Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Køreturen i bilen siddende splitternøgen sammen med med en skrupliderlig ung fyr, der har tænkt sig at kneppe mig med sin stive stolte pik, er næsten mere end jeg kan holde ud, så jeg får hurtigt bilen i topfart, for at komme ned til sommerhuset i en fart, det er vildt liderligt at køre rundt splitternøgen med en lige så nøgen fyr ved siden af. Min pik kan tilsyneladende ikke lægge sig i aften, den bliver ved at stå på mig, samtidigt med at der løber pre-sperm ud af pikhovedet, blafferen læner sig over og smører spermed rundt om pikhovedet på mig og bliver nødt til at sige, at hvis han ikke stopper, ja så går den sgu på mig igen.

Vi kommer snart til sommerhuset og vi gå op igennem indkørslen splitternøgen, det er en lækker fornemmelse at mærke den friske luft på min nøgne krop, blafferen, Tony har jeg fundet ud af at han heddet, går foran mig og jeg kigger beundredende på hans faste baller, der vipper frækt op og ned når han går. Jeg får låst huset op og tænder lys og Tony kigger sig omkring og spørger om han må få noget at drikke, der er nogle øl i at skab i køkkenet, siger jeg og han går derud for at lede efter dem, han rumsterer rundt derude og kalder tilbage " jeg har fundet en flaske vodka, er det ikke noget", fedt svarer jeg, lad os bare få en skid på, du kan altid sove her hvis du vil, jeg er her helt alene.

SEX I DAG?

Tony kommer ind med den flaske vodka og nogle glas, kun til kanten siger jeg, og han rækker mig et fuldt glas, han hælder også et fyldt glas til sig selv og hælder det ned i en slurk, ned med den siger han, så skal jeg vise dig noget jeg fandt i en skuffe i køkkenet, spændt kiggede jeg på hans lukkede hånd, mens jeg hældte den stærke drik i mig, det gyste så dejligt af smagen, sæt dig ned, sagde han og rakte sin hånd frem, han havde fundet en gardinring med en diameter på ca. 3½ cm. Jeg fandt også noget creme, sagde han og begyndte at smøre min pik ind i cremen, og så satte han gardinringen rundt om mit pikhoved og begyndte at trykke den længere ned at mit cremeindsmurte pikskaft og til sidst sad gardinringen fast næsten helt nede ved pikroden, jeg fandt også en som du skal sætte på mig, sagde Tony og den var jeg med på, min pik blev simpelthen så stiv som jeg aldrig har prøvet det før, den var så hård som et metalrør, og jeg kunne mærke blodet banke vildt i pikken, jeg kunne se at det havde samme virkning på Tony, det var helt vildt at mærke hans pik så hård.

Da jeg havde fået ringen sat fast på hans pik, gled han ned på gulvet foran mig og spredte mine ben og kravlede ind mellem dem og begyndte at slikke mig helt vildt omkring pik og nosser, så tog han mine ben op på sine skuldre og arbejde sig ned mellem mine baller, spred dine baller, sagde han og jeg tog fat i dem og trak dem helt fra hinanden, og jeg kunne mærke hans tunge kneppe mig i mit hul, det var bare vildt lækkert, så sagde han, nu er du vist parat til at få noget pik, er det første gang, jeg nikkede bare, og pludselig mærkede jeg hans pikhoved glide op i mig, han holdt en lille pause og så trykkede han langsomt sin store pik helt op i mig, jeg troede ikke jeg kunne have hele den store pik oppe i mig, men jeg tog alle 20 cm., helt til roden.

Tony begyndte at kneppe mig med lange seje stød og jeg følte jeg var kommer i himlen, jeg bad ham om at kneppe mig hårdere og straks gik han igang, og jeg skal love for at jeg fik pik, Tony stoppede sit knepperi og trak sig ud af mig og lagde sig ned på gulvet, kom og sæt dig på mig, nu skal du ride på min pik, jeg kom i en fart ned på gulvet og førte hans pik hen til mit hul og den forsvandt op i mig i et langt glid. Jeg begyndte at ride på hans pik og det så helt vildt ud, med min egen stive pik vippende op og ned for hver tur på op og ned af hans pik.

Efterhånden kunne jeg ikke holde til mere og jeg begyndte at kunne mærke at jeg snart ville sprøjte, jeg kommer fik jeg frem, det gør jeg også sagde han, kom nu, sprøjt på mig, så kommer jeg oppe i dig, og så kom det, det væltede bare ud af mig og Tony blev helt våd langt op af brystet, samtidigt med at jeg kunne mærke hvordan hans pik krampede sammen og sprøjtede oppe i mig, jeg blev pludselig helt flad og lagde mig op af Tony, stadig med han dejlige pik i røven, "det var sgu dejligt", men nu er jeg helt flad, skal jeg køre dig hjem, eller vil du blive her i nat, spurgte jeg, Tony ville gerne blive, vi kan vel få en tur til....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.