Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nu bliver jeg nødt til at fortælle om min dejlige sommeroplevelse, sammen med fire af mine gamle gymnasieveninder.

Det startede her i sommers hvor vi havde fået vores studentereksamen. Sammen havde vi fem piger haft mange gode oplevelser i gymnasietiden, og for ikke helt at glide bort fra hinanden uden et ordentligt farvel, havde vi besluttet at tilbringe to uger sammen i sommerhuset som tilhørte Lonnies forældre.

SEX I DAG?

Det er et dejligt stort sommerhus, næsten lige ud til stranden. Personligt så jeg frem til de to uger, og håbede faktisk i mit stille jeg at naboen i det nærliggende sommerhus også ville være der.

Naboen er en midaldrende mand omkring de 45-47 år skød jeg ham til. Vi har haft et par pigefester oppe i Lonnies sommerhus, hvor jeg har set ham. Jeg selv er kun 19 år og egentlig ikke til ældre mænd, men naboen har en helt fantastisk udstråling.

Han har en slank velholdt krop, et dejligt brunt krøllet hår, med de mest klare blå øjne jeg har set, og et helt utrolig hvidt tandpastasmil. Jeg var overbevist om at han kunne smelte mig øjeblikkeligt.

Jeg vidste han hed Tom, ikke hvad han lavede. Men jeg vidste også en ting mere….Jeg har aldrig før eller siden set nogen have så stor en bule i underbukserne. Det var helt fænomenalt.

Det var der åbenbart også andre kvinder der havde opdaget, for de par gange vi havde været i sommerhuset, og han havde været der, havde der været et evig renderi af kvinder der kom og besøgte ham et par timer eller en hel dag, og så forsvandt de igen. Hvad de havde for var vel rimeligt åbenbart for det foregik desværre altid inden døre.

Jeg misundte disse kvinder. mange af dem så ud til at være særdeles velhavende, når man så de biler de kom kørende i.

Nu skulle det måske være min sidste chance for at møde ham, så jeg havde besluttet, at fik jeg chancen, ville jeg gøre alt for at få fingrene i ham, bare en eneste gang. Drømmen om hans smukke krop, det sirligt smukke ansigt og hans store kølle, gjorde mig ør i hovedet og våd i trusserne. Jeg skammede mig ikke over mine følelser, men jeg gik heller ikke og fortalte om dem.

Nu var vi kommet derop i sommerhuset. Lonnie, Pia, Inge, MajBrit og så jeg. Alle er vi som I kan gætte omkring de 19 år. I gymnasiet har vi aldrig haft besvær med at skaffe os fyre. Vi ser faktisk endog rigtig godt ud alle sammen.

Vi er ikke buttede, men ligner lidt af hvad man kalde babes, sådan synes vi i hvert fald selv.

Lonnie er en blondine, med en lille opstoppernæse i hendes klassisk smukke ansigt. Hun har et par bløde fyldige læber. For drengenes skyld vil jeg gerne beskrive at hun har et par pænt store bryster, da hun bruger en F-skål. det har faktisk givet hende og et par andre af os problemer, da hun kun måler 70 omkring brystkassen. BH’s med målene med 70F er ikke de letteste at få, men så har hun selv syet dem ind.

Lange slanke ben, og en rigtig Jennifer Lopez bagdel. I den blå bog blev hun da også beskrevet som Lonnie Lopez, eller rettere LoLo.

Pia er brunette. lidt rundere i ansigtet, med et alenlangt hår. Hun har lidt mindre bryster kun en E-skål, og måler 85. Hun har en stor fyldig bagdel, der virker rigtig godt på drengene når hun får den til at vrikke i et par stramme jeans.

Inge er også lidt blondine/kommunefarvet: Hun har et utroligt sukkersødt ansigt. Hun har de største bryster af os alle sammen, da hun bruger en H-model. De er rigtig rigtig store. drengene er helt vilde med at se på hende, og hun nyder at vise cleavagen frem for dem. Pæn fast bagdel og nogle smukke ben.

MajBrit har et knaldende sort hår, hun virker lidt sydlandsk. Hun har ikke de største bryster, men hvad hun ikke har foroven, har hun forneden. En kæmpebagdel, som hun selv kalder min kæmperøv, og et par store kraftige lårbasser. Selv i en kjole, kan hun ikke skjule hendes frodige bagdel. Hendes ansigt er utroligt dragende på drengene.

Jeg selv er brunette, med et sødt ansigt. Det siger de andre i hvert fald. Jeg bruger også en F-skål men måler 80. Min underkrop er vel som en enhver anden ung piges.

Vi var som sagt kommet i sommerhuset. det var fredag, vi havde provianteret, og nu sad vi og nød en god middag sammen med en masse rødvin, og som altid gik snakken på drenge. Hvor fjollede de kunne være, eller om der var nogle gode hug.

Efterhånden begyndte snakken at bevæge sig hen imod om man kunne elske med ældre erfarne mænd eller ej. De fleste var ikke meget for det, men da Lonnie spurgte om vi ikke syntes at hendes nabo faktisk var et godt hug trods alderen, var vi åbenbart enige der, for vi var nærmest ved at falde over hinanden over at han sgu var ok, og at han nok var undtagelsen.

Egentlig begyndte vi faktisk sammen at fantasere om at det kunne være skægt at få en fælles oplevelse med ham. Vi vidste at han var derovre i sommerhuset, for lyset var tændt, men for indfrielsen af vore ønsker var der bare det problem, at han også var sammen med nogle, idet der holdt et par biler ud for sommerhuset, som i hvert fald ikke tilhørte ham.

Samtidig med at vi sad og blev mere og mere tøsede og fjantede, blev vi også mere og mere misundelige på de kvinder, der i dette øjeblik nød at kunne begære hans krop, og lege med hans kæmpelem. For at han havde et kæmpelem, havde vi åbenbart alle observeret.

Som rødvinen gled ned, aftenen gik, og vore fælles pigefantasier blev mere og mere hede, så vi at de tre kvinder der havde gjort deres visit hos ham begyndte at takke af. Nu var han alene. Vi fik stablet større mod i os, åbenbart havde vi i hemmelighed haft fantasien om ham.

Vi lagde en plan for at få fat i ham allerede fra morgenstunden den næste dag, idet vi vidste at det var yderst sjældent at han havde kvindebesøg om formiddagen.

Vi gik i gang med at lægge dej til boller, og at shine os op, så vi kunne byde ham på morgenmad ovre hos os, næste morgen, det ville da være rimeligt undskyldeligt, hvis det var således at han ikke havde lyst til os fem.

Vi blev enige om at vi skulle slå på vores ungdom, og derfor barberede vi os alle helt glatte derned, hvor vi håbede at han ville gøre os glade og velfornøjede. Efter alle forberedelserne lagde vi os til, hver især sikkert med hede drømme om næste morgen.

Da jeg fik øjne næste morgen var tre af de andre allerede i gang med at gøre klar, til en større morgencomplet. Vi skiftedes til at få os et godt varmt bad, og fik shinet vore ansigter godt op.

Uden en eneste trævl under badekåben, gik vi og smånynnede, mens vi stadig fantaserede om det der forhåbentligt skulle hænde, men også lidt mere nervøse overfor om han ville give os et afslag.

Til sidst blev vi enige om at Inge og MajBrit skulle gå over at spørge om han havde lyst til morgenmad. Ængstelige og spændte fulgte vi de to veninder da de gik over mod hans sommerhus, og bankede på.

Lidt efter åbnede han den øverste del i halvdøren, og vi kunne se hans nøgne torso træde frem. Det bestyrkede bare min egen lyst. Jeg kunne mærke hvor våd jeg begyndte at blive i skridtet. havde jeg haft trusser på, havde de allerede nu været plaskvåde.

MajBrit og Inge vendte om og halvdøren blev lukket igen. Var det triumf eller nederlag, men da Inge vendte to tommelfingre opad og smilte bredt over hele hendes smukke ansigt blev vi endnu mere tændte.

Joh han ville da gerne komme over til os, han skulle bare lige have et bad, så ville han være der. MajBrit var helt væk og skyndte sig ud på toilettet hvor hun åbenbart skulle have tørret hendes fisse af, da den ligesom min var helt drivvåd.

Vi var ellevilde, og anede dårligt hvad vi foretog andet, end at skiftes til at tørre vore villige våde misser af.

Nu kom han i en lys skjorte, et par korte kakifarvede shorts. Han så bedårende pragtfuld ud. Jeg var nærmest ved at få en udløsning af at se denne midaldrende mand komme imod os. Jeg kunne have sprunget på ham lige med det samme, som han kom ind, gav os hånden, mens vi gjorde hvad vi kunne for at komme til at give ham et knus og et blidt kindkys.

Mine hænder havde lyst til straks at rage på hans fantastiske røv. Trods alderen dejlig spændstig, og ikke for stor, men den var der. Uh for pokker hvor var han lækker.

Han lod sig ikke gå på af vore tilnærmelser, han var en mand der var vant til at omgås kvinder, også i flerhed som her. Han var hverken genert eller nervøs, men dejligt ligefrem. Vi fik ham placeret på en stol, og gik i fællesskab ud i køkkenet for at hente de sidste rester til morgenbordet.

Ud af køkkenvinduet skulede vi på denne midaldrende skønhed, Hist og her gav vi hinanden et par knus, og jeg kunne mærke at vi alle ligesom prøvede at skyde et mod ind i hinanden for at også anden akt skulle lykkes.

Tre af os kom først ud med boller og kaffe. Han takkede pænt og langede til, og small-talkede pænt til os. Jeg havde nærmest ingen appetit, men var helt væk i at beundre ham og hans ansigt. Jeg gjorde mit til, at han fik så meget at se af mig under badekåben, så meget som muligt, dog uden at virke vulgær.

Til sidst kom Lonnie ud. Hun havde løsnet bæltet om badekåben, så den kunne springe op når som helst. Hun kom med de blødkogte æg. Hun stillede sig ved siden af ham, samtidig med at hun gav bæltet det sidste puf, så den gik op på midten. Hun rakte ham kurven med de blødkogte æg, idet hun bøjede sig frem, og nærmest fik hendes næsten frigjorte babser til også at ligge i kurven.

Derfra hvor Tom sad, kunne han ikke undgå at se hendes glatbarberede revne og de nøgne lår. Lonnie sagde med et koket smil, at æg styrkede potensen. Tom lod sig ikke anfægte af det, men lod som intet. Han tog et æg og lod kurven glide videre.

Vi sad nærmest alle sammen i trance, mens vi sad og så på hvordan han langsomt spiste sin morgenmad. Jeg var pladdervåd, og jeg er overbevist om at de andre var ligeså. Men han lod som ingenting. Han var en mand der set ud fra mit perspektiv altid var omgærdet af villige og smukke kvinder, så han lod ikke sig sådan bare henføre.

Inge tilbød ham lidt mere kaffe, rejste sig op, også hun havde ladet bæltet gå op, så han fik et udvidet syn på hendes unge nøgne krop. Hun skænkede op mens hun stod ganske tæt på ham. Nu lod jeg også bælte være bælte, åbnede let på min morgenkåbe, lod ham friste af mine yndigheder, mens jeg hørte mig selv sige om jeg skulle smøre en bolle mere til ham.

Få sex i dag

Som om at han ikke selv kunne det. Jeg følte mig et kort øjeblik temmelig evnesvag i mit spørgsmål, men da han pænt takkede ja, forsvandt min forlegne attitude over min tåbelighed. jeg satte mig ned på hug ved siden af ham, og smurte en halv bolle.

Pia greb chancen og satte sig på hug ned ved siden af, og spurgte hvad han skulle have på. Han bad om lidt marmelade. Vi forsøgte begge at få vore pænt store unge bryster til at presse sig ind mod hans smukke let muskuløse brune lår.

Da min ene brystvorte fik kontakt med hans varme lår, var jeg lige ved at komme. Jeg stønnede vist nok lidt halvhøjt, imens varmen steg gennem min unge dirrende krop. Mine hænder var fuldstændig våde. Jeg kunne ikke andet end lade min ene hånd lægge sig på hans højre lår.

Nu gik Inge om bag ham, og begyndte at massere hans skuldre, mens hun spurgte om det var rart. Joh han nøde det da bestemt sagde han, mens jeg kunne se at når hun masserede ham nede over overarmene, gjorde hun alt for at hendes store bryster, dinglede frem og tilbage over hans baghoved.

Vi var nu alle samlet omkring ham, med åbne morgenkåber, der forhåbentligt ikke skjulte vore smukke frodige ungpigeformer. Han kunne have grebet ud efter hver og en af os, og vi ville have været som det blødeste smør i vore hænder, men det virkede som om han sad uanfægtet og nød sin morgenmad.

Pia og jeg begyndte at massere hans lår, mens Inge stadig stod bagved og pressede hendes gigantnødder ind mod hans nakke. Lonnie og MajBrit stod på hver deres side og masserede hans arme, og begyndte langsomt at knappe hans skjorte op.

Vi var alle tavse mens dette foregik. Så vendte MajBrit sit hoved mod ham, helt væk i et sanseløst begær, kyssede sig vej op over hans blotlagte brystkasse, slikkede ham på hagen, og fandt sig til sidst til rette i et dybt stort tungekys.

Vi vidste at han nu var med anden akt. Pia og jeg gik straks mere grundigt til værks og vore hænder for hen over hans enorme buksebule, sammen med Lonnies og til dels MajBrits. Jeg kunne mærke inde bag shortsene denne enorme stang han var udstyret med.

Sammen fik vi lynet hans bukser ned, og vore unge iltre fingre, var i et vildt kapløb om hvem der først fik fat i den midaldrende særdeles erfarne mastodont.

Hvor var den stor, og hvor var den flot. Vi kiggede alle fem på den med den allerstørste fornøjelse. Alle vore ti ungpigehænder, skulle ligesom mærke krabaten helt nede fra roden og op til det flotte pikhoved.

Der lød flere suk og gisp, i takt med at den slappe tilstand den var i, blev erstattet af en mere og mere halvstiv tilstand. Vi fik fjernet hans bukser helt, og vi selv fik morgenkåberne af, nu sad vi alle med hovedet lige ud for denne enorme sukkerstang.

Ingen af os havde eller har nogensinde set en lignende størrelse, og så ufattelig smuk. Tom lænede sig tilbage i stolen, og foldede hans hænder bag nakken, mens vi piger kappede om at holde om den og beundre den.

Så med et begyndte vi at kysse og slikke på den. De5t var pragtfuld. Han duftede så dejligt, og han smagte endnu bedre. I starten kunne jeg kun få hans enorme pikhoved ind i munde, men efterhånden lærte jeg at slappe mere af og kunne sluge endnu mere af hans gigant.

Tom lukkede øjnene og lod os gøre som vi ville. Hans spændte nossepose var uendelig, og vi skiftedes til at slikke på den dejlige tætbarberede nossepose, op af stangen og himmerige var, når det ens tur til at få hans store pikhoved ind i munden.

Det slubrede og det smældede af villige unpigetunger ned over hans lange pikskaft og hans vidunderlige nosser. Hver især håbede vi at han ville komme, når det netop var vores tur til at have pikhovedet inde i munden.

Den efterhånden helt stive pik, var dog mere erfaren. det virkede som om at han fuldstændigt kunne styre, hvordan hans pik skulle reagere. Erfaringens mester, ikke bare udi alder, men også igennem hans talrige kvindeerobringer, som han senere fortalte os allerede var startet i 15-årsalderen, hvor han havde været en slags ombejlet sheik for både modne kvinder og jævnaldrende piger i gymnasiet.

Jah selv der hvor han boede hos en madmor som han kaldte det, havde han fået udviklet sine seksuelle evner, med hyppige besøg af både madmor, hendes søstre, veninder, sygeplejeelever, gymnasiepiger, ja sågar lærerinder og alt der var i nærheden. Han virkede ikke pralende når han fortalte om det, snarere tror jeg han underdrev.

Vores tungeleg denne morgen blev ivrigere og vildere, vi ønskede så inderligt han skulle komme, som et nærmest fysisk bevis på at han var tilfreds med den behandling vi gav ham. Med små ord tilskyndede vi ham til at komme, i håbet om at som sagt lige ville sprøjte når man selv havde ham i munden.

Langsomt rejste han sig op, tog med den ene hånd fat om hans enorme stav, rundt om ham sad vi med spilåbne øjne, og betragtede hvordan han selv gned på denne fabelagtige kæmpepik. vi åbnede vore munde på fuld gab og spillede med tungen på hans pikhoved, indtil han kom i nogle ordentlige kaskader.

Vi forsøgte at dirigere kæmpelemmet, så vi hver især fik en ordentlig portion af hans pragtfulde sperm. Uh hvor det smagte dejligt. Den klat jeg fik, lod jeg med tungen cirkle rundt i munden, inden jeg slugte det hele, tørrede noget ned fra overlæben og slugte det med den største appetit.

Sammen gav vi ham en grundig efterbehandling, og takkede ham kyssende for hans venlighed overfor vore ungpigedrømme.

Vi fik lodset over på liggestol, der var i haven, her fortsatte vi hele formiddagen med at udøve vor kærlighed til den pragtfulde midaldrende hantyr.

Han var vidunderlig. Vi fik lov til det hele. Vi fik lov at slikke på hans dejlige balder. Vi fik lov at slikke ham dybt nede i hans pragtfulde bagdel, vi fik lov at kysse hans fødder, slikke hans lår, kysse ham på læberne.

Han lå bare hen og lod vore ungpigefantasier få frit. Det var pragtfuldt. Engang imellem stak han en finger op i fissen på en af os, og man kunne høre hvor fugtige vi var hver især. Han lod os også mærke hvor dejligt det er at få slikket brysterne af en erfaren mand der ved hvordan sådan en ged skal barberes.

Han var bare pragtfuld og ufattelig viril. Jeg tror at han denne formiddag over to en halv time kom seks gange. Det var helt ufatteligt.

Dårligt havde vi fået tømt ham for hans dejlige smagfulde elskovssafter, førend at hans pragtpik, med lidt tungearbejde atter stod stiv og strunk, klar til at hjælpe vore umættelige tunger.

Hvad der skete efter frokost skal jeg fortælle siden hen. For der fik vi virkelig at mærke hvilken enorm kølle, og hvilken erfaren elsker han var. Denne formiddag var vi bare helt opslugt af at vi kunne slikke og sutte en sådan pragtstav så meget vi ville.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.