Dette ligger nogle år tilbage, jeg var en lidt stille og genert pige på 16 år der skulle besøge en ny pige i klassen jeg var kommet til at tale godt med fra starten af.

Hun boede i et parcelhus i udkanten af byen. hendes mor var sportsmassør det var det eneste jeg vidste. jeg ringede på og hendes mor lukkede mig ind og hilste pænt på mig. min nye veninde var hos sin far og var blevet forsinket 3 timer. øv-det havde taget langt tid at komme derud men hendes mor sagde at hun havde fået et afbud så hvis jeg ville kunne jeg få en god gang kropsmassage. smid tøjet sagde hun og jeg klædte mig af ,også trusserne så balderne kan få en tur ,sagde hun frejdigt. jeg var genert men smed det hele, troede jeg ville få et håndklæde over mig men hun gik bare i gang med min ryg mens jeg lå splitternøgen på briksen. hendes bløde hænder masserede min ryg og lænd og jeg slappede af, hun var jo trods alt min venindes mor, hvad kunne der ske. hendes hænder gled ned på min numse og inderlår, hun spredte mine ben og jeg kunne mærke at hun var meget tæt på min fisse indimellem. hun tog hårdere fat og jeg kunne mærke mine skamlæber skille sig når hånden gled forbi tæt på. jeg var meget forlegen, jeg kunne mærke jeg blev våd. hånden gled igen op ad låret men denne gang havnede den direkte i min våde fisse, det gav et sæt i mig da hun begyndte at massere min klitoris jeg var drivvåd, var faktisk jomfru endnu, er det dejligt, spurgte hun ,jeg stønnede svagt og hun fortsatte .hun sagde vend dig om og tøvende drejede jeg mig rundt, hun spredte mine ben og begyndte at slikke min fisse, jeg jamrede af fryd mens hendes tunge dansede over min klitoris, hun løftede mine ben og jeg mærkede hendes tunge i mit numsehul, langsomt pressede hun en finger ind mens hun slikkede min fisse igen, jeg kom ,igen og igen blev jeg gennemrystet af orgasmen og til sidst lå jeg helt flad på briksen. jeg kan ikke holde fingrene fra lækre unge piger sagde hun, du må komme igen til massage en anden dag hvis du har lyst, jeg kunne kun nikke.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 49 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.