Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var lørdag, og jeg vågnede op ved at Eva kravlede ud af sengen, og kort efter hørte jeg hende på toilettet. Jeg smilte selvtilfreds, mens jeg tænkte på den hede elskov, vi endnu en gang havde praktiseret aftenen før i mit store og enkle, men klassisk udstyrede soveværelse.

Jeg var for 6 måneder siden flyttet ind i en lejlighed øverst oppe på 4. sal i det indre København, og var kommet på plads med stort set det meste, en af de få mangler var gardiner i soveværelset, men det var trods alt et mindre problem som følge af lejlighedens høje beliggenhed. Jeg havde et lille kælderrum og et loftsrum til opbevaring af diverse skrammel som man altid flytter med. Loftet var sammenhængende som hele boligblokken med fælles tørre rum og andre lokaler.

SEX I DAG?

Jeg kunne mærke at det ville være en god ide at følge Evas eksempel og krydsede kort efter den nøgne Eva i døren ud til toilettet. Selv med uglet hår så hun vidunderlig ud med hende slanke krop og små faste bryster. Jeg kyssede hende flygtigt på munden mens min ene hånd let kærtegnede hendes baller, inden jeg kort efter stod og tissede med et voldsomt tissetrængende lem i hånden. Jeg rystede pikken, vaskede hænderne og kastede hurtigt en tandbørste i munden og følte mig straks meget friskere.

Da jeg kom ind i soveværelset igen, stod Eva henne ved det ene vindue og kiggede ud i baggården, mens hun kærtegnede sit ene bryst. Det var ikke til at se hvad hun kiggede på, men det var også lige meget. Hun var dejlig som hun stod der i al sin nøgenhed, og jeg kunne mærke hvordan jeg langsomt fik mere og mere lyst til hende, mens mit lem rejste sig svagt.

Jeg gik hen bag hende og stillede mig helt tæt på hendes krop, og kyssede hende let i nakken, lod tungen spille på hendes øreflip, og kyssede igen hende på halsen og ned på skulderen, mens mine hænder blidt masserede hendes skuldre, ryg og baller.

Eva rørte sig ikke, men tog blot imod mine kærtegn. Jeg kyssede hende langsomt ned af ryggen og ballerne inden jeg nærmede mig hendes let svulmende skød. Eva lænede sig fremover, spredte benene let og greb fat i vindueskarmen, hvilket betød at hendes numse strittede smukt bagud, og hendes skød åbnede sig krævende.

Jeg hende krævende bag på hendes lår inden jeg lod min tunge spille hen over hendes kusseåbning. Der lød et svagt suk fra Eva, da jeg bed svagt i hendes skamlæber og kort efter sugede en fyldig og hævet klitoris ind i munden. Igen og igen lod jeg min mund og tunge kærtegne hendes skød, inden jeg med mine fingre skilte skamlæberne og langsomt pressede et par fingre op i hendes fugtige kusse. Ganske langsomt og rytmisk begyndte jeg at fingerkneppe hende, mens hun sukkende vred sig ved behandlingen.

Min pik havde rejst sig, og var ganske kampklar da jeg rejste mig, tog fat om Evas hofter, placerede pikhovedet i hendes fugtige revne og lod pikken glide langsomt op i hende. Det var vidunderligt, den pirrende vellyst kriblede i min krop, og jeg øgede tempoet svagt, mens mine hænder kærtegnede hende ryg og baller. Hun sukkede dybt og højt mens jeg kneppede hende.

Det var ikke helt til at vide hvad der pirrede mig så voldsomt, men jeg var bestemt meget mere liderlig end jeg plejede. Her stod vi og kneppede så alle kunne se os. Det var der ikke noget nyt i, da vi havde elsket mange gange før uden at der var gardiner for vinduerne, men nu stod vi nærmest oppe i vinduet, mens vores køn intenst arbejde med hinanden. Jeg kiggede på de solbeskinnede vinduer i huset overfor, som jeg egentlig først nu rigtig lod mærke til. De var ganske tæt på. Det ville være let at få sig en ordentlig kigger tænkte jeg med et frækt smil på læberne mens vellysten spredte sig i min krop.

Der kom et skarpt lysglimt fra et af vinduerne i lejligheden lige overfor. Det var ganske givet solen der reflekterede sig i et eller andet, som nogen i lejligheden havde rykket, hvilket igen kun kunne betyde, at der var nogen som med stor sandsynlighed havde set Eva og mit hede elskov. Bare tanken, fik min pik til at vokse det sidste stykke, inden orgasmen med en voldsom styrke tog pusten fra mig mens spermen blev skudt op i Evas indre. Eva var endnu ikke kommet, men jeg var som besat af tanken om at nogen muligvis kiggede på os, at jeg simpelthen måtte kneppe hende voldsommere og voldsommere, mens min sperm blev pumpet ud af hendes kusse, og med et pressede Eva sin ende og kusse hårdt bagud mens hun grab fat om mine baller og fastholdt min pik oppe i sig mens orgasmen fik hende til at komme i små krampetrækninger.

Vi stod stille lidt, inden Eva langsomt rejste sig op, og drejede hovedet let bagud. Vi kyssede hinanden, mens jeg kærtegnede hendes bryster med mine hænder. ”Hvad gik der af dig?” spurgte hun med et frækt smil på læberne. Jeg smilede tilbage, kiggede ud af vinduet kun for at se endnu et lysglimt i det samme vindue overfor. ”Jeg tror der var nogen der overværede vores lille morgenknald, fra lejligheden overfor”. ”Hvad? Var der nogen der kiggede på os mens vi bollede” grinte Eva mens hun kigge på vinduerne overfor. ”Er du sikker? Så du nogen? Hvilket vindue var det?”.

Først nu gik det op for mig, at jeg jo egentlig ikke havde set nogen, men kun i min fantasi forestillede mig, at der var nogen. ”Jeg tror at der var nogen i lejligheden lige overfor i det tredje vindue fra hjørnet, men jeg nåede aldrig at se nogen, men jeg er næsten sikker”. Eva kyssede mig igen inden hun med et stort smil kiggede på mig. ”Hvis du har ret, har han mange gange kunne se os her i soveværelset, og muligvis også gjort det” sagde hun, ”jeg håber at han har nydt det han har set….. Jeg har i hvert tilfælde”.

”jeg går lige ud og tager et bad”, sagde Eva. Hun gav min pik et klem og forlod igen soveværelset. Jeg blev stående og kiggede ud af vinduet, mens jeg overvejede hvor hurtigt jeg kunne få fat i et par nye gardiner, og på den anden side kunne jeg mærke en kraft inde i mig der kæmpede imod. Hvorfor kunne jeg ikke bare lade være med at have gardiner, det at der var en ukendt der kiggede med, var jo kun med til at øge sexlysten. Faktisk vidste vi jo ikke om der overhovedet var nogen, og hvis der var, vidste vi jo heller ikke hvor gammel han var. En gammel gris eller en ung teenager….

Jeg overvejede længe, hvordan jeg kunne finde ud af, om der var nogen der lurede, og tilsvarende hvordan jeg kunne finde ud af hvad lysglimtene skyldes, og kom i tanke om min gamle stjernekikkert, som jeg pligtskyldigt havde flyttet med de par gange jeg havde flyttet bolig. Den stod oppe i en kasse i et loftsrum som jeg havde fået tildelt. Jeg trak hurtigt en badekåbe på og stak fødderne i et par sandaler, fandt nøglen til loftsrummet, og kort efter havde jeg hentet stjernekikkerten.

Eva kom ud fra badet og tog sit tøj på. ”hej skat, hvad laver du” spurgte hun mens jeg satte kikkerten fast på stativet. ”Jeg prøver at finde ud af om vi har en hemmelig beundrer” men konstaterede i det samme at jeg ikke havde fået alle delene med til kikkerten, ”men det kommer desværre til at vente lidt, jeg har glemt noget til kikkerten på loftet”.

”Det var da ærgerligt, så når jeg ikke at se det. Jeg er nødt til at gå nu, jeg har lovet at komme forbi mine forældre, men vi kan da ses i aften hvis du har lyst”. ”Altid” svarede jeg hende og kyssede hende farvel. Jeg gik stadig rundt i badekåben, og besluttede mig for at tage et bad og få noget tøj på inden jeg hentede de manglende dele på loftet.

Det tog ikke lang tid før jeg havde fået badet, taget tøj på og hentet delene, og jeg samlede nu kikkerten endeligt. Jeg tørrede linserne af og konstaterede tilfreds at den virkede, da jeg stillede skarpt på et af vinduerne overfor. Det var lidt kompliceret, at se hvad der var i lejligheden lige overfor, da sollyset var lidt for skarpt, men da jeg fandt det vindue som jeg havde set lysglimtene fra så jeg ganske enkelt en….. stjernekikkert, stå ganske alene. Ingen personer i nærheden, og stjernekikkerten var ikke indstillet så den skulle bruges til at kigge på stjerner, den var snare indstillet så den skulle bruges til at kigge på….. mig/os.

Hvem pokker boede i lejligheden? Jeg måtte bare vide det, og fik tændt for computeren og slået op på krak’s hjemme­side. Jeg fik regnet mig frem til adressen, og bladede igennem de forskellige beboere, og så var der endelig et hit. 4. sal th. Jeg blev paf et kort øjeblik. Det eneste navn der kom frem var: Linda Skovgaard, altså slet ikke en mand, men en kvinde. Det var selvfølgelig ikke sikkert at hun var den eneste i lejligheden, der kunne jo godt bo andre. Jeg forsøgte bedst muligt at kigge ind i de andre værelser i lejligheden i håbet om at jeg kunne få øje på en person, men desværre uden succes, og efter et stykke tid stoppe jeg igen.

Dagen gik hurtigt, jeg havde været forbi kikkerten et par gange, men uden held, og sidst på eftermiddagen kom Eva igen. ”Har du fået kikkerten til at virke? Har du set nogen?”. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg ikke svarede hende med det samme, men jeg besluttede mig for ikke at sige noget om stjernekikkerten i det andet vindue og ej heller noget om, at det var en kvinde der boede der. ”Nej, jeg har ikke rigtig fundet ud af noget, der har ikke været nogen hjemme i lejligheden hele dagen”.

Eva stillede sig tilfreds med svaret, og vi gik sammen ud i køkkenet for at lave mad. Det blev en hyggelig aften, og vi talte længe om vores ukendte hemmelige beundre på den anden side, og om hvor meget ”han” havde set. ”Hvad tror du han bedst kan lide at kigge på? Og hvor meget kan han se når vi ligger i sengen” spurgte Eva mens hendes ene fod kørte op af mit højre ben. ”Det er garanteret bedst når vi står op, og helst med siden til, så vi ikke dækker for hinanden, måske er det bedst når du sutter min pik”. Eva kiggede skævt på mig. ”Hvad mener du med det? Jeg har da ikke suttet på din pik mere end en gang i den tid vi er kommet sammen. Jeg tror mere på at en kneppetur som den vi havde i morges må være noget”. ”Måske nyder han mest når vi klæder hinanden af, og specielt når vi gør det langsomt”. Jeg nikkede.

”Tror du ikke han er der nu?” Klokken var blevet halv ti og det var ved at blive mørkt udenfor. ”Måske” svarede jeg og gik ind i soveværelset, uden at tænde lys, for at kigge efter. Mit hjerte slog et ekstra slag. Der var lys i lejligheden overfor, og jeg så en person gå fra et værelse til et andet. Efter hårlængden at dømme var det en kvinde. Jeg tændte lyset i soveværelset og kigge interesseret over på den ukendte kvinde i den anden lejlighed. Virkningen af vores tændte lys kom med det samme. Kvinden søgte med det samme ind i værelset, hvor hendes kikkert stod.

Jeg kaldte på Eva. ”Der er en i lejligheden overfor, hun kigger helt sikkert i stjernekikkerten over på os lige nu”. ”Hun – du sagde hun” sagde Eva, ”Er du sikker på at det er en kvinde?”. ”Ja” svarede jeg sikkert, og kyssede Eva let på munden, mens jeg langsom trak hende hen mod det ene af vinduerne. ”Skal vi ikke give vores ukendte lurer en fræk oplevelse – jeg har vildt meget lyst til dig”. Eva var med på legen med det samme. Langsomt klædte vi hinanden af, hele tiden bevidst om, hvordan vi kunne vise mest muligt til vores ukendte beundre på den anden side. Jeg fik knappet Evas skjorte op, trak den langsom ned fra hendes skuldre og lod den til sidst glide ned på gulvet. Jeg åbnede hendes bh og fjernede den så hendes bryster kom til syne. Brystvorterne var små og hårde og strittede ihærdigt ud i luften. Jeg kyssede dem blidt og sugede dem ind i munden, mens jeg lukkede hendes bukser op og lynede ned. ”Jeg er ved at gå til af liderlighed. Min kusse er sjask hamrende våd, blot ved tanken om at der står en og belurer os lige nu”. Eva rykkede hovedet bagud, og stod stille et kort øjeblik i den stilling, mens hendes tunge fugtede læberne. Jeg trak hendes bukser ned så hun til sidst kun stod iført et par små trusser der stort set ikke skjulte noget.

Eva tog nu over, og knappede forsigtigt min skjorte op og tog den af, nippede med munden til mine brystevorter, kyssede mig på mine skuldre, arme og mave. Efter at have cirkuleret længe med munde omkring min navle, åbnede hun mine bukser og trak dem ned, med det resultat at underbukserne fulgte halvt med, kun holdt tilbage af en pik der var ved at være godt fyldt. Eva kiggede op på mig. ”Tror du virkelig, at hun tænder på at se en mand få suttet pik?”. ”Ja” svarede jeg hæst, uden at tænke det mindste på om jeg havde ret eller ej. Eva trak langsomt mine underbukser ud over pikken som med sin genvundne frihed svuppede rank ud i luften. Eva kærtegnede mine nosser med hænderne inden hun langsomt tog fat i min pik og placerede læberne på pikhovedet. Ganske langsomt pressede hun læberne sammen om pikken, mens den gled ind i hendes mund, hvilket bevirkede at forhuden blev trukket tilbage. Hun trak sig tilbage så min blottede pik svævede ud for hendes ansigt, og gjorde det muligt for vores beundre på den anden side at min ophidselse. Eva lod igen munden lukke sig om min pik, og gav den nu en liderlig suttetur, med spyt, præsperm blandede sig med hinanden. Jeg kunne ikke holde mig hvis hun fortsatte på denne måde, og bad hende stoppe, men Eva stoppede ikke igen og igen gled hendes læber hen over mit hårdt erigerede lem, mens hendes tunge pirrede pikhovedet. Virkningen udeblev ikke. ”Jeg kommer” brølede jeg og mærkede hvordan Eva trak min pik ud af munden og holdt den fast lige ud for hendes åbne mund, mens hun fortsat trak forhuden frem og tilbage med den en hånd. En stråle sperm sprøjtede ud med en voldsom kraft og ramte hende i munden, endnu en, og endnu en forlod min pik mens Evas hænder holdt om mine nosser og mit lem. Eva tørrede det sperm væk fra ansigtet som ikke havde ramt hendes mund og suttede fingrene rene.

”Tror du at det var det hun forventede?” spurgte Eva med et glimt i øjet. ”Jeg tror hun forventer noget mere” sagde Eva. Hun trak en stol hen til vinduet. ”Sæt dig op i vinduet” bad hun mig. Jeg gjorde som hun sagde, hvorefter hun kravlede op på stolen og videre op i vinduet, og skrævede med sine ben på hver side af mit hoved så hendes drivende våde kusse var ud for mit ansigt. Det var ikke til at tage fejl af, jeg bukkede hovedet lidt baglæns så jeg slikke hendes safter i mig, mens der var frit udsyn for vores hemmelige beundre. Eva pressede sine bryster mod vinduet, og hendes kusse mod mit ansigt, som jeg suttede begærligt på. Hvor var det frækt, jeg ved ikke hvor længe vi stod på denne måde, men Eva’s kusse var stadig drivende våd, da jeg i stedet for min tunge pressede et par fingre op i hendes kusse, og begyndte at fingerkneppe hende. Selv om jeg var stangliderlig, var jeg godt klar over at der skulle noget mere til før pikken igen ville være kampklar, og jeg benyttede derfor fingrene det bedste jeg havde lært kun afbrudt af min mund og tunge som ind imellem krævende bearbejdede hendes klitoris. Med en voldsom kraft kom Eva i en orgasme som nær havde fået hende til at falde ned fra vindueskarmen, hvis jeg ikke havde holdt fast i hendes baller med den frie hånd som ikke svuppede ind og ud af hendes kusse.

”Pragtfuldt, jeg havde aldrig troet det kunne være så dejligt med tilskuere” stønnede Eva da hun steg ned fra vinduet. Jeg blev siddende og trak hende hen til mig, og kort efter mødtes vi i et langt tungekys. Igen og igen spillede vores tunger i hinandens mund, og mens jeg sad på denne måde mærkede jeg langsomt igen Eva’s hænder overalt på min krop, og især på min pik. Eva skubbede mig over i den ene side af vindueskarmen, så jeg nærmest sad med siden til, og gav frit udsyn til verden udenfor vinduerne. Eva kyssede mig krævende på brystet og ned over maven for igen at lade mit let erigerede lem glide ind i hendes mund. Jeg lukkede mine øjne og lod hende mundkneppe mig så det var en sand fornøjelse. Behandlingen var formidabel, og langsomt men sikkert rejste mit lem sig i sin fulde styrke.

Jeg nød Eva’s behandling, men efter et stykke tid trak jeg hende væk, og kravlede ned fra vindueskarmen, og bad i stedet Eva stille sig op i vindueskarmen med det ene ben, så jeg kunne komme til at tage hende bagfra. Min pik borede sig op i hende og igen og igen gled jeg ud og ind af hendes fugtige kusse. Eva klynkede over behandlingen, der virkede som om den ingen ende ville få. Min pik var ubehjælpsomt stiv og tømt for hver en dråbe sperm ved hendes mundbehandling i starten af vores forestilling, skulle man tro, men langsomt mærkede jeg hvordan orgasmen var ved at tage bolig i min krop. Mens pikken farede ind og ud førte jeg min ene hånd rundt om hende og lod fingerspidserne ramme hendes hårde klitoris, hvor de nulrede den, og virkningen kom med det samme. Eva eksploderede og og orgasmen fik hendes kusse til at trække sig lidt strammere sammen om min pik, hvilket var alt hvad der skulle til. Jeg kom for anden gang den aften med en så voldsom kraft at jeg næste mistede bevidstheden. Da de sidste spasmer havde lagt sig vendte vi os mod hinanden os gav hinanden et langt fugtigt kys. ”Jeg tror det var sådan noget hun godt ville opleve” hviskede Eva i mit øre. ”Jeg tror du har ret, men måske kan vi se om hun stadig er der. Bliv stående lidt her og kærtegn dig selv” sagde jeg mens jeg gik hen til det vindue hvor min stjernekikkert stod.

Den var indstillet på vinduet med stjernekikkerten overfor. Der var lys nok i lejligheden til at jeg kunne se kvinden stå og kigge uroligt i kikkerten. Hun havde kun en brysteholder og et par sorte trusser på. Hendes ene hånd var godt nede i trusserne, og det var ikke svært at se hvad hun foretog sig. ”Jeg er sikker på at hun onanere mens hun kigger på dig” sagde jeg til Eva ”så bliv bare ved” sagde jeg mens jeg kiggede mere ihærdigt på kvinden overfor. Hun var nok sidst i tyverne, måske tredive, og med langt sort hår. Hendes kærtegn blev voldsommere og lige pludselig kastede hun hovedet tilbage mens hun lavede samlejebevægelser med underlivet. Hun kom. Jeg kiggede over på Eva, der stadig stod og kærtegnede sig selv. ”Hvor er du smuk” sagde jeg mens jeg beundrede hende. ”Hun er lige kommet i en voldsom orgasme, mens hun kiggede på dig. Jeg tror vi alle er seksuelt mætte, skal vi ikke lægge os til at sove?”. ”Måske” svarede Eva, og kiggede liderligt på mig, men kort efter sov vi alligevel.

Søndag morgen stod Eva tidligt op for at tage på arbejdet på hospitalet, og det blev ikke til noget morgenknald den dag. Jeg lå og småsov et stykke tid inden jeg gik ud og klarede mit morgentoilette. Tankerne kredsede om det jeg havde oplevet aftenen før, og min pik rejste sig svagt på min stadig nøgne krop. Hvor længe havde den unge kvinde overfor mon beluret os når vi elskede? Onanerede hun selv hver gang? Hvad kunne hun egentlig bedst lide? Havde hun en fyr? Hvordan så hun mon ud helt uden tøj på, hvordan ville hun være at kneppe…… Mine tanker blev mere og mere krævende, jeg måtte have kontakt med hende. Fra krak-oplysningerne havde jeg hendes telefonnummer, som ganske givet var til en mobiltelefon, og en djævelsk tanke slog ned i mit hoved. Jeg hentede min trådløse telefon og tastede hendes nummer ind. Der gik lidt tid, men så blev telefonen taget og en sød stemme sagde ”Hej det Linda”.

”Hej Linda, det er din genbo overfor. Ham uden gardiner i sit soveværelse. Nød du forestillingen i går?” Der blev helt stille i den anden ende, men uden at røret blev lagt på. ”Jeg har set dig bruge din stjernekikkert, og er frygtelig nysgerrig. Kan du lide det du ser?”. Linda svarede stadig ikke. ”Gå hen til din kikkert, så jeg kan se dig”. Jeg skyndte mig hen til min egen kikkert og holdt øje med om hun kom på den anden side. Langsomt og tøvende kom hun hen til kikkerten. Hun var stadig kun iført den sorte bh og de sorte trusser. ” Kig i kikkerten, kan du se noget?”. Stilheden i den anden ende blev brudt da hun svagt svarede nej. Jeg rejste mig og gik over til det andet vindue, og stod nu nøgen med front mod vinduet, så hun kunne betragte mig i min lettere opstemthed. ”Kan du se noget nu?” spurgte jeg. ”Ja” kom det straks med en noget tydeligere stemme. ”Kan du lide det du ser?” . ”Ja” svarede hun kort. ”Hvad synes du om mit lem? Har du set det tit?”. Der var stille et stykke tid før Linda svarede ”Det var en meget smuk oplevelse i gav mig i går, jeg synes at din pik er utrolig flot. Jeg har fulgt dig nøje siden du flyttede ind for de 5-6 måneder siden. Du elsker tit.”. Jeg var lidt overrasket over hendes svar, men fortsatte: ”Prøv at flytte din kikkert hen på vinduet ved siden af. Kan du se kikkerten? Den brugte jeg til at kikke på dig i går aftes da du onanerede, mens Eva stod og kærtegnede sig selv? Er du liderlig nu?”

Få sex i dag

Jeg gik hen til vinduet med kikkerten, og spurgte ”Kan du se mig nu”. ”Ja, det kan jeg godt, det er et dejligt syn, jeg kan mærke at jeg bliver liderlig af situationen”. Jeg greb fat om min pik og begyndte at onanere, så den stod rank og kampklar ud i luften, og slap den igen. ”Hvad nu?” spurgte jeg åbent. Stilhed. Jeg satte mit øje ned til kikkerten og så nu Linda kigge over på mig. ”Rejs dig op, så jeg kan se dig. Gå helt hen til vinduet”. Linda gjorde som jeg sagde, og det var tydeligt på hendes tunge vejrtrækning at hun var ganske påvirket af situationen. ”Tag din bh af så jeg bedre kan se dine bryster”. Hun åbnede bh’en og lod den langsomt glide væk fra hendes bryster og ned på gulvet. ”Kærtegn dig selv og smid så trusserne”. Linda kærtegnede sine bryster, længe og meget sensuelt omkring brystvorterne inden hun lidt tøvende trak trusserne af. ”Mærk på dig selv, hvordan føles det?”. Jeg så i kikkerten hvordan hendes ene hånd gled ned mellem benene og kærtegnede kussen. ”Jeg er meget, meget fugtig. Jeg har aldrig været så liderlig før. Det er meget ophidsende. Jeg plejer ikke at være sådan”. ”Lad mig se dig onanere” krævede jeg i telefonen, og så straks hvordan hendes ene hånd fandt ned til hendes skød, og hun begyndte at onanere med kærtegn på klitoris og tilfredsstillende fingre oppe i kussen.

”Luk øjnene og lad mig høre hvad du tænker på?” Linda lukkede øjnene og jeg kunne høre hendes tunge vejrtrækning inden hun svarede. ”Jeg ved ikke, jeg er ikke sikker på hvad det er jeg tænker på, jeg…. Jeg….. jeg tænker på at det var mig du var sammen med i går aftes, at det var mig der du elskede med i vinduet, mens en anden så på. Jeg forestiller mig at du kærtegner mine bryster, men du presser dit stive lem op mod mine baller. Jeg mærker din ophidselse og tager fat om dit lem mellem mine ben og fører det hen til mit varme skød, hvor jeg mærker at du langsomt trænger op i mig ”. Min ophidselse var stor, og Lindas fantasier gjorde det ikke meget bedre. Jeg onanerede nu krævende og var klar over at jeg snart ville sprøjte ud på gulvet. Jeg legede nu med på Lindas fantasi og sagde ”Min pik nyder at komme ind i din varme grotte. Jeg kan mærke hvordan mit blottede pikhoved bliver pirret af din stramme kusse. Jeg knepper dig langsomt og rytmisk. Skal jeg kneppe dig hurtigere?”. Linda stønnede nu højlydt, og det var med en anspændt stemme at hun svarede. ”Du skal kneppe mig hårdere, jeg vil mærke dig være begærlig efter at tømme din sperm i mit skød. Du niver mig let i brystvorterne. Jeg mærker hvordan det får brysterne til at trække sig sammen og sender små stød ned i underlivet. Jeg… jeg…. Jeg kan mærke at orgasmen er ved at komme. Jeg kan ikke holde det længere, jeg kommer…..”.

Det var det sidste jeg hørte i telefonen, og jeg skyndte mig at kigge i kikkerten. Linda stod og klemte brysterne hårdt med den ene arm, mens den anden krampagtigt blev presset mod hendes skød. Jeg onanerede hurtigere, og kunne mærke at orgasmen ikke var lang væk, hvilket viste sig ved at en stråle sperm blev pumpet ud af pikken med en sådan kraft at den ramte væggen lidt væk. Jeg stod med hånden fast lukket om pikken og sundede mig lidt inden jeg igen satte det ene øje ned til kikkerten. Linda var væk. Jeg tog telefonen op til øret, men der var intet andet at høre end en tom hyletone. Hvor pokker var hun henne? Jeg søgte med kikkerten i de andre rum, uden at finde hende. Jeg greb telefonen og ringede hende op. Telefonen ringede igen og igen inden hun til sidst tog den. Jeg kunne høre lyden af rindende vand fra en tændt bruser. ”Hej” lød det friskt i telefonen ”tak for sidst….. Jeg er gået ud for at tage et brusebad, det var derfor det tog lidt tid før jeg tog telefonen. Fik du noget ud af det?”. Jeg blev lidt overrasket over hendes sidste spørgsmål, men fik hurtigt svaret ”Ja, orgasmen var ved at rive benene væk under mig. Det var meget frækt. Kan du godt lide at kigge på, eller foretrækker du fysisk kontakt?”.

Igen var der den lange pause før hun svarede ”Jeg elsker at se på Jer, men jeg fantaserer tit om en tættere kropskontakt…… men nu har jeg vist sagt mere end jeg burde, jeg ved jo ikke en gang hvem du er eller hvad du hedder, jeg går i brusebad nu. Vi tales ved, måske senere i dag…?”.  Røret blev lagt på, og tankerne for gennem midt hoved. Jeg måtte bare have hende. Tanken voksede og var ved at blive en besættelse for mig. Jeg kiggede ud af vinduet. Hun boede lige derovre, hvor svært kunne det være. Jeg gik ud og tog et befriende bad mens en plan var ved at tage form i mit hoved.

Resten af dagen gik med oprydning og planlægning. Ind imellem kiggede jeg i kikkerten, og konstaterede tilfreds at Linda ikke forlod lejligheden. Sidst på dagen fandt jeg, med en pirrende usikkerhed, loftsnøglen og gik op på loftet. Jeg havde taget mit sorte silkehalstørklæde og en lille seddel med. Jeg kom op på loftet, gik hen af gangen og rundt om hjørnet til det store tørrerum. Rummet blev næsten aldrig brugt – hvilken skam – men jeg blev godt tilfreds da jeg opdagede døren i den anden ende. Den var ulåst, og førte ud til en gang med andre loftsrum. Jeg gik ud på den nye ukendte gang og rundt om et endnu et hjørne indtil jeg til sidst stod ud for en dør der måtte føre ud til bagtrappen. Bagtrappen til Lindas lejlighed. Jeg gik lydløst ned af trappen og placerede forsigtigt det sorte halstørklæde foran det der måtte være hendes dør, og lagde sedlen ovenpå, og gik tilbage igen mens jeg nøje sørgede for at alle dørene var forsvarligt åbne, og gav fri passage over loftet.

Jeg fik ringet til Eva ”Kommer du snart? Jeg har noget nyt og fortælle”. ”Jeg er faktisk ved at tage min kittel af og skifte til normalt tøj, så jeg er ved dig om en halv time. Vi ses”. Mit hjerte begyndte at slå lidt hurtigere, da jeg rettede kikkerten ind mod Lindas vinduer for at se om hun stadig var hjemme. Det var hun. Jeg lod kikkerten stoppe med retningen mod Lindas vindue med kikkerten. Jeg gik ind og lagde en seddel på stuebordet og ventede et stykke tid før jeg tog telefonen.

”Hallo”. Lindas stemme lød en smule skælvende. ”Hej” sagde jeg hurtigt. ”Har du noget for i dag ud over at bruge din kikkert”. Stilhed, stilhed og atter stilhed. ”Nej, jeg har ikke noget specielt jeg skal” svarede hun endelig. ”Godt, jeg har noget du skal gøre. Du skal gå ud på din bagtrappen, tage det der ligger der og følge instruksen på sedlen. Er du med på det?”. Endnu en gang den velkendte tavshed. ”Ja, men det kommer an på…..”. Jeg afbrød hende hurtigt. ”Det var godt. Du må ikke lægge telefonen på, men skal bare lægge den i vindueskarmen ved kikkerten, inden du gør hvad der står på sedlen”.

Jeg så nu hvordan hun kom hen til vinduet, og lagde mobiltelefonen i karmen, og forsvandt igen. Jeg gik ind i stuen og lagde den tændte telefon ved siden af sedlen til Eva. Spændt gik jeg hen til kikkerten og kikkede over mod Lindas vindue. Hun var der ikke endnu, men jeg var sikker på at hun nok skulle komme, det havde det sidste døgns oplevelser alligevel bekræftet, og ganske som jeg havde skrevet på sedlen kom hun hen til vinduet. Hun var kun iført hendes sorte blonde-bh og de sorte trusser. Hun kiggede søgende ud af vinduet. I hånden havde hun det sorte silketørklæde som hun nu bandt for øjnene, og stillede sig fuldt synlig med armene ned langs siden.

Jeg gik ind i stuen, og spejdede ud gennem vinduet, og som forventet kom Eva cyklende efter et par minutter. Jeg ventede til jeg kunne høre hendes skridt på trappen, før jeg skyndte mig ud på bagtrappen og over loftet og ned til Lindas dør. Tørklædet og sedlen var væk. Forsigtigt tvang jeg håndtaget ned og skubbede svagt til døren. Mit hjerte hoppede af glæde, da døren gav efter og jeg langsom kunne åbne den og træde ind i hendes køkken. Det var rimelig let at orientere sig i lejligheden, og kort efter stod jeg i døren ind til hendes stue, hvor hun stod med bindet for øjnene ved siden af kikkerten. ”Hvor er du smuk som du står der” sagde jeg som det første, og det gibbede i Linda, da hun hørte at jeg var kommet. ”Du må ikke sige noget, før jeg giver dig lov. Jeg vil have lov at beundre dig længst muligt”.

Jeg regnede med at Eva nu måtte være kommet ind i min lejlighed og havde læst sedlen på bordet. Jeg gik hen til vinduet og kiggede over på mit eget soveværelsesvindue, og ganske rigtigt stod Eva nu og viftede med sedlen i hånden. Jeg gik lidt væk fra vinduet, så jeg ikke kunne ses og tog det meste af mit tøj af, med undtagelse af cowboybukserne og underbukserne. Jeg regnede med at Eva kiggede i kikkerten nu, gik hen og kyssede Linda blidt på først den ene skulder og så den anden. Jeg kærtegnede hendes arme og rundt om kanten på den sorte blonde-ph. Hendes vejrtrækning blev tungere, og da jeg kyssede hendes mave sugede hun den let til sig. Jeg forsatte med at kærtegne hende med mine hænder, og da jeg løsnede hendes bh og fjernede den sprang de nydeligste bryster frem med store stive brystvorter. Jeg tog dem kærligt i mine hænder og klemte dem svagt inden mine læber lukkede sig om dem. Jeg sugede krævende på dem og nulrede brystevorterne med min tunge.

Jeg lod mine hænder kærtegne hendes hofter mens jeg langsomt kyssede mig vej ned over hendes mave. Da min ene hånd fandt vej ned mellem hendes ben uden på trusserne, var jeg ikke forberedt på hvor våd hun var uden på trusserne. ”Du er meget våd” sagde jeg højt, så jeg var sikker på at Eva kunne høre det i telefonen. ”Har du tit sex med ukendte fremmede? Eller nøjes du bare med at kigge på?”. Hendes svar var tøvende og kort ”Jeg kan godt lide at kigge på. Det er lang tid siden jeg har været rigtigt sammen med nogen”. ”Hvad synes du der var frækkest af det det så i går? Hvad kunne du tænke dig selv?”. Linda svarede nu med det samme ”Jeg vil mærke din pik, din tunge i mit skød, jeg vil smage safterne fra din pik, og…. Og….. jeg vil godt slikke din kæreste. Er hun her også?”

Hendes svar kom bag på mig. Jeg vidste jo ikke, hvordan Eva ville tage situationen, selvom jeg troede på at hun ville synes at det var ok. Hun vidste jo godt at jeg ind imellem var sammen med andre kvinder, ligesom hun var sammen med andre fyre. Jeg kiggede ud af vinduet og over på vinduet med Eva. Hun nikkede. Jeg følte et sug i maven da jeg så det, legen udviklede sig langt bedre end jeg havde forventet. ”Nej, der er kun mig din ukendte elsker her i rummet, men jeg er sikker på at min kæreste vil glæde sig til at mærke din tunge, men først skal jeg opfylde dine første ønsker”. Jeg trak forsigtigt hendes trusser af og kyssede hende på den øverste lille velklippede krusede hårdkant. Jeg tog fat i hendes ene arm og lagde den op på min skulder og satte det ene ben op i vindueskarmen, så hendes skød gav et strittende frit udsyn. Da min tunge gled op gennem hendes kusseåbning mærkede jeg hvordan hun klemte hårdt fat i min skulder. Jeg suttede og sugede længe, inden jeg lod fingrene fra den ene hånd træge op i hende. ”Dine safter sejler ned af min hånd. Kan du lide det?”. Det var egentlig ikke nødvendigt at spørge, da hendes vejrtrækning og hendes hånd på min skulder sammen med safterne fortalte alt. Jeg fingerkneppede hende hurtigere, mens jeg med min tunge lejede med hendes svulmende klitoris.

Jeg fortsatte i det høje tempo et stykke tid, inden jeg igen stoppede med hånden og igen alene suttede hende. Hun lagde sin anden hånd på mit hoved og stønnede højlydt ”Du skal blive ved, lige der, bliv ved, jeg kommer lige om lidt, jeg kommer, jeg kommer nu, jeg kommer nuuuuu…..” Hendes skød blev presset hårdt mod mit ansigt, og jeg var nær ved at blive kvalt, da hendes orgasme igen og igen fik det til at rykke i hende. Jeg satte hende ben ned fra vindueskarmen igen og lod hende igen stå med armene ned langs siden da jeg trak mig tilbage fra hende og kyssede hende på munden. ”Nu skal du smage min pik, men først du befri den for de snerrende bukser, selvfølgelig med bindet for øjnene”. Jeg stillede mig med siden til vinduet, og førte Linda hen så hun kunne komme til at knappe mine bukser op. Jeg førte hendes hænder ned til bukseknappen og slap dem så.

Hun var ikke lang tid om at knappe mine bukser op og lyne ned. Bukserne blev behændigt trukket af, og kort efter løftede hun underbuksekanten hen over min stive pik, der bestemt var ganske ophidset af situationen. Underbukserne havnede også nede om anklerne og kort efter trådte jeg ud af dem og stod nu nøgen med strittende lem rettet mod Lindas tilsvarende nøgne krop.

Uden at jeg havde sagt noget satte hun sig ned på hug, og slikkede mig først på fødderne, langsomt op af benene, for til sidst at lukke sig omkring mine nosser. Hun slikkede dem ihærdigt, og var mig pik stiv inden blev den nu om end endnu hårdere. Fra nosserne lod hun sin tunge glide hen ad min pik, og åbnede munden og lod den glide indenfor. Jeg lukkede øjnene og nød hendes behandling. Hendes hænder kærtegnede mine baller mens min pik hastigt gled ind og ud af hendes mund. Hendes negle kradsede mig svagt inden jeg følte et blodigt jag fra dem da de tog endnu hårdere fat i mine baller. Jeg havde lyst til at pumpe min sperm ind i hendes mund, men tænkte nu også på Eva som stod og betragtede os fra mit soveværelse. Der lød et svup, da hendes mund blev trukket væk fra mit voldsomt erigerede lem, og jeg rejste hende op. Jeg slukkede mobiltelefonen i vindueskarmen, og tog Lindas ene hånd. ”Kom, vi skal ud og gå en lille tur, bare stol på mig”.

Ganske nøgne, bortset fra silketørklædet som Linda havde for øjnene, gik vi gennem hendes lejlighed og ud til bagtrappen. Mit lem strittede voldsomt ud i luften og klaskede mod lårene når jeg gik, men langsomt førte jeg hende ud på bagtrappen. Der var heldigvis ikke nogen. Linda holdt lidt igen da hun fornemmede at vi var ved at forlade lejligheden. ”Stol på mig”. Vi gik op af trappen og hen over loftet, ned til min egen bagtrappedør, for til sidst at stå i mit soveværelse. Eva stod der med et stort smil på læberne. Hun var nøgen.

”Nu skal du hilse på Eva. Hun har ventet på dig”. Eva kom hen til Linda og kærtegnede blidt hendes ene arm, hendes bryster, mave, lår, baller inden hun lagde en finger på Lindas læber. Linda førte straks tungen ud mellem læberne og slikkede på Evas finger. Eva fjernede fingeren og bøjede sig hen mod Linda og kyssede hende. Først roligt og sensuelt, men så mere og mere krævende med tungerne i vild leg. Deres hænder var nu overalt på den andens krop, og Eva trak nu Linda med ned i sengen. Mit lem var stadig stift, og pigernes leg med hinanden øgede min ophidselse. Eva sad nu i hovedenden af sengen mens Lindas mund og tunge begærligt slikkede hendes skød.

Jeg var liderlig som bare pokker, og da Lindas numse strittede ud i luften var jeg ikke i tvivl om hvad jeg havde lyst til. Jeg fik placeret mig bag hende og spredte let hendes ben, inden jeg med et nydelsens suk kunne lade min pik glide op i hendes kusse. Linda blev stille et kort øjeblik, men pressede så sit skød baglæns mod mig, og inden længe kneppede vi i en fast rytme mens Linda samtidig slikkede Evas kusse. Eva rykkede sig rundt så hun nu lå med sit hoved mellem Lindas ben, hvor hun nu skiftevis slikkede på Lindas klitoris og mit lem som krævende gled ind og ud af hendes kusse. Linda slikkede fortsat Evas kusse, og det var tydeligt at høre på de lyde der kom fra dem, at de var ganske ophidsede.

Det var mere ophidsende, end jeg overhovedet havde forestillet mig, at se de to kvinder lege med hinanden samtidig med at jeg ind imellem mærkede Evas tunge og mund på mine nosser og min pik, og virkningen udeblev da heller ikke. Jeg øgede tempoet og efter få sekunder kom jeg med en voldsom kraft langt oppe i Linda. Orgasmen skyllede ind over mig og det varede længe før jeg igen fik jordforbindelse. Det var vidunderligt, og det var med en hvis modvilje jeg efter et stykke tid trak mig ud af hende igen, mest af alt fordi pigerne slet ikke var færdige endnu. De slikkede fortsat hinanden, og tog også fingrene til brug. Evas hånd glinsede af min sperm som jeg et kort øjeblik forinden havde tømt oppe i Lindas kusse. De to piger fortsatte deres leg i lang tid med mig som tilskuer, og deres voldsomme orgasmer kom ikke som nogen overraskelse, da de fik bragt hinanden til den ultimative nydelse.

Jeg trak bindet væk fra Lindas øjne, og hun smilede over hele ansigtet, da hendes øjne først havde vendt sig til lyset i soveværelset. Vi lå længe tæt på hinandens kroppe inde der var nogen der sagde noget. ”Tusind tak for en dejlig fysik oplevelse. Det var meget bedre end blot at kigge på. Nu føler jeg, at jeg kender Jer meget bedre, selvom I egentlig stadig er helt ukendte”. Hun lo og smilede. ”Mine ukendte bollevenner fra soveværelset uden gardiner”. Hun rejste sig op og kysede os begge hurtigt på munden inden hun forlod lejligheden samme vej som hun var kommet herover. Efter et kort stykke tid ringede telefonen. ”Hej, du min ukendte elsker, jeg har vist noget af dit tøj som du har glemt at få med. Du kan jo komme over og hente det når du er blevet klar. Jeg lader bagdøren stå åben, og tror jeg vil nøjes med mit sorte undertøj. Ses vi om lidt?”. Jeg mærkede et sug i mellemgulvet, lukkede øjnene og smilte svagt da jeg svarede ”Naturligvis. Jeg følte at et nyt sexeventyr havde taget sin begyndelse da jeg slukkede for telefonen og vente mig om i sengen mod den stadigt nøgne Eva, kyssede hende på munden inden jeg sagde ”Vil du helst kigge på, eller vil du med ud på en lille gåtur om en times tid?”……. Hun smilede til mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.