Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er den fortsatte historie om hvordan jeg mistede min uskyld til Sanne. Jeg var stadig helt beruset af liderlighed og lykkefølelse efter Sannes første kærlige behandling. Sanne havde taget et par trusser og en løst hængende T-shirt på og gik ind i huset. Jeg tog mine shorts på og fulgte efter. "Har du aldrig været i seng med nogen før?". "Nej, det er første gang, men det var utroligt dejligt".

Vi fik tømt køleskabet for mad som vi mente kunne udgøre et aftenmåltid. Mens vi gik og forberedte maden kunne vores hænder ikke holde sig i ro. Sanne kærtegnede rask væk min store pik uden på shortsene mens hun smilede vellystigt. Tilsvarende måtte jeg gentagne massere hendes bryster mens jeg stod og pressede min pik mod hendes baller og nappede hende i øreflippen. "Du virker ikke som en helt uerfaren knægt". Jeg følte mig ganske stolt, alt hvad jeg havde gjort var jo blot at give efter for mine lyster. Jeg sendte dog en lille tak til min forældres pornoblade som jeg flittigt havde læst og onaneret til.

Vi fik dækket op på et tæppe ude i haven, og spiste mens solen bagte ned fra en skyfri sommerhimmel. Efter maden blev vi enige om at nyde solens sidste stråler og smed de sparsomme stykker tøj som vi havde på. Jeg nåede aldrig at falde i søvn, men tænkte hele tiden på hvornår og hvordan vi skulle kneppe igen. Jeg faldt dog alligevel hen i svag døs, som blev afløst af en vidunderlig lystfølelse. Solen var ved at forsvinder bag træerne i den tilstødende frugtplantage, mens Sannes hænder nullerede mine nosser og lod hendes fingre kradse svagt op og ned af min langsomt voksende pik.

"Lad os gå ind tage et bad sammen, jeg har behov for at mærke din dejlige store pik oppe i mig igen, men først skal du lære min kusse og kende. Det vil du godt ikke?". I badet startede Sanne med at smøre min krop ind med bodyshampo, intet sted forblev uberørt. Alt blev smurt ind, mine arme, hænder, skuldre, overkrop, hals, øre, ansigt, nakke, fødder, langsomt opad benene, indersiden af lårene om på ballerne og endelig tog hun fat i mit nu store stive lem. Med lange glidende bevægelser tog hun fat i min pik som bankede hårdt. Hun skyllede hænderne og trak langsomt forhuden tilbage og blottede mit pikhoved helt, og lod en finger løbe rundt langs kanten af pikhovedet. Sådan blev hun ved et stykke tid. Jeg var ved at gå til af liderlighed.

"Nu er det din tur" sagde hun, trak pikkens forhud frem igen og rejste sig op. "Du må gerne tage dig god tid, og husk! Ingen sæbe i kussen." Jeg følte mig som en lille skoledreng, men begyndte med indsmøringen, mens min store stive pik stod rank som en telefonpæl. Med blide hænder smurte jeg hende ind i nakken ned af ryggen rundt og rundt på ballerne, ned af benene, stillede mig om foran hende og skiftevis kælede og indsmurte hendes krop. Op ad lårene, udenom kussen, maven og så hendes velformede bryster. Brystevorterne blev langsomt hårdere og hårdere ved min berøring. Vandet og sæben løb langsomt ned af hendes krop. Jeg satte min tunge til hendes navle og begyndte at slikke op mod brysterne mens hænderne stadig kærtegnede og nullerede hendes brystvorter. Jeg lod tungen overtage hændernes kærtegn, og lod tungespidsen cirkle rundt om hendes brystvorter.

Sanne sukkede og tog mit hoved mellem hænderne og gav mig et langt lidenskabelig tungekys, herefter førte hun langsomt og sikkert mit hoved nedad mod kussen. Med den ene hånd spredte hun skamlæberne, mens hun med den anden pegede på hendes klitoris. "Slik mig her, det synes jeg er rigtig dejligt og vil gøre, at jeg bliver helt klar og sjaskende fugtig og kan tage imod din store stive pik". Jeg slikkede og sugede det bedste jeg kunne. Sannes klitoris var lille men fast og gled ud og ind mellem mine læber. "Jeg kommer nu, bliv ved, bliv ved". Sanne pressede mit hoved ind mod sin kusse, mens hun lod orgasmen skylle ind over sig. Hendes ben sitrede mens hun stønnede højlydt. Hun trak mit hoved op og gav mig et langt krævende tungekys. "Sidst vi var her, fik jeg vist snydt dig for noget" sagde Sanne mens hun tog fat om min pik der var meget mere klar, til bare at stå og se rank og kampklar ud.

Hun kærtegnede pikken med blide bevægelser, bukkede sig ned og gav den et kys på pikhovedet. Hun vendte sig om, bukkede sig fremover og greb fat i hanerne og svajede ryg så hendes kusse åbnede sig svagt. Det varme vand brusede ud over Sanne og løb ned ad ryggen, mellem ballerne, mellem de åbne skamlæber og ned ad lårene.

"Jeg vil mærke din pik oppe i mig, men gør det langsomt så jeg kan nyde den i sin fulde længde". Jeg tog fat om Sannes hofter og lod min store stive pik trænge op i hende. Jeg tog mig god tid og mærkede hvordan forhuden langsomt blev trukket tilbage efterhånden som pikken gled længere og længere ind. Det var utroligt pirrende. Jeg mærkede at jeg ikke kunne trænge længere ind, og lod pikken langsomt glide ud igen indtil pikhovedet lå mellem skamlæberne. Sanne skubbede sig bagud så pikken igen gled op i hende. Langsomt og liderligt. Frem og tilbage. I lang tid fortsatte vi på denne måde og jeg mærkede at der ikke var lang tid tilbage før jeg ville komme med et ordentligt brag.

Sanne rettede sig op og bad mig sætte mig på gulvet under vandstrålerne. Min store pik var stiv som bare pokker, og da Sanne satte sig så pikken langsomt gled op i hende, var jeg bange for at den skulle gå med det samme. Vi kyssede som besat mens pikken for ud og ind af Sannes kusse som følge af Sannes vilde ridt. Jeg kom med et stort brøl og sprøjtede min sæd langt op i hende. Om Sanne kom igen nåede jeg aldrig at finde ud af. "Din pik er meget større end jeg havde forventet, selv om jeg havde forventet at den var stor".

Jeg var et stort spørgsmålstegn. Hvorfra kendte hun min piks størrelse? Det viste sig at Sanne gik i 3G med min bedste ven Sørens søster, og at Søren selvfølgelig havde talt med sin søster om det. Søren og jeg havde tit drillet hinanden med størrelsen på vores pikke når vi stod i badet efter en fodboldkamp med klubben. Sørens pik var ikke lille men vi var enige om at min bestemt var størst. Jeg sendte Søren en venlig tanke for at have omtalt min pik, uden hans omtale var jeg måske ikke blevet indviet i elskovens velsignelser.

Vi fik tørret os, tog et par badekåber på og gik ind i stuen. Resten af aftenen sad vi og så lidt FILM. Det er overflødigt at fortælle at vi sluttede med et ordentligt knald i mine forældres dobbeltseng, hvorefter jeg faldt i søvn med en noget øm og veltilfredsstillet pik.

Om morgenen vågnede jeg som så ofte før med en kanon stiv pik, dog med den forskel at Sanne sad ovenpå mig med en fugtig kusse som holdt pikke fast i et skruetag mens hun vuggede frem og tilbage. Jeg forsøgte at holde orgasmen tilbage så lang tid som muligt. Sanne klynkede veltilfreds og jeg mærkede hvorledes mit pikhoved blev pirret af kussens faste tag mens hun red stadig hurtigere og hurtigere og hendes vejrtrækning blev mere og mere anstrengt. Jeg mærkede hvordan orgasmen begyndte at at snurre i min krop og pik og kom med en morgenladning sperm langt oppe i Sanne, mens hun pressede sin kusse ned over min pik og faldt sammen over mig mens orgasmen væltede ind over hende. Vi lå sådan et stykke tid indtil Sanne gav mig et kys på panden og sagde godmorgen.

Det var en dejlig morgen, solen skinnede igen fra en skyfri himmel og jeg glædede mig allerede til at skulle kneppe med Sanne udenfor, men desværre ringede mine forældre og sagde de kom hjem med det samme, da min far var blevet syg. Vi fik ryddet op rundt omkring og taget lidt tøj på så vi var helt anstændige. Vi synes begge to at det var ærgerligt, og da mine forældre kom var humøret ikke på sit højeste. "Er det gået godt" spurgte min mor, og Sanne svarede, at det var gået langt over forventning med et stort smil på læberne henvendt til mig. Bare sig til en anden gang hvis i får behov for hjælp. Sanne fik sine penge og gik ud til sin cykel. "Går du ikke ud og siger farvel" sagde min mor. Jeg skyndte mig ud til Sanne der stod og ventede. Hun gav mig et langt kys og lod sin ene hånd glide ned i mine shorts og masserede min pik som hurtigt voksede ved hendes berøring. "Du har bare den dejligste pik, lad nu være med at holde den indespærret for lang tid. Hvem ved vi ses måske lige pludselig igen?".

Det var jeg sikker på, men vidste bare ikke hvornår og hvordan. At det skulle blive 2 uger senere under helt andre omstændigheder er noget jeg efterfølgende trækker på smilebåndet over. Jeg stod nu med en halvstiv pik i shortsene og Sanne på vej væk og skyndte mig ind på badeværelset, hvor jeg onanerede i den helt store stil, mens billederne af Sannes nøgne krop for gennem hovedet. Orgasmen var hård og voldsom og jeg mistede næsten vejret da jeg skød min ladning ud på badeværelsesgulvet.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.