Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Præcis 3 uger efter Pias og min dejlige oplevelse i solcenteret kom jeg som aftalt. Præcis et kvarter før lukketid. Jeg åbnede døren, og så til min store overraskelse at det ikke var Pia der sad ved bordet og tog imod. ”Hej, du må være Mads. Jeg skulle sige fra Pia at hun ser frem til Jeres næste møde, men at hun desværre ikke kunne tage imod dig i dag. Hun var i en lidt fastlåst situation, hvor hun havde behov for hjælp, formodentlig den samme salgs som sidst du hjælp hende”. Jeg undrede mig over hvad det var hun sagde, jeg havde forventet at se Pia, mit lem var allerede lidt spændt inden jeg gik ind af døren, men i stedet blev jeg modtaget af en helt anden. ”Jeg har lovet Pia at tage mig kærligt af dig, og om nødvendigt give dig samme behandling som sidste gang. Jeg hedder for i øvrigt Rikke”. Sagde hun med et glimt i øjet og et skævt smil, mens hun gik hen og låste hoveddøren. ”Jeg kan forstå på Pia, at der er forskellige gode minder forbundet med kabine 3 og 4 og har klargjort kabine 3 til dig med alt hvad du har brug for – og måske lidt mere….”. Hendes underfundige frække smil var igen på læberne da hun sagde dette. ”Og for i øvrigt, i slap med skrækken, eller skal jeg sige lysten….”

Jeg var lettet. Pia var ikke blevet gravid til trods for vores hyrdetime sidste gang. Jeg stak hånden lommen og mærkede kondomerne som jeg som aftalt havde med, og ærgrede mig over at Pia ikke var der, og samtidig usikker på hvad det var Rikke havde sagt – og gjort…… Hvorfor låste hun døren? Hvad mente hun med at hun havde lovet Pia at give mig samme behandling som sidste gang? Og hvor var Pia henne? Jeg blev vækket af mine tanker, da Rikke rakte mig en stabel håndklæder, som hun bad mig tage med ind i kabine 3. ”Hvis du ikke har noget imod det tager jeg en gang sol i 4-eren, så er vi tæt på hinanden, hvis du skulle få brug for hjælp”. Jeg var ganske forvirret over denne hentydning til hvorledes Pia og jeg var kommet tæt på hinanden, men jeg besluttede mig langsomt for at Pia og Rikke selvfølgelig havde talt sammen, og at Rikke klart lagde op til at de skulle kneppe på samme måde som hun havde kneppet Pia sidste gang. Jeg smilte tilfreds ved dette og åbnede døren til kabine 3, mens jeg så at Rikke gik ind i kabine 4. ”For i øvrigt” lød det fra Rikke lige inden hun lukkede døren ”Du behøver ikke at bruge kondomer i dag, alle er beskyttet”.

SEX I DAG?

Det syn der mødte mig da jeg åbnede døren var næste ved at få mig til at tage håndklæderne. Der var håndklæder overalt. Alt var dækket med håndklæder, ikke bare et, men mange. Solarium-briksen var også dækket af mange hvide håndklæder, og for enden af den halvt stod og halvt lå Pia hen over briksen. Rundt om hver ankel havde hun et sæt håndjern som for hvert ben var fastgjort til briksens tilsvarende ben. Hun havde tilsvarende håndjern på hænderne, som var fastgjort således, at hun lå på maven på briksen med armene strakt frem over hovedet. Håndjernene fra hænderne var fastgjort til en lille kæde der var fastgjort under briksen. Hun havde ingenting på bortset fra et par tætsiddende lakshorts, der i stedet for bælte havde en lille kæde, som var samlet på ryggen af en lille lås. Hendes bryster var tilsvarende dækket af en lakbrystholder, jeg var dog ude af stand til at se hvor meget den dækkede.

Få sex i dag

På den eneste stol i rummet, som også var dækket af håndklæder lå der et stykke papir, hvorpå der stod at Pia meget gerne ville kneppes af mig – hun tænkte ikke på andet – men at jeg først skulle få fjernet låsene. Pia havde ikke lov til at sige noget før alle håndjern og kæder var fjernet. Det var underskrevet med ”Smid tøjet frække fyr. Vi håber at du nyder legen – hilsen Pia og Rikke”. Jeg smilte tilfreds mens jeg skiftevis læste og så på Pias fastlåste situation. Jeg gik hen og kysede Pia på ryggen, tog hendes hår til siden og kyssede hende i nakken og sidste på munden som var et stort smil. Jeg mærkede på hendes lakshorts, og kunne konstatere at det var umuligt at komme til med noget som helst – hvis vi skulle kneppe skulle de helt af….

Jeg tog tøjet af, og kunne se at mit lem bestemt var med på legen, for da jeg trak underbukserne af stod det rankt ud i luften. Ganske nøgen gik jeg straks i gang med at løfte hvert eneste håndklæde for at finde nøglerne. Jeg ledte og ledte, men uden held. Hvad var det for en underlig leg? Hvad ville de have mig til at gøre? DE – det var nøgleordet, jeg var selvfølgelig nødt til at kalde på Rikke, de var jo begge to involveret i legen. ”Hjælp! Jeg har brug for hjælp” fik jeg råbt, og nærmest inden jeg havde råbt færdig stod Rikke splitternøgen i døren. Hold kæft hvor så hun godt ud, jeg var lige ved at glemme hvad jeg skulle bruge hendes hjælp til. ”Du kaldte søde” sagde hun mens hun smilte drilsk ”Hvad ønsker du?”.  ”Jeg har undersøgt hele rummet, jeg kan ganske enkelt ikke finde nogen nøgler, hvor skal jeg søge?”.

Jeg lagde nu mærke til hvordan Rikke undersøgte mig med øjnene, som mere end en gang standsede ved mit strittende lem. ”Der er ingen nøgler herinde, du kan kun få dem ved at løse bestemte opgaver. Vil du have den første opgave?”. Jeg fik hurtigt svaret ja. ”Den første opgave kan måske være lidt svær at løse med det stive lem du efterhånden er ved at fremvise, men ved lidt behændighed går det vel. Hun forlod kabinen og var væk et lille stykke tid men kom tilbage med en lille læderpose som hun rakte mig. ”Hvis du kan holde din pik og nosser nede i posen i 2 minutter får du den første nøgle. Den skal være bundet fast, du skal stå op, og du må ikke fastholde den med hænderne. Du får et minut til at få posen på”. Posen var ikke helt let, og da jeg åbnede den gyste jeg svagt, den var fuld af isterninger. Jeg kunne hurtig konstatere at det ikke ville være muligt at få mit lem ned i posen i stiv tilstand, og måtte derfor få det til at blive slapt. Resolut stak jeg pikken ned i læderposen, og mærkede hvordan isterningerne fik pikken til at reagere, langsomt blev den mindre og mindre. ”Om et halvt minut skal du have pik og nosser nede i posen, ellers bliver der ikke åbnet nogen låse denne gang”. Jeg kæmpede som besat, og fik med møje og besvær bundet posen rundt om skaft og nosser. Hold op hvor var det koldt, det var helt sikkert at der ikke var nogen sædceller der kunne overleve denne behandling. Sekunderne gik, og jeg stod med lukkede øjne og tænkte på noget andet mens isen smeltede og pikken frøs, men efter to minutter lød Rikkes glade røst ”Det var flot, du fortjener helt sikkert den første nøgle, den må kun bruges med læderposen på”.  Jeg fik nøglen, og først nu opdagede jeg at jeg ikke viste hvor den passede til. Jeg prøvede først ved hænderne, men den passede ikke til nogen af de to håndjern, hurtigt kravlede jeg ned og kunne konstatere at den passede til håndjernene på den ene ankel. Straks efter at jeg havde fået låst håndjernene op fjernede jeg læderposen, og befriede igen mit store lem og nosser.

”Den næste opgave burde være lige så let, jeg har i hvert fald set at det burde være muligt. Er du klar til at løse den?”. Jeg svarede bekræftende som før, og Rikke forlod igen rummet, og kom kort tid efter tilbage med et massageapparat og en lineal. ”Dette massageapparat er 17 cm. Langt” hun målte mens jeg så på ”du skal såmænd blot få dit flotte eksemplar af en pik til at blive mindst lige så stor inden der er gået 3 minutter – Pia har sagt at det ikke burde være noget problem, hun mener at den størrelse har hun set før. Hvis du kan få den til at lige så stor får du en nøgle, og for hver centimeter udover får du en nøgle mere”. Pokkers, min pik var slap efter behandlingen med isposen, men med lidt håndarbejde og 3 minutter til rådighed skulle det nok være muligt. Jeg greb ned efter pikken, men blev hurtigt stoppet af Rikke. ”Du må ikke bruge hænderne”. Det virkede umuligt ganske vist var det en fræk ophidsende situation som jeg befandt mig i, men alligevel…. Jeg kigge bedende på Rikke og så, at hun slet ikke kiggede på mig, men med et smil kiggede over på Pia. Jeg kiggede tilsvarende over på Pia, og så at hun lå med munden åben, og lod sin tunge slikke sig sultent på læberne. Selvfølgelig, jeg gik hurtigt hen til Pia og fik mig kantet op på briksen, så mit slappe lem lå ud for hendes mund. Hun fangede det hurtigt, og sugede og suttede som besat. Det var frækt og vidunderligt. Hendes tunge pirrede min pik, og langt hurtige end de 3 minutter som jeg havde til rådighed stod pikken stiv og strittende som aldring før, nydelsen var dog for stor, og jeg lod Pia sutte og slikke indtil Rikke afbrød os. Hun holdt massageapparatet hen ved siden af mit stive lem og konstaterede med et smil på munden at Pia havde ret – den var større end massageapparatet, men hun måtte hellere måle efter. Hun greb om pikken og målte den med linealen - 18,5 cm. ”Flot, den størrelse giver dig 2 nøgler”.  

Nøglerne passede til de to håndjern Pia havde om hænderne, som jeg hurtigt befriede hende for. Hun rejste sig op og jeg kunne nu se at brystholderen nærmest kun holdt brysterne oppe og gav dem en mere samlet fylde end hvis de havde været i fri dressur. Jeg kyssede hende lidenskabeligt og mit kys blev gengældt, og jeg mærkede hendes fingerspidser pirre min pik. ”Er du klar til en tredje opgave”. Jeg vendte mig hurtigt mod Rikke, svarede ja, og ventede forventningsfuldt. ”Til den tredje opgave skal du bruge tungen eller pikken du bestemmer selv. Kig på mine bryster”. Jeg kiggede som besat på hendes bryster, og opdagede for første gang at de egentlig var ganske flotte og faste, og at brystvorterne pegede opad og strittede svagt. ”Du får 5 minutter til at gøre mine brystvorter helt stive, hvorefter jeg hænger en nøgle rundt om hver, du skal herefter holde dem stive i yderligere 2 minutter uden at nøglerne falder ned. Du må kun bruge tungen eller pikken til at pirre dem”. Hvilke opgave…. Rikke stod og smilede forventningsfuldt mens hun skød brystet frem og rystede brysterne. ”De første 2 minutter starter nu” sagde hun. Jeg bad hende sætte sig ned på knæ på en lille bunke håndklæder. Jeg satte mig ned foran hende og kærtegnede hendes lår og krop, mens jeg med stor interesse holdt øje med hendes brystvorter. Jeg lod min tunge kysse hende overalt på kroppen og sluttede med at sutte og slikke rundt om og på brystvorterne, som bestemt var blevet stivere end da jeg startede, dog var jeg ikke helt tilfreds, og frygtede at jeg ikke kunne holde nøglerne på plads. Jeg rejste mig op og blottede mit pikhoved med en hånd, og bad Rikke give den et saftigt kys. Det var bestemt ikke første gang hun havde gjort det. Mit pikhoved blev godt og grundigt smurt ind i hendes spyt. Jeg fik hende til at sætte sig op på knæ så hendes bryster strittede ud for mit stive lem. Jeg greb fat om pikken og nulrede pikhoved rundt om skiftevis den ene og den anden brystvorte. Virkningen kom straks, brystvorterne strakte sig frem mod pikken som blomster efter solen, og det var tydeligt at Rikke nød behandlingen. Hun sukkede svagt da hun hængte de to nøgler op på hver sin brystvorte. ”De to minutter starter nu”. Jeg forsatte med at pirre hendes brystvorter med min pik, selv om jeg efterhånden havde svært ved at holde den lige frem. Den var stiv som bare pokker og ville meget hellere pege lige op i loftet. Det føltes som en evighed, og jeg havde følelsen af at jeg kom tættere på en voldsom udløsning, men til alt held hørte jeg Rikkes befriende ord ”Nu er de to minutter gået”. Jeg kiggede på hendes brystvorter hvor 2 nøgler hang og dinglede. Den ene nøgle passede til det sidste sæt håndjern, og den anden til låsen bag på brysteholderen, som jeg hurtigt fjernede fra Pia, der nu kun stod iført de stramtsiddende lakshorts.

”Hvor er det dejligt frækt at kigge på, jeg er smaskliderlig, og jeg glæder mig til at mærke din pik langt oppe i mig” sagde Pia mens jeg kyssede hendes brystvorter, og kærtegnede hendes bryster. Rikke stod og kærtegnede sine bryster mens hun kiggede sultent på mig med et svømmende blik i øjnene. ”Nu mangler vi kun den sidste opgave – tilfredsstil mig uden at kneppe mig – brug den tid der skal til – giv mig en orgasme så jeg føler englene synge – NU – men jeg skal have min orgasme før du får din – ellers ingen nøgle”. Jeg satte mig ned på gulvet ovenpå nogle håndklæder ved siden af Rikke, og kyssede hende krævende på munden mens jeg langsomt lagde hende ned. Idet jeg hjælp hendes ben i en mere behagelig position mærkede jeg at håndklædet under hende var plaskvådt af hendes kussesafter. Jeg lod mig højre hånd glide op af indersiden af hendes lår, som hun hurtigt spredte, og da jeg ramte kusseåbningen tænkte jeg, at hun var mere end klar til mit stive lem, som dog måtte vente indtil hun havde fået sin første orgasme. Jeg kærtegnede hendes krop med mine hænder, mens jeg kyssede hendes hals og lod min tunge slikke hende overalt på kroppen, ikke et eneste punkt forblev uberørt, og samtidig mærkede jeg Rikkes hænder kærtegne mine baller og lår i en fast retning mod mit stive lem. Rikkes navle og inderside af lårene blev lidenskabeligt slikket og berørt af min tunge og mine hænder. Jeg vendte mig, så min pik hang og strittede stramt foran hendes ansigt, mens jeg slikkede og suttede det bedste jeg kunne på hende klitoris og hendes rivende våde kusseåbning. Det varede ikke længe før hendes læber lukkede sig om mit voldsomt stive lem, og hun med rytmiske bevægelser begyndte at malke mig. Jeg havde mest af alt lyst til bare at lade slå til, men var godt klar over at så ville jeg ikke få den sidste nøgle – det samme var Pia, som kom mig til undsætning. Hun fik mig hurtigt til at vende mig om så min pik igen kunne pirre Rikkes brystvorter, hvilket jeg gjorde. Lige pludselig gik der nærmest et stød gennem Rikke som stønnede højt og bevægede sig meget uroligt under mig. Jeg kiggede tilbage og så at Pia havde fundet massageapparatet som nu bevægede sig rytmisk og hurtigt ind og ud af Rikkes kusse. Resultatet kom næsten omgående, da Rikke spændte i hele kroppen og kom i en langvarig orgasme. Jeg fik Pia til at rykke sig væk, og endnu inden Rikkes orgasme var slut borede jeg min pik op i hende, jeg var vild, og kneppede hende ganske uhæmmet, selv om præmien for alle mine anstrengelser sad lige ved siden af, og kun ventede på at få lakshortsene af, så jeg i stedet kunne kneppe hende.

”Ja, ja, ja – Åhhh hvor er det dejligt – lad mig mærke dig sprøjte oppe i mig”.  Jeg tror jeg var kommet, hvis det ikke var fordi Pia havde hentet læderposen med en ny portion is som hun med et snuptag fik placeret omkring mine nosser som klaskede mod Rikkes røv. Jeg trak mig ud af Rikke, der kiggede bedende på mig. ”Jeg tror godt jeg vil have den sidste nøgle nu” sagde jeg med et triumferende smil på læberne, og kiggede hen på Pia. Lige så hurtigt som låsen blev låst op, lige så hurtigt fik jeg krænget lakshortsene af Pia, og inden der var gået få sekunder lå jeg på ryggen med min pik pumpede ind og ud af Pia. Hele denne ophidsende leg var mere end jeg kunne tage på nuværende tidspunkt, og med et brøl sprøjtede jeg min ladning sperm lagt op i hende. Pia fortsatte bare med kneppebevægelserne, og mens kussesafter og sperm blev blandet og drev ud af kussen, kunne jeg høre at Pia nærmede sig en orgasme. Rikke var gået om bag os og lå nu og slikkede mine nosser, mens hun forsøgte at presse et par fingre op i Pias kusse ved siden af pikken. Pia var helt i sansernes vold, og da Rikke behændigt fik presset massageapparatet op ved siden af mit store lem, og vi begge kunne mærke viberationerne, kom Pia i en voldsom orgasme som hun skreg ud i rummet.

Vi faldt sammen som om strømmen var taget fra os. Min pik var ganske vist hverken slap eller helt kampklar, som følge af den sidste behandling, og jeg konstaterede med fryd at Rikke kastede sig over min pik som hun kæmpede for at få stiv og kampklar igen. Vi havnede i en 69-er og jeg fik første parket til hendes kusse, som jeg slikkede begærligt. Rikkes tunge var overalt, op af skaftet, rundt om pikhovedet, på nosserne, under forhuden, og hendes behandling virkede. Jeg trak mig ud under hende således at hun nu stod på knæ foran mig med røven og kussen strittende bagud. Jeg skilte hendes skamlæber, blottede pikhovedet og pressede pikken op i hende bagfra. Jeg fyldte hende helt ud, og mærkede tilfreds hvorledes jeg kunne glide ind og ud i lange seje træk. Igen mærkede jeg massageapparatet som Pia nu lå under os og pirrede Rikkes skedeåbning med mens min pik bankede ind og ud af hende. Jeg var som i himlen, og da Rikke kom i sin anden orgasme den dag, pumpede jeg stadig min pik ind og ud af hende indtil endnu en ladning sperm blev suget ud af mig, og jeg faldt sammen i endnu en orgasme bag Rikke.

Hvilke dag – hvilke leg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.