kontrol med situationen. Sms’en havde vækket hendes begær og med oplevelsen fra søndagen før, lagde hun sig på sengen og gav sig selv en vidunderlig tilfredsstillelse med en orgasme, hvor tankerne om Gonzos gigantiske pik, stod lyslevende for hende.

Det blev søndag og Sanne vågnede tidligt, og med en følelse af at have sovet over sig, rejste hun sig hurtigt op fra sengen. Klokken var kun 9, og det var jo søndag. Søndag, hvor der var fodbold. Søndag hvor hun var blevet inviteret til igen at møde Gonzo. Hun mærkede hvorledes hendes brystvorter blev hårde ved tanken, og vidste i sit indre godt, at der ikke var nogen gode undskyldninger. Hun var nødt til at tage ned til klubhusets omklædningsrum.

Kampen var slut, og der var ikke nogen spillere på banen mere. Hun havde mødt en enkelt som var på vej væk på cykel, som fortalte hende at kampen var slut for mere end en halv time siden. Med bange anelser gik hun mod omklædningsrummet. ”Var Gonzo gået”? På en måde både lettet og ærgerlig åbnede hun forsigtigt døren til omklædningsrummet. Der var ikke nogen derinde. Et par af omklædningsskabene var åbne. Hun gik længere ind i rummet, og fik et lille sjok da døren til saunaen blev åbnet. ”Nå der er du” lød det fra den nøgne Gonzo, som lod en hånd hive let i pikken, mens han trak forhuden tilbage og blottede pikhovedet. ”Smid tøjet” sagde han bydende, ”jeg har gjort saunaen klar til os”. Han stod og beundrede hende mens hun smed tøjet. ”Du ser dejlig ud” sagde han mens hånden stadig forsigtigt klemte pikken der nu hang halvfyldt ud fra kroppen. Den var enorm, og Sanne undrede sig over hvorledes hun dog havde kunnet sutte den til en udløsning for blot en uge siden.

Da hun havde fået tøjet af, og hun nu stod nøgen overfor ham, følte hun igen, hvordan hun havde lyst til at samle sit tøj og løbe væk. Inden hun nåede at tænke mere var Gonzo rykket hen til hende, og kyssede før hun kunne sige noget hendes bryster. Han slikkede lystigt på dem, og lod prøvende den ene hånd glide op mellem hendes ben og ind i hendes kusse. Hun var fugtig. Tankerne om Gonzos pik havde hele morgenen pirret hendes indre, og kussen havde været konstant våd og ventende. Da han i et nu fik hende vendt om, og presset hende ned, så hendes numse strittede bagud, var det et lettelsens suk, der lød fra hendes læber, da hans pik trængte op i hende. ”Jeg var nødt til at mærke din stramme kusse med det samme. Tanken om alle de andres pikke som pumpede deres sperm op i dig sidste søndag, har gjort mig ekstrem liderlig”.

Sanne forsøgte at nyde det, da det virkede som om at Gonzo kun tænkte på at komme i hende hurtigst muligt. Hans tempo var hurtigt voldsomt, men pikkens størrelse fik pirret hendes kusse på en vidunderlig måde, og da hun kom som en vulkan pressede hun sig kraftigt bagud mod hans voldsomme lem der om muligt trængte lidt længere op i hende. Det var mere end Gonzo kunne klare, og med et brøl huggede han pikken op i hende og tømte sin sperm oppe i hende. Han faldt let sammen over hende, men fik trods alt udtalt et stønnende ”tak”.

De fik kort efter rejst sig op, og Sanne var nu lidt i vildrede for hvad der skulle ske. ”Var det hurtige knald alt? Var det kun derfor han havde bedt hende komme”? Svarende på hendes spørgsmål kom før hun fik dem stillet til ham. ”Det var utroligt dejligt, men jeg har jo tændt op i saunaen, så mon ikke vi kan blive klar til en lidt mere svedig hyrdetime i en dampende sauna om lidt”. Han smilede til hende, og hun smilede igen mens de gik over til saunaen.

Han åbnede døren og skubbede hende hurtigt indenfor før han lukkede døren bag dem. Sanne gispede. De var ikke alene. Fire unge mænd, som ganske sikker var spillere fra holdet, sad nøgne med mere eller mindre rejste pikke og kiggede sultent på hende. ”Der er alle nogen du ikke har hilst på før. De blev alle meget misundelige, da vi omtalte søndagens lille leg ved onsdagstræningen. Jeg har omhyggeligt udvalgt holdets største pikke, så jeg håber du vil nyde det”. Sanne var på vej til at vende sig om for at komme ud igen, men Gonzo stod og spærrede vejen for hende. ”Jeg synes at du skal hjælpe pikkene op og stå, så du kan nyde deres størrelse med øjnene inden din kusse skal fyldes med dem. Din mund gjorde et fantastisk arbejde på mig i sidste uge. Lad dine læber og tunge forlyste sig på deres pikhoveder”. Gonzo sagde det på en måde som på en gang var både bestemmende, krævende og høfligt opfordrende, så da han forsigtigt skubbede hende hen mod den første af de unge mænd, var det som om hendes viljestyrke forlod hende til erstatning for en dybtfølt liderlighed.

Hendes læber lukkede sig om den første pik, og behændig fik hun med munden masseret forhuden tilbage så pikken nu stod med blottet glans. Hun kiggede på den, og kunne tilfreds konstatere at den var vokset yderligere, og at det rykkede i den taktfast mens blodet blev pumpet ud i den. Hendes læber søgte videre til den næste pik samtidig med at hun nu greb de to pikke på fyrene ved siden af med hver sin hånd. Fyren hvis pik hun netop havde haft under behandling var stadig stiv, så hånden skulle bare holde stivheden ved lige. Hun nåede aldrig hen til den fjerde fyr, for inden hun nåede så langt havde han rejst sig, var gået om bag hende og pressede nu hans stive pik op i hende bagfra.

Sanne lukkede øjnene. Det var en viljeløs og liderlig ung dame som stod og var ved at behage fem fyre på en gang. Ikke den ellers stærke og bestemmende forretningskvinde som på sikker vis styrede omgivelserne. Fyrens pik trængte langsomt ind og ud af hendes kusse, og det var tydeligt at han ikke havde planer om at komme lige med det samme. Gonzos sperm smurte godt, og den nye pik gled derfor let og ubesværet ind og ud. Pikken i hendes mund voksede, en anelse i længden, men en del i tykkelsen, så hunkunne mærke hvorledes hendes mund blev spilet ud. Hun slap pikken med munden og kiggede vantro på den. Den var bestemt ikke kort, men tykkelsen var bestemt det mest bemærkelsesværdige. Gonzo grinede ved hendes overraskelse, og sagde samtidig ”Når, nu har du også hilst på Fat Boy”. Hun lod igen læberne glide ned over Fat Boys pik og smagte lidt af den presperm der langsom sivede ud af pikhovedet. Fyren bag hende trak pikken ud til hendes kusseåbning og lod nu pikhovedet glide frem og tilbage i revnen uden at trænge ind i hende. Det pikkede hende vanvittigt, og hun pressede sig krævende bagud så hans pik igen smuttede ind op i hende. Hun sukkede og slap de to pikke som hun havde i hænderne, trak sig resolut væk fra fyren bag hende, og kravlede op på saunabænken hvor fat boy sad, så hun roligt og sikkert kunne lade sin kusse glide ned over hans tykke lem. Hun følte sig fyldt ud, og mærkede hvordan skamlæberne blev strakt til deres yderste mens hun gled op og ned over pikken. De andre fyres hænder var straks over alt, og hendes bryster blev krævende masseret samtidig med at hendes baller og numsehul fik en kærlig behandling. To af fyrene stod nu op på bænken ved siden af dem og hun kunne nu skiftevis tage den en og den andens pik i munden.

Det varede ikke længe før hun kom, mens fat boys fyldige pik ramte alle hendes følsomme steder i kussen på en og samme tid, så hun var nødt til at overgive sig, da hun mærkede hvordan han voksede i hende, og kom i en rystende orgasme mens spermen forlod hans pik langt oppe i hendes glødende kusse. Gonzo sad for enden i saunaen og nød optrinnet, og hans pik var efterhånden igen ved at være stiv, hvilket til dels skyldes knepperiet foran ham og naturligvis hans egen hånd som gned lystigt på pikken. Han overvejede at blande sig igen, men inden han nåede så langt var to af de andre fyre i gang med at kneppe hende. Den ene som Sanne havde sat sig over på efter at have redet fat boy til udløsning, og den anden havde bagfra tiltvunget sig vej op i hendes anus, så de to pikke nu i en rytmisk bevægelse kunne fylde hende ud på ny. De kneppede hende sådan længe, og Sanne følte sig mere og mere udblokket, men også tættere og tættere på endnu en udløsning. Fyrene kom næsten samtidig og da deres pikke forlod hende silede der en lille strøm af sperm ud af hende.

Den sidste fyr kyssede hende i nakken og kærtegnede hendes bryster. Varmen i saunaen havde gjort dem alle svedige og hans hænder gled ubesværet over hendes bryster og nappede hende let i brystvorterne. ”Læg dig ned på ryggen” bad han hende og placerede kort efter hans fyldte pik mellem hendes bryster, og klemte dem sammen om pikken mens han lavede samlejebevægelser. Det var en vidunderlig oplevelse, og Sanne mærkede for første gang hvor følsomme hendes bryster var. Desværre varede det ikke længe, da den unge mand fik udløsning og kaskader af sperm blev pumpet ud af pikken og op i hendes ansigt. Det virkede som en evighed og en utænkelig mængde sæd som skulle forlade pikken, og da han endelig var færdig hørte hun for første gang hvad de andre kaldte ham ”Godt gået Megaload. Du havde sparret en del op så vidt vi kan se. Imponerende”.

Sanne lå og mærkede hvordan Megaloads sperm langsomt gled ned over hendes ansigt, og hvordan de andres sperm langsomt sivede ud af hendes kusse og anus. Hun måtte igen erkende at liderlighed ikke kan kontrolleres, når først den er vækket. Hun forlod fyrene for at gå ud og tage et tiltrængt brusebad. De fem fyre fulgte efter hende, og de indtog nu hver sin bruser, mens de vaskede sveden og elskovssafterne af sig. Hun stod og vaskede sig mellem benene med ansigtet op mod bruserens pirrende stråler, da hun igen mærkede et par hænder på hendes bryster og en stiv fyldt pik mod hendes baller. Hun blev presset let forover, og kunne genkende Gonzo´s pik som nu var på vej op i hendes kusse. Hun sukkede vellystigt, og stødte bagud når han med en større og større kaft hamrede pikken op i hende. Han fyldte hende mere end bare ud, og knepperiet var en blanding af smerte og dybtfølt liderlighed. Da han brølende pressede pikken op i hende og for anden gang den dag tømte sin sperm oppe i hende, var hun tæt på endnu en orgasme. ”Bliv ved, bliv ved” bad hun mens hun pressede sig bag ud mod Gonzo, men der var ikke mere kraft i ham og han trak sig væk.

Hendes bøn var dog blevet hørt, og en af de andre fyre hvis pik igen var klar overtog knepperiet. Igen og igen fyldte pikkende hendes kusse, og da hun under bruseren fik sin tredje orgasme, mens fat boys pik igen pumpede sig ind og ud, for til sidst at komme og få blandet hans sperm med de fire andre fyres ladninger, var hun seksuelt mættet, og nød den afsluttende afvaskning inden hun igen iført sit sommertøj forlod fodboldklubben omklædningsrum.

Fodbold var bestemt ikke kedeligt.   

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.