Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har haft mange skønne timer sammen med mange skønne piger og modne damer, men den første gang står stadig for mig som den så afgjort bedste oplevelse.

Hvis størrelsen betyder noget, skal jeg bestemt ikke klage, snarere tværtimod. Når man spiller fodbold er det ikke specielt befordrende at have en stor pik, der bare ikke er til at holde indenfor shortsene, og jeg brugte (bruger) da også et suspensorium (en slags underbukser, der fungerer som en spændetrøje til at holde pik og nosser godt sammen).

Jeg var på det tidspunkt blot 14 år gammel og brugte det meste af min fritid sammen med mine fodboldkammerater, og specielt i sommerferie-perioden levede vi mere på fodboldbanen end hjemme ved vores familier. Det var en fredag sidst i juli og mine forældre havde fortalt at de skulle på weekendtur med et vennepar, som de havde været så ofte før, men de havde fundet en "barnepige" der ville komme og se til at jeg fik noget at spise, og "ikke faldt død om i et hjørne".

Det var midt på eftermiddagen, solen skinnede fra en klar blå himmel. Jeg havde spillet fodbold siden jeg stod op, og var blevet lidt sulten. Jeg cyklede hjem til vores hus der lå med en stor ugeneret have lige op til en gammel frugtplantage. Jeg var blevet godt beskidt, og havde derfor planlagt at tage et bad. Jeg stillede cyklen fra mig og gik ind gennem haven som jeg altid gjorde om sommeren når jeg kom hjem. Jeg må erkende, at jeg blev lidt overrasket da jeg midt på plænen fandt en ung skønhed liggende med stort set ingenting på. Jeg kunne huske at min mor havde aftalt at en af hendes veninders datter - Sanne - skulle komme og hjælpe med noget aftensmad, og gik derfor hen til hende.

Når man nu ikke tidligere har været sammen med piger, er det bestemt ikke nemt at starte en samtale med en pige der kun ligger iført en g-streng og tager solbad. "Hej" sagde hun og rejste sig op på albuerne da jeg nærmede mig. Hvis jeg ikke var rød i hovedet før, blev jeg det nu, men fik selv fremstammet et hej til gengæld. "Du må være Morten" sagde hun, "jeg har aftalt med din mor at vi skal lave noget mad sammen, men da vejret var så godt, tænkte jeg at jeg lige så godt kunne tage over til jer nu og sole mig lidt. Det gør ikke noget vel?" sagde hun med en lidt drilsk stemme.

Jeg ved ikke hvor lang tid jeg stod og gloede på hendes flotte lysebrune krop, med et par unge velformede spændstige bryster uden at sige noget, men hun fik vækket mig af min døs, da hun satte sig op og smilede mens hun kiggede på min unge sportskrop. Jeg skyndte mig at sige at jeg ville gå i bad, da jeg vist havde meget mudder fra det netop overståede fodboldspil og vendte mig hurtigt om og gik ind i huset.

Mit værelse lå i stueplan med vindue ud mod haven, og da jeg var kommet indenfor listede jeg hen til vinduet og kiggede ud på Sanne, der sad og lod fingrene glide gennem sit hår mens hun læste i et blad der lå ved siden af tæppet. Bortset fra de mange gange som jeg havde onaneret samt var vågnet med en hård pik der var gået af af sig selv, havde jeg ikke mærket en flaghejsning magen til den som nu var på vej. Jeg måtte bide smerten i mig da suspensoriet gjorde sit til at holde pik og nosser på plads. Jeg fik smidt shortsene og fik med meget besvær krænget seletøjet af.

Jeg stod nøgen med en kæmpe pik der ganske enkelt ikke kunne blive stivere, og var nødt til at massere den lidt - ikke ornanere - men bare rette lidt op på folderne. Jeg havde stået sådan lidt og havde planlagt at gå ud på badeværelset og få mig en ordentlig spiller i badet. I det jeg
kigger ud i haven opdager jeg at Sanne ikke længere ligger på tæppet, men står få meter udenfor vinduet og betragter mig med et svømmende, lidt genert, blik i øjnene. Om det var min pik eller mine kinder der var mest røde ved jeg ikke, men jeg gav hende et skævt smil og skyndte mig ud på badeværelset.

Billedet af Sannes velformede krop for gennem mit hoved. Hvad skulle jeg gøre? Jeg kendte hende jo ikke, men kunne mærke at lysten til hende var enorm. Jeg fik tændt for vandet, gik ud i bruse nichen og trak forhænget for, mens jeg med en fast hånd om pikken begyndte at onanere. Jeg havde stået et stykke tid og ladet vellysten tage form da jeg hørte at døren til badeværelset gik op. Om det var ubevidst eller bevidst at jeg ikke havde låst døren ved jeg faktisk ikke, men resultatet var at Sanne nu var på badeværelset. Min i forvejen hårde pik gav et lille ekstra hop og nosserne spændte.

"Det var ellers et par mærkelige underbukser du der havde på"? hørte jeg Sanne sige men hun sad og tissede. Jeg fik med besvær fremstammet at det ikke var underbukser men et suspensorium der hjalp men at holde lidt sammen på de ædlere dele. "Ja, det kunne jeg godt se. Der blev næsten holdt for godt fast" nærmest smålo hun. "Det er utroligt varmt udenfor, og jeg er helt svedig og fuld af støv på kroppen, har du noget imod at jeg lige tager en hurtig skyller"?

Om jeg havde. Min pik var klar til at gå af når som helst og fantasien om at kneppe Sanne hjalp godt til. Jeg fik vendt mig med ryggen til badeforhænget, så hun ikke kunne se min hårdt pumpede tilstand, og svarede at det kunne hun da godt. Badeforhænget gik til side og Sanne trådte nøgen ud til mig og stillede sig hurtigt under bruserens stråler. Hun rakte ud efter bodyshampoen, og smurte sig ind uden at kommentere min ophidsede tilstand. "Kan du ikke komme lidt sæbe på min ryg, der kan jeg vist ikke selv nå". Nu var der ikke mere jeg kunne gøre for at skjule min stive pik. Jeg vendte mig om og så op og ned af Sannes nøgne velformede ryg og baller. Hun rakte mig shampoen som jeg med nervøse hænder begyndte at gnide ud på hendes ryg. Sanne nød min indsmøring på kulderne, ned af ryggen, ned til ballerne. Jeg dristede mig til at lade hænderne massere hendes baller med blide strøg. Hun sagde ikke noget og langsomt bevægede jeg mig opad igen til jeg langsomt kunne lade mine hænder glide rundt om kroppen og kærtegne hendes bryster, mens min kanon stive pik lagde sig op af hendes baller.

"Hov hov" kom det fra hende, idet hun vendte sig om og gav mig et kys på kinden og et klem på pikken. "Jeg tror jeg er blevet skyllet ganske godt af nu. Jeg tror jeg vil lade solen tørre min krop". Hun forlod hurtigt badeværelset.

Der stod jeg med en kæmpe pik der havde været så tæt på og dog så langt fra. Jeg greb om pikken og begyndte med hurtige bevægelser at onanere. Forhuden gled frem og tilbage i et tempo som hurtigt gjorde sin virkning. Jeg kom i en kæmpe orgasme med spermen sprøjtende ud i lange kaskader. Orgasmen var så voldsom at mine ben begyndte at ryste. Jeg kom langsomt til hægterne igen og fik vasket kroppen - specielt pikken fik en grundig tur.

Jeg tørrede mig hurtigt og gik ind og tog et par løse shorts på - ingen suspensorium, og gik ud i haven til Sanne som ganske rigtigt lå på tæppet og blev tørret af solen strålen, men til forskel fra da jeg kom, var hun nu ganske nøgen. G-strengen var væk. "Hej, er du blevet ren?" spurgte hun drilsk. Jeg nikkede. "Gider du ikke smøre noget solcreme på ryggen?". Jeg kunne knap tror mine egne ører, men sagde resolut ja, og tog cremen og begyndte at smøre hendes ryg ind - næsten samme tur som med bodyshampoen.

Min pik begyndte at vokse, og inden jeg fik set mig om sad jeg med et telt så stort som min kæmpepik kunne spile det ud. "Du har en ganske flot krop. Ved du det?" spurgte Sanne mens mine hænder fordelte solcremen på hendes ryg. "Din pik er faktisk den største jeg endnu har set. Har du prøvet at være i seng med nogen endnu?". Nej sagde jeg mens hænderne langsomt begyndte at smøre hendes baller ind. "Uhmm, det er dejligt, du må også godt smørre benene ind". Jeg smurte noget mere solcreme på hænderne og begyndte at gnide hendes ene ben ind. Det hele virkede lidt komisk, pikken var vokset til gigantstørrelse igen, og pressede godt imod shortsene. "Er det ikke lidt svært at sidde med shorts på og sådan en begejstring indenfor. Smid dog dine shorts, så kan du også få noget sol på ballerne". Jeg rejste mig og trak shortsene af. Pikken stod stor og mægtig ud i luften, mens blodet pulserede og fik den til at gynge rytmisk op og ned. Jeg fortsatte med at smørre Sannes ben ind i solcreme. Hun havde nu spredt dem så jeg bedre kunne komme til, og havde derved fået frit udsyn til hendes kusse. Skamlæberne var svagt åbne, og der piblede små dråber ned på tæppet. Jeg var stanglidderlig.

Jeg tænkte, at nu måtte det bære eller briste. Jeg lod hænderne glide op mod hendes kusse, og lod forsigtigt den ene hånd glide hen over hendes kusseåbning. Hun spredte benene lidt mere. Mine hænder begyndte nu langsomt at skille skamlæberne ad og lod et par fingre glide indenfor. Hun var vildt fugtig og meget mere end parat til at modtage.......

Jeg vidste nu, at dette skulle blive min første gang, men en lille djævel for op i mig, og i stedet for at borre pikken op i hende, begyndte jeg i stedet at smøre hendes ryg ind igen. Hun rejste sig op på knæene mens jeg sad med min kæmpepik strittende lige ud i luften. Kussen var klar, men jeg begyndte i stedet at kærtegne hendes bryster. Sanne småklynkede mens jeg nullerede hendes brystvorter, og jeg var derfor ikke overrasket, da jeg pludselig mærkede Sannes ene hånd gribe om min kæmpe pik mellem benene. Ganske langsomt og sikkert styrede hun den indenfor i hendes varme kusse. Lidt efter lidt gled den ind. Jeg nød hvert sekund, og var nu egentlig ganske godt tilfreds med at jeg for kort tid siden havde taget det værste tryk.

Safterne sejlede ned af benene på Sanne, og min pik havde derfor ikke problemer med at glide rytmisk ind og ud til trods for størrelsen. Med hænderne godt fast i hendes hofter nød jeg synet af skamlæberne der blev trukket med frem og tilbage mens min pik gled ind og ud. Sanne begyndte at stønne højlydt og et kort øjeblik blev jeg bekymret for om der var nogen der kunne høre noget, men liderligheden vandt heldigvis, og efter at have kneppet på denne måde i ganske kort tid skreg Sanne sin orgasme ud. Kussen trak sig sammen om min pik i kraftige ryk, og inden jeg nåede at tænke på andet end kusse, kusse og kusse sprøjtede jeg endnu en kæmpe ladning sperm ud af pikken denne dag. Det svuppede lystigt, og vi fortsatte mens efterveerne af orgasmerne rullede ind over os.

Jeg trak pikken langsomt ud, og Sanne vendte sig om. Hun kiggede nu beundrende på pikken, og sagde med liderlig stemme noget jeg sjældent vil glemme: "Sådan en dejlig stor og voldsom pik, den har vist behov for at blive undervist lidt i, hvordan piger kan nyde hele den fulde længde, og det er kun fredag. Dine forældre kommer først hjem på søndag - ikke?".

Hun lod hænderne glide op af mine lår og greb om pikken, der nu havde mistet lidt af rejsningen. "Ved du hvor mange gange du kan komme efter hinanden? Onanere du? Hvor tit gør du det?" Hun greb nu solcremen og begyndte at smøre min pik ind. Den voksede igen, men jeg kunne også mærke at de to tidligere orgasmer havde sat sit præg. "Jeg onanerer mindst 4-6 gange om dagen. Når jeg vågner tager jeg den første spiller under dynen, herefter går jeg ud og tager et bad og letter nogle gange trykket for anden gang. I skolen er jeg nødt til at gå på toilettet midt på dagen og malke spermen ud. Når jeg kommer hjem fra skole sker det nogle gange at jeg tager en spiller på badeværelset inden jeg tager mit suspensorium på. Om aftenen når jeg er kommet i seng prøver jeg nogle gange at se hvor mange gange jeg kan komme efter hinanden. Det er kun blevet til 2-3 gange....".

Sannes hænder havde gjort sin virkning og min kæmpe pik stod nu rank og stiv lige op i luften. Hun bukkede sig forover og tog pikken i munden. Et er hvad ens egne hænder kan lave under dynen, men Sannes læber og tunge var sande mestre. Efter at have sutte i et stykke tid, skubbede hun mig bagover. "2-3 gange?? Hmm, det vil sige at der må være mindst en tur endnu". Hun satte sig overskrævs på mig og lod min pik glide ind i hende tomme for tomme. Hun begyndte nu et ridt som intet manglede i lidenskab, tempo og kraft. Kussen spilede sig rundt om min pik, mens hun hastigt bevægede sig op og ned. Hurtigere og hurtigere gled pikken ind og ud. Sanne klynkede: "Hvor er det dejligt, hvor er det dejligt...". Jeg mærkede nu orgasmen skylle ind over mig for 3 gang mens hvad der måtte være tilbage af sperm sprøjtede op i hende. Sanne kastede hovedet tilbage og brølede kort tid efter sin orgasme ud i luften, og faldt herefter sammen over mig. Efter at have ligget sådan et stykke tid, løftede Sanne hovedet og sagde: "Skal vi ikke holde en pause og lave noget aftensmad.....".

En pause?, for det gennem hovedet på mig, mens jeg samtidig tænkte på, at denne første gang ville jeg aldrig komme til at glemme, det var trods alt kun fredag som Sanne havde sagt, og jeg skal love for at min seksuelle debut kun havde taget sin begyndelse. Hvad der mere skete må i høre om senere...
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 63 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.