BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Alt startede for lang tid siden. Jeg var begyndt på et nyt arbejd, hvor jeg arbejde på en skole. Jeg havde lagt mærke til en af lærerne, men ikke lagt det store i det da jeg i forvejen var gift med den dejligste kone.

Tiden kom hvor vi skulle på et kursus ophold på en højskole, ned ved Tønder. Vi fik vores værelse, til min store overraskelse skulle vi bo på samme værelse. Vi gik ind på værelset og fandt vores seng som vi skulle sove i, jeg i øverste og hun i nederste. Fedt tænkte jeg her kan du ligge og spille den af uden hun kan se det.

I mens jeg lå på sengen kom den anden en hun hed Pernille, jeg havde arbejdet en del sammen med hende over i fritterne. Dejlig smuk krop ikke ældre en 20 år, hun havde en kæreste så jeg tænkt bare rolig hun er ikke til noget som helst.

Efter en del foredrag der handlede om at kommunikere bedre sammen, og hvordan vi kunne gøre det på en smart måde havde vi fri for den da, jeg gik op på mit værelse, for at skifte tøj før maden. Ind komme Lene og Pernille sammen grinede. Jeg spurgte ind til deres hyggelig samtale. De forklarede at foredragshold havde spurgt dem på skift om de var i forhold og om de kunne mødes til en drik om aften. Øv tænkte jeg i et øjeblik.

Lene begyndt at tag tøjet af her stod jeg i underbukser og kunne se hendes dejlig krop, hendes dejlig bryster, hendes små trusser, langsom begyndte min pik at bevæge sig i den forkerte retning.

Lene vendte sig om og kiggede på mig og min pik der stod ud i luften. Hvad fanden er du tændt på mig nu! jeg har gået i lang tid og lagt op til dig. I det sammen kommer Pernille ind på værelse igen. Hun låser døre og nu blev jeg flov, her stod jeg med stiv pik, og kiggede på dem.

Lene kom hen til mig og kiggede mig i øjerne, og sagde de fortryllende ord, jeg har drømt om det men ikke troet på det. Er du klar over hvor mange gang jeg har ligget i sengen med min mand og drømt om det var dig.

Hun førte hendes læber op til min mund og begyndte at kysse mig jeg kunne se ud af øje krogen at Pernille at hun var begyndt at tag tøjet af, her stod jeg og så disse to kvinder der ville have mig, bare rolig sagde Pernille i kan bare komme i gang jeg har ikke prøvede tre kant før og vil nok ikke deltage men bare kigge på.

Lene ført hendes hånd til hendes trusser, og trak dem af mens hun med den anden hånd begyndt at masse min. Det var forvildet det her.

Jeg tog det sidste af mine underbukser af og kyssede hende vildt.

Hvad fanden havde jeg gang i, jeg førte min hånd ned til hendes varme fisse. Gud hun var våd, jeg kunne mærke hun nød det fuldt ud. Du er god sagde hun ind i mit øre. Jeg kunne se at Pernille nu havde taget hendes trusser af, og var begyndt at kæle for hende selv. Det var for meget. Lene vendte sig om mod hende, og hun begyndt at gå hen til hende. "Er du sikker på du ikke har lyst til at prøve at være med?"

Pernille kiggede om og sagde stille og roligt at hun kunne godt prøve. Lene lagde sig på knæ, og begyndte at slikke hende mens hun brugte fingeren oppe i hende. Jeg gik hen stillede bag Lene kom et kondom på min pik. Stille og roligt førte jeg pikke op i hendes varme fisse. Skønt tænkte jeg en varm fisse der trænger til dette. Jeg kørte den ud og ind, mens Lene begyndte at stønne ja blev ved det er dejligt sagde hun. Jeg kunne mærke jeg var tæt på, befalede Pernille ned og åbnede munden. Det har jeg gjort før, sagde hun aldrig har jeg haft en pik i munden. Lene forklarede hende hvad hun skulle gøre. Jeg stak den en i munden, og begyndte at sutte på den, ind imellem måtte jeg stoppe op og bede hende om at åbnede sin mund mere. Jeg kunne hold mig mere og en styk stråle stod ud.

Et øjeblik efter forsatte vi nu var det Pernille der blev kneppet imens Lene arbejde med hendes Fisse, jeg tro aldrig jeg har prøvet nået lignende, Vi har forsat efter følgende på skolen Wc, selv i skole tiden både Pernille og jeg. Men kone ved ikke noget...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.