Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kunne tænke mig at fortælle om en oplevelse, jeg havde med min kammerat Bent for mange år siden, det var en aften, vi var vel en 13-14 år, og vi var vældigt interesserede i indianere, og da vi en aften var alene hjemme, klædte vi os ud som indianere, det vil sige, at vi blot tog et stykke stof om underlivet holdt fast med en snor.

Bent skulle så lige kontrollere om mit udstyr nu også sad rigtigt, men hele tiden kom hans hånd til at røre ved min pik og jeg fik efterhånden en ordentlig stådreng på, som ikke kunne være inden for stoffet men kravlede udenfor. Bent var i samme situation, hans pik strittede fremad lige som et spyd og fik stoffet til at stå som et telt foran ham, alligevel var han mere interesseret i min pik.

Jeg kan huske, at han spurgte om jeg fik ståpik bare fordi han kom til at røre den og jeg turde ikke sige noget, for jeg ønskede bare han ville tage rigtigt fat i den, for det føltes rigtigt dejligt, lidt ligesom da jeg havde prøvet at spille den af selv. Bent havde efterhånden selv fået så meget lyst, at han tog fat i pikken og uden at spørge begyndte han at gnide frem og tilbage på den og i løbet af få øjeblikke gik den på mig som et springvand og jeg sprøjtede ud over ham, så vil jeg også sprøjte på dig og så begyndte han at spille sin pik, hurtigere og hurtigere og lige som mig, sprøjtede han ud over mig. Lidt senere kom vi til at grine og vi blev også enige om at det var VORES hemmelighed, og i tiden derefter spillede vi pik sammen flere gange, men så en aften da vi spillede pik, tog Bent fat i min pik og gned stille på den og pludselig tog han den i munden og begyndte at sutte på den, da følte jeg det som var jeg kommet i himlen. Bent skubbede mig bagover og tog fat om mine nosser samtidigt med at han stille suttede på min pik og pludselig mærkede jeg en finger der begyndte at glide ind i det bagerste hul, det gjorde lidt ondt og Bent tog noget creme han havde fundet og smurte mig godt og grundigt ind bagi og hans finger gled helt op i mig og han begyndte at køre fingeren frem og tilbage lidt hurtigere.

Det gjorde så godt, at jeg bad ham om en finger mere og han begyndte så at lade to fingre glide frem og tilbage, det var så godt, at jeg trak benene helt fra hinanden og Bent havde så tre fingre oppe i mig, pludselig spurgte han om ham skulle prøve at stikke sin pik op i mig og om jeg troede det kunne lade sig gøre, det eneste jeg kunne sige var JA PUT DEN OP I MIG, jeg var ligeglad hvad han gjorde, bare han fik den fornemmelse til at fortsætte og han kravlede tættere på og pludselig kunne jeg mærke hans pik glide op i mig, jeg troede jeg var kommet i himlen, sådan føltes det og pludselig begyndte Bent at stønne højlydt og sagde at han kom og han pressede pikken lige så langt op i mig han kunne og så mærkede jeg hvordan det begyndte at rykke i hans pik, jeg syntes jeg kunne mærke at han sprøjtede oppe i mig, det føltes som om han blev ved og ved med at sprøjte og samtidigt gik den på mig og jeg blev våd over hele maven, Bent blev også helt våd, for lige pludselig blev han helt slap og lagde sig på mig mave mod mave.

Vi lavede også denne seance flere gange, men kort tid efter flyttede jeg til København men tænker tit på denne oplevelse.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.