Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det jeg nu vil fortælle om, skete for nogen år siden, da Earl og jeg stadig boede i State Island, USA. Vi havde et meget venligt par, Hannah og David, til naboer. Om formiddagen når vores mænd var taget på arbejde gik vi mødre der hjemme og passede vores pligter. Der gik ikke længe før Hannah og jeg blev nærer venner.

En solrig dag kom Hannah som sædvanlig over for at få en sludder for en sladder. Jim havde jeg lige sendt i skole og var i gang med at lægge vasketøj sammen. Hannah sad inde i køkkenet og talte ud i bryggerset til mig. Hun beklagede sig over David, der igen ville have hvad han kaldte en ”Quickie” inden han tog af sted. Problemet var bare, at disse ture var alt for hurtige til Hannah kunne få noget ud af det også. Desuden ville David ikke udføre oralsex på hende, hvilket hun faktisk var ret ked af. Pludselig blev der helt stille og jeg gik ud i køkkenet til hende. Hun sad med en Budweiser og kiggede op på mig. ”Hvad ville du sige til, hvis jeg spurgte dig, om du havde lyst til at masturbere sammen med mig?” Hannah tog endnu en slurk og så spørgende op på mig, som om intet var hændt. ”Jeg ved ikke rigtig…” begyndte jeg. Hannah drak ud. ”Du har en vibrator, ikke?” Jeg nikkede. ”Fint, så henter jeg lige min.” Derefter var hun ude af døren. Lidt efter kom hun tilbage med en sin håndtaske. Hun trak mig ind i soveværelset og hev så en sort vibrator op ad den lille taske. Inden længe var vi begge to nøgne og lagde os på den store seng. Vi lagde os i hver sin ende med front imod hinanden, så vi begge kunne følge med i hvad vi lavede. Så begyndte vi ellers at onanere med hver vores redskab. Imens snakkede vi sådan lidt om sex, hvad vi kunne lide og hvad vores mænd gjorde ved os. Jeg må indrømme, at det faktisk var ret frækt. Efterhånden blev der dog mindre og mindre snak. Vi koncentrerede os begge om at tilfredsstille os selv. Vi lå begge med den snurrende maskine oppe i vores våde kusser, imens vi filede løs på den lille lystknop. Jeg så Hannah skifte, så hun havde et par fingrer oppe i fissen og vibratoren kørte rundt om klitoris. Jeg tror vi gejlede hinanden op, for på det tidspunkt begyndte vi begge at stønne mere eller mindre højlydt. Det var liderligt at lade sin lyst komme ud i lyd. Vi lå vel nærmest og stønnede om kap. Efter endnu lidt kæleri kom jeg i en herlig orgasme. Jeg lå og kørte vibratoren ind og ud af min kusse, imens jeg så på hvordan Hannah gjorde sig færdig. Jeg havde hørt om, at nogen kvinder ejakulerede, når de fik orgasme, men jeg havde aldrig set det i virkeligheden og jeg gjorde det heller ikke selv. Men Hannah sprøjtede, da hun kom. Da jeg mærkede den varme væske plaske ud over min mave kom jeg igen. Denne gang var det en lille skarp orgasme. Endelig blev Hannah færdig. Hun åbnede øjnene og smilede liderligt til mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.