Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er netop startet på et nyt job i en støre dansk elektronikkoncern ,0g min sexfantasi handler om en af mine nye arbejdskammerater, en lækker kvinde i 30-års alderen, som vi kan kalde Anne Marie. Hun er godt 170 cm. høj med lyst år, blå øjne og en perfekt figur med velformede bryster og lange, slanke ben. Hun er med garanti hverken lesbisk eller biseksuel, hvilket jeg kan mærke, når jeg snakker med hende. Hun bor også sammen med en fyr, der en meget kendt dansk fodboldspiller. Bare synet af hende er nok, til at jeg bliver godt våd mellem benene. Mine sexfantasier om hende handler om, at hun kommer hjem og besøger mig. Vi har sammen været til firmafest og deles om en taxi, hvorefter jeg inviterer hende med op, for at hun kan få nogle vigtige papirer med på arbejde om mandagen. Jeg åbner en flaske vin, 0g sammen slår vi os ned i sofaen og skåler. Jeg har ingen bagtanker - jeg ved jo, at hun er heteroseksuel, men derfor kan vi to kollegaer jo godt hygge os lidt. Men pludselig ser hun mig dybt i øjnene og siger: - Det her er faktisk lidt pinligt.. Jeg ved knapt nok, 0m jeg tør sige det, men jeg har lyst til at elske med dig. Jeg har på fornemmelsen, at du godt kan lide mig, men, øh, det er klart at, hvis du ikke har lyst så...'? - Selvfølgelig har jeg lyst, siger jeg og lægger mine arme om hende og trækker hende ind til mig. Blidt kysser jeg hende på munden ,0g villigt lader hun sin tunge lege med min. Sammen går vi ind i soveværelset, hvor vi klæder hinanden af. Anne Maries krop er netop så skøn og velskabt, som jeg havde drømt om. Jeg kæler for de velformede bryster og lader mine ene hånd finde vej til den blonde trekant mellem hendes ben. Mine fingre finder vej til den allerede let fugtige grotte, og jeg mærker, hvor villig hun er.

Vi lægger os på sengen og efter at have kysset hendes brystvorter stive, lader jeg min tunge vandre videre ned ad hendes krop og standser et øjeblik ved navlen, inden jeg fortsættere videre ned mod den velduftende kusse. Jeg spreder hendes fyldige skamlæber med min tunge og lader den forsigtigt glide ind og ud af hendes køn, og ind imellem lader jeg tungen danse på hendes spændte kilder. Hun vrider sig som en orm og stønner højlydt af liderlighed, mens hun spænder kroppen som en flitsbue op mod min krævende tunge. Jeg nærmest drikker hendes safter, der smager som en liflige nektar. Hendes krop begynder at ryste, mens hun klynger endnu højere, og da jeg i det samme intensivere mit tungeangreb i mod hendes køn, kommer hun i brag af en orgasme. Bagefter, da vi igen ligger ansigt mod ansigt, fortsætter vi med dybe tungekys, indtil hun pludselig stopper og glider ned od mit underliv, som jeg villigt spreder. Hendes fingre og tunge gør nu det samme ved mig, som ; netop har gjort på hende, og hurtigt mærker jeg virkningen på min klitoris, der nu står spændt som en stålkugle. Hendes lange gyldne hår kilder mig på lårene, og det varer ikke længe, før jeg kommer i en altfavnende orgasme, og udmattede falder vi i søvn i hinandens arme. Når jeg fantaserer om hende og samtidigt onanerer, får jeg altid en heftig orgasme, og bagefter sover jeg som en prinsesse med en dejlig varm og tilfreds følelse i hele min unge krop.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.