Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil fortælle om en oplevelse jeg havde for nogen år siden, hvor jeg var på lejrophold angående noget selvudvikling. Det havde været en hård dag, hvor vi var blevet presset til det yderste ude i naturen og sidst på eftermiddagen vendte vi svedige og trætte hjem til lejren, så vi stilede direkte til vores værelser for at få et bad, jeg delte værelse med Michael, en frisk fyr på ca. 35 år. Gå du bare ud i bad med det samme, sagde Michael, han skulle lige finde noget barbergrej frem, så jeg skyndte mig ud og smed tøjet og kravlede ind under de varme stråler. Michael åbnede døren på klem og spurgte om han måtte komme ud og barbere sig, og det var helt i orden, så fik jeg måske lejlighed til at se ham helt splitternøgen, for ærlig talt så han skide godt ud, sportstrænet og alt det der.

Michael kom ud på badeværelset bare med et håndklæde om livet, som han hængte på en knage, jøsses hvor havde han en flot røv, bare han ville vende sig lidt, så jeg kunne se om pikken var lige så god. Nå men han kom barberskum i ansigtet begyndte at barbere sig, men pludselig så havde han hænderne nede foran sig og foretog nogle underlige bevægelser, jeg stod bare og gloede og vidste ikke rigtig hvad det var han foretog sig. Er du ved at være færdig, spurgte han og jeg slukkede for vandet og fik fat i mit håndklæde og begyndte at tørre mig, Michael gik ind i badet men trak ikke forhænget helt for og nu fik jeg chancen for at se hans pik, du milde fredsens, aldrig havde jeg set så stor en pik, når han vaskede den og slap den, så det ud som om den lavede bungy-jump, jeg skyndte mig ud for ikke at stå og savle ud over det hele. Sikken en pik, jeg måtte virkelig tage mig sammen, for jeg kunne mærke min egen pik begynde at røre kraftigt på sig, jeg fik pikken under kontrol og lagde mig på sengen bare med håndklædet over mig.

SEX I DAG?

Michael kom ind og var i fuld gang med at tørre sig på kroppen og til sidst tørrede han håret, jeg lå og kiggede på ham og vi småsnakkede om dagen og om vores oplevelser, da jeg pludselig gjorde store øjne, Michael havde ikke et hår mellem benene, hvad pokker fik jeg sagt, hvad mener du spurgte han, han fulgte mit blik og blev klar over at jeg gloede på hans pik, har du aldrig set en glatbarberet fyr før, nej det havde jeg ikke, nå det var det du stod og gjorde, jeg undrede mig godt nok over hvad det var du lavede derude. Michael kom over og sagde frimodigt, prøv at mærk, det er rart at vare helt glat, nej det kan jeg da ikke, jo kom nu bare, sagde han og tog min hånd og kørte den hen over huden og pikken, som ganske rigtig var hel silkeblød, WOW, kunne jeg bare sige, det er lækkert, hvad med dig, se hvordan du selv ser ud, sagde han samtidigt med at han hev mit håndklæde af, se bare den urskov, skal jeg ikke fjerne den, det vokser jo ud igen hvis du ikke kan lide det.

Inden jeg vidste af det, havde han hentet barberskum, saks og en skraber, løft røven lidt så du ligger på håndklædet, sagde han, og straks var han i gang med saksen, hans tog fat i pikken og klippede på livet løs, men så begyndte min pik at røre kraftigt på sig, nå du kan lide det sagde han, mmm kunne jeg bare mumle, det tror sgu da faen når du sådan står og holder fat i min pik, Michael grinede bare og gav pikken et par kraftige strøg, og så stod den strakt i vejret, så nu er det meget nemmere sagde han og begyndte at smøre pik og nosser ind i barbercremen, og forsigtigt skrabede han de sidste rester af mine hår væk og tørrede efter med håndklædet, så lige list olie så du ikke får røde knopper, han kom et kraftigt lag olie på pik og nosser og gned godt og grundigt over det hele, hvis du ikke passer på, så ender der med at jeg sprøjter på dig fik jeg frem, Michael stoppede og stod og kiggede på mig, hvad synes du, er det ikke dejligt, det måtte jeg indrømme, men Michael kigg ede på mig og sagde, vend dig om så tager jeg også hårene bagi, villigt lagde jeg mig med røven lige i vejret og Michael barberede alle hårene væk, og nu olien og han smurte olie ud over hele røven på mig, specielt omkring mit hul og hans finger begyndte at smutte lidt indenfor, kan du lide det, spurgte han, ja mon ikke svarede jeg, og jeg kunne mærke at han nu havde to fingre oppe i mig, så skal du også mærke pikken sagde han da han hørte mit grynteri, og pludselig mærkede jeg noget kæmpestort presse mod mit hul, pas på der er sgu for stor, sagde jeg, men ganske forsigtigt pressede han sin stive pik længere og længere op i mig, han holdt pauser ind imellem og nu begyndte smerten at aftage og jeg begyndte at trykke mig bagud for at få mere af hans dejlige pik op i mig, nu kan der sgu ikke komme mere ind sagde jeg og Michael begyndte at kneppe mig først langsomt, men så gik det stærkere, skynd dig lidt sagde jeg, jeg ved ikke hvor længe jeg kan klare den store pik, og pludsel ig kunne jeg mærke hvordan Michael stivnede og det begyndte at rykke i hans pik, jeg kommer stønnede han og kørte lige så langt op som han kunne, og jeg sværger på, at jeg kunne mærke det sprøjte op i mig i en uendelighed, endelig sagde Michael, den røv har jeg ønsket at kneppe lige side jeg så den første gang.

Michael trak sig ud af mig og der lød et svagt "svup" da pikken gled ud, vend dig om, nu er det din tur, og Michael lænede sig ind over mig og sugede min pik ind i sin varme mund og begyndte at køre op og ned af min pik der lynhurtigt begyndte at sprøjte ud over det hele. Jeg var helt færdig og følte mig helt slatten, kom sagde Michael, du må heller få et nyt bad, så skal jeg bagefter vise dig noget andet spændende, men det er en anden historie.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.