Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele start da jeg skulle passe min vognmands taxiforretning da han og hans kone skulle på ferie syd på.

Jeg og min chef har være elsker længer vi mødes forskellige stede og elsker der er ikke den skov eller lund som vi ikke har elsker i eller i alle de taxaer og handikapbusser som han havde.

Da jeg havde kørt dem til Billund og sat dem på flyet, og skulle til at køre hjem igen. da der kom en mand og spurte om jeg var fri, og det var jeg så han kom sammen med sine to venner, og deres kufferter, hvis jeg bare havde vist hvad der skulle ske i de næste mange timer så havde jeg nok sagt nej tak til turen.

Da vi kørte fra Billund skulle de til Odense og vi sad og talte sammen på vejen og de fortalte at jeg var den kønneste pige de hade set længe for de var lige kommet fra et skib i London og nu skulle de i byen, og få noget fisse som de sagde. de begyndte at kæle for min nakke og mine bryster og jeg bliver bare så liderlig af det så det vare ikke længe før at jeg var så våd imellem benede at man skulle tro at jeg havde tisset i min trusser, da vi køre i gemme en skov spurgte de om vi ikke kunne holde for de skulle ud og tisse, da vi holdte ind stod de ud og trak der pikke ud for at tisse så jeg nogen store nogen, de var så store som jeg nogen sinde før havde set så jeg måtte bare røre ved dem så da jeg stod ud af bilen og satte mig på motorhjelm kom de hen foran mig og jeg tog fat i dem alle tre og satte mig ned på knæ og tog den ene i munden og de to andre i mine hænder, jeg begyndte at sutte på dem på skift, da jeg havde sutte på dem i et stykke tid, rejste jeg mig op og tog min trusser af, min nederdel op over min hofter. Den ene gik om bag ved mig og stak sin meget store og stive pik op i min nu meget våde og varme fisse, sådan gik det med at de skifte til at kneppe mig både i min mund og min fisse, da den ene lage sig ned på skovbunden og tog mig med ned over sin pik gik den anden om bagved mig og satte sin stive pik i mod mit røvhul of langsomt skubbet han sig mig ned samtidig med at den anden stadig væk var i min fisse og den 3 var i min mund sådan brugte de mig i nogle time til vi alle var kommet en del gange, da vi skulle til at køre løb der bare så meget sæd ud af både min fisse og røvhul at jeg måtte sætte mig på et tæppe sådan at jeg ikke plette på sædet. Da vi satte kursen imod Odense og deres hotel spurte de om jeg ikke ville med i byen når vi nu var komet til Odense , jeg sagde ja tak men de skulle ikke regne med at elske med mig igen, da jeg var rigtig øm efter den tur som de lige havde givet mig.

Jeg spurgte om jeg ikke kunne tage et bad hos ham der sad foran, det kunne jeg, ikke noget problem.

Da vi kom op på værelse så ville jeg i bad og og mit tøj af og var på vej da han spurt om han ikke kunne gå med i bad, og da jeg stadig væk var hony så sagde jeg ok. vi elske i badet så længe at hans venner kom over og så hos i badet og de lage tøjet og kom ud til os i badet også fik jeg bare den samme tur igen og jeg kom bare så mange gang at jeg til sidst ikke kunne stå på min ben og jeg hang på deres pikke som var i min fisse og røvhul, vi bestilte noget mad over homeservice og sådan gik hele natten med at elske og jeg fik bar så meget pik at jeg til sidst besvimes af alt for meget pik hvis man da bare kan få det.

hilsen den altid varme og villig taxachauffør lotte.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.