Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du har holdt fest. Nogle af pigerne overnatter hos dig. En af dine veninder ligger i samme seng som dig og på gulvet ligger en anden af dine veninder. For nemheds skyld kalder vi dem Louise og Sarah.

Pludselig mærker du en hånd der bevæger sig op ad maven og op imod dine bryster. Hånden tager forsigtig fat om dit ene bryst og begynder at massere det. Det er Sarah, der kæler med dit bryst. Hun rejser sig lidt op i sengen, kysser dig på munden, på halsen imens hun fortsat kæler med dit bryst. Med fingrene leger hun lidt med brystvorterne, nulrer dem blidt og de bliver hurtigt meget stive. Du ligger med lukkede øjne og nyder at Sarah kysser og kæler med dig. I tungekysser et kort øjeblik og Sarah kysser dig igen på halsen. Bider dig forsigtigt i den ene øreflip, slikker øreflippen lidt. Så bevæger hun sig lidt længere nedad. Kysser dine bryster. Med tungen slikker hun dine brystvorter, lader tungen bevæge sig i cirkler rundt på brystvorterne og du kan ikke lade være med at småstønne en lille smule. Åhh, det føles rigtig dejligt.

SEX I DAG?

Sarah bider forsigtigt i brystvorterne, slikker dem lidt igen imens hendes ene hånd finder vej ned under dine trusser. Du spreder benene lidt, så hun bedre kan komme til at nusse din dejlige mis. Hendes hånd bevæger sig frem og tilbage lige på missen. Du er efterhånden ved at være godt våd imellem benene. Louise har hørt jer og har sat sig op i sengen til jer. Hun trækker dine trusser af, kysser dig på inderlårene og slikker inderlårene inden hun begynder at slikke skamlæberne. Så er det hun foreslår, at du bliver bundet til sengen. Det er både du og Sarah med på. Dine hænder bliver bundet til hovedenden med dine trusser og Sarahs trusser. Benene bliver spredt og bundet til hver sin side med to par nylonstrømper. Louise slikker dig et par gange lige på missen, lader tungen lige bevæge sig indenfor i kussen, der er meget våd nu. Så bytter hun plads med Sarah og lægger sig op til dig. I kysser hinanden du og Louise. I tungekysser og du kan smage dine egne safter og synes det er rigtig frækt og lækkert. Sarah begynder at kysse dig på missen. Hendes tunge bevæger sig rundt på dine skamlæber. Hun cirkler rundt på skamlæberne og rører dem meget let med tungespidsen. Tungen glider op gennem revnen og op imod klitoris. Åhhh, åhh, åhhh, jaaa, åhhh, bliv ved Sarah, stønner du. Åhh, det er godt, åhhh, jaaa.

Sarah slikker kun ganske kort på klitoris. Hun kan godt fornemme at du er stangliderlig nu. Louise slikker dine brystvorter, klemmer dem lidt og masserer brysterne. Kysser dig på munden, på halsen og stikker tungespidsen forsigtigt ind i øret på dig. Du kan mærke hendes varme ånde i øret og det gør dig endnu mere liderlig. Bevæger sig ned til brysterne igen og slikker igen brystvorterne med tungespidsen.

Sarah har fundet en vibrator frem, tænder den og begynder at lege med din mis med den. Hun bevæger vibratoren op gennem revnen og lader den lige berøre klitoris. Åhh, åhh, jaaa, jaaa, åhhh, hvor er det dejligt, åhhh, jaaa. Hun kysser dig på maven og så fører hun vibratoren ind i kussen på dig. Åhhh, åhh, åhhh, jaaa, stønner du da du mærker hvordan vibratoren fylder din kusse helt ud stille og roligt. Til at begynde med bevæger Sarah vibratoren langsomt ind og ud og ind og ud. Åhh, åhh, bliv ved Sarah, åhh, bliv ved, stønner du.

Du kan næsten ikke bevæge dig, fordi du er bundet, men du prøver alligevel at bevæge underlivet imens Sarah fører den ind og ud. Sarah sætter tempoet lidt i vejret og nu er du meget tæt på at få orgasme. Åhh, åhh, bliv ved Sarah, åhhh, jaaa, jaa,jaaa. Louise slikker fortsat brystvorterne og du kan næsten ikke klare mere. Nu vil du have en orgasme. Sarah bevæger sit ansigt ned imod din mis, sætter lige tungespidsen på klitoris, der er helt hård, men venter lige et øjeblik med at begynde at bruge tungen. Hun lader lige tungen bevæge sig en enkelt gang op og ned på klitoris. Åhhh, åhhh, åhhh, jaaa, åhh, Sarah bliv ved. Uhhh, du må ikke stoppe, stønner du.

Sarah er klar over at nu skal det være. Hun slikker klitoris lige på, bevæger stadig vibratoren ind og ud af din kusse, har sat tempoet godt i vejret. Og så slikker hun alt det hun kan på klitten. Det er lige det du har brug for. Åhhh, åhh, jaaa, jeg kommer, jeg kommer nu, åhhh, åhhh, bliv ved, bliv ved, åhhh, åhhh, åhhhhh... Og så kommer du i en fed orgasme, der ruller hele vejen fra underlivet og op igennem din dejlige krop.

Sarah og Louise er blevet godt liderlige af at høre på din dejlige stønnen, så de lægger sig i en 69er og slikker hinanden til orgasme. Det tænder dig helt vildt at se dem ligge og tilfredsstille hinanden. Da de er kommet, binder de dig op og I går ud på badeværelset. Og hvad der så foregår her er en helt anden historie… I smutter ud på badeværelset, dig, Sarah og Louise. Mette som har ligget inde i stuen har ikke kunne undgå at høre jer og hun har faktisk ligget og leget lidt med sig selv. Hun bliver nærmest overrasket af jer, med et par fingre begravet i sin dejlige våde fisse, let småstønnende, da I går fra værelset og hen til badeværelset. Først bliver hun pinlig berørt, men du er hurtig og spørger om hun skal med ud på badeværelset. Det vil hun gerne og så går I alle fire derud.

Mette og dig stiller jer overfor hinanden og begynder at kysse hinanden. Det samme gør Sarah og Louise. I tungekysser lidt. Du og Sarah lægger jer på knæ, kysser hver sin pige på maven, ned imod fissen. Du tager Mettes trusser af, kysser hende lige over fissen. Stikker tungen frem og slikker hendes skamlæber. Hun er allerede stangliderlig, åhhh, åhhh, jaaa, åhhh, slik mig, slik mig Cecilie, åhhh, åhhh, jaaa, jaaa, åhhh, åhhh, stønner hun.

Mette lægger sig ned på gulvet. Du placerer dit ansigt lige imellem hendes ben og slikker hende lige i fissen. Tungen bevæger sig ind og ud, op på hendes klit der bliver hårdere og hårdere. Åhhh, åhhh, åhhh, jaaa, jaaa, åhhh, slik mig, åhhh, bliv ved, bliv ved Cecilie, stønner Mette. Du rejser dig et kort øjeblik, Mette kigger skuffet på dig, men det er fordi du vil have fat i dildoen der ligger i et af skabene.

Da hun ser den, bliver hun endnu mere vild og kan næsten ikke vente med at du skal bruge den. Du tager også en til Sarah, som hun kan bruge på Louise. Louise har også lagt sig. Mette og Louise vender ansigterne imod hinanden, tungekysser hinanden, da Sarah og du går igang med hver jeres DILDO i deres våde dejlige fisser.

Du fører dildoen forsigtigt ind til at starte med, men Mette er helt vild. Åhhh, knep mig med den, stønner hun, inden hun igen kysser Louise. Du bevæger dildoen hurtigere og hurtigere ind og ud af hendes våde fisse imens du slikker hendes klit. Dildoen går helt i bund og du kan fornemme at Mette er helt vild med det her.

Louise foreslår at du og Sarah vender jer om, så du ligger i en 69er med Mette og Louise i en 69er med Sarah. Louise har et par dildoer med i sin taske. Dem hender Sarah og så er I alle fire klar til at blive slikket og få en dildo i fissen.

I er pisseliderlige alle fire. Åhhh, det føles dejligt at mærke Mettes tunge på klitten, samtidig med at du også får en dildo i fissen. Åhhh, åhh, jaaa, jaaa, åhhhh, åhhh, stønner I alle fire om kap. I er drivvåde i fissen, det kilder i fissen og det varer ikke længe inden I kommer i en orgasme alle fire. Du nyder at blive slikke af Mette og det føles så lækkert med dildoen i din våde fisse. Samtidig er det enormt ophidsende at slikke Mette, imens du kan se og høre Sarah og Louise lige ved siden af.

Louise stønner heftigere og heftigere. Åhh, åhh, jaaa, Sarah, du må ikke stoppe,åhhh, jaa, jaaa, åhhh, bliv ved,åhhh, jeg kommer, jeg kommer, stønner Louise. Sarah bevæger dildoen hurtigt ind og ud af Louises fisse og slikker hendes hårde klit. Og så kommer Louise, Åhhh, åhhh, åhhh, jaaa, jaaaa, åhhhh, jeg kommer, jaaaaa, jaaaa, åhhhh...

Så tager hun godt fat i dildoen og stikker den dybt ind i Sarahs fisse. Slikker hendes fisse og Sarah er meget tæt på at komme nu. Det samme er du og Mette. Åhhh, åhhh, jaa, jaaa, åhhh, jeg kommer, jeg kommer, stønner I næsten om kap alle fire. Du nyder at mærke dildoen blive ført helt ind i din våde fisse. Åhhh, åhhh, jaaa, jaaa, åhhh, bliv ved, bliv ved Mette, stønner du. Det kilder i hele din dejlige krop og nu kan du ikke holde orgasmen tilbage. Åhhh, åhhh, jaaa, jaa, bliv ved, åhhh, jeg kommer, jaaa, jaaa, åhhh, åhhhh...

Lige da du har fået orgasme, kommer Louise og Sarah også. Du kan se hvordan deres mave og underliv trækker sig sammen, da de begge kommer. De stønner højlydt, åhhh, åhhh, åhhh, jaaa, jaaa, åhhhh, åhhhhh, åhhhhh... Og til sidst kommer Mette med et lille skrig. Åhhh, jaaa, jaaa, åhhhhh...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.