Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jesper og Eva blev fuldkommen overvældet af varmen der slog dem i møde, da de trådte ud af flyet. De var unge og nyforelskede og var netop landet på deres første feriedag i Tunesien, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel. Hvilken herlig start på ferien tænkte Jesper, mens han smilende kiggede Eva dybt i øjnene inden han gav hende et langt og krævende kys. ”Et kys for en varm og lækker 14 dages ferie”. Han kyssede hende igen, og listede denne gang tungen svagt ind mellem Evas læber som villigt skilte sig. ”Et kys for et tempereret værelse, med en lækker dobbeltseng, hvor vi hver dag skal nyde hinandens nøgne kroppe” hviskede han til hende. Eva gengældte hans opfordring med et frækt smil, og rykkede tæt til ham, så hun skjult kunne kærtegne hans lem udenpå bukserne. ”Jeg glæder mig allerede til at se værelset, skat”.

Busturen fra lufthavnen til hotellet blev lidt af en prøvelse, dels fordi de måtte vente i en bagende hede på bagagen inden den kom ud fra flyet, og dels måtte vente i 100 år før deres bus kom, og da det endelig skete, viste det sig at bussen var helt uden aircondition. Guiden som havde taget imod dem havde været sød, og havde hurtigt skaffet noget sodavand til at læske tungen, som hun delte ud i bussen. Jesper fangede et par kolde colaer, åbnede dem begge og drak en lille smule af hver, inden han åbnede Bacardi-rommen, som han havde købt i taxfree i Danmark, og hældte lidt i hver af coladåserne. Inden de nåede hotellet var de kommet ganske godt humør, og de var da også faldet i snak med et andet ungt par, Linea og Thorbjørn som kom fra Norge. Jesper delte rundhåndet ud af rommen, og da de nåede hotellet havde de allerede aftalt at de skulle gå ud og spise sammen den samme aften.

SEX I DAG?

Hotellet var mega stort, og utroligt flot vedligeholdt med kridhvide vægge, og i receptionen som lå i en kæmpe hall med store buede hvælvinger op mod loftet, og en lille ø med palmer i midten som strakte sig opad grønne og frodige, fik de udleveret deres nøgler til værelserne. Guiden havde forespurgt om der var nogen der ønskede at få værelser tæt ved hinanden, og Jesper og Thorbjørn havde da været hurtig til markere at det ville de da godt. Guiden smilede og forklarede hurtigt noget til personen i receptionen som var ved at skrive dem ind. De fik værelser lige ved siden af hinanden, og da Jesper og Eva trådte ind på deres værelse kunne de med tilfredshed konstatere at det var dejlig tempereret. Eva åbnede dobbeltdøren ud til en lille altan, og mærkede straks hvordan varmen igen slog hende i møde. På altanen ved siden af stod Thorbjørn og smilede til hende, det skulle nok blive en dejlig ferie, tænkte hun. Inde fra værelset hørte hun hvordan Jesper oplyste at hun lukkede alt for meget varme ind, og at han var nødt til at tage et svalende brusebad, eller noget i den retning for at skylle støvet og varmen af sig, han smilede frækt da han sagde det til hende. Eva vidste godt hvad det smil betød, og da hun så hans nøgne krop gå ud i badeværelset, skyndte hun sig hurtigt at tage tøjet af. Ude i badet fandt de hurtigt hinandens nøgne kroppe, og de kyssede hinanden langt og inderligt, bodyshampoen som stod på badeværelset blev nænsomt og hurtigt brugt, og da de kort efter tørrede hinanden af i de store hvide håndklæder, duftede de begge svagt parfumeret.

De gik over til den store dobbeltseng og lagde sig ned på den. Hold op hvor den knirkede, hver en lille bevægelse blev med det samme omsat til en høj knirkelyd, og de grinede begge højlydt da der ind fra Thorbjørn og Linea kom de samme høje knirkelyde. Jesper var ophidset og hans pik strittede allerede rankt op af maven, da Eva tog den i munden. Eva elskede at sutte pik, og det gjorde bestem heller ikke noget hvis den var stor, så hun rigtig havde noget at sutte på. Da hun første gang, for lang tid siden, havde set Jesper uden tøj havde hendes hjerte slået et lille glædeshop, for Jesper havde ganske enkelt den største pik hun nogensinde havde set, og hver gang ligesom nu nød hun at mærke hvordan blodet pulserede i hans lem mens hun både suttede og gned på det. Jesper lukkede veltilfreds øjnene og mærkede hendes læber og mund suge hans pik til sig, han mærkede hvordan hun med læberne krængede forhuden tilbage og hvordan tungen spillede rundt på hans opsvulmede pikhoved og ned i den lille revne. Han var stangliderlig, og da han fra værelset ved siden af hørte den umiskendelige lyd af en seng der knirker højlydt som følge af et ungt elskende pars vilde knepperi, måtte han bare have hende, og kort tid efter pumpede han pikken ind og ud af hendes kusse, som tog vel imod hans store lem. Deres seng knirkede om kamp med Thorbjørns og Lineas, men Jesper var ligeglad, han var tæt på at komme, og bad hende hurtigt dreje rundt, så han kunne tage hende bagfra. Denne stilling mindskede ikke knirkelydene, og det virkede næste helt uvirkeligt stille, da han med en voldsom kraft kom i en orgasme som pumpede spermen ud af pikken, mens han stod næsten stille på knæene og pressede pikke langt op i hende. Lydene fra naboværelset var også stoppet, og Jesper faldt sammen på sengen ved siden af Eva. ”Undskyld” fik han sagt, da han godt vidste at hun var langt fra at blive tilfredsstillet, ”men jeg var bare liderlig at jeg måtte have dig her og nu”. ”Det gør ikke noget, så har jeg bare lidt til gode, og vi er da ikke gået i seng endnu for at sove, er vi vel?” Hun slikkede sig frækt på læberne, mens hun beundrede hans slanke krop, som den lå der på sengen, med den nu slappe men fyldige pik, mens hun kunne mærke hvordan hun stadig var liderlig.

Hun gik igen ud på badeværelset for at vaske kussen, hvor hans sperm nu langsomt var ved at glide ud af igen. Under bruseren begyndte hun at kærtegne sine bryster. De var utrolig følsomme, og hun vidste ikke noget bedre end at få dem pirret, specielt berøring af brystvorterne fik hendes underliv til at trække sig sammen i fryd. Hun tog håndbruseren ned og lod en vandstråle ramme hendes skød, mens hun med den anden hånd spredte skamlæberne så strålerne kunne ramme hendes lille hårde klit, og kort efter tog hun hånden til hjælp og onanerede nu højlydt. Hun gav et lille skrig fra sig, da hun kom ved hjælp af bruserens og håndens fælles hjælp, og mærkede hvordan varmen spredte sig i hendes krop. Da hun åbnede øjnene stod Jesper i døråbningen og kiggede beundrende på hende ”Hvor ser du dejlig fræk ud, når du sådan leger med dig selv”. Eva så hvordan hans pik var begyndt at rejse sig svagt mellem hans ben, men trådte ud af badet og gav den blot et lille klem og et kys på hovedet. ”Gem kræfterne til i aften, så har vi begge noget at glæde os til”.

De gik nøgne rundt, med den åbne altandør, hvor varmen strømmede ind fra, og lade deres tøj på plads i de få skabe. Jesper fandt en kold cola frem fra minibaren, som han delte i to glas og fortyndede den med lidt rom, han tog det ene glas og gik nøgen og veltilfreds ud på altanen. Han var egentlig ikke klar over hvor lang tid han havde stået der, da han hørte at Linea fløjtede svagt fra deres altan, og blev pludselig klar over, at han stod så hun kunne se ham i al hans nøgenhed, med hans store lem hængende slapt ned, han vidste ikke rigtig om han skulle skjule pikken, eller bare gå hurtigt ind, da han hørte hende sige ”Det var dog en utrolig flot udsigt der er, jeg tror ikke jeg har set noget flottere” hendes blik hvilede på hans pik. Eva redede ham da hun kom ud på altanen iført en lille bikini top og et par stramtsiddende shorts. ”Tror du ikke du også skal blive klar, så vi kan komme i byen”. Han svarede hurtigt jo, og gik ind og fik taget tøj på, mens hans tanker kredsede, ikke helt uskyldigt, om hvordan Linea så ud uden tøj på, man har jo lov til at drømme. Eva og Linea faldt hurtigt i snak, og da de fik øje på de to mænd som gik nedenfor altanerne og ordnede bedene, grinte de da Eva foreslog, at de skulle bede dem om at ordne sengene der tilsyneladende knirkede voldsomt hos dem begge. De to mænd ordnede nærmest bedene i slowmotion, men kiggede nu og da op på de to lyshårede unge kvinder som stod og talte sammen. De havde begge et næsten usynligt smil på læberne.

De havde en dejlig aften i byen, i receptionen havde de spurgt om hvor de skulle tage hen hvis de godt ville have noget godt at spise. Den unge mand i receptionen forstod kun meget lidt engelsk, men dog så meget at han fik dem forklaret at de skulle tage hen til en lille lystbåd marina. Det blev hurtigt mørkt, og alle lysene dannede en smuk ramme om deres middag. Thorbjørn og Linea havde, som Eva og Jesper, kun kendt hinanden i godt 9 måneder, og var stadig meget nyforelskede. De var også i starten af tyverne, og havde valgt at tage til Tunesien da det var blevet anbefalet af Lineas forældre. Lineas mor og far havde for mange år siden, været på selv samme hotel, og var vildt begejstret for den luksus der var overalt. Hendes mor havde levende fortalt om det kolossal store marked for hver dag var nede i byen, hvor alt blev handlet, man skulle bare huske at prutte om prisen. Hun havde også sagt til Linea og Thorbjørn, at de nu endelig skulle huske at tage en tur til den hellige by, som man kunne komme til med en langturstaxa, og inden aftenen var omme, og de igen havde grint over de knirkende senge, havde de aftalt at tage en tur til den hellige by dagen efter.

Da de kom tilbage til hotellet, gik de over til den unge mand i receptionen. ”Sengene er blevet ordnet” sagde han og lyste op i et stort smil, da han så dem komme, og de smilte alle tilbage til ham. De spurgte hvordan de kunne få fat i en langturstaxa, da de godt ville besøge den hellige by i morgen. Til at begynde med forstod han ikke hvad de spurgte om, men da Jesper tog en brochure der viste navnet på den hellige by, og gjorde fagter som om han kørte bil, nikkede han med et forstående tonefald. På et lille kort over byen tegnede han en ring om hvor langturstaxaerne holdt, fik gjort dem forståeligt at de han nok skulle bestille en taxa for dem. Han gav dem en lille lap, hvorpå han kradsede nogle ord og et reservationsnummer.

Da de kom tilbage til værelserne konstaterede begge par at sengene godt nok knirkede mindre end før, men knirkede det gjorde stadig, og den aften elskede Jesper og Eva som besatte, inden de mætte og tilfredse faldt i søvn til lyden af Linea og Thorbjørns seng der lystigt knirkede til deres hede elskov.

De mødtes med Thorbjørn og Linea i hotellets ene restaurant, hvor der blev serveret morgenmad, og efter at have spist morgenmad, kørte de sammen ind til byen i hotellets lille minibus, som i fast pendulfart kørte frem og tilbage mellem hotellet og byen. Minibussen stoppede lige hvor markedet begyndte, og det var let for dem at se hvor de skulle gå hen for at få fat i langturstaxaen. Da de kom hen til taxaholdepladsen, holdt der mange rigtig store taxaer, som alle havde plads til mindst 10 personer. En af mændene på holdepladsen så ud til at have lidt mere styr på det og Jesper hørte ham da også sige et par gebrokne gloser på engelsk til et europæisk udseende par, inden han henviste dem til en af taxaerne. Alle taxaerne havde et lille skilt i vinduet, og da Jesper havde vist manden den lille seddel fra den unge mand i receptionen, viste han dem hen til en taxa, hvor navnet på byen som de skulle hen til ganske rigtig stod under forruden. De satte sig ind og vendte lidt. Da der var gået et kvarter og der endnu ikke var kommet nogen chauffør, blev de lidt utålmodige, og skulle lige til at gå ud for at spørge hvordan det virkede, da der kom en ung mand på deres egen alder og satte sig ind bag rattet. Det viste sig at han kunne en del fransk, og mens de kørte fik han langsomt fortalt dem at taxaerne virkede som busser, og selvfølgelig godt ville have dem fyldt op, han var dog blevet bedt om at køre selv om der kun var fire til at betale. Prisen var den samme pr. person, uanset om man var mange eller få. De betalte med det samme, og fik det arrangeret således at han ville køre dem hjem igen sidst på dagen.

De havde kørt i tre kvarter, da han pludselig stoppede. Han forklarede dem at han havde noget familie som solgte tæpper, og at de godt ville vise dem nogle. De var selvfølgelig ikke tvunget til at købe, og det ville kun vare et kort øjeblik. De var stoppet ud for lille samling af nogen betragteligt store huse, og der var ganske rigtig et lille udstillingsvindue med ægte tæpper. De blev alle fire enige om at det da ikke kunne gøre noget, at kigge et kort øjeblik, tværtimod kunne de måske gøre en god handel. De steg ud af taxaen, og ud fra butikken kom to ældre mænd, som omfavnede den unge taxachauffør, og gav ham et kort kindkys på hver kind, inden de smilende tog fat i Jespers, Thorbjørns, Evas og Lineas hænder, som de rystede ihærdigt som en velkomsthilsen. De blev ført indenfor i tæppebutikken, som indenfor var et kæmpe rum, med tæpper overalt. En stor propel i loftet fordelte varmen i lokalet, og det føltes som svalende briser til trods for den voldsomme hede der var. De blev placeret rundt om et lille bord, hvorpå der stod 4 små kopper, som hurtigt blev fyldt med varm te. Det ene tæppe efter det andet blev lagt hen til dem, og med fagter blev de gjort opmærksom på at de skulle røre ordentligt ved tæpperne og beundre de smukke mønstre. Det var varmt bare at sidde ned, og der blev hurtigt serveret yderligere en gang te. Da de alle havde drukket den tredje kop te tænkte Jesper at det var på tide at komme videre, men han vidst ganske enkelt ikke hvordan han skulle få de ihærdige tæppehandlere til at stoppe. Han kigge på de andre og konstaterede pludselig hvordan Lineas øjne svømmede rundt i hovedet på hende samtidig med at han mærkede en voldsom mathed i hele kroppen, og ganske som man slukker på en lyskontakt forsvandt de andre da hans øjne lukkede sig var øjenlågene af bly, og hans tanker forsvandt.

Da han igen vågnede i en tågedis, så han hvordan Eva og Linea lå nøgne med lukkede øjne ovenpå hver deres stak ægte tæpper, mens fire unge arabisk udseende mænd, var i færd med at smøre deres kroppe ind i velduftende olier, om der var fordi de nød det, eller fordi bedøvelsen stadig virkede viste Jesper ikke, men han var også ligeglad. Han var rasende, men stadig omtumlet af det bedøvende middel som måtte have været i deres te, og havde svært ved at gøre noget. Han stod foroverbøjet med hænderne bundet fast til et jernstativ, som han gættede på normalt blev brugt til at hænge tæpper på, hans ben var tilsvarende bundet fast til to jernringe lidt bagude, som igen var støbt ned i gulvet, og ved siden af stod Thorbjørn på fuldkommen samme måde. De havde kun underbukser på, resten af deres tøj kunne Jesper se ligge i en pæn lille bunke på en af de stole de lige havde siddet på.

Jespers blik var sløret, men hvis han koncentrerede sig meget og knep øjnene sammen, kunne han se at der var en del flere unge mænd som stod lidt væk fra tæpperne, hvorpå Eva og Linea lå. Jesper lukkede øjnene, mens han for sit indre så hvad der var på vej til at skulle ske, og begyndte at brokke sig højlydt, så godt han nu kunne for bedøvelsen. Det skulle han aldrig have gjort, for med det samme mærkede han hvorledes en pisk ramte hans baller, og der jog en smerte igennem ham. Han kiggede til siden, og så en nydeligt udseende herre iført en løstsiddende arabisk klædedragt og en turban som havde ført en finger op til munden og rystede hovedet roligt fra side til side. Han skulle til at protestere igen, men allerede inden han havde fået det første ord over læberne, mærkede han igen pisken. Han bed smerten i sig og kiggede til den anden side, hvor Thorbjørn stod og kiggede på ham med medfølelse i blikket.

Eva mærkede i en fjern døs, hvorledes hendes krop blev kærtegnet, og hendes næsebor blev fyldt af en sødelig og velduftende parfume. Hun kunne ikke rigtig bestemme hvor hun var, og hvad det egentlig var hvad der skete, men hun kunne mærke hvordan bedøvelsen fjernede hendes modstand, og hvor intenst hænderne var overalt på hendes krop. Det kunne ikke være Jesper, der var mindst to, kunne det være Jesper og Thorbjøn, måske, men nej, de sidste hun huskede var, at de havde siddet og drukket te og kigget på det ene tæppe efter det andet, som de meget smilende sælgere var kommet ind med, da hun mærkede, at hendes blik blev sløret, og hun forsvandt ned i en dyb søvn, og nu var der stadig denne søde duft af parfume og ægte tæpper, og hun kunne stadig høre den store propel som drejede rundt i loftet og fordelte den varme luft i rummet. Det begyndte langsomt at gå op for hende hvad der var sket, og hun tvang øjnene op og så at hænderne tilhørte to unge mænd som ihærdigt smurte hver en lille del af hendes krop ind. Hun begyndte at gøre modstand, da en lidt ældre herre som stod skjult lidt derfra klappede i hænderne, og en ung mand kom løbende med en lille klud som han straks førte over hendes næse og mund i et ganske kort øjeblik før han fjernede det igen. Hun blev straks behagelig slap i hele kroppen, dog uden at hendes tanker og blik sløredes helt. Hun kunne igen mærke hænderne fra de unge mænd, og blev tilsvarende også bevidst om at hun lå nøgen i rummet.

Jesper og Thorbjørn kiggede forstummet på mens Eva og Linea blev taget under behandling. Jesper var nu helt klar over at pigerne stadig var bedøvet, og derfor ikke kunne gøre modstand. Han vidste ikke om han skulle lukke øjnene for at undgå at se hvad der skete, men besluttede sig i stedet for, at han ville holde dem åbne og indprente sig hvert et ansigt, så han senere overfor politiet kunne berette om hvad der var sket og hvordan dem der var med så ud. Han kiggede over på Thorbjørn, og ud fra Thorbjørns undersøgende blik, var Jesper sikker på at Thorbjørn havde truffet den samme beslutning. Den ældre herre som havde stået lidt skjult klappede nu igen i hænderne, og gjorde en lille bevægelse med den ene hånd, hvorefter de fire mænd som havde smurt Eva og Linea ind forsvandt ned fra tæpperne. Han klappede igen, og to voksne mænd kom ind fra et lille forhæng bagerst i lokalet. De var begge glatbarberet, og havde så vidt Jesper kunne se ikke et hår på overkroppen, intet skæg, men en mørk gyldenbrun muskuløs overkrop.

Eva hørte i det fjerne, hvordan nogen klappede, og hænderne der før havde været overalt på hendes krop forsvandt, hun hørte hvordan der blev klappet igen, og fornemmede at der blev endnu mere stille i rummet end der havde været før. Bedøvelsen virkede stadig, men hun fik drejet hovedet til den ene side, og så langt borte to unge mænd stå bundet til et jernstativ, hun kunne se hvem det var, men gættede på at det var Jesper og Thorbjørn. Hun kunne mærke hvordan en tåre trillede ned af hendes kind og ned i munden. Hun drejede hovedet til den anden side og opdagede, som forventet, at Linea lå ved siden af hende på sin egen bunke store ægte tæpper.  I det fjerne af rummet kunne hun se to slørede skikkelser som langsomt nærmede sig, og kort efter så hun tydeligt to muskuløse mænd med nøgen overkrop stå ved siden af både hendes og Linea bunke med tæpper. Hun mærkede hvordan han stod og undersøgte hende med øjnene, og efter et stykke tid gav en kort kommando med munden, hvorefter en lille gruppe af de unge mænd som før havde stået og kigget på, stillede sig rundt om hende udenfor tæppet, men helt bevidst undgik at stille sig således at de fjernede udsynet for Jesper og Thorbjørn.

Jesper bed sig i læben, og mærkede den søde smag af hans eget blod. De sataner, hvis han kom fri ville han med de bare hænder slå hver og en af dem ihjel. Han så hvorledes den ene af de muskuløse mænd var kravlet op på tæppet, kærligt agede Eva på kinden, og med et hurtigt forklarende tonefald ligesom forklarede de unge mænd noget, og fuldkommen den sammen handling udspillede sig på tæpperne med Linea. Han rakte hænderne frem og en af de unge mænd hældte skyndsomt noget ned i hænderne. En duft af kamfer og mynte blandede sig i rummet, og den skallede muskuløse mand begyndte nu med fast bevægelser at kærtegne og endnu en gang indsmøre Evas mave og op over brysterne. Jesper kunne kun se til, og det stak i hans hjerte, da han kunne se at Eva ingen modstand kunne gøre, og hvorledes den muskuløse mand pegede på Evas brystevorter, som han derefter bukkede sig ned og tog i munden. Han lå lidt og skiftevis bed blidt i dem og slikkede rundt om brystvorten, hvorefter han trak sig væk og gav dem et lille niv inden han kommenterede deres strittende udseende for de omkringstående.

Eva mærkede hvorledes den muskuløse mand kravlede op på tæpperne, og hvordan hun igen blev kærtegnet af et par hænder, denne gang var de større, men hun mærkede en ny stærk duft i rummet, da han berørte hendes mave. Det både isnede og varmede i hendes krop, og en svag nydelse krøb ind over hende, da hans hænder gled op over hendes bryster. Hun lukkede øjnene og forsøgte at fortrænge nydelsen, da hans læber lukkede sig om hendes ene brystvorte. Hun mærkede hvordan brystvorten voksede i hans mund, og det gav et gib i hende da han blidt bed hende i både den ene og den anden brystvorte. Hun mærkede at begæret ikke ville forsvinde, og da han trak sig væk og nev hende i brystvorterne, strittede de indbydende lige ud i luften. Hun hørte ham igen sige en kort besked på arabisk da han trak sig ned fra tæpperne, så nu at den ene af de unge mænd kravlede op på tæpperne og ganske, som om hun havde bedt om det, gentog det hele sig igen, og den unge mand slap ikke hendes bryster før den ældre mand i baggrunden klappede i hænderne. Igen og igen gentog det sig indtil alle de unge mænd havde været oppe på tæppet. Eva mærkede hvordan bedøvelsen langsomt var ved at forsvinde, mens følelserne i hendes indre kæmpede. Hendes fornuft sagde at hun måtte kæmpe imod, men begæret i hendes krop holdt hende fra at gøre noget, hun lå blot og nød disse unge mænds berøring af hendes krop, og da den 6 unge mand forlod tæppet, mærkede hun en brændende lyst for forventning til hvad der nu skulle ske.

Jesper var ved at være sig selv, og bedøvelsen slørede ikke længere hans hjerne, men det var alligevel med blandede følelser, han så hvordan den ene unge mand efter den anden, som i en uvirkelig PORNOFILM der udspillede sig for ham, kærtegnede og pirrede Evas bryster. Han mærkede at en svag snurrende følelse voksede i hans indre, og var også klar over at denne følelse kunne ses på bulen der nu langsomt var ved at vokse i hans underbukser. Han kiggede skævt hen på Thorbjørn, og ned på hans underbukser og konstaterede at Thorbjørn var hårde ramt, idet han piks pressede mod elastikken og viste en helt utilsløret ophidselse. Jesper hørte igen den ældre klappe i hænderne, og de to muskuløse mænd kravlede op på tæpperne, hvor de igen rakte hænderne frem og lod dem fylde med kamfer og mynteduftende olie. Han masserede og smurte nu Evas højre hånd og fingre, fortsatte op til halsen, inden han gav den unge mand som stod tættest på en kort ordre, hvorefter han overtog masseringen, det samme gentog sig for den anden arm. Han kravlede op og kærtegnede hende meget blidt op af halsen og op over ansigtet. Han førte hænderne op og lukkede hendes øjenlåg, og masserede nu endes tindinger, pande, kinder, ører og øreflipper, næseryg og øjenlåg, inden han lod den tredje unge mand overtage.

Det spændte i hele kroppen på Eva, ikke en ubehagelig spænding, men en spænding af stigende lyst til at blive tilfredsstillet. I hænderne på alle disse unge mænd og specielt den myndige voksne muskuløse mand, følte hun sig mere og mere som et stykke ler der sukkede efter berøring, og hun gyste vellystigt, da hun hørte at der igen blev givet en kort besked, og endnu to af de unge mænd begyndte at kærtegne hvert deres bryst som før. Hun begyndte at stønne svagt, og kunne mærke at varmen bredte sig i hende skød. Hun stønnede mere og mere højlydt, og da det næsten var hørligt for de unge mænd som stadig mere og mere krævende masserede hende, hørte hun den muskuløse give endnu en kort ordre, hvorefter alle hænderne forsvandt. Hun mærkede igen muskelmandens hænder på hendes ansigt, og med en finger skilte han hendes læber, og fik hende til, uden at kæmpe imod, at åbne munden helt. Han første en finger ind i hendes mund, og førte den rund i munden på hende, og hun følte sig pludselig som et andet stykke kreatur. Hun ville bide ham i fingeren, men endnu inden der kom bidemærker i fingeren, fik hun med det samme en lussing, som mindende hende om, at det skulle hun ikke. Han førte igen fingeren ind i hendes mund, og denne gang tog han fat i hendes hage og lukkede langsomt munden om hans finger. Hun mærkede at han langsomt trak fingere ud og ind af munden, og da han en enkelt gang med fingeren inde i hendes mund havde ladet den lege med hendes tunge, var hun godt klar over at det var det hun skulle. Den gamle klappede, og igen oplevede hun hvordan hver af de unge mænd hver og en prøvende stak en finger ind i hendes mund. De smagte alle salt på hver sin måde, og den salte smag var blandet med smagen af kamfer og mynte. Imens hun på denne måde smagte på de unge mænd, mærkede hun igen de faste hænder på hendes bryster, og gyste igen da han bukkedes sig og slikkede hende ned over maven til navlen mens han kærtegnede hendes hofter og flanker.

Ganske uvirkeligt så Jesper og Thorbjørn hvordan Eva og Linea tilsyneladende nød situationen og suttede liderligt på de unge mænds hænder. Han hørte hvordan Thorbjørn brokkede sig, og ganske hurtigt blev belønnet med et rap i røven af en kort læderpisk, han kiggede på Thorbjørn, og så hvordan manden med turbanen og pisken gik om foran dem, og med en øvet hånd lod pisken berøre Thorbjørns brystvorter, for hurtigt at fortsætte ned til pikken, hvor pikhovedet svuppede ud over elastikkanten, da pisken blev stukket ned i underbukserne og løsnede grebet på pikken. Han klappede og gjorde tegn med hånden, og to unge mænd som havde holdt sig i baggrunden, kom hurtigt hen til ham. De satte sig ned på hver sin side af Thorbjørn, trak ud i underbukserne ved lårene, og med en skarp kniv skar de langsomt underbukserne over og fjernede dem, så Thorbjørns pik nu strittede lige ud i luften. Manden med turbanen kiggede Jesper dybt i øjnene, og så ned på hans underbukser. Det var ikke fordi han ikke var berørt af situationen, men pikken havde ligget foldet sammen på en sådan måde at den havde svært ved at udfolde sig, og det gjorde faktisk lidt ondt. Turbanmanden lod pisken glide frem og tilbage over Jespers fastspændte pik, og stak den så ned i underbukserne, hvilket fik pikken til at springe frem som en overspændt fjeder. Jesper var sikker på at han så et svagt smil på turbanmandens mund, og så hvorledes han gav et vink med hånden og de to unge mænd med knivene befriede ham for underbukserne, så hans store voldsomt rejste lem strittede om kap med Thorbjørns.

Evas kusse glødede, og hun var begyndt at håbe på de ville fortsætte længe endnu, da hun hørte nogen klappe over fra Jesper og Thorbjørn. Hun hørte en kort ordre fra den muskuløse, og mærkede hvordan to af de unge mænd rejste hende let op så hun kunne kigge derhen.  Hun havde set hvorledes begge fyrene var blevet befriet for deres underbukser, og så med en underlig pirrende fornemmelse hvorledes deres helt utilsløret liderlige tilstand strittede ud i luften. Der blev igen klappet, og hun hørte igen hvorledes de unge fik en kort besked, før de muskuløse hænder kærtegnede hendes venstre fod, tæer og lår, uden at nærme sig hendes kusse. Igen som med armene overtog en af de unge behandlingen, og med en gysen mærkede hun hvorledes hendes ben blev spredt til hver sin side så hendes kusse åbnede sig som en blomst der folder sig ud ved sollysets berøring. Hun så hvorledes den muskuløse kravlede hen mellem hendes ben, og med en let berøring lod en finger glide mellem hendes skamlæber. Eva vidste at hun var klar, men blev først nu opmærksom på at de eneste pikke hun havde set var Jespers og Thorbjørns, og da hun mærkede hvorledes fingeren prøvende gled rundt om hendes lille, men hårde klitoris, tænkte med en lille smule frygt på, at hun måske skulle kneppes af alle disse unge mænd. Muskelmanden gav en kort besked og alle de unge mænd samlede sig, så de kunne se direkte ned til hendes kusse. De to af dem holdt stadig hendes ben ud til siden, og hun mærkede nu hvorledes muskelmandens tunge slikkede hende på indersiden af lårene og op mod kussen, hun gyste, da hans tunge og læber blev trukket over hendes drivende fugtige skamlæber, og da han med den ene hånd tydeligt fremhævede placeringen af hendes lille klit. Hans tunge var vidunderlig og fortsatte længe rundt om hendes klitoris og mellem skamlæberne, den ramte hende uden den mindste tøven på de mest følsomme steder, og hun var på nippet til at bede ham om at kneppe sig her og nu, da hun igen hørte at der blev klappet.

Jesper og Thorbjørn så nu hvordan begge pigerne på tur blev slikket af den ene unge mad efter den anden, og det var tydeligt at høre på deres vejrtrækning at de havde overgivet sig. Det var frækt at se på, men også en pine, da de deres pikke strittede uforløste og uden berøring, men sultne efter udløsning. Igen blev der klappet, og de muskuløse mænd overtog igen deres placering mellem pigernes ben, og Jesper gav sig lidt, da han så hvorledes to fingre langsomt bevægede sig ind i Evas kusse, og herefter langsomt blev trukket ind og ud i en rytmisk bevægelse, inden den muskuløse mand bukkede sig ned og samtidig slikkede Eva. Jesper så hvorledes Eva forsøgte at rejse sig op, men også hvordan to af de unge mænd hurtigt blev beordret til at tage fat i hendes arme og førte dem op over hovedet, hvor de holdt dem fast.

Eva mærkede hvordan hans fingre langsom borede sig op i hendes kusse, og da hun igen mærkede hans læber mod hendes skød, ville hun fastholde nydelsen, og løftede sig lidt og rakte hænderne ned mod hans hoved, da han gav en kort ordre og hun nu lå med armene fastholdt over hovedet. Hun lå med lukkede øjne og nød berøringen. Igen blev der klappet, og den første unge mand overtog pladsen ved hendes kusse, og med både kærtegnende og undersøgende hænder oplevede hun igen og igen, hvor lærenemme disse unge mænd var og da den fjerde unge mand både slikkede og håndkneppede hende, mærkede hun hvorledes den første orgasme var ved at overvælde hende. I det fjerne, inden orgasmen kom for alvor, hørte hun igen en kort ordre, og en unge mand forsvandt, og i stedet mærkede hun at kort svirp fra en pisk hen over brysterne, orgasmen stoppede, men hun følte lidt efter en var følelse i en stribe hen over brysterne hvor pisken kort forinden havde ramt hende. De unge mænd havde hele tiden skiftet plads så de på skift holdt hendes arme og ben, og de to sidste unge mand overtog nu på skift pladsen mellem hendes ben, og hun mærkede hvordan hun befandt sig på kanten af en kæmpe orgasme, som kun blev holdt væk ved de nu regelmæssige små slag med pisken hen over hendes bryster.

Der blev klappet, og kort efter lå Eva og Linea alene på tæppebunkerne. Fire store trækar blev båret ind, og hurtigt hentede de unge mænd dampende varmt vand som de fyldte karrene med. De to store muskuløse mænd med de nøgne overkroppe stillede sig med ryggen til alle de andre, løsnede deres store løstsiddende bukser op, og lod dem falde til gulvet, så de nu begge var nøgne. De kravlede op i hvert sit bad, og hurtigt kom der tre af de unge mænd hen til hvert kar, fra små spande greb de nogle træuldssvampe med sæbe om de begyndte at vaske de muskuløse overkroppe med. Eva havde rejst sig op på albuerne, og der gik et gib igennem hende da de to badende rejste sig op, og vendte sig mod de to piger. Det var første gang hun så deres pikke, og de havde begge en pik som var en smule størrelse end Jespers, men som også var helt glatbarberet, og det omskårede pikhoved var allerede fyldt hos dem begge. Deres pikke var store og svulmende og en begyndende rejsning, fik pikkene til at hænge fyldige strittede lidt ud for kroppen. De unge mænd fortsatte med at vaske, og Eva så hvor naturligt de vaskede både baller og også blidt vaskede nosserne og pikken. Der blev klappet, og nu smed alle de unge mænd på kommando deres trøje og store løstsiddende bukser, og afslørede pikke som alle stritte ihærdigt op mod loftet. På skift tog de plads i karrene og blev vasket af de andre indtil alle havde været i karret. De to unge mænd som havde skåret underbukserne af Thorbjørn og Jesper fik også en tur.

Der blev klappet, og givet en kort ordre, og Jesper så nu hvorledes alle de unge mænd på skift tog en lille spand med sæbevand og træuld, og gik over til Thorbjørn og ham selv og med nænsomme hænder vaskede dem over hele kroppen. Da der kun var en ung mand tilbage foran hver, så Jesper at de var de unge mænd med knivene, og Jesper mærkede nu hvorledes han begyndte at vaske hans nosser. Han trak sig instinktivt tilbage, men mærkede med det samme pisken på hans nu bare baller. Det prikkede i ballerne, og Jesper måtte indkassere en del flere slag, da han mærkede hvordan hans pik nu blev vasket og forhuden blev trukket tilbage. Hans rejsning gjorde det svært for ham at blive vasket, og han mærkede hvordan berøringen kun forstærkede hans rejsning. Da han var helt ren klappede den ældre mand igen, og de to muskuløse mænd kom over til ham og Thorbjørn. De bukkede sig ned, greb fat om deres pikke, som de kyssede varmt på pikhovedet. Jesper frygtede hvad der nu skulle ske og lukkede øjnene, men mærkede hvordan alle de 6 unge mænd på skift kom hen og kyssede hans pik. Der blev klappet, Jesper åbnede øjnene, og så at der blev hentet to små specielt udformede skåle hvor den ene side af skålen var højere end den anden nærmest bøjede sig ind over midten. De to unge mænd der før havde vasket Jespers og Thorbjørns pikke, stillede skålene ned ved deres fødder. Den unge mand foran Jesper bukkede sig ned og tog hans pik i munden og begyndte ganske langsom at mundkneppe ham. Jesper gyste, men ophidselsen og det uforløste begær i hans krop blandede sig med nydelse, og han mærkede hvordan den unge mand bragte ham tæt på udløsning. Han havde ikke lagt mærke til at den ene af muskelmændene havde bevæget om bag ham, og det kom som et lille chok da han mærkede hvorledes den anden mands krop blev presset mod hans, så der nu lå et rejst lem mellem hans baller, og da muskelmanden greb om hans pik med højre hånd, og begyndte at onanere på ham, var han både skrækslagen og ufattelig ophidset. Den unge mand der før havde haft hans pik i munden, stod nu med den lille skål foran hans pikhoved og, Jesper vidste nu hvad de ventede på. Han slap alle hæmninger, og lod orgasmen skulle ind over sig, og mærkede hvorledes spermen pumpede ud af ham og blev opsamlet i den lille skål.

Knap havde den sidste dråbe sperm forladt Jesper og Thorbjørns pikke, da der blev klappet, og de seks unge mænd gik nøgne hen foran Jesper, så han kunne se hver at de alle var ophidsede da de stod der med deres strittende manddom. Den muskuløse mand kom derhen, og lod på skift en pisk glide let op af de unge mænds pikke. Med det samme som pisken berørte deres pikke, greb de fat om dem med hænderne, og fik dem behændigt til at stritte voldsomt. Jesper anede ikke hvad det gik ud på, men kunne konstatere at alle de unge mænd var særdeles godt udrustet. Da alle de unge mænd havde fået fremvist deres eksemplarer, pegede den muskuløse mand bydende på skift på hver af dem, mens han kiggede på Jesper. Jesper vidste stadig ikke hvad han skulle, og mærkede som resultat pisken på ballerne. Da dette havde gentaget sig et par gange, så Jesper at den muskuløse mand pegede på en af de unge mænds rejste pikke, mens han først nikkede og dernæst rystede på hovedet. Jesper var nu klar over at han skulle vælge en af de unge mænd ud fra hvad han kunne se de præsenterede. Han havde en klump i halsen, da han endnu en gang kiggede på de strittende pikke. Han syntes pludselig at de var blevet meget store, og nikkede først da det han syntes var den mindste pik blev præsenteret. Den unge mand nikkede som om han ville sige tak, og gik hurtigt hen til Eva. Det samme gentog sig og Jesper så nu hvorledes de to unge mænd satte sig op på tæppet ved siden af Evas hoved. Jesper valgte nu på skift de 4 sidste unge mænd, han vidste ikke længere hvad han kiggede på da han valgte, men da han havde valgt den sidste. Han lukkede øjnene da der blev klappet og forventede at nogle unge araberes hænder på sin krop, men i stedet kunne han høre at de alle gik hen til Eva, og han åbnede igen øjnene.

Få sex i dag

Eva og Linea der havde ligget passive på hver deres bunker tæpper i lang tid så nu hvorledes alle mændene hurtigt kom hen til dem. Der blev givet en kort ordre, og de to unge mænd på tæpperne greb fat i Evas hænder og førte dem over hendes hoved, og lod dem til sidst lukke sig om hver af de unge mænds lem. Det hele skete så hurtigt, og hun blev overrasket da hendes ben hurtigt blev spredt og den muskuløse mand borede hans pik op i hendes uforløste kusse. Der jog en snurrende vellyst op i hende, og hun mærkede hvorledes hans pik bankede som besat ind og ud, men endnu inden hun kom, trak han pikken ud, onanerede kraftigt og rettede pikken mod skålen, som en af de unge mænd nu holdt op foran ham, og han tømte i en kontrolleret orgasme sin sperm ud i skålen, så den blev blandet med Jespers.

Der blev klappet, og det hele gentog sig med den første unge mand, dog havde hans pik kun lige bevæget sig frem og tilbage i hendes kusse ganske få gange, da orgasmen uundgåeligt skyllede ind over hende, hun klemte hårdt om de to unge mænds pikke, mens hun mærkede hvorledes kussen trak sig sammen. Den snurrende fornemmelse i kroppen efter orgasmen var der stadig, da den fjerde unge mand trak sig ud af hendes kusse og tømte sin sæd i skålen, og de to unge mænd, hvis pikke hun lige havde krammet, gjorde sig klar til at kneppe hende. Hun lukkede øjnene og mærkede på denne måde meget mere intenst hvorledes disse unge omskårne araberpikke kneppede hende, inden også de lod spermen sprøjte ned i skålen. Hun nåede lige at dreje hovedet og se hvorledes de to sidste unge mænd ovre på Lineas tæppe på samme måde kneppede hende inde også de tømte deres sperm i en skål.

Der blev klappet igen, og Eva mærkede nu hvordan hun blidt blev løftet af den muskuløse mand som fik hende op og stå, han førte hende for første gang ned fra tæpperne, og trak hende blidt med hen foran Jesper. Det samme skete for Linea, som tilsvarende stod foran Thorbjørn. Hverken Jespers eller Thorbjørns pikke var helt slappe, da ophidselsen og hele det mærkelige, uvirkelige optrin lige foran dem forbød deres pikke at slappe af. Eva og Linea fik nu hver deres skål. Eva kiggede ned i skålen, spermen fra alle mændene og Jesper fyldte skålen godt op, og til trods for at hun mange gange havde slugt Jespers sæd, var det her nu noget helt andet, hvis de havde tænkt sig at hun skulle drikke det. Den muskuløse mand ved siden af hende nikkede, men hun tøvede åbenbart for længe, for næsten med det samme mærkede hun en pisk trække en flot rød sviende stribe hen over hendes baller.

Jesper kiggede på Eva der tøvende kiggede ned i skålen, og mærkede på samme tid som Eva, en pisk ramme hans baller, og de mærkede begge hvordan hendes forsatte tøven udløste endnu en rød stribe. Jesper så hvordan hun stadig langsomt førte skålen op mod læberne da de fik deres tredje piskeslag. Han så hvordan hun åbnede munden og placerede den lille skål på læberne da pisken igen ramte deres baller. Fornemmelsen i ballerne var en blanding af smerte og en varm glød, der fik ham til at blive mere ophidset, og hans pik rejste sig langsomt. Eva løftede nu skålen, så spermen langsomt gled ind i hendes mund, og med lukkede øjne sank hun i fire synkebevægelser sank hun al spermen, så skålen blev ganske tom, men inden hun igen tog skålen fra munden mærkede de begge igen pisken på deres baller.

Der blev klappet, og pigerne blev nu ført hen til hvert sit trækar, og mærkede snart efter hvorledes deres kroppe blev vasket af de 6 unge mænd. Mens hun således sad og blev vasket, hørte hun igen at der blev klappet, og ventede på at blive taget op af karet, men i stedet satte den muskuløse mand sig op på kanten af karret og spredte benene, som hun fik frit udsyn til hans voldsomme pik som han slap ned. Han tog fat i hendes hoved og førte det frem mod hans pik som han med den ene hånd kom ind i hendes mund. Hun begyndte straks at sutte, og til hendes tilfredshed mærkede hun, hvordan pikken hurtigt voksede i munden på hende, og da den tilsyneladende ikke voksede mere hørte hun for første gang ham give en ordre med en lille skælven i stemmen. Flere af de unge mænd løftede hende op af badet, og tørrede hende, og mens hun stadig stod op, mærkede hun hvordan alle de unge hænder igen indsmurte hendes krop i velduftende olier. Hun blev nu ført over til tæpperne igen, hvorpå der var anbragt en lille lav læderskammel. Eva blev anbragt på knæ foran skamlen, da der igen blev klappet, og ind kom de to muskuløse mænd med hver sin lille pude, hvorpå der lå en lille sort ibenholtsfigur der havde udformning som et rejst lem, og ved siden af denne lå der en snor, hvorpå der var fastgjort seks små hvide kugler på størrelse med en lille bordtennisbold. Der blev givet en kort ordre, og hver af de unge mænd fik på skift en fjerpen med tusch på og skrev forsigtigt og koncentreret nogle arabiske tegn på hver sin kugle.

Den muskuløse mand satte sig nu på læderskamlen med sit stadigt strittende lem, og gav igen en kort ordre, hvorefter Eva mærkede hvordan to af de unge mænd kærtegnede hende op af lårene og op over hendes følsomme bryster. Brystvorterne blev straks hårde og stive, og hendes krop blev igen tændt af en lyst til at tage hans pik i munden, hun bukkede sig mod hans pik, men mærkede straks pisken på hendes baller. Han sad et stykke tid og så hvorledes hun blev mere og mere tændt af de unge mænds berøring, og tog så fat i hendes hoved som han førte ned over pikken. Eva suttede igen med et begær som ville bringe ham til en udløsning meget hurtigt, og da han trak hendes hoved væk igen, viste hun godt hvorfor. Han rejste sig og bukkede hende forover, så hun kom til at ligge hen over skamlen.

Der blev klappet igen den første af de unge mænd kravlede hen foran hende med pikken ud for hendes mund, som hun begærligt åbnede. Det var første gang hun rigtig kunne studere disse unge mænd omskårne pikke. Det slog hende, at de faktisk var ganske store ud fra deres alder at dømme, men hun nød deres ophidselse, og da hun mærkede at han var ved at komme i hendes mund greb hun fat i hans baller for at holde pikke fast i munden. Afstraffelsen kom straks, og igen mærkede hun pisken. Den næste unge mand tog plads foran hende, og da hun to hans pik i munden, mærkede hun samtidig at hendes skamlæber blev presset fra hinanden, og noget der føltes som en lille kugle blev presset op i hende.

Jesper og Thorbjørn stod stadig fastbundet og var begyndt at overveje om dette nogensinde skulle stoppe igen, da de så hvorledes snoren med de seks kugler, kugle for kugle blev presset op i pigernes kusser, og ganske langsomt blev trukket ud igen, mens de lystigt slikkede på de unge araberpikke. Han kunne se på en måde som Eva slikkede på deres pikke på at det var noget hun nød, og kuglerne nærmest fik hende til at gibbe hver gang en af dem langsomt blev trukket ud af kussen. Han tænkte ikke længere på hævn, men snarere på at han ville voldbolle hende når han en gang blev sluppet fri. Da den sidste af de seks unge mænd igen havde fået slikket pikken til rejsning, blev han ikke overrasket da der blev klappet. Skamlen blev fjerne så Eva nu stod på alle fire, og to unge mænd satte sig ned på hver sin side af hende og kærtegnede igen hendes bryster. Jesper så nu at den muskuløse mand hentede den lille sorte ibenholtspik fra puden, og ganske langsomt førte den op i hendes kusse. Han kunne se at safterne hurtigt smurte den ind, og da ibenholtspikken blev flyttet op mod hendes bagerst hul, kiggede han med stor interesse, han havde aldrig fået lov til at kneppe hende i røven, og så nu hvordan pikken langsomt forsvandt op i hende, så man kun lige kunne få fat i den med det yderste af neglene. Igen og igen blev den trukket ind og ud af hendes numse.

Der blev igen klappet, og Eva mærkede stadig den pirrende smerte af ibenholtspikken som var presset op i hendes anus. Hun så hvorledes muskelmanden fjernede sig straks og hentede en snor med to små faste klemmer i hver sin ende. De to unge mænd som før havde masseret hendes bryster var nu væk, men brystvorterne strittede stadig, og da han satte klemmene fast i vorterne måtte hun bide sig i læben for at holde et lille skrig tilbage. Da den første smerte havde lagt sig var der kun en meget intens nydelse tilbage. Snoren blev fastgjort til ibenholtspikken, som igen blev presset op i hendes anus. Snoren var kun lige så lang den sad helt udspændt, og den mindste bevægelse med røven fik det til at trække svagt i brystvorterne, hun lå sådan et lille stykke tid inden hun igen mærkede hvordan den muskuløse mand trængte op i hendes kusse med sit lem. Han kneppede hende langsomt og roligt, og hun mærkede hvordan det hev i hendes brystvorter når han bankede pikken op i hende.

Jesper så hvordan han langsom øgede tempoet, og så for første gang hvordan svenden haglede ned over hans krop, da han kom med et brøl så Jesper ham presse pikken helt op i hende, mens han tømte sin ladning sperm oppe i hendes kusse. Herefter kom de unge mænd en af gangen, og smaske- og svuppelydene blev stadigt tydeligere, efterhånden som de en efter en pumpede deres sperm op i hende.

Den blandede smerte og nydelse, blev fortrængt af den orgasme som rullede ind over Eva. Hun havde ikke længere styr på hvor mange af de unge mænd der havde kneppet hende og fyldt hende med sperm, men det var også lige meget for nydelse var enorm. Hun blev konstant pirret, og da der ikke længere var nogen pik oppe i hende og orgasmen havde lagt sig, mærkede hun kun en svag smerte i hver af hendes brystvorter, da ibenholtspikken blev trukket ud af hende.

Jesper så hvordan Ibenholtspikken blev fjernet fra Evas numse og klemmerne blev fjernet fra hendes brystvorter. Hun fik lov at ligge et stykke tid mens det eneste der skete var at hun blev kærtegnet af et par af de unge mænd på ballerne. Der blev klappet, og igen blev Eva rejst op og ført hen til Jesper. Ibenholtspikken blev nu båret hen til hende på den lille pude sammen snoren od de to klemmer. Den muskuløse mand pegede først på puden og så bydende hen på Jesper. Hun tøvede og som før blev de begge ramt af pisken på deres baller. Jesper var mere end pirret, og havde da hurtigt forestillet sig hvordan det måtte være at have klemmerne på. Det gyste i ham og en liderlig følelse tog plads i hans krop. ”Bare gør det” hørte han sig selv sige, da han mærkede det andet piskesmæld mod ballerne. Hans brystvorter var ikke særlig store, men store nok til at hun kunne sætte klemmerne fast. Det gav et sæt i ham da han mærkede smerten, og da han samtidig mærkede hvorledes den unge mand med kniven smurte hans baller og anus ind i glidecreme og pressede en finger op i ham, var han ikke klar over hvilke smerte der var størst. Han mærkede hvordan snoren blev bundet en enkelt gang rundt omkring pikken, inden ibenholtspikken blev presset op i hans anus. Der blev klappet, og Jesper så nu hvordan Evas hoved blev ført ned til hans pik, hvor hun tog den i munden. Det smertede på ham da hun med rytmiske mundbevægelser førte pikken ind og ud af hendes mund, mens alle de unge arabere kiggede på. Den unge mand med kniven fra før stillede sig nu op ved siden af ham, og hun blev nu fjernet fra Jespers pik og fik i stedet den andens i munden: Hun slikkede det bedste hun kunne, og mærkede igen hvordan en ung araberpik voksede i hendes mund. Hendes hoved blev igen flyttet tilbage til Jespers pik. Han var godt klar over hvad der skulle ske, og da hun på skift havde slikket på deres pikke blev hun trukket op og stå.

Eva mærkede hvordan hun igen blev trukket væk fra hans pik, og så hvorledes de trak ibenholtspikken ud af hans anus, og lod den dingle i snoren som stadig var bundet rundt om pikken. Hun så at den unge araber gik om bag Jesper og trængte op i hans anus med den unge araberpik. Hun blev taget i armen og ført om bag den unge araber, hvor hun blidt blev presset med hovedet ned mellem hans ben, hvor hans nosser dinglede frem og tilbage samtidig med at han røvpulede Jesper. Hun slikkede på den unge arabers nosser, og følte med den ene hånd hvorledes hans pik gled ind og ud af Jespers anus. Den unge mand øgede tempoet, og med et brøl pressede han pikken hårdt op i ham, mens Jesper følte hvordan den voksede en smule, og spermen blev sprøjtet op i ham.

Han mærkede hvordan pikken forsvandt fra hans anus, og hvordan de langsomt befriede ham for brystklemmer og snor samt hvorledes de roligt løsnede rebet fra hans håndled og ben. Det var helt underligt, og han viste ikke rigtig hvad han skulle gøre, med sin genvundne frihed, da han så hvorledes Eva og Linea igen blev trukket over på tæpperne. Thorbjørn og Jesper fulgte efter. De to muskelmænd kom hen til dem og rakte dem de to snore med de seks kugler, og førte dem hen mod Eva og Linea. Jesper havde kurs mod Eva, da han blev skubbet videre hen mod Linea. Et par af de unge arabere var allerede ved at smøre hende ind, og et andet par havde taget fat i hvert sit ben og spredt dem, så Linea nu lå med kussen åben og indbydende. Jesper kiggede på kuglerne som han holdt i den ene hånd og ned på Lineas åbne kusse, han satte sig ned på knæ og pressede langsomt kugle for kugle alle de seks kugler op i hende, og trak dem lige så langsomt ud igen, mens resterne af de unge arabers sperm dryppede fra kuglerne da de kom ud. Han gjorde det igen og igen og han mærkede hvordan liderligheden voksede i ham. Med et hørte han Evas stemme råbe ”Knep mig, knep mig”, og han så hvorledes Thorbjørn trak kuglerne ud af hendes kusse og i stedet førte hans lem op i hende.

Eva var endnu en gang på orgasmens rand, og tænkte kun på at blive tilfredsstillet, da hun trak Thorbjørn ned over sig, og mærkede hvordan hans lem trængte op i hende. Hun gengældte hans stød, da han pumpede pikken ind og ud af hende. Hun fik ham skubbet om på ryggen, og lod nu hans pik glide op i sig. Hun red så hendes bryster dansede foran Thorbjørns ansigt, og han greb dem da også slikkede på de stive brystvorter. Hun mærkede hvordan Thorbjørns pik voksede i hendes kusse, da hun selv kom i en sidste umarvende orgasme, mærkede hun endnu en gang en pik sprøjte sin sperm op i hende.

Jesper hørte hvordan Eva og Thorbjørn kom i en fælles orgasme, mens han selv pumpede pikken ind og ud af Lineas kusse. Han havde fået hende til at vende sig om på alle fire, og kneppede for fuld hammer. Linea kom endnu inden han var klar, men den stramme fornemmelse rundt om pikken, da Lineas orgasme fik kussen til at trække sig sammen, tændte en glød i hans indre. Han trak pikken ud af kussen, og pressede den langsomt op i hendes anus. Hendes røv var stram og lækker, og han behøvede kun at pumpe frem og tilbage et ganske kort stykke tid, da han i en voldsom orgasme tømte pikken for sperm oppe i hende.

De havde ikke ænset noget i al deres liderlighed, og da de igen kiggede sig omkring i rummet, kunne de konstatere at det var tomt. De skyllede sig hurtigt og fik taget deres tøj på. De gik udenfor og kiggede efter taxaen. Den var der ikke, og i stedet gik de rundt bygningen. Der var ingen veje ud over den store vej som de selv var stoppet på, og de gik derfor ind i tæppebutikken igen. De to gamle mænd var nu tilbage. De store vandkar var borte, og der var ingen tegn af hvad der var foregået det sidste lange stykke tid. ”Taxa” sagde den ene af de gamle, og Jesper og de andre nikkede. Han viste med en gestus at de skulle gå udenfor. Taxaen kom nu trillende frem fra en lille garage i tilknytning til tæppeforretningen, og de steg ind. Der var ingen af dem der sagde noget før de igen kom til hotellet, og gik hen til receptionen for at få deres nøgler.

”New rooms, news rooms” sagde den unge mand i receptionen og rakte dem to nye nøgler. Der var samme værelsesnummer på nøglerne, og Jesper skulle lige til at brokke sig, da en piccolo bukkede for dem og viste vej med hånden. Det skulle vise sig at være det flotteste hotelværelse de nogensinde havde set, det vil sige, det var ikke noget værelse men en hel lejlighed. I soveværelset stod to store dobbeltsenge og i stuen var der en sofagruppe af lækreste kvalitet. Det bankede på døren, og de hørte hvordan en nøgle låste op. Den unge mand fra receptionen trådte ind og hentede herefter et stort serveringsbord, hvorpå der stod en lækker anrettet middag. ”Special order from the management” sagde han og hentede herefter to store og to små pakker. De store pakker kunne kun være en ting, da de havde en form og vægt der kun kunne skjule et tæppe. Da receptionisten igen var gået åbnede de pakkerne, og ganske som forventet indeholdt de store pakker to tæpper, som da de blev rullet ud havde en umiskendelig duft af kamfer og mynte, og indtil flere steder på tæpperne var der små stadig fugtige skjolde. De åbnede de små pakker, og konstaterede at de hver indeholdt en lille ibenholtsfigur som de hurtigt genkendt, og tilsvarende lå snoren med de seks kugler der også. Endvidere lå der en lille bog, som da de åbnede den afslørede billeder af otte stive pikke, som alle var omskåret. Under hvert billede var der nogle arabiske tegn, som ganske nøjagtigt svarede til dem der var på kuglerne. Det sidste der lå i pakkerne var en lille kuvert med et brev. Det vil sige, det var ikke noget brev, men en invitation ”We would like you to be our special guests at Wednesday evening at a very special erotic party, please be ready at 5:45 pm”.

De kiggede alle på hinanden og en befriende latter bredte sig I værelset.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.