Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg var færdig med 10 klasse var jeg meget i tvivl om jeg ville fortsætte på handelsskolen eller gymnasiet, da jeg ikke vidste hvad jeg ville . jeg havde Kent til lærer, og jeg fik ikke lært meget det år. Fra han trådte ind i klassen og præsenterede sig som vores nye klasselærer blev jeg blød i knæene. Han var midt i 30’erne og havde de dejligste mørke øjne, og lyst hår.

I timer sad jeg og drømte om denne dejlige mand. Når han spurgte mig om noget blev jeg klam i hænderne og begyndte at stamme noget uforståeligt frem.

SEX I DAG?

Kort efter efterårsferien bad Kent mig blive da timen var slut. "Er der noget der trykker dig Cecilie ?" Jeg rystede på hovedet "nej, skulle der være det?". "Jeg har bemærket at du er meget fraværende i timerne, er der noget du vil snakke om" Typisk lærer, altid så pædagogisk selv Kent. "Der er ikke noget jeg ikke kan klare selv". "De andre lærer har ikke mærket noget i deres timer, er det noget med mine timer eller mig?" Så han havde snakket med de andre lærer om mig. "Det er noget med dig, og er ikke god til og snakke op det ?" Han nikkede "hmmm" og hvad skal vi så gøre ved det, hvad kan jeg gøre bedre?" "Du kunne jo prøve at lære mig det" "ja, det var jo et godt sted at begynde, skal vi starte nu?, jeg nikkede jeg havde jo ikke noget bedre at tage mig til sådan som regnen piskede ned. "Ok, så lad os sidde ned, og finde ud hvad du kan"

Vi tog plads ved et bord, og jeg kunne bare ikke holde øjnene fra ham. Her var jeg helt alene med ham, så hvorfor ikke få det bedste ud af det.

"Lad mig høre hvad jeg kan gøre for dig"

"Jeg har kysse (hvilke var en løgn)

"Så må jeg jo lære dig noget mere" Han rejste sig op og gik op og låste døren. "Så bliver vi ikke forstyrret i vores privatundervisning."

Han knappede sine bukser og frem stod en pik så stor at jeg nært fik åndenød. Han kom hen til mig. "Nu skal du lære det rigtig " Jeg fattede ikke at dette var sandt men skyndte mig at gribe hans pik og tog et fast greb om den. Spillede den lidt og lod den glide ind i mund. Han stønnede mens han bollede min mund. "Åhh ja, med lidt træning så skal du nok får lært det inden skoleåret er ovre, og belønningen er stor, hvis du gør en indsats. Skal vi fortsætte med privattimer?" Jeg nikkede, stadig med hans pik i munden. Han trak pikken ud. "må jeg høre dig be’ om privattimer"

"Vil du ikke nok give mig en masse privattimer, så skal jeg nok være en rigtig artig elev og lave alle mine lektier"

"Det var bedre fortsæt så med undervisningen" Jeg tog atter hans pik i munden og slikkede og suttede som var det sukker. Han trak pikken til sig og kommanderede mig op på bordet, med hovedet ud over kanten. På den måde kunne han stå op og bolle mig langt ned i halsen. Der gik ikke lang tid før han trak pikken ud og kom ud over mit ansigt og ramte min mund med det meste. Jeg spyttede det meste ud. "Hvad er det, der er vist noget der skal øves endnu mere på. Det skal ikke ud igen, men sluges, er det forstået?" "Ja, jeg skal nok gøre hvad jeg kan" "Godt, nu kan du gå hjem, men i morgen efter timen bliver du har igen" Jeg pakkede mine ting og gik hjem. Jeg kunne næste ikke vente til næste dag.

Dagen sneglede sig af sted. Endelige blev det sidste time, og Kent var mere efter mig end han plejede. Spurgte og spurgte, men til en forandring havde jeg læst på mine lektier.

Da timen var slut, og de andre var gået låste Kent døren. "Du har været meget dygtig i dag Cecilie, og sådan noget belønnes. Læg dig op på bordet." Jeg gjorde som han sagde. Han kom hen til mig og knappede mine busker op og hev dem af mig. "Jamen du har jo ingen trusser på, pas nu på ikke at bliver forkølet" Jeg nikkede.

Han placerede et bord på hver side af det bord jeg lå på, og spredte min ben, som kunne hvile på bordkanten.

Han tog en stol hen og satte sig, så hans ansigt var lige ud for min fisse. Det kildede i maven. Bare tanken og hvad der skulle ske ophidsede mig.

Forsigtig begyndte han at slikke min klit der hurtig blev hård. Gud hvor var han god til det. Han slikkede min klit og op langs mine skamlæber. Jeg kunne næsten ikke ligge stille. Han stoppede slikkeriet og lod et par fingre bore sig op i min våde fisse, og kørte dem rundt oppe i mig, på en måde jeg aldrig før havde oplevet. Da han samtidig begyndte at slikke igen, kom jeg i en orgasme der var så voldsom at jeg skreg højt og stønnede vildt mens jeg spændte i hele kroppen. Fuck det det var godt. Jeg var helt smadret og ænsede knap nok at Kent spillede sin pik ud over min færdige fisse.

Resten af ugen skulle vi ikke have ham da han hvade fri, men om onsdagen før han hvade fri kom han hen, og sagde at om lørdagen havde han en ledig stund til privattimer hvis jeg kunne komme hjem til ham. Og selvfølgelig kunne jeg det. Vi aftalte at jeg skulle være hos ham klokken 14:00.

Endelig blev det lørdag. Jeg stod op og tog et langt varmt bad. Mens jeg stod under bruseren tænkte jeg på Kent, og hvad han mon havde i tankerne, Jeg blev varm mellem benene og lod bruseren lege med min klit. Det var lige før jeg kom, men stoppede. Jeg ville vente til senere. Endelig blev klokken 14 og jeg ringede på hos Kent. Der gik lidt tid enden han endelig åbnede døren. Han nærmest hev mig ind i entreen og begyndte at kysse mig.

Han bar mig ind i et værelse hvor han lagde mig i en stor blød seng. "Nå, lad os så se hvor godt du er blevet siden sidst". Han knappede sine bukser op, og hans stive pik stor stolt og stiv lige op i luften. Jeg rakte ud efter den, og tog den i munden. Jeg suttede og slikkede det bedste jeg havde lært. Jeg lagde mig ned på sengen med hovedet ud over kanten, så jeg kunne få pikken langt ind i munden. Han nærmest bollede min mund. "åhh du har sandelig forbedret dig".

Han trak pikken ud af min mund og skubbede mig op i sengen. Min nederdel kravlede op og min våde fisse blottedes. Han lagde sig mellem mine ben og begyndte at slikke min klit mens han med et par fingre legede med min fisse. Det var så dejligt. Hans bløde krævende tunge og flittige fingre i min liderlige fisse satte den første orgasme i gang. Jeg vred mig af liderlighed, det var så dejligt.

Da jeg havde sundet mig lidt trak han mig op på alle fire. Han stak en finger op i fissen på mig, og jeg var tændt igen. Vrikkede med røven, jeg ville have pik. Endelig borede han sin store stive pik op i min hungrende fisse. Først kneppede han mig i lange bløde stød, men snart bankede han pikken hårdt i bund. Hans pik fyldte min fisse, og uden advarsel stikken han en finger op i mit lille stramme røvhul. Jeg bliver forskrækket, også fordi det er utrolig skønt. "Vil min lille frække skoleelev, ikke også gerne lære græsk, hva’?" Uden at vide hvad jeg går ind til stønner jeg højt "jo, jeg vil lære alt, jeg er din tøs, og du skal bruge mig". Han bankede pikke ind i fissen et par gange mens han borede 3 fingre op i min røv.

Jeg vrikkede liderligt med røven, ville have mere, jeg ville bruges. Med et trækker han pikken ud af fissen, dypper et par fingre i mine safter og smører mit røvhul. Så sætter han pikken mit det lille hul og presser. Mens pikker prøver at trænge op i mit allerhelligste lader han en finger lege med min klit. Langsomt giver ringmusklen efter og pikken glider ind. Jeg stønner og skriger af smerte og liderlighed. Centimeter for centimeter glider den store pik op i mit røvhul. Han holder en lille pause mens han nuller min klit, og så støder han pikken det sidste stykke i bund. "AVVVVVVVVVVVV" hyler jeg. Jeg er så liderlig at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. "Nu er der ingen vej til bage, din lille liderlige tøs, nu er du spiddet af min pik og her bliver du til jeg er færdig med dig"

Han knepper mig hårdt i røven, mens han nuller min klit. Jeg er så liderlig at jeg næsten ikke kan holde mig oppe, og falder sammen. Liggende på maven med røven lidt i vejret, pumper han i min røv, og i det han sender sin sperm ladning, og brøler orgasmen ud i rummet, kommer jeg i en orgasme der spænder i hele kroppen, og mit røvhul pumper de sidste dråber ud af Kents pik.

Kent trækker sin pik ud og efter af have slappet lidt af går vi i bad. Han vasker forsigtigt min krop, mens han kysser mig blidt. Da vi igen ligger i sengen og putter siger han "du er blevet en rigtig flittig elev.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.