Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var dagen efter at Bo og jeg havde mødt Linda og Rikke og kneppet med dem i saunaen samt under bruseren. Lige før frokosttid, mødte vi dem igen i receptionen. De var ved at checke ud, men kom hen til os med et smil på læberne og sagde tak for aftenen før. De havde desværre ikke tid til at gentage succesen, da deres kursus var slut og de skulle hjem igen.

Bo og jeg fik ikke spillet bordtennis den aften, men nød i stedet et par øl i baren, mens vi underholdte hinanden med hvordan vi havde haft det aftenen før, specielt tanken om at der havde været nogen og fået en kigger mens jeg kneppede Rikke under bruseren morede os. Vi havde siddet der et stykke tid da Bo rejste sig og sagde godnat. Aftenen før havde åbenbart taget hårdt på ham.

Jeg gik op til bardisken for at bestille en sidste whiskysjus før jeg gik i seng, men inden jeg nåede så langt som til at betale, kom en ganske fornuftigt udseende ung pige hen og stillede sig ved siden af mig. ”Det ser ud som om du er helt alene, har du lyst til noget selskab”? Jeg blev lidt overrasket over hendes ligefremhed. Hun lænede sig frem mod mig og hviskede i mit øre: ”Jeg blev utrolig ophidset ved at se Jer under bruseren i går aftes, og er bare nødt til at mærke din pik oppe i mig, gerne på sammen måde som i gjorde det”. Jeg blev rød i kinderne. Det var altså hende der var årsag til at døren gik til omklædningsrummet aftenen før. Jeg kunne mærke at pikken begyndte at røre på sig, ved tanken om hvordan jeg havde stået og kneppet Rikke, og om hvad jeg netop havde fået hvisket i mit øre.

Jeg kiggede undersøgende på hende mens jeg smilede og nippede til whiskyen. Hun var en ganske almindelig udseende pige, samme højde som mig, måske lidt højere. Hendes bryster var pænt store, men så pænt faste ud under skjorten som var knappet op, og bundet sammen i en lille knude foran. Hun havde ingen brystholder på, og man kunne tydeligt se brysternes runde former. Hendes øjne smilte frækt og indbydende. ”Kunne du tænke dig noget at drikke”? spurgte jeg hende. Hun nikkede. Jeg fik købt en rom og Cola og spurgte som vi ikke skulle sætte os hen i en af de lidt mere ugenerte båse. Hun nikkede igen, og vi fik sat os. Hun fortalte, at hun havde stået i lang tid og nydt synet af mine kærlige klask og behandlingen af brystvorterne samt pikkens størrelse og hårdhed. ”Jeg var mange gange fristet til at smide tøjet og gå hen til Jer. Mine trusser blev plaskvåde, og da I kom i Jeres voldsomme orgasme, var jeg nødt til at skynde mig tilbage til værelset for at tilfredsstille mig selv”. Jeg mærkede hendes hånd på mit lår som langsomt gled op og lagde sig på min pik. Jeg nød berøringen, og mærkede hvordan pikken voksede, og lænede mig frem og gav hende et krævende kys og lod tungen lege med hendes tunge. Med den ene hånd åbnede jeg knuden foran på skjorten, og begyndte at kærtegne hendes bryster, som der nu var fri adgang til. Hun strittede svagt imod da jeg begyndte at kysse hende på halsen, åbnede skjorten og tog den ene brystvorte i munden. Den var hård og strittede lige ud i luften, og jeg nippede svagt til den med læber og tænder. Jeg ænsede ikke om der var andre i lokalet som kunne se vores lille erotiske forspil. Hun sukkede svagt og jeg mærkede, at hun lynede mine bukser ned og tog fat i pikken, som hun kærtegnede med en øvet hånd. Efter at have udforsket hinanden på denne måde et lille stykke tid, samlede vi tøjet og gik hen til hendes værelse.

Hun låste døren og løsnede hurtigt knuden i skjorten igen, som langsomt forlod hendes skuldre og faldt ned på gulvet, og jeg kunne nu nyde det fulde syn af hendes store faste bryster. Hun smed skoene, knappede bukserne op og stod kort efter kun iført trusser. Jeg havde stadig alt mit tøj på, men bad hende om at tage trusserne af. Hun adlød lydigt. ”Lad mig se hvordan du onanerede, da du kom tilbage efter at have beluret os under bruseren, og fortæl mig hvad du forestiller dig”.

Hun lagde sig på sengen, spredte benene og skilte skamlæberne med den ene hånd, fugtede fingrene på den anden, som hun lod glide langsom frem og tilbage i hendes drivvåde kusse. ”Jeg står under den varme bruser. Du har bundet mine hænder fast til bruseren. Jeg kan se dig stå og beundre mig med dit store stive lem pegende direkte mod min drivvåde kusse”. Hun fandt klitoris og lod en finger cirkle rundt om den, mens hendes vejrtrækning blev tungere og tungere. ”Du beundre mine baller, og jeg mærker en svag smerte da din hånd klasker mig i røven. Du kærtegner mine store bryster, ælter dem med sæbe så hænderne let og ubesværet kan glide rundt og rundt om brystvorterne”. Hun lader et par fingre glide op i kussen, og begynder med rytmiske bevægelser at håndkneppe sig selv. Jeg kan mærke at min pik alvorligt trænger til at komme ud i det fri, og tager hurtigt al mit tøj af. Hun kigger med sultne øjne på pikken, mens hendes fingre fortsætter ind og ud af hendes kusse. Hun er godt fugtig, og jeg kan høre smaskelyde mens kussen samler sig om hendes fingre. ”Jeg nyder smerten da du niver mig i brystvorterne, mens jeg mærker din pik som er placeret mellem mine lår og gnubber sig mod min ventende kusse”. Jeg stiller mig ved siden af sengen og onanerer hastigt, og hører hvordan hun kommer i en voldsom orgasme mens hånden holder krampagtigt hårdt fast i skeden.

Jeg mærker hvordan orgasmen ruller ind over mig og min sperm bliver skudt ud i store kaskader over hendes selvtilfredsstillede krop.

Jeg tager hurtigt mit tøj på og beder hende give mig sin værelsesnøgle. Hun kigger nøgen og undrende på mig, men giver mig alligevel nøglen. ”Når jeg kommer i morgen tidlig skal du være ren, nøgen og klar til at modtage min pik, og varmen på værelset skal være høj. Jeg forlod hurtigt værelset overrasket over min egen selvbeherskelse og dominerende adfærd. Det havde jeg aldrig været før.

Klokken seks om morgenen lukker jeg mig ind på hendes værelse, og konstaterer tilfreds at hun ligger helt nøgen og vågen på sengen. Værelset er varmt og damper stadig fra badeværelset. Jeg tager mit tøj af og beder hende kysse min pik godmorgen. Hun kysser den og tager den begærligt ind i munden. Den vokser hastigt. Jeg trækker pikken ud af munden på hende, go tager fat i lagenet som jeg river et par strimler af, og beder hende gå over foran skrivebordet som står foran vinduerne med gardinerne trukket for. Jeg beder hende bøje sig ind over bordet med armene strakt ud, og tager lagenstrimlerne og binder hendes armen fast til bordbenene foran, dernæst binder jeg hendes ben fast til hvert sit bordben, så de spreder sig helt og kussen åbner sig. Jeg begynder at kysse og slikke hendes ben, mens mund og tunge langsom bevæger sig op til hendes åbne skede. Den glinser og er allerede fugtig. Jeg slikker og sutter på hendes tap mens safterne strømmer ud af hendes og ind i min mund. Jeg rejser mig op og stryger hende kærligt over ballerne og op af ryggen og ned til ballerne igen. Jeg nyder hendes hjælpeløse nøgenhed.

Alle værelserne ligger i stueplan med god udsigt til grønne områder lige udenfor vinduerne. Man kan se alle som går udenfor på plænen - og alle kan se ind hvis gardinerne ikke er trukket for. Jeg trækker gardinerne til siden, og konstaterer tilfreds at der allerede er nogen ude og løbe. Jeg genoptager mit kærtegn af hendes baller og giver hende så et svip med den ene hånd. Hun stønner, og beder mig om at fortsætte. Jeg fortsætter mine kærlige klask, og ser hvordan kussesaften løber ned af hendes ben. Jeg går hen til mine bukser og tager bæltet ud, og går hen bag ved hende. Udenfor kan jeg se at to motionsløbere har fået øje på vores lille forestilling, og står stille mens de lader som om de er usynlige.

Min pik er stiv som bare fanden, og tænker kun på at blive boret op i hendes åbne kusse. Jeg svinger bæltet og der lyder et klask da det lander på hendes baller. Jeg fortsætter sådan et stykke tid mens antallet af røde striber på hendes baller vokser. Jeg løsner hendes hænder og tager godt fat i hendes bryster, mens pikken lægger sig i revnen mellem hendes ben. Brystvorterne er hårde og faste, og samtidig med at jeg borer pikken op i hende niver jeg blidt i brystvorterne. Resultatet kommer med det samme da jeg mærker hendes skede trække sig sammen i en voldsom orgasme.

De to motionsløbere står der stadig, og jeg nyder tanken om, at de står og belurer vores erotiske leg. Pikken arbejder nu hastigt frem og tilbage i hendes plaskvåde kusse. Jeg holder udløsningen tilbage så lang tid som muligt, og kan høre at hun er ved at komme igen. Med et brøl pumper jeg pikken hårdt op i hendes kusse og mærker hvordan en kæmpe ladning sperm med faste ryk bliver skudt ud af min pik.

Efter et lille stykke tid trækker jeg pikken og kysser hendes kærligt på hele kroppen og slikker lårene og kussen rene for hendes kussesafter og min egen sperm som langsom flyder ud af hende. Jeg løsner lagenstrimlerne om benene op vender hende om. Hun kigger på mig og giver mig et kæmpe kys. ”Tak”. Vi går ud i badet og vasker hinandens kroppe, inden vi forlader værelset klar til endnu en kursusdag.
 
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.