Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en flot dame på snart fyrre, som bor sammen med min dejlige mand på toogfyrre og vores smukke tre børn. Vi har to teenage-piger og en dreng. Jeg har i mange år undertrykt den biseksualitet, som jeg følte meget til som ung, ja faktisk i toogtyve år. Nærmere bestemt siden jeg mødte min mand Per.

Per var på mange måder noget helt bestemt og noget helt andet end de mænd jeg ellers havde kendt til. Han var slank og behåret – en rigtig mand – og han var åbenbart det der skulle til, for jeg kunne se det liderlige i en mand igen. Han var langhåret – det var man jo dengang i firserne, hvis man var cool, og han delte mit livssyn og mange af mine interesser.

SEX I DAG?

Jeg blev gravid efter omkring et år med vores ældste datter Nana, og vi var begge overbeviste om, at barnet skulle beholdes. Jeg holdt sabbatår fra mine studier, og han læste, og vi klarede det godt som en lille familie. Fem år senere kom Lea til og året efter lille Benjamin.

Men nå, nok baggrundshistorie – nu til det frække.

Per og jeg har altid haft et rigtig godt seksualliv. Vi har været seksuelt aktive siden vi mødte hinanden og tænder stadig på hinanden som nyforelskede, selvom der er kommet et par deller og en smule grå hår til hist og her, og vi er, for et par i fyrrene, vel egentlig begge temmelig smukke at se på. Ungerne har arvet det gode udseende, og selvom dette lyder meget forkert, så kunne jeg allerede  for seks år siden, da Nana var omkring de tolv, se at hun ville udvikle sig til en smuk og fræk ung kvinde.

Og jeg fik ret. Nu hvor hun er atten har hun en hvepsetalje, smukke, bløde kurver, og et par smukke små  frække c-skåls-bryster og et langt, bølgende nærmest karamelbrunt hår, som hun har arvet efter mig. Og så de smukkeste store lyseblå øjne, som hun har fået efter sin far.

Hun er en attraktiv pige, og meget omsværmet, men har alligevel først for et halvt års tid siden haft sin første seksuelle omgang med en dreng, der er et par år ældre end hende.

Selv er jeg et par kg større nu, men det sidder pænt, får jeg at vide, og manden nyder mine bløde kurver, og at der er noget at holde om, og holde af. Brysterne er efter ungerne vokset en skål, og er nu en d for at være præcis, og jeg har da tilegnet mig det, man i gamle dage kaldte moderlår. Det lysebrune hår har fået et par grå stænk, men der er stadig ikke en rynke at se på mig.

Min mand og jeg holder af rødvin – vi er begge vinkendere – og nyder tit en flaske. Nana er ved at være så stor, at hun nogen gange bliver budt på et glas, når hun er hjemme, men det er efterhånden sjældent, nu hvor hun er flyttet hjemmefra, men den aften, hvor min historie begynder, da sad manden og jeg alene med et par flasker. Benjamin var lagt i seng, og Lea var til pyjamasparty hos sin veninde – noget de gør meget i i hendes klasse.

Men altså, der var tændt op i pejsen, og vi lå på et par puder på gulvet med en mellemdyr flaske fra Føtex og snakkede om arbejdet og verdenssituationen. Pludselig udbrød Per:

”Liselotte, ved du godt, at Nana har slået op med Nikolaj?”

Jeg måtte ærligt svare, at det vidste jeg ikke, men det var heller ikke så underligt, for Nana havde altid været en fars pige, og hun havde altid talt om følelsesemner med ham. Han fortalte, at det havde været fordi Nikolaj havde været hende utro til en fest, og at hun selvfølgelig ikke havde kunnet tilgive det.

Jeg blev omgående bekymret for min datter og sendte hende en sms om, at hvis hun ville hjem i weekenden og være, så var der altid plads til hende.

”Ja, det er mærkeligt, at man er en pige som Nana utro,” sagde jeg, ”Hun er da ellers blevet en rigtig smuk ung kvinde. Havde hun ikke været min datter, og havde jeg ikke haft dig, så kunne jeg da godt have lært hende lidt op.” sagde jeg, og grinede. Vinen havde vidst haft sin effekt.

Per rødmede, og hældte lidt mere vin i sit glas. Jeg lagde en hånd på hans pik, og mærkede den var  vokset.

”Det kunne du vidst også godt tænke dig, hva?” sagde jeg drillende og kyssede ham på kinden.

”Naarh...” sagde han, ”jeg har rigeligt i dig skat. Men det var nu mere tanken om at se dig, lære hende op!”

Jeg smilede og lynede hans bukser ned, og hans pik nærmest ramte mig i ansigtet. Den var stiv som et bræt, og lige så smuk og rank, som den havde været for tyve år siden.

Jeg kyssede den, og lagde tungen om spidsen, som jeg vidste, han så godt kunne lide det. Han sukkede dybt. Jeg smed morgenkåben og bad ham sætte sig op, og lod min våde fisse glide ned over hans ranke, stolte lem. Jeg kyssede ham indgående og red ham hårdt, mens han kæmpede for at få et par fingre presset op i mit røvhul.

”Se Nana for dig nu!” sagde jeg drillende, og han rødmede og fjernede hænderne... ”Forestil dig, at det er din lækre, unge datter, der ridder din store pik!”

Pludselig lukkede han øjnene og fik fat i mine baller igen. Han rykkede min krop hurtigt op og ned, mens han hviskede ”årh ja, Nana! Årh ja! Skal du have fars pik hårdere?” Han løftede mig op og råbte ”Fars pige, bøj dig ned over sofabordet!” Jeg var glad for vi lige havde fået isoleret og Benjamin sov i den anden ende af huset.

Han lod sin hånd glide over min ryg, mens jeg bøjede mig forover, og jeg ville ikke undre mig, hvis han faktisk så Nana for sit indre blik. Vi lignede hinanden meget i bygning og kunne dele tøj og gjorde det ofte. Vi delte begge samme stil.

Han tog fat i mine hofter og lagde sin pik imod mine baller. Jeg sukkede dybt, og forsøgte at imitere Nanas stemme da jeg hviskede:

”Kom nu far, knep mig hårdt!”

Og det gjorde han. Han gennempulede mig hårdere end jeg er blevet længe, og han gjorde sig umage med ar røre meget ved mine bryster, som var lidt større end min datters, men også det bedre for ham. Han havde altid godt kunne lide store bryster og han nev mig hårdt i brystvorterne, og kradsede mig mildt ned ad ryggen.

”Åh hvor er det godt, far!” jeg stønnede og kunne mærke, at jeg var tæt på at komme. Før Nana flyttede hjemmefra havde vi en gang hørt hende og Nikolaj være i seng sammen, så jeg vidste, hvordan hun lød, når hun fik en orgasme. Jeg imiterede den lyd, og jeg kunne mærke hans pik vokse inde i mig, så jeg strammede om den, for at maksimere hans orgasme! ”Årh ja, fyld min ungpigefisse med din varme sæd, far!” gispede jeg højt, da vi kom på samme tid, og jeg kunne høre hans høje støn bag mig.

Vi kælede længe på puderne på gulvet, før vi sagde noget.

”Jeg foretrækker faktisk min kone!” sagde han bestemt og smilede, ”men det var en superfræk oplevelse.”

”Jeg ville gerne slikke hendes fisse...” sagde jeg, og tændte en cigaret. Vi røg i stuen, når ungerne ikke var der om aftenen.

”Hehe, ja den kan jeg ikke lade som om, jeg har!” sagde han og nussede mit lange hår. ”Du er smuk som du var, da du var på hendes alder, ved du godt det?”

Jeg smilede og lagde hovedet mod hans behårede bryst. ”I lige måde, skat!” sagde jeg, og pustede en røgring over mod pejsen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 143 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.